QUAGLIARELLA ZATÍM DO UDINESE

23.06.2007, 13:35
Aktuality
Ani Manchester United, ani AS Řím a dokonce ani Juventus Turín se nestal novým zaměstnavatelem Fabia Quagliarelly. Mladý italský reprezentant sice odchází ze Sampdorie Janov, stal se však spoluhráčem českých legionářů Tomáše Zápotočného a Tomáše Sivoka v Udinese...

Sampdoria a Udinese do této chvíle vlastnily práva na hráče společně, a protože se nedokázaly dohodnout na prodeji do jednoho nebo druhého týmu samy, musela celý případ vyřešit arbitráž. V ní nabídlo Udinese pět milionů liber, což je o 600 tisíc více, než kolik byla ochotna uvolnit Sampdoria, jejíž barvy Quagliarella letos hájil.

"Odcházím z jednoho velkého klubu a přestupuji do druhého. Nesmíme zapomínat na to, že Bianconeri byli před dvěma lety v Lize mistrů. Těší mě fakt, že do mě investovali tolik peněz," prohlásil po uzavření přestupu Quagliarella.

Mladý italský reprezentant se možná bude brzy stěhovat znovu. Zájem o něho mají například Juventus, AS Řím nebo Manchester United, v tuto chvíli však není vyloučena ani možnost, že Quagliarella zůstane v Udinese. "Asi mě nebudou chtít nechat odejít, alespoň ne do té doby, dokud nepřijde nějaká zajímavá nabídka," ví Quagliarella.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Mich

ja ho teda skoro vubec neznam

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadi urcite poznas....

Reagovat
HOST*
Reagovat
smazaný uživatel

ten chlapec to ma v hlave dobre srovnany! Je to fakt borec...doufam, ze ho koupi AS

Reagovat
HOST*rbettega

Doporučuji shlédnout na youtube.com video ze zápasu kvalifikace litva - itálie.

O tomhle frajeovi ještě uslyšíme.

Hraje kraj zálohy nebo útok. Umí to jeden na jednoho a má dobrou střelu.

Reagovat
HOST*Mich

hlavně že nehraje Sivokovo místo.......

Reagovat
HOST*FEROAS

to sa nemusi bat ze vytlaci Sivoka ...on sa v Udine dlho neohreje...dufam ze AS ho ziska ...bola by to velmi dobra posila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele