Rekordní suma Slavii nestačila, Cham upřednostní angažmá v Trabzonsporu

26.08., 12:42
Aktuality
Muhammed Cham do Slavie nepřestoupí. (© Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage)

Slavia od začátku přestupového období hledá ofenzivního středního záložníka, přičemž jedničkou na seznamu byl rakouský záložník z francouzského Clermontu Muhammed Cham (23). Talentovaného fotbalistu ale nakonec nejspíš zlákal turecký Trabzonspor a jedinou akvizicí do základní sestavy sešívaných tak zůstává útočník Tomáš Chorý (29), který do Edenu dorazil z Plzně. Proč nedopadl příchod produktivního rodáka z Lince na sociální síti X vysvětlil předseda představenstva vršovického klubu Jaroslav Tvrdík (55).

Cham je jedním z několika hráčů, které sešívaní v létě nedokázali zlákat do Edenu. Podle Tvrdíkova prohlášení z poloviny července byl rakouský fotbalista dokonce nakloněn přestupu do Prahy, jednání se ale zasekla na dohodě mezi kluby.

"Hráče láká, že se tady může stát komplexním fotbalistou a že zde může rozvinout svůj talent. Vidí přes nás jasnou cestu do Premier League nebo jiné z top 5 lig. Současně se nám ale nedaří vyjednávání s Clermontem, jeho očekávání jsou zatím příliš vysoká na to, že má hráč jeden rok do konce smlouvy," prohlásil zhruba před měsícem Tvrdík.

Slavia za Chama nabídla částku, která by byla v rámci příchodu do české ligy rekordní, Clermont ale na české poměry nadstandardní sumu odmítl. "Nabídli jsme 5,4 milionu eur, splatné do konce roku (v odvětví, kde standardem jsou několikaleté splátkové kalendáře), plus bonusy. Nikdy jsme za hráče nenabídli více," přiznal nyní na sociální síti X Tvrdík.

Statistiky hráče. (©Livesport)

I pro Chama vedení vršovického celku připravilo smlouvu, která aktuálně v klubu nemá konkurenci. "Nabídka hráči by byla, v případě přijetí, bezkonkurenčně nejvyšším příjmem hráče v klubu. Dostali jsme se na hranici, kterou jsme považovali za možnou a racionální z pohledu nejen sportovních, ale i finančních cílů klubu," pokračoval Tvrdík.

Cham si nakonec i přes dobrý první dojem z červencové schůzky vybral přestup do Turecka. Také Trabzonspor si ale podle posledních informací s Clermontem zatím neplácl. Rakouský záložník podle fanouškovské skupiny francouzského celku odletěl do Trabzonu bez svolení klubu a přestup by si rád vynutil. Turci však podle francouzských médií nabízejí stejně jako Slavia pouze částku pohybující se okolo pěti milionů eur.

V celé sáze tak dost možná může dojít k dalšímu zvratu. Každopádně to vypadá, že Slavia je ze závodu o produktivního záložníka venku.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: eFotbal.cz / Lukáš Svoboda

Komentáře (163)

Přidat komentář
Profesor Ikebara

Tvrdík

Reagovat
Sandstorm

Tvrdíkovi by měl někdo říct, aby tweetoval až po podpisu smlouvy

Reagovat
Nuno čomes

Jaký smysl má vyhlásit, že by byl jednoznačně nejlépe placený v kádru někdo, kdo nepřijde? Loajalita vůči hráčům top

Reagovat
Mr.Mike

A nerikal nekde ze uz Slavie nebude platit svym hracum zbytecne vysoky nesmysly?

Reagovat
Nuno čomes

Říkat může cokoliv. Protože to dalším vyjádřením shodí.

Reagovat
Luka3enko

hlavně jsou to strašné bláboly…. pokud twn hráč má nabídku třeba ze Sparty a Rangers, tak se se Spartou bude bavit jedině když dorovná nabízený plat…Snad si někdo nemyslí, že nějaký zahraniční hráč půjde do Slavie, aby za ni hrál i za nižší plat, když je tu méně sledovaná liga a ani LM není v česku jistota.

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda toho. Kdyby tento mistr přišel, tak bych si snad i tu Slávii pustil. Přišli o hráče, který dovede udělat velký rozdíl.

Reagovat
Pablos

Moc předvídavej ale nebude, když ve 23 letech skočil na špek Turkům

Reagovat
Pablos

Aspoň bude mít Trpiš alibi, proč to zase neklape jak má.

Reagovat
GjøvikFF

Proč ten Tvrdík nedokáže být aspoň trochu profík a má potřebu sdělovat konkrétní věci u přestupu,kterej nevyšel?

Vysírat své stávající hráče tím, že by borec hypoteticky bral bezkonkurenčně víc než ostatní, mi přijde poněkud neuvážené.

Reagovat
kilobyte

Protože je to politik a tak se za každou cenu musí chválit, aby lidi viděli, že maká.

Reagovat
GjøvikFF

"Pokud by Clermont přijal naši nabídku, jednalo by se o rekordní sumu, kterou kdy Slavia za jakýkoliv transfer vynaložila. Zároveň jsme hráči nabídli nadstandardní podmínky blížící se limitu toho, který si jako klub můžeme dovolit. Přestup se však přes naši maximální snahu bohužel nepodařilo realizovat".

Reagovat
Salfovic

Ono už v té politice bylo patrné, že to není žádný lumen.

Reagovat
mayday

O to je smutnější, že se takoví lidé dokáží dostat na takové posty.

Reagovat
r.mrazik

ty kraso...v KV kraji kandiduje za SPD na hejmantku Marikova,ktera delala zdravotni sestru

Reagovat
mayday

To v těchto stranách asi nebude výjimka

Reagovat
Bex5

Naprosto bezna preference mezi sestrama

Reagovat
r.mrazik

co na to rict a nikoho neurazit...

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Pepe1911

Ještě bych dodal, že zdravotní sestry jsou často úplný kurvy

Reagovat
Salfovic

Mám dva kamarády doktory a z toho co vypráví, tak spíš vždycky

Reagovat
Bex5

To jim casto body pridava

Reagovat
Frank Lampard 8

Aby bylo veselo

Reagovat
wyqinac

protoze ho na twitteru oznacovalo tak tisic lidi s tim, ze to je nas fail a jaktoze jsme ho nedokazali zaplatit

Reagovat
r.mrazik

protoze to je socan a pro jakoukoli pozornost udela cokoli

Reagovat
exot12

Ak by to nepovedal, tak by vznikli zbytočné špekulácie, dokonca by som povedal, že to bola reakcia na konkrétne špekulácie.

Ty si myslíš, že si hráči nepovedia, kto koľko berie?

Reagovat
krisa

ale cham

Reagovat
kilobyte

Jestli ten Cham nakonec skončí v Turecku za podobnou částku, kterou podle Tvrdíka nabízela Slavia, tak bude zase za blbce.

Reagovat
Pablos

Tady ho evidentně lákali... prodejem Suka, Coufala a Simy do PL ...v Trabzonu mu navyprávěli totál pohádky, že klidně vyhrajou LM

Reagovat
Odborný diskutér

To ani nebylo třeba - prachy, lepší liga, stadion, ofenzivní tým. Jenom magor by si vybral Slávii.

Reagovat
Pablos

„Mluvil jsem s trenérem, který mi o klubu a o svých plánech řekl všechno. To byly důvody, které mě sem přivedly a které mě nadchly. Jsem šťastný.“

Myslím, že budu blíž

Reagovat
Neutron

Akoze nieco v style:

Cham: Ake mate vlastne ambicie do buducna?

Trener: Ideme na vitazstvo v LM.

Cham: Super. Som stastny.

Asistent: Prechadza okolo a piska si.

Reagovat
naheCZ

To ti hráči říkají vždycky

Reagovat
Seydou Doumbia

to si dost naivní, pokud bereš to co nějaký hráč nebo trenéř řekne do blbých médii jako pravdu lidi jsou jako nějací roboti, říkají furt to samý dokola podle čeho jsou naprogramovaní...lepší než říct něco odlišného a být kontroverzní

Reagovat
Pablos

Spíš se mi to hodilo do krámu

Reagovat
Seydou Doumbia

to byla ta druhá možnost

Reagovat
meno

Prachy jo, liga stejná, stadion jo, ofenzivní je i SKS. Praha je rozhodně lepší místo pro život kluka, co má 23 let. Trabzon taky bude hrát horší poháry, jestli je vůbec bude hrát. Prodeje klubů jsou srovnatelné, ba je má SKS o něco lepší.

Reagovat
DieFohlenBMG

V turecký lize je 12 stadionů s kapacitou nad 20k, u nás 0.

Reagovat
Pankrac

Ahoj blesku, jak to jde?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

V polské 7, je to podle tebe lepší liga než naše ?

Reagovat
DieFohlenBMG

Je to lepší produkt

Reagovat
Dirtyfoxx420

Eh, jen v jejich 2 lize má minimálně 9 stadionů větší kapacitu jak Fortuna. Karagumruk má stadion dokonce s cca 70k.

Strasně k smíchu když si představíme, že na poslední zápas sezóny, příjde 675 diváků, když kapacita stadionu je 74 753 míst.

Jasně, už měli jasný sestup, ale stejně ... úplně zbytečný mít tak gigantické stadiony, když průměr obsazenosti měli asi čtvrtku stadionu.

Reagovat
meno

No a?

Reagovat
Dirtyfoxx420

No tak asi takhle, jako když machruješ že más v trenkách 30cm velkýho hřebce, ale pak příjde na věc a vytáhneš na ni 5ku slimejše.

Tak asi takhle jsou k něčemu obrovské stadiony, které nikdy tvůj tým nenaplní.

Reagovat
mayday

Reagovat
Uwe háže buly

Jako výsledky v pohárech máme teď dobré, ale ta liga asi bude lepší v Turecku stejně. Praha je lepší místo pro život pro nás, ale mladej muslimskej nigga radši bude v kulturně bližším státě, ve městě u moře, každej den po tréninku půjde na pláž a bude za to prostě brát víc peněz, mít lepší zázemí..

Reagovat
Salfovic

Tak ale Rakušané mají kulturně blíž k nám než k Turkům, takže by ho to mělo víc táhnout do Prahy

Reagovat
Uwe háže buly

On ale není Rakušan, má rakouské občanství.

Reagovat
meno

Ne, týpek, co se narodil ve Vídni, celý dospívání měl v Rakousku a Německu a až pár posledních let se mrknul i do Francie a Dánska.

Nebuď rasista blboune

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, pardon, on je vlastně ateista a chtěl obdivovat krásy starého města, jen mu do toho něco vlezlo týpek se narodil v Rakousku, žil ve Vídni, ale tím ty společný věci s Rakušanama konci prostě. Je to černý muslim a za Rakušana se bude vydávat, jen když se mu to hodí, není třeba si nic nalhávat proboha a fakt nejsem rasista, asi tak 60% mojich nejoblíbenějších fotbalistů jsou černoši a jeden turek, moje bývalá je napůl more.

Reagovat
meno

Hele a ty víš jestli je ateista, muslim nebo satanista? Co definuje Rakušana? Proč je tak důležitá barva kůže? Nech si ty rasistický kecy na koledu

Reagovat
Uwe háže buly

Nebudu ti tu vypisovat, co definuje Rakušana, to snad víš. Tyhle frajeři když něco vyhrajou tak mávají vlajkami své vlasti, ne tou rakouskou, švýcarskou, německou atd z minulosti viz třeba Ozil, to byl je a bude Turek, i když hrál léta za Německo a byl snad i kapitán. Týká se to j Albánců a Jugošů ve Švajcu třeba, to není o rasismu. Málokdo z tehlech nově příchozích se sám cítí jako Rakušan, většinou to mají jen v pase. Opravdová integrace se povede až u několikátý generace, která se v té zemi narodí nebo u smíšených rodin. Ale třeba Turek bude většinou Turek i v páté generaci v Německu

Reagovat
kilobyte

Ale tady se bavíš o konkrétním hráči, tak proč dáváš jako příklady jiné hráče? Prostě sem hoď fotku Chama s vlajkou "své" vlasti a nemusíš se tak rozepisovat.

Reagovat
meno

Reagovat
meno

Ne, nevím. Vypiš mi, co definuje Rakušana.

Reagovat
andrew96

Černý muslim je nějaká státní příslušnost?

Reagovat
Uwe háže buly

Ne, nechtělo se mi jen hledat odkud pochází. Státní příslušnost je rakouská a je to Gambijec.

Reagovat
Ladas321

Však říkáš pravdu, můžeš mít nějaké občanství a pořad se lépe cítíš mezi svými. Však i ten Sima chtěl z Prahy co nejdřív odejít.

Reagovat
Seydou Doumbia

On je hlavně černej, původem z Gambie. Jen loni bylo v turecké lize 70 střelců africké národnosti, takže to bude mít kultůrně blíže než hrát českou ligu. Z africké ligue 1 do africké turecké ligy, proč ne. Počítal bych že mentálně se víc cítí jako afričan, než rakušák.

Reagovat
ACSeRw!n

jen otazka casu

Reagovat
mayday

Asi tak.

Reagovat
meno

Fene, Gala, Trabzon a Besiktas jsou na úrovni S+S, ale zbytek ligy je imho srovnatelnej s naší horní polovinou tabulky. Jasně, že v Tranbzonu nebude hrát proti týmům na úrovni Dukly a Budějc, ale jinak ta liga je kvalitou podobná. Fotbalovější, naše je zase víc taktičtější a fyzičtější.

Tipoval bych, že se chce mladej kluk hlavně bavit, ale třeba je to vášnivý rybář a intelektuál, co rád čte. To je Trabzon určitě lepší město, ale jinak tam chcíp pes.

Reagovat
Ladas321

Česko není lepší místo pro život frajera se jménem Muhammed, v tomhle směru je pro nej Turecko lepší.

Reagovat
meno

Jj a každýho Ivana pošleme do Ruska a všechny Pepíky do Betléma

Reagovat
Uwe háže buly

naratbs realitou je tvrdý co

Reagovat
Ladas321

Česká společnost je zatím stále víc směrem na východ než západ, takže Ivana nikam posílat nemusíme.

Reagovat
Biozdenda

No nevím, v článku je, že odletěl do Turecka bez dovolení a chce si vynutit přestup. Aby to nakonec nebyl vlastní gól pro toho, kdo ho koupí.

Reagovat
meno

Taky mi přijde

Reagovat
Losinho

Platově bez šance.

Reagovat
wyqinac

pravdepodobne mu tam nasypou mnohem vetsi plat. Uz takhle mel mit nejvetsi plat v tymu, zase aby mel 3x vic, nez kdokoliv jinej v klubu je picovina

Reagovat
kilobyte

Tak Tvrdík tvrdil, že hráč k vám chce a jediný problém je jednaní s klubem, protože chce moc peněz.

To že ti nevyjde příchod hráče se stává běžně. Problém je ta komunikace. Tvrdík se prostě potřebuje neustále chválit a ukazovat lidem, jak to dělá dobře.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
wyqinac

no tak to ale mohla prece byt pravda, ze k nam chtel. To nemusi znamenat, ze kdyz mu pak nekde nabidnou 3x tolik penez, tak pujde nakonec tam, zase si nebudeme hrat na to, ze nabidka z cesky ligy bude tak skvela, ze tam pujde i za cenu mensich penez

Reagovat
kilobyte

Tak jasný, že půjde za penězi. Ale Clermont dostane zhruba stejnou částku jako nabízela Slavia. A to ještě za výhodnějších podmínek. Turci to tam beztak budou posílat několik let.

Ta touha Chama jít k vám asi nebyla zase tak velká, jak to vykresloval.

Reagovat
dave30

Já myslím, že to bude již pouze o hráči. Částka pro klub bude podobná, částka pro hráče nesrovnatelná. Když jsem se podíval na mzdy v Trabzonu, tak je jasné, že tam dostane minimálně 2mega euro ročně. Tomu se těžko konkuruje.

Reagovat
ACSeRw!n

Trabzonu tezko mohli konkurovat no

Reagovat
Uwe háže buly

víc peněz, u moře, lepší zázemí, liga. V Praze asi lepší kundy a lepší přístup k chlastu a kokobelu.

Reagovat
Ladas321

Prej v Praze lepší kundy? Díval ses někdy na nějaké Turecké seriály a ty krásné ženy? To v českých filmech a seriálech neuvidíš.

Reagovat
ACSeRw!n

vse je to o vkusu.. pohcybuju, ze mezi turkynema bude hodne bloncek nebo zrzek..

Reagovat
Pepe1911

Ale představ si takovou tureckou zrzku. To už musí bejt raketa

Reagovat
kilobyte

Teď jsem narazil na ten jeho tweet a v článku je vynechaná ta nejvtipnější část. "Vyhral jiny klub. To je fotbal."

Jsem zvědavý, jak dlouho mu tahle výmluvu bude procházet u Tykače.

Reagovat
Mr.Mike

Cas ukaze kdo udelal chybu.

Reagovat
Odborný diskutér

Neměl přijít zadarmo po skončení smlouvy?

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak určitě

Reagovat
Salfovic

Tak to nasere, že hráč upřednostní Trabzonspor, který dostane na prdel od Rapidu Vídeň, před středoevropským hegemonem.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
clinger
Reagovat
delfin

34. vs 143.?

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Losinho

Úplný scifi konkurovat finančně Turkům co se týče platů, bonusů atd. Ale nemusel by Tvrdík rozjíždět bomby

Reagovat
Bakary3

A hlavně co se týče slíbených platů, bonusů atd

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten Cham měl loni 8+4 v Ligue 1 a chtěl ho Trabzonspor, takový hráč by do český ligy nešel. Jedině že by měl 0+0 za sezónu jako třeba Birmancevic a nikdo jiný ho nechtěl. To, že se česká liga zvedá si říkáme jenom my tady

Reagovat
DieFohlenBMG

Kdyby měl Birma aspoň 0+1 v tom Toulouse, tak hodí laso aspoň Kayserispor

Reagovat
Seydou Doumbia

nehodí, není černej

Reagovat
Bucky

Tvrdík podle mě fakt vůbec netuší, jakého kreténa ze sebe dělá. On je fakt prostě jen hloupej.

Reagovat
Pankrac

Tak jako po chemu lidi bývají trochu zpomalený to jo...

Reagovat
Bucky

Proti němu hovoří jeho působení v ČSA a politice.

Reagovat
Pankrac

Já jen že tu je legenda každej kdo na raka umře, ale ty co to prežijou jsou jen hloupý kreténi

Reagovat
Bucky

Nepletl bych legendu s projevováním úcty.

Reagovat
Pankrac

Přesně tak projev úcty není zveličování.

Reagovat
PBLead

Chudák Jarda, teď je jak po chemu, tak má po Chamu...

Reagovat
Pankrac

Budeš taky mezi prvníma kterej bude psát RIP až tu bude zase článek o někomu kdo tomu podlehl?

Reagovat
PBLead

Vidí přes nás jasnou cestu do Premier League nebo jiné z top 5 lig.

Reagovat
Frank Lampard 8

Třeba Ligue 1

Reagovat
PBLead

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
PBLead

No já si teda myslím, že Slavia je mnohem lepší tým než Trabzon. Ale být mladej Mohamed, tak jdu taky spíš za Turkem.

Reagovat
Coutinho10

jde i o tu ligu samotnou + peníze, který tam má určo lepší

Reagovat
Mr.Mike

Tak ja bych sel radsi i do Budejek

Reagovat
Coutinho10

zase útok na Tvrdíka od 1. komentáře bravo, užijte si to

k Chamovi, je to škoda, ale i přesto, že by u nás měl nadstandartní finanční podmínky, tak objektivně řečeno turecká liga je asi o trochu o zvučnější a lákavější pro něj + určitě mu nabídnuli ještě víc než jsme nabídnuli my, takže nedá se nic dělat, aspoň tu člověk nebude muset číst, jak nadále vyhazuje vyšší jednotky miliónů eur a budeme věřit, že už jsme dostatečně posílení, obranu a útok máme a bude to stačit třeba už teď ve středu

Reagovat
Profesor Ikebara

Však on se střílí sám do nohy. Že je debil, za to tady nikdo nemůže.

Reagovat
Coutinho10

jak tu bylo zmíněno, tak ten tlak na něj se k tomu vyjádřit byl ze všech stran, takže nemá hlavu schovanou v písku jak v jiných týmech, ale je otevřenej, tak nás nechá nahlídnout pod pokličku....jsem rád, že fandím týmu, který je otevřenej ke svým fanouškům a není nudnej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

Tvrdík řekl, že přivede 3 ofenzivní top hráče. Mluvil o tom, že Cham chce do Slavie a že v cestě stojí jen požadavek Clermontu na vyšší částku. Takže ten tlak si na sebe vytvořil sám. Kdyby se nesnažil být furt důležitý, tak by nebylo potřeba na nic reagovat.

Reagovat
Coutinho10

to pravda byla, ale situace se změnila, Trabzon do toho v posledních týdnech víc šlápnul, nabídnul mu lepší podmínky....to už Tvrdík neovlivní, to mu přece nemůžeš vyčítat

Reagovat
kilobyte

Jenže tady nejde o to, jak to dopadlo, ale o tu komunikaci. A to už jde za ním. Když k tomu přičteš ten fail s Olayinkou, tak je to prostě šašek.

To jeho nahlížení pod pokličkou je na úrovni novinářské spekulace. Nebo minimálně tak často to vyjde a nebo je to pravda.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

tak chceš nějakou analýzu z toho nebo jakou formou to info chceš číst ?

prostě řekl, jak to bylo z jeho pohledu, žádný lhání či mlžení, ale prostě pravdu, aby bylo vidět, jak moc jsme toho hráče chtěli, ale máme nějakou hranici a za tu už nejdeme....kdybysme hranice neměli, tak je u nás a Trabzon přeplatíme, ale to bysme se dostali někam, kam asi nechceme obecně pro celý český fotbal

Reagovat
kilobyte

Na co analýzu? Pro mě je tahle forma ideální. Já se bavím. Jen jsem ti chtěl vysvětlit, proč Tvrdíka "kritizujeme".

Reagovat
kbtk23

Reagovat
delfin

Ale jo toho Tvrdika Vám uznávám. Beztak jen závidíte, že jsme v PR ve všem lepší.

Reagovat
kilobyte

https://www.lfafotbal.cz/cena-lukase-pribyla

Nezávidíme. Šaška na zasmání nepotřebuješ mít v klubu.

Reagovat
delfin

Je platí Křéťa kufříkama z pizzou, že je to tak abnormálne fanoušškovsky neojektivní, ne. Každopadně mě nemusíš přesvědčovat, Já jsem v tomhle heretic.

Reagovat
Mr.Mike

Tak to si zas obhajujete pokazdy vy, ze si Kreta vzdycky vsechno zaplati

Reagovat
delfin

Ona to nebyla pravda?

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
guzman

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Profesor Ikebara

Koukám, že jste mu to sežrali snad všichni

Reagovat
delfin

Třeba ten youtube channel Slavie docela žeru. Měli byste zamakat, aby ten Sparťanskej nebyl taková bída. Nebo Vás zachvilu předžene Plzeň a Liberec.

Reagovat
Profesor Ikebara

Ty to máš asi jinak, ale mě zajímá fotbal a ne nějaký youtube. Já chci vidět dobré výkony každý víkend a pokud možno, tak v pohárech a ne nějaké kecání a píčoviny ze zákulisí. A to, že to žereš? Ani se ti nedivím. Všichni sešívaní jsou trochu jiní. Vy prostě máte v DNA se stále přesvědčovat o tom, že jste nejlepší a vše děláte nejlíp. Ten syndrom Sparta vás prostě ničí.

Reagovat
delfin

Neničí, my nestřílíme někam vedle do noh.

Reagovat
delfin

Jo a jinak mě fakt nezajímá, co děláte všechno hůř.

Reagovat
Mr.Mike

Nezajima, ale vsude to cpes

Reagovat
delfin

Reagovat
delfin

Raději jen do brány, dík.

Reagovat
PL28

Otevřenej k fanouškům.. Jako jo, ale Jarda to dělá jen z důvodu svojeho osobního ega, aby byl důležitej. Kdyby se veřejnost stejnou měrou, jako se zajímá o přestupy, zajímala i o kvalitu vytřených hajzlíků, Jarda bude první kdo o tom bude informovat. A ještě nejlíp kdyby přetáhl uklízečku ze Sparty. Bez ohledu na to že by to bylo v kompetenci správce stadiónu nebo nějakýho jinýho šaška, byl by to Jarda kdo by oznamoval luxusně vytřený hajzly jen pro to, aby byl důležitej..no ale jen asi jak ten hajzl v Edenu

Reagovat
delfin

A jestě by ti podepsal svoji fotku tam, nápisem: "uklizeno přesně kam to patří."

Reagovat
andrew96

Reagovat
icemike

Nj, ale poklička se zvedá, pokud v tom hrnci něco je

Reagovat
John Obi Mikel

Je to až otravný

Reagovat
jackinho10

jen at si to uzijou

Reagovat
Coutinho10

třeba je dneska dostihne karma

Reagovat
jackinho10

Dneska si myslim, ze asi ne, ale jednou to prijde my se musime soustredit hlavne sami na sebe

Jinak tady zajimavy podcast s JT, kdyby sis chtel poslechnout:

https://youtu.be/w8F_DK_VEi4?feature=shared

Reagovat
Coutinho10

j, pokud se do LM dostanou, tak může to pro nás být větší výhoda v lize, ale jak zmiňuješ, musíme zvládat svoje zápasy, to bude hlavní

super, díky moc, určo mrknu

Reagovat
Lojd

takovej peknej bek z neho mohl byt...

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
delfin

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Rizek

Jarda zase pobavil.

Reagovat
delfin

Neznám tě pyčo? Jeden co jsme mu říkali Řízek, hrál divizi za Třebíč. Hrozně rád žral chleba s cibulí.

Reagovat
Moshe Dajan

tak proč jste mu neříkali Chleba s cibulí?

Reagovat
delfin

To měl ještě druhou přezdívku cibulář.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mr.Mike

Rizek hral i za Teplice ne?

Reagovat
_Franklin_

Slavia Tvrdík

Reagovat
Ladas321

To si jako vážně někdo myslel, že Tvrdik dokáže získat tohohle hráče?

Reagovat
Profesor Ikebara

Tvrdík už jede další bomby Slavie by se ho měla co nejdříve zbavit, nebo se budou divit.

Reagovat
mario23

Asi bych tady Tvrdíkovi nic nevyčítal. Ten charakter Chama asi taky nebude žádná sláva. Turci mu určítě nasypali a jeho agentovi taky a je pak jedno, že Sešívky nabídli Clermontu stejně.

Reagovat
FC-RUBRIKA

Jsem v šoku že tu jsou lidi co si myslí že česká liga je kvalitnější jak turecká.

Reagovat
salami

Ja nechapu jednu vec, proc Tvrdik neustale zduraznuje, jak je castka vysoka ve vztahu k delce smlouvy Chama. Bejt volnej hrac, tak o Slavii ani neuvažuje, to je vsem jasny a kdyby mel do konce smlouvy roky 2, tak za nej nabidnem 8M nebo v cem je ten rozdil z pohledu Slavie?

Reagovat
cr7sux

je uplne bezne, ze hraci s dlouhou smlouvou stoji vic nez by stali s kratkou, klub ma vetsi paku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele