Reklama na Premier League, hodnotil Guardiola remízu s Chelsea

13.11.2023, 09:46
Aktuality
Pep Guardiola (© AFP)

Osm branek, dvě penalty, a především obrovské drama do poslední vteřiny. Takovou podívanou nabídlo utkání 12. kola Premier League v němž Chelsea na Stamford Bridge přivítala lídra soutěže Manchester City. Hrdinou domácích se stal paradoxně odchovanec hostujícího celku Cole Palmer, který v 95. minutě proměnil pokutový kop a vyrovnal na 4:4. Manažer oponenta Pep Guardiola měl ale i přes ztrátu dvou bodů dobrou náladu.

"Byla to reklama pro Premier League a zábavný zápas. Oba týmy chtěly vyhrát," řekl španělský stratég BBC. "Nečekal bych nic jiného. Chelsea má fantastický tým a hráče," dodal. Londýnský celek je navíc teprve třetím v ligové sezoně, kdo dokázal úřadující anglické šampiony obrat o body.

"Bylo to vyrovnané. Myslím si, že remíza je spravedlivá. Oba týmy hrály na vítězství," uvedl též Guardiola. Poprvé od roku 1960 navíc vstřelily ve vzájemném prvoligovém souboji alespoň po třech gólech oba týmy. Diváci tak měli o zábavu postaráno.

"Víme, že umějí hrát i těžké zápasy. Zápas jsme jen stěží kontrolovali. Oni měli kvalitu v podobě Colea Palmera a Michajla Mudryka. Umí dobře driblovat a bylo těžké si s tím poradit, byli velmi agresivní," vypíchl individuální kvality na straně soupeře bývalý manažer Barcelony nebo Bayernu Mnichov.

Právě zmíněný jednadvacetiletý mládežnický reprezentant Anglie Palmer měl v utkání poslední slovo, když proměnil penaltu poté, co byl Armando Broja sražen Rúbenem Diasem. Byla to už jeho čtvrtá proměněná penalta v této sezoně. "Nebudu říkat, že na nich pracuji, protože to není pravda," řekl nicméně odchovanec Manchesteru City po utkání pro Sky Sports. "Prostě věřím svým přirozeným schopnostem a naštěstí to šlo dovnitř," uzavřel.

Manažer Chelsea Mauricio Pochettino s pozitivním hodnocením osmigólového thrilleru souhlasil. "Chtěli jsme vyhrát. Takový zápas jen ukazuje, proč je Premier League nejlepší na světě," pronesl s úžasem Argentinec.

Autor: Vladislav Frk / theathletic.com, livesport.cz

Komentáře (120)

Přidat komentář
ZJEV

Krásný zápas, skóre se pořád přelívalo, kvalita, nasazení, napětí až do konce a nakonec spravedlivá remíza. To prostě mělo všechno. Kredit zaslouží hlavně Chelsea, protože u City jsou takové výkony (bohužel) standart. Nabízí se trochu paralela se zápasem na Old Trafford,kde jsme se po penaltě CITY úplně složili. Tady v porovnání s Chelsea nevycházíme vůbec dobře, a to máme o dost zkušenější tým.

Reagovat
fenixLFC

praveze u city taketo vykony standard uplne nie su, najma smerom do obrany

Reagovat
vodka

"Poprvé od roku 1960 navíc vstřelily ve vzájemném prvoligovém souboji alespoň po třech gólech oba týmy. Diváci tak měli o zábavu postaráno."

To se vztahuje jen na vzájemné zápasy CFC - Man City, nebo co je to za blbost?

Reagovat
kilobyte

Ano, statistika vzájemných prvoligových zápasů se vztahuje jen na vzájemné zápasy.

Reagovat
icemike

Tady si dovolím nesouhlasit, statistika vzájemných prvoligových zápasu se vztahuje jen má vzájemné zápasy v první lize

Reagovat
vodka

jsem jantar, jsem to vzájemné 3x přeskočil

Reagovat
Busby babes

ono je to trochu zvlastne napsane, ale par vysledku 3:3 a vic jsme meli, vcera se tu bavili o 4:4 mezi Arsenalem a Newcastlem. Posledni SAFuv zapas byl treba 5:5 a tak...

Reagovat
mistr129

Reagovat
TopinB

Reagovat
patas92

Reagovat
Neutron

Reagovat
blade115

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Man__United
Reagovat
Perseus

Vyskočila mi na Facebooku reklama na dnešní Premier Club, diskusní pořad. Hostem bude Hošek

Nekoukám v Prem úplně na vše, ale toto je za poslední měsíc minimálně počtvrté, kdy se tam ukazuje, zápasové studia, pořady atd.

Je toto vážně možné?

V Německu, Anglii atd. by už si v médiích do konce kariéry neškrtl. Tady je šéfredaktor TV stanice a ještě tam každý týden exhibuje a nikomu to evidentně nevadí.

Vlastně nevím co je horší. Že člověk jako on po tak krátké době je znovu ve vedoucí pozici a rozhoduje o osudech a kariérách dalších lidí, nebo že má ještě tu drzost a ten sprostý ksicht každý týden vystrkuje na obrazovku

Česko...

Reagovat
Papra

Tak se nekoukej no. Co se tyce odbornosti je to jeden z top lidi v ceskym fotbalovym prostredi a ja si ho rad poslechnu i presto ze byl kokot. Potrestanej pokud vim byl

Reagovat
Perseus

Koukat se nebudu, ale koukal bych se rád kdyby tam podobný exemplář nebyl. Odbornost je subjektivní, mně nikdy nic extra kromě přehnané výslovnosti nepřišel ale to je úplně vedlejší. A pokud to, že za půl roku dělá šéfredaktora televize a českého člověka číslo 1 pro Premier League považuješ za trest, tak to asi vidíme jinak....

Reagovat
Salfovic

Jak ?

Reagovat
Papra

Vyhodili ho z prace a velmi pravdepodobne ho jeste dlouho nikdo nezamestna. Tak si zalozil vlastni kanal

Reagovat
jk

Takže by sis představoval, že potom co několika ženským pošle fotku svého péra, musí zbytek života už jen házet lopatou? A proč? Protože, tam kolegyně svým pérem obtěžovat nebude?

Chceš ho tím, že ho připravíš o jeho práci trestat nebo vychovávat okolí nebo co tím vlastně sleduješ?

Reagovat
Perseus

Takže jsou na světě pouze dvě možnosti, buďto házet lopatou nebo být šéfredaktor TV a prominentní mediální tvář. Nic mezitím není.

Reagovat
jk

Klidně mi napiš jakou práci by mohl podle tebe vykonávat.

Reagovat
Strakosha

Kaufland kasa

Reagovat
jk

Tak aspoň že by neprodával klobásy

Reagovat
Salfovic

Ještě by ho mohl někdo tou lopatou umlátit, taky možnost.

Reagovat
Busby babes

ne, ale na obrazovce nema co delat.

Reagovat
jk

Jako že tihle lidi patří na obrazovku jen v Tabu Romana Šmuclera?

Neznám pozadí toho jak se se svojí “deviací” vyrovnal Hošek. Ale pokud fakt podstoupil léčení jak sliboval, postavil se k tomu čelem a případně se snažil napravit co udělal (neřekl bych, že to byly nějak drastické traumata), tak mi jeho ztráta zaměstnání a společenské opovržení přijdou už samo o sobě dostatečný trest. Trestat ho ještě tím, že ho někde uklidíme a on nebude moci dělat svou práci, případně ano ale skrytě, mi přijde zbytečné no.

Docela by mě zajímal názor žen v Canal+. Pochybuju, že by ho tam vzali kdyby to byl pro ženy tam redflag.

Reagovat
Busby babes

"Jako že tihle lidi patří na obrazovku jen v Tabu Romana Šmuclera?"

no, v zasade ano.

Reagovat
Busby babes

"Pochybuju, že by ho tam vzali kdyby to byl pro ženy tam redflag."

hele... tohle cesky firmy prakticky neresi. Navic v mediich? tam ta pozice zamestnavatele je daleko silnejsi a kdyby se tam nejaka radova redaktorka ozvala, tak si dovedu velmi realne predstavit, ze ji bude receno: tamhle jsou dvere, na tvoje misto ceka 20 dalsich...

Reagovat
jk

Nemám tu zkušenost, těžko hodnotit. Ale jestli to tak opravdu je, jsem dost překvapený.

Na druhou stranu, pokud se ho někdo rozhodl zaměstnat a on se fakt chová slušně, tak si myslím, že s tím mohou být v pohodě.

Mě u těhle věcí strašně záleží na tom jak se k tomu ten člověk postaví. Chybu může totiž udělat každej.

Reagovat
Perseus

Podívej, ty píšeš udělat chybu. Udělat chybu si představuju tak že třeba jednou v opilosti na firemní akci bude obtěžovat nějakou holku, chovat se nevhodně. Fajn- udělal chybu. Nebo by ve vysílání plácl něco rasistického nebo nevhodného a chtěli ho za to cancelnout. Tak jasně, udělal chybu, udělal jednu blbost, něco se mu nepovedlo, jsme lidi. Ale tento člověk několik let a v několika firmách (prý to dělal i v Rozhlasu) systematicky obtěžoval ty podřízené holky, vědělo se to, bylo to veřejné tajemství. Přečti si o tom články. Na Deník N dokonce píšou že když přišla do redakce nová holka, automaticky ji varovaly před Hoškem

To proč tak dlouho trvalo než se to začlo řešit oficiálně je jiná věc a to my tu nevyřešíme samozřejmě. Ale jde mně o to, že toto prostě není člověk který jednou selhal. To je člověk co se systematicky choval jak hajzl a zneužíval svou pravomoc, protože mu to procházelo. A pak to jednoho dne prasklo, on napsal omlouvám se, protože co měl taky dělat... A za pár měsíců už má práci a pozici, o které by určitě snili skoro všichni sportovní redaktoři-novináři v ČR.

Takže ne, neposílám ho k lopatě, ale nesouhlasím s tim, aby takový člověk byl dvakrát v týdnu v televizi jako hvězda a šéfoval něčemu tak špičkovému a prestižnímu jako je Prem League v ČR-SR regionu... To je jako by vyhodili pro to samé chování třeba Řezníčka z ČT a za dva měsíce moderoval zprávy na Nově, protože je to přece moderátor zpráv, tak co má dělat jiného než moderovat zprávy...některé prominentní pozice a šéfovské posty jsou už prostě po určitých věcech pasé. Nebo měly by být a nejsou bohužel...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ratusek

nechápu, že to tady musíš takhle vysvětlovat a dotyčný to navíc stále nechápe

Reagovat
Nizzie

To, že to tady takhle musíš vysvětlovat mě udivuje taky. To, že to dotyčný nechápe už tolik ne.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jackinho10

Reagovat
lenckoj

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vilp

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

K tej lopate ho kludne poslat

Reagovat
oddy

Reagovat
pa3ce

Reagovat
icemike

Reagovat
Perseus

Mě moc baví to "postavil se k tomu čelem"...Roky obtěžoval kolegyně a podřízené (i lidi jako Čestmír a další novináři psali že se to v té branži prý vědělo několik let), pak to jednoho dne asi oficiálně prasklo, vylili ho a on napsal sorry. Za půl roku už vedl Canal plus. Prvních pár měsíců všude říkali jak je externí poradce a moc tam nechodil protože zkoušeli vodu, jestli si to budou moct dovolit. Pak viděli že je to každému jedno a teď je tam každý týden plus oficiálně vystupuje jako šéfredaktor.

A to je pro mě možná ještě větší problém než to že vystupuje v televizi. Lidi evidentně nechápou že nejde jen o nějaké posílání šulina. Je obrovský rozdíl když my dva nebo někdo jiný pošle random holce fotku ptáka na tindru. Tak jsme debilové, ale zablokuje si nás a šlus. Tady ale jeden z nejvyšších lidí v té firmě, zástupce šéfredaktora obtěžoval podřízené, navíc mladé holky, prý stážistky nebo prostě co tam byly chvilku, elévky. To je obrovský zneužití pravomocí, vyloženě z pozice moci šikanuješ někoho kdo je daleko slabší. Chtěl bych vidět ty chytráky jak by šly jako dvacetiletá holka na první stáži udat uznávaného člena vedení, co je v médiích 20 let.

A to že takový člověk je za pár měsíců zase šéf, to znamená on rozhoduje o tom, kdo bude komentovat Liverpool City, kdo Fulham Brentford, kdo půjde do studia a kdo ne, kdo bude mít pořad a kdo ne, z koho udělá hvězdu a kdo si ani neškrtne... to je přece šílený průser

Reagovat
Busby babes

jj presne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
jk

Takže když bude rozhodovat v práci o něčem jiným než kdo bude komentovat jaký zápas tak je to v pořádku? Jak zaučíš že nebude někoho obtěžovat v jiném zaměstnání?

Proste selektovat zaměstnání které může a nemůže dělat je pro mě blbost.

A budu se zas opakovat, ale pokud se Hošek byl léčit tak jako řekl, s tímhle chováním je u něj konec a lidé kolem něj jsou s tím v pohodě, nechápu proč by s tím neměli být v pohodě random lidi na internetu.

Jinak je vtipný že v novinářské branži se o tom vědělo roky ale nikdo o tom nenapsal. Všechny ty morální majáky v čele s Apolenou se tomu skrytě smály a nikdo ho nepropálil veřejně? Wow…

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Co s tím má společného Apolena? Ona se k němu někde vyjadřovala?

Reagovat
jk

Tak předpokládám, že pokud je pravda, že se o Hoškových prasárnách v novinářské obci vědělo roky, tak to věděla i ona. A zrovna u ní bych čekal, že se toho chytne.

Reagovat
Trand

Takže o tom nic detailně nevíš ale zároveň předpokládáš jak se chovala? To je trochu ujetý ne? Apolena s tímhle případem absolutně nijak nesouvisí a naprosto nechápu proč jí tam do toho takhle na sílu cpeš.

Reagovat
jk

Takže zároveň souhlasíš s tím, že se o tom obecně v novinářské obci vědělo, ale konkrétně AP to nevěděla nebo co?

Cpu ji tam proto, že na jejím příkladě půjde hezky vidět, že buď tady kolega Perseus lže, nebo cituje lži, nebo jsou novináři nechutný hovada co nechaly holky v seznamu týrat Hoškem.

Reagovat
Trand

Sorry, to co píše Perseus jsem přehlédl, moje chyba. Já nevím jestli se to vědělo nebo ne.

Nevím jestli to Apolena věděla nebo ne, za mě nic nenasvědčuje tomu, že jo. Napsala tohle: https://twitter.com/A_Rychlikova/status/1450091241077608452

Zrovna u ní bych naopak čekal, že to řešit bude.

Reagovat
jk

Já právě taky. A proto mi přijde paradoxní, když Strakatý píše o tom, že se to ví mezi novináři už roky… A ti dva se pokud vím znají.

Reagovat
Perseus

Tady máš odkaz přímo na Strakatého tweet na toto téma, at příště nemusíš spekulovat, jestli lžu.

https://twitter.com/cestmirstrakaty/status/1450104888617230344

Reagovat
jk

Takže o tom všichni věděli ale nikdo nic neudělal? Skandál… A nebo to nebylo tak společensky nepřijatelné?

Reagovat
r.mrazik

samozrejme to ted prepalim,ale taky nechces,aby mel porad Kajinek...nebo aby kazdy utery pak chodil do tv Feri...

nebo kazdy patek porad ten sexuolog

jasne,tihle udelali mnohem horsi veci,ale Hosek je prase a to,ze se tam porad ksichti je fakt k bliti

Reagovat
jk

Tak Feri je podstatně horší případ úplně ve všem. Určitě si dovedu představit povolání u kterých by člověk s Hoškovou minulostí neměl mít šanci. Ale komentovat fotbal? C’Mon…

Reagovat
r.mrazik

je to sefredaktor,ktery komentuje fotbal...neni to jen poborsky,ktery tam prijde neco povidat

a i tak je to proste smesny a neni to "jen komentovat fotbal"

.

samozrejme ze je Feri horsi pripad,vsak to pisu...ale nektere kolegyne Hoska musely kvuli nemu z prace odejit. je to prase a je fakt totalne magorsky od nich,ze ho vzali na tu samou pozici zpet

.

a reci o leceni nekde ve vlaknu nahore jsou smesny jako leceni zavislosti Britney Spears

Reagovat
jk

Komentátor, šéfredaktor, manažer, whatever…

Pro mě prostě vzhledem k Hoškově nebezpečnosti pro společnost to, že ho vykopli ze SZ, jeho veřejné zostuzení a jeho náprava je dostatečný trest.

Samo teda za předpokladu, že on sám se sebou něco udělal. Že by to bylo jinak nevím, a v případě že jo tak je to nechutný.

Reagovat
r.mrazik

ok, pokazde kdyz ten jeho ksicht ksicht a usmev vidim,tak...no nic

Reagovat
jk

Tak on nebyl moc sympoš ani před tím, než se ukázalo jaký je to dement no. Já ani tak nepotřebuju bránit Hoška, spíš fakt věřím tomu, že je pro společnost prospěšnější napravený Hošek novinář, než napravený Hošek jiný povolání, kterýmu stejně hovno rozumí.

A teda furt si myslím, že pokud tihle nemocní lidi pochopí, že se můžou jít léčit a nebude to mít dopad na kvalitu jejich života, tak to bude lepší, než že je k tomu donutí až okolnosti, jako v případě Hoška. Naivní vím, žiju si trochu na obláčku.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Jsi naivní.

Hošek se "léčil" leda tak mediálně.

Jinak ok. Mě teda pro společnost nijak prospěšný právě vůbec nepřijde

Reagovat
jackinho10

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Strakosha

Souhlas

Reagovat
Busby babes

vsak to se vi dlouho. kdyz si vzpomenu jak tu nekteri breceli, jak ma zbytecne zakzenou karieru za takovou banalitu (dle nich)... a za par mesicu a je uplne v pohode v TV zas.

Reagovat
Salfovic

Tak zase v Ajaxu si teď musí říkat, že to byli pěkní kokoti, když kvůli takové kokotině vyhodili toho kokota Overmarse.

Reagovat
Man__United

Však ten taky furt dělá na vysoké úrovni i když v menším klubu v Antverpách, které letos hrají LM

Reagovat
Salfovic

No právě.

Reagovat
Vopi11

Jeden pitomej dick pic a Ajax brousí své historické dno

Reagovat
pobody's nerfect

Souhlasím. Ale je to hlavně o úrovni samotné televize. Pokud jim nevadí, že oni jsou spojovani s takovým hovadem, tak asi ok. Předpokládám ovšem, že mají ve smlouvě podmínku, že během pořadu ho udrží v gatich.

Reagovat
Jordi Alba

Tak fotit si ho během vysílání by byla už asi jiná liga.

Reagovat
ratusek

Reagovat
eder

Bože, vy toho naděláte. Vždyť se akorát pochcal, posral a poblil...

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Kdy se tahle scénka odehrála A co tím Palmer jako sledoval?

Reagovat
VTID94

Sú len dve možnosti. Chcel si vypočuť nejakú taktiku alebo sa pozabudol že už není hráčom City

Reagovat
Bakary3

A nebo prostě trollil, no

Reagovat
VTID94

Reagovat
Gazdo

Haaland to ocividne bral s usmevom ale Dias celkom vazne na druhu stranu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Ale jako Haaland to vzal hezky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

https://kwestthoughts.substack.com/p/ok-fine-lets-talk-about-var?r=am6bl&utm_campaign=post&utm_medium=web

dalsi velmi dobrej clanek na tema rozhodcich a subjektivity v rozhodovani.

VAR was supposed to provide a measure of objectivity in making decisions. There’s just one problem with that, everything about football is subjective! There’s only one objective measure in football, “did the ball go in the goal or not?” and we have very good technology that gives us the answer to that.2

There’s no other objective measure. Offsides seems objective. You’re either over the line or you’re not - but what about if you’re involved in the play or not? That’s a subjective question. Handball seems pretty simple, the ball either touches your hand or it doesn’t. But what if your hand is by your side? What about the difference between ball to hand or hand to ball? All of it is subjective.

To their credit the Premier League adapted. They realized no one wanted this. They relaxed the rules on fouls in the buildup and handballs in the buildup. They widened the margin for error on offside. They understand there’s more nuance to handballs so they’ve changed their rules to accommodate that.

That’s where things get dicy. The more room you add for subjectivity, the less consistency you’re going to have.

It all comes down to how objective you want VAR to be. The more objective you want it, the more nuance and context you have to strip out.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta.

Reagovat
Herbmeister

Je to krásný povídání, ale rozhodčí nezvládnou ani "objektivní" problém. Ofsajdovou lajnu nenakreslí, nepoznají jestli je aut nebo ne. To, že se řeší subjektivita beru, ale ty objektivní věci by měli zvládat. Ale ani ty nezvládají, jak ukazuje letošní sezóna.

Reagovat
jk

OK a to je třeba chyba. A těch objektivně ubývá. Jenže větší humbuk je kolem všech možných subjektivních rozhodnutí, které jsou vedené proti “mému” týmu.

Reagovat
Busby babes

presne

Reagovat
Herbmeister

jj, to si řeknu, že je prostě smůla. Ale máš tam X lidi, kteří by měli být špičky v oboru a dělají takový chyby, to mi hlava nebere

Možná k té subjektivitě ještě. Rozhodčí často ukazují, že nerozumí "hře". Pravidlům rozumí, ale rozhodnutí rozhodčího někdy ukazuje, že v životě nekopl do balónu nebo fotbalu prostě nerozumí. Ale to se dá nějak přejít kvůli tomu, že je prostě smůla, no

Reagovat
Busby babes

no me teda prijde, ze hre tu nerozumi hlavne lidi, co chteji objektivni rozhodovani uplne u vseho a 100 procentni konzistenci napric soutezema a zapasama. coz je proste nerealnej pozadavek a proto pak picujou. ten jejich cil je nedosazitelnej tak nejak z definice.

Reagovat
Herbmeister

100 lidí, 100 chutí, no

Nakonec nikdo fotbalu nerozumí, přitom je fotbal tak jednoduchá hra

Reagovat
Busby babes

prave to je ten problem.

Reagovat
SunFells

Martin Odegaard missed Arsenal’s matches against Newcastle and Sevilla due to concussion after taking a ball to the face in training at London Colney.

Reagovat
Mastný Chobot

Neprijemne, ale asi lepsie ako keby mal nieco so stehnom/kolenom/clenkom

Reagovat
ashburtongrove

Takze jede na repre? Pecicka

Reagovat
ashburtongrove

Tak na repre nejede a jeste to ma byt neco s kycli a ne otres

Reagovat
SunFells

Psal to Mokbel, zapomněl jsem tam uvést. Kdo psal o kyčli?

Reagovat
ashburtongrove

arsenal.com

Reagovat
SunFells

To už ale dřív o předchozím zranění ne? Předtím než nastoupil proti WHU.

Reagovat
ashburtongrove

Tak koukam ze uz to upravili https://www.arsenal.com/news/where-and-when-our-17-internationals-are-action

Ale prisaham ze ty 2 dny zpet kdyz jsem na to koukal tak tam byla jen kycel

Reagovat
SunFells

věřím, viděl jsem myslím Team news and ticks psát, že to tutlají

Reagovat
Mastný Chobot

On nie, zato Jesus áno

Reagovat
norton

wtf?

Reagovat
SunFells

Brazilci si chtějí Jesusův stav zhodnotit sami, mají pocit že je Arsenal se zraněním Martinelliho naposledy trochu ojebal.

Reagovat
spider_8

Hm, a nam v pripravce rikali at ze balonu nebojime, ze nam nemuze ublizit. To mi nevychadza

Nebo nas chteli zabit?

Reagovat
Mastný Chobot

v UK už deťom zakazujú hlavičkovať (cancel culture!), lebo sú o škodlivosti hlavičkovania aj vedecké štúdie. Taký Giroud bude po kariére asi zelenina.

https://www.theguardian.com/football/2022/jul/18/fa-to-trial-banning-deliberate-heading-by-children-under-12-in-england

Reagovat
SunFells

Asi vás bylo hodně

Reagovat
Busby babes

Christian Eriksen — knee injury; out for about a month.

Rasmus Hojlund — muscle strain; hope is that he’ll be back before the end of November.

Reagovat
Herbmeister

Krásně ta sezóna pokračuje

Reagovat
Salfovic

Takže teoreticky by nemusel okopírovaný Haaland chybět vůbec.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Čekal jsem to horší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele