Recoba vyzkouší nové řemeslo, Club Nacional ho zaměstnal jako trenéra

21.10.2023, 11:34
Aktuality

Álvaro Recoba se po několika letech vrací na scénu a znovu bude pracovat pro Club Nacional. Někdejší uruguayský útočník v tomto slavném celku končil aktivní hráčskou kariéru (srpen 2015), nyní zaskočí ve funkci trenéra.

Club Nacional je aktuálně až na šestém místě tabulky uruguayské nejvyšší soutěže a kvůli výsledkům na lavičce skončil Álvaro Gutiérrez. 47letý Recoba u prvního týmu dříve pracoval jako asistent a od ledna vedl juniorku, s níž získal mistrovský titul.

Recoba si díky svému vzhledu vysloužil přezdívku Číňan a patřil mezi nejznámější uruguayské fotbalisty své generace. Za národní tým celkem posbíral 68 startů a zaznamenal deset branek.

Pro velký fotbal ho připravilo Danubio a dres Clubu Nacional oblékl hned dvakrát. Nejvíce na sebe upozornil díky angažmá v milánském Interu, v Evropě hrával rovněž za Benátky, Turín a řecký Panionios.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (6)

Přidat komentář
Felitel

Reagovat
ACSeRw!n

jeho levacka

Reagovat
Recoba Inter

Nepochopený génius.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Suverénně nejlepší hráč poměru cena/výkon ve FIFA98.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Toho bych teda nepoznal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele