Richarlison se dočkal odchodu z Evertonu a přestoupil do Tottenhamu

01.07.2022, 10:21
Aktuality
Richarlison (© AFP)
Everton letos bojoval o záchranu v anglické Premier League a s jeho výsledky a výkony nebyl spokojen Richarlison. Brazilský útočník se netajil přáním změnit dres a to mu nakonec splnil Tottenham, dnes dopoledne bylo vše oficiálně potvrzeno...

Richarlison včera úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a dnes podepsal kontrakt. Kohouti zaplatí padesát milionů liber, dalších deset milionů může liverpoolská strana vyinkasovat v závislosti na bonusech.

25letý Jihoameričan vyrůstal ve Fluminense, před pěti roky přestoupil do Watfordu a o dvanáct měsíců později ho koupil Everton. V anglické lize celkem posbíral 173 startů a nastřílel 48 branek.

Tottenham je letos na trhu hodně aktivní a Richarlison je již čtvrtým novým přírůstkem do kabiny, před ním přišli Fraser Forster, Ivan Perišić a Yves Bissouma. Další nové tváře pak budou následovat - vedení jedná o hostování obránce Clémenta Lengleta z Barcelony a z Middlesbrough by měl přijít jiný zadák Djed Spence.

Autor: Tomáš Pavlík / tottenhamhotspur.com

Komentáře (404)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za tohoto hráče 50+10 v librách?

Tady se asi někdo úplně pomátl ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

nikdo se nepomátl, však do Evertonu přišel za 40 z pojebaného Watfordu tehda...ho nemůžou prodat za stejné drobáky

Reagovat
jk

Tak jsme se po letech dočkali brazilského backupu z Kanea, když nevyšel ten Leãndro Damiao.

Reagovat
Miguel19

Přezdívaný Jo.

Reagovat
Trand

Reagovat
patas92

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
gunner123

Reagovat
FC Porto FC

Ten šel pěkně do kopru a to vypadal jako dobrej útočník

Reagovat
Busby babes

stabilni hrac brazilske repre a klicovej hrac Evertonu, za 50 je to jeste docela levny

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
oli9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

No levným bych to úplně nenazýval, ale je pravda, že když se i za Raphinhu nabízí 50+, tak je to asi odpovídající. Arsenal s Jesusem vyhrál jackpot.. je z nich nejlepší a ještě nejlevnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsou pravdivé zprávy, že ročně má Jesus brát 10mil.£ a Richarlison cca půlku, tak levnější nebude.

Reagovat
O.Giroud

Ved Richarlison bral 5 len v Evertone ne? Ale tak je to take porovnani ako ci je lepsie zobrat za 50mil White alebo Varane a pritom celkove naklady budu asi trochu inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, špatně jsem se podíval. Podle tohoto zdroje by měl u nás brát kolem 7mil.£, v Evertonu 4,6mil.£, což by vycházelo dost podobně jako Jesus. Samozřejmě jak to bude reálně po bonusech je v podstatě nemožné zjistit.

https://www.sportingnews.com/sg/soccer/news/richarlison-tottenham-contract-fee-shirt-number-spurs/uelomd09ho8djex7a9xezwz0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, takové info jsem neměl/nemám, takže pokud je to, jak říkáš, tak pak souhlas.

Reagovat
vodka

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Salfovic

Jako málo nebo hodně ?

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
janinho

no zeby som z tohto prestupu bol nejako nadseny nemozem povedat. vie niekto kam ho conte asi planuje postavit?

Reagovat
protiproudu

Na hřiště.

Reagovat
jk

Aby ses nedivil…

Reagovat
kissak

on se ptá kam ne komu

Reagovat
jk

No já myslím, že Richarlison je spíš na lávku

Reagovat
Salfovic

Tak jestli bude první náhradník do útoku, tak si zahraje dost.

Reagovat
jk

5 střídání a už na podzim neskutečné narvaný program. Počítám, že dá klidně 2000+ minut.

Reagovat
janinho

no to by bola velka zmena, lebo posledne roky si pamatam skor ako harry hral este aj carabao cup s timami z 3.ligy 85 minut. ale za nahradnika poslat 50-60 mega mi pride pekna picovina.

Reagovat
jk

Tak je mu 25 let, předpokládám, že v tom útoku Sona nebo Kanea nahradí. Ale těžko říct jeslti i výkonnostně Každopádně je to raketa, ale klub na to má a má i NATO posílit další pozice, takže who cares…

Reagovat
Mastný Chobot

V kontexte tohto (a toho, za čo pôjde Raphinha) už tých 45m za Jesusa nevyzerá tak biedne.

Reagovat
fenixLFC

ale vyzera

Reagovat
Hachim Mastour

Preplatili sme max o 10 milionov. Jesusa City kupilo za 27, takze neexistujw aby nam ho nepredali s profitom

Reagovat
fenixLFC

kupili ho za 27 a aj s rokom do konca zmluvy zarobili 20-25 mega, za hraca ktory nikdy nebol klucovou castou timu. richarlison ide asi o 10 mega drahsie ako prichadzal (vratane bonusov ktore sa vacsinou uplatnili podla zascha) ako klucovy hrac svojho timu

Reagovat
Front hell

To je blbé přirovnaní. Jeden přicházel z brazilské ligy a posledních 5 let hral za nejlepší tým v PL. Ten druhý přestupoval v ramci ligy ke konkurenci a hrál za tým ze středu tabulky. Si u nich prohoď ty týmy a s velkou pravděpodobnosti by to bylo stejné.

Reagovat
Mastný Chobot

Možno tak kvôli tomu, že mal rok do konca zmluvy, ale kvalitou je to porovnateľný hráč ako tí dvaja

Reagovat
Hlahart

Tak to je důležitý + to, že v případě Richarlisona i Raphinhy ty týmy prodávají svoje klíčové/nejlepší hráče, což je taky s mírnou přirážkou. Jesus je teď druhý útočník bez nějakých dobrých výhledů v City s rokem do konce smlouvy no

Reagovat
Mastný Chobot

To všetko sedí, ale keď si tieto všetky okolnosti na chvíľu odmyslíš (keďže z pohľadu budúcnosti nemajú žiaden význam) a pozrieš sa na to čisto z hľadiska toho, že jeden klub dal 50m+10m a získal Richarlisona, ďalší klub dá 65m až 70m za Raphinhu, tak dať 45m za Jesusa nie je zlý obchod. To je môj point.

Pri zohľadnení okolností je to veľa, samozrejme.

Reagovat
fenixLFC

lenze tie okolnosti musis brat do uvahy pretoze jednak su najma klucove pre kontext a najma inak to zas moze byt ako porovnavanie varanea s whiteom ked si odoberies okolnosti platu ked nechceme sklzavta k subjektivnemu ktory z nich je lepsi. osobne by som do timu bral raphinhu a aj toho richarlisona skor ako jesusa. inymi slovami dat 50 mega za hraca ktory ma rok do konca zmluvy, nic moc sezonu a aj to bol povacsine hrac siursieho kadra a nie jednotka na hrot mi ako dobry obchod nepride. cim ale nehovorim ze sa nemoze chytit u vas

Reagovat
Ondiis

Ještě bych jako okolnost doplnil u Jesuse, že byl "povacsine hrac siursieho kadra a nie jednotka na hrot" jednoho z nejsilnějšího týmu na světě. U nás může být hvězdou. Podle mě je minimálně na stejné kvalitativní úrovni jako Richarlison

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus je lepší fotbalista než Richarlison nebo Raphinha. To, že nebyl jednička na hrot v City vůbec nic neznamená, protože City má TOP3 ofenzivu na světa a Everton má TOP3 ofenzivu možná tak v Liverpoolu.

Guardiola je navíc známý tím, že občas výmýšlí až moc velké kraviny a možná by nějakou tu LM už vyhrál, kdyby právě Jesusovi dával více šancí v útoku. Stačí si vzpomenout na nějaký rok 2018, kdy Jesus hrával v reprezentaci místo Firmina (který byl v té době považován za ústřední postavu ofenzivy LFC).

A ten argument s končící smlouvu je hezký.. skoro to až zní, že se City hrozně bálo, že jim za rok uteče zadarmo. Skoro jak kdyby o něj nikdo jiný kromě Arsenalu neměl zájem.

Reagovat
jk

Jako, že kdyby Jesus byl víc v útoku tak by dal víc gólů? Z hráčů City byl po Sterlingovi v nejvíce šancích, to se tam jako dostal z pozice pravého obránce nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, kdyby v některých zápasech hrál na hrotu místo KDB, Fodena nebo podobných hráčů.

Reagovat
jk

A z čeho tak soudíš? Guardiola párkrát jako čistý hrot využil Ferrána Torrest, o kterém mimochodem Pep řekl, že je to gólovější útočník než Jesus. Ale jinak tu klasickou devítku prostě nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Jesuse osobně neberu jako nějakou klasickou devítku. Jak zmiňuju už v tom předchozím příspěvku, tak Jesus má spíš blíž k Firminovi a toho právě dokázal někdy v tom roce 2018 posadit, protože hrál lépe. V City podle mě prostě trochu doplatil na to, že ho můžeš využít kdekoliv a všude předvede nějaký standard.

Co se týče toho Ferrána.. samozřejmě Pep je vidí na tréninku každý den, tak se pravděpodobně nemýlí a asi se dá souhlasit s tím, že je Ferrán hodně přímočarý a s tahem na bránu, ale zatím je jeho kariérní maximum 7 ligových golů. Guardiola je nejlepší trenér na světě, ale v některých zápasech by mu Jesus mohl být prospěšný (možná si to i uvědomil v zápasech proti RM v semifinále LM). Jeho kvality jsou jinde než u Ferrána.

Jako ať si ve finále myslí každý co chce, ale že se jako argument proti Jesusovi používá, že dělal náhradníka v City. Vždyť ten tým je v posledních letech o třídu před zbytkem ligy (na 3. místo náskok 19 bodů). To mi prostě nedává smysl. Kór když Richarlison je v gólech na zápas za Chrisem Woodem.

Reagovat
fenixLFC

tak to ze pred nim na hrote dostavaju prednost aj kevin, foden alebo podobny hraci je skor tiez proti nemu nez argument pre to ze je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

No já se právě snažím říct, že zrovna u Guardioly to až tolik znamenat nemusí. On prostě občas až moc výmýšlí a navíc to vypadá tak, že Jesus byl hlavně oblíbenec Artety (prý měl nejlepší sezonu právě díky němu), takže mi ten přestup dává smysl.

Reagovat
fenixLFC

nehovoriac o tom, ze este pred par dnami tu bolo temou to ze to vlastne nie je hrot a viac mu vyhovuje kridlo kde chce hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se téhle témy nezúčastnil, takže je to celkem irelevantní, ale věřím tomu, že zrovna Arteta ví, kde Jesus hraje nejlépe.

Reagovat
salami

Ja souhlasim, kdybyste Jesuse za tech podminek nepreplatili, tak budete hledat odobnou kvalitu jinde a ta ude jak se ukazuje jeste drazsi, tohle je od Arsenalu logickej krok, protoze jste nebyli sami kdo Jesuse chtel. Porovnavat to s jinejma hracema s podobnym postavenim a smlouvou, by taky mohlo znamenat, ze uz je treba v Juve.

Reagovat
bbbauch

“Kdyz si odmyslis kontext”

Reagovat
Mastný Chobot

Pls

Reagovat
bbbauch

druhy utocnik navic za Haalandem, i bez nej nijak extra moc nehral, rok do konce smlouvy, navic nahradu uz ma City vyresenou.. prepal

Reagovat
Cobra

No a právě o tu smlouvu jde, že jo.

Reagovat
Beči

Myslím, že my můžeme mlčet, jelikož Darwina jsme také solidně přeplatily

Reagovat
fenixLFC

ehm, nie? respektive aky ma suvis preplatenie jedneho s prelatenim ineho? ked sa bude riesti darwin tak sa o tom mozme bavit, ale prichadzat s tymto nesuvisiacim whataboutizmom je mimo (nehovoriac o tom ze 60 mega za najviac vyhypovaneho hrotaka na svete vs 45 mega za "lavickara" je teda otazne kto preplatil viac ale k tomu nechcem aby tato debata sklzla )

Reagovat
salami

Tak ty ceny jsou ovlivneny z velky casti i cenama ostatnich hracu a nabidkou na trhu, kdyz Nunez neproverenej poradnou ligou muze stat tolik, proc bychom si nemohli rict tolik za hrace, co se v PL pravidelne prosazuje.

Reagovat
Beči

Darwin stál 75 mega, ne 60. A to ja pro mě šílená částka za hráče, kterému se brutálně povedla jedna sezóna, ale pořád je to jen ta jedna sezóna a navíc v Portugalské lize. Já věřím, že se prosadí a bude skvělý, hodí se do našeho systému a to všechno, ale ty prachy jsou prostě přestřřelené. Kdyby to bylo těch 55-60, neříkal bych nic.

Reagovat
fenixLFC

hovorim v librach, nie eurach. a znova- je uplne irelevantne pri debate o uspesnosti prestupu to posudzovat na zaklade nejakeho nasho trasnferu. to ze je cena za nuneza prestrelena predsa nijak nesuvisis s tym ze je preplatena aj cena za jesusa

Reagovat
Beči

Já ani netvrdím, že to souvisí, ale že když už se chci někomu smát, že přeplatil hráče, když tvůj klub udělal to samé, byl bych trochu zdrženlivější, bereš to moc vážně

Reagovat
danielfc

Darwin podpísal až na 6 rokov, vždy si tú prestupovú sumu vydel rokmi viazanosti a ešte je dôležitý plat..... Lebo je rozdiel ked ti hráč ukrojí s ročného budgetu 5 mil. alebo 20 mil.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kuba94

Conteho kontext

Reagovat
Mastný Chobot

pekne

Reagovat
spider_8

Context

Setri papir

Reagovat
Higi

Musím říct že Tottenham zatím posiluje z mého pohledu velmi solidně... Richarlison, Bissouma, Perisic a jestli dotáhnou ještě toho Djed Spence na pravého beka...

Jako Chelsea, Arsenal a United by neměli moc zaspat, ten boj o ligu mistrů může být zase dost zajímavej...

Reagovat
dextroza_m

A nezapomen, ze jim dosel neohrozeny stoper na hostovani, kazdy dotyk smrdi kartou nebo penaltou a on se toho neboji!

Reagovat
Pecik CZ

Maguire? :O

Jsem něco misnul zase?

Reagovat
Kohout 1882

Cuti Romero

Reagovat
PP

taky se mi to nelíbí..

Reagovat
Seydou Doumbia

oka tak v té ofenzivní trojici bude největší sympaták Kejn no

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro is not crime

Reagovat
Trand

Mně tech 50+10 asi přijde i celkem málo v kontextu toho, za kolik se spekuluje o Raphinhovi.

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kuba94

Conteho kontext

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Everon asi musel predavať. Tym padom asi nebol v silnej pozicii.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Nesympaťák, ale třeba si mě získá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlavní důvod proč přestoupil, aby si te získal.

Reagovat
JollyJoker77

No a teraz musíme nakúpiť homegrown tak to som zvedavý na zozname je Guehi ,Colins , Spence ,Breneton Diaz

Reagovat
RadekVonCZE

Jakej Colins? Ten z Burnley?

Reagovat
jk

Určitě. Proti nám zahrál to předposlední kolo fantasticky

Reagovat
JollyJoker77

Nezabúdať že everton nm ešte túto sezónu môže nasekat 45 mega za Aliho

Reagovat
Higi

cože? 45 mega za Alliho? To už by se v Evertonu dočista zbláznily fakt...

Reagovat
JollyJoker77

Tak ja nastavený ten deal .. myslím že keď odohrá 20 zápasov už nám dávajú 20 miliónov

Reagovat
Front hell

No zatím ho nějak Lampard moc nevyužívá. Ten hráč nemá cenovku víc jak 20 a to jěště 10 za to že je angličan

Reagovat
JollyJoker77

Uvidíme samozrejme nikde nepíšem že sa to stane ale môže sa to stať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lofin9

za toho by ste museli ešte zaplatiť vy im, aby si ho zobrali

Reagovat
Zaschrona

Máme vám poslat prvních 10 milionů liber po odehrání 20 zápasů - aby u nás vůbec přežil léto.

Reagovat
Free_player

No uvidíme co předvede po téhle bídné sezoně Jinak s posilama letos zatím až podezřelá spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jakoze, tezko rict jak si to sedne, ale tenhle prestupak, WTF? Kazdopadne je to dost penez, no nejlepsi hrac sveho tymu v PL nikdy nejde za par drobnych. Ad ty sympatie, zda se jako ten typ hrace, ktereho fanousci klubu kde hraje milujou a vsichni ostatni nenavidi. Tak snad v tom bude pokracovat, nejaky poradny dirty bastard tomu tymu furt chybi.

Reagovat
jk

Forster, Perisič, Bissouma, Richarlison. A to ještě nejsme ani na 100m. Čekám ještě min 2 posily. Dokonce je prý ve hře ještě jeden záložník. Moc jsem tomu ujišťováni, že vše se soustředí až na léto nevěřil, ale Paratici zatím fakt top.

Reagovat
JollyJoker77

Máme problém s homegrown players ..uvidime čo sa stane ... Btw ja si stále myslím že tam bude ten change Lo Celso+€ za Torresa

Reagovat
Nikikrew

Najväčšia špina a uplakanec do Spurs. To sedí

Reagovat
JollyJoker77

Už sa teším keď za stavu 0:0 v NLD urobí nejaký dive a Kane premení penaltu ešte len vtedy budeš plakať ....

Reagovat
Nikikrew

Ak bude otocka tak urcite nie

Reagovat
Nizzie

Mamka na tebe musí být hrdá.

Reagovat
Cobra

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Free_player

Reagovat
martin.b

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
$dolar$

Naprostá bomba.

Reagovat
Salfovic

OT: Fotbalistky na tom ještě nejsou tak špatně (naše šikulka)

https://tinyurl.com/mtkmjtpz

Reagovat
Radek Voltr

tu bych nepustil ani k plotně

Reagovat
ratusek

snad aspon dobře šuká

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nizzie

chuděra

Reagovat
formic81

nevim z ceho fans Spurs jsou tak hotovy.. average GK backup, starej Perisic co da mozna jeste jednu dobrou sezonu a Bissouma kterej bude hrat na stejnym levelu jak Skipp nebo Hojbjerg.. ok Richarlison ma urcity kvality ale za 60 mega liber bych si predstavoval jeste neco lepsiho, ale whatever..

Do toho Son a Kane na hrane 30ky, no nic, uzijte si CHL. Letos to bude vase posledni na dalsich par let

Reagovat
JollyJoker77

VAR checking: Arsenal Fan. Decision: Crying

Reagovat
formic81

mne je to uplne jedno, my mame mladej core co pujde jenom nahoru.. je to jenom otazka casu

Reagovat
smazaný uživatel

po dvou osmých místech přišlo pátý. Jde z vás vyloženě strach jak se derete nahoru

Reagovat
formic81

lepsi si vyzrat bidu a postavit novy zaklady, nez se placat do prsou a kazdej rok byt do poctu mezi elitou

Reagovat
formic81

coz je vlastne trademark Spurs

Reagovat
Free_player

No jo mladý tým. Zázrační wonder kids Arsenalu znovu a znovu na scéně

Reagovat
afc

Najmladšia základná zostava v lige a môžeš sa aj na hlavu postaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

a co bylo pod Arsénem ty dlouhý roky 4senal, osmifinále LM a prodávání opor za pakatel do Barcelon a Manchesterů

Reagovat
afc

Spýtaj sa Wengera. To bola jeho robota.

Reagovat
smazaný uživatel

A všichni mu za to děkujte, že s tím rozpočtem kdy klub musel dělat plusy dokázal uhrát to co uhrál.

Wákner byl to nejlepší co jste měli, ale stejně jako pod ním se zaklínate teď, jen s tím rozdílem že vás přehrávají Slepice

Reagovat
afc

Ved uz aj Wenger skoncil za slepicami, takze tak a financie tiez dostaval a bola to jeho robota Mustafi 30m, Xhaka 35m, Perez 20 atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, uz 6 let stavite nove zaklady, abyste mohli byt aspon do poctu mezi elitou. Nebo jako co chces rict, ze do 3 sezon budete mit titul? Jako klidne muzete. Ale spis ne.

Reagovat
afc

Stavia sa 3 rok. Človeče, poriadne to sleduj.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to spíš taky už něco dostavět než každý 3 roky stavět od znovu

Reagovat
afc

Stavia sa od Emeryho a keďže AW nechal to mužstvo v hroznom stave, tak to trvá dlhšie, ale už sa to rysuje a vypadá to veľmi dobre. Teším sa na sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wákner ho nechal ve strašným stavu? Takže vás to ještě nepřešlo házet všechno na chlápka, díky kterýmu jste vždy bylo v TOP4 a dokázal s tím směšným rozpočtem nemožný

Hezký, fakt hezký...

Reagovat
afc

Ved uz dve posledne sezony nedal LM, tak o com tocis? A ano, ten kader nechal v hroznom stave.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb 20 let nic neznamená

A za stav kádru může člověk, který pracoval se směšným rozpočtem a přesto to dokázal tak dlouhý skrývat. Hlavně že se vám bez Wáknera daří i s mnohem vyšším rozpočtem než pod ním...

i fanoušci slepic jsou míň k smíchu...

Reagovat
afc

To je vsetko pekne, ze tak dlho dokazal udrzat Arsenal v Top 4, ale v konecnom dosledku to bolo negativne, kedze klub sa nikam neposuval, ale zacal stagnovat a Top spicka mu zacala utekat. A bez Wengera sa klubu dari striedavo oblacno. Ten bordel sa neuprace za rok ani za dva, ale treba mat trpezlivost, co vacsina dnesnych fans chyba, ale ako vidis, tak Arteta pomaly, ale iste buduje nove mustvo s velkym potencialom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jediný stále neporažený tým v PL je Váknerův Arsenal, to nic neznamená. Protože mu utekla špička, protože musel rok co rok prodávat, protože musel zaplatit Emirates Stadium.

Jednoznačné jenom chyba jeho. Arsenal žádný vedení pod Arsénem neměl, všechny kompetence měl on.

krásný že mluvíš o trpělivosti, když vás provedl skrz strašně složitý období, který muselo jednou vyvěrat a vyvěralo ke konci jeho působeni. Jasně

Ale všeobecně se tu směju hlavně opět tvý poslední větě. Zas opět budujete neskutečný mladý jádro týmu, který to všem za pár let ukáže. Přesně jako před 10-15 lety pod Váknerem.

Jedinej rozdíl je, že teď už bbudget máte. On musel uplíst z hovna bič.

Jste nevděčný idioti. A dobře vám tak, že si z vás dělají slepice teď rok co rok prdel.

Až vám ty mladý začnou k něčemu bejt, tak budou mít dost evropských a konferenčních lig. FA Cup možná něco znamená pro anglický fanoušky, ale pro hráče co mají nějakou motivaci je LM důležitějším než výhra buď FA cupu, sranda cupu, nebo über trapným Emirates cupu.

Pro vývoj klubu, nalákání a udržení top hráčů je LM alfou, omegou. Proto finále LM > FA Cup. A nikdo mi názor nezmění... jsem rád že se vrací ke kořenům plskšní jako za Váknera.

A jen tak na okraj tohle všechno není nic proti Artetovi, mnozí z vás ho neskutečné hejtují a ti jsou pro mě stejní kreténi jako ti co hejtovali Váknera nebo i Emeryho.

Prostě 6senal, věční nevděčníci no

Reagovat
afc

Rozdiel je v tom, ze Arteta bude na Kroenkeho stale tlacit a bude to muzstvo posilnovat, narozdiel od Wengera, ktory to mustvo nechal tak a postupne ho zacal rozpredavat, kedze hracom uz dosla trpezlivost a sli dalej, takze to mas jeden podstatny rozdiel medzi nimi a ako vidis, tak Areta ma u Kroenkeho velku podporu, takze sa da cakat, ze dostane financie kazde leto a to mustvo bude silnejsie a silnejsie. A o akej nevdacnosti to tu pises? Ty si uplne mimo, sa tu hras na velkeho zastancu Wengera, pritom komolis jeho meno a vypadas jak obycajne dieta. A Emery schytaval hejt opodstatnene, kedže co stvaral druhu sezonu, tak to bol vysmech a nic ine, ako vyhadzov si nezasluzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vákner se mu říkalo na konci jeho působení. Nevěděl jsem, že jste na to fans Arsenalu zapomněli .

Mluvíš o budoucnosti s jistotou stejně, jako jste s jistotou mluvili o budoucnosti pod Arsénem. Směju se tomu, že jste mě tím poslali o 10-15 let zpátky

Ještě jednou a naposledy. On peníze neměl a dokázal vás udržet mezi elitou. Bez něj, byste byli v úplně jiných sračkách. Tomu říkám nevděčnost. A tomu, že jste zapomněli, co jste pod ním dokázali.

Arteta sice vypadá velice slibně, ale nic nedokázal a zase se ohánite jen budoucností...

Prostě žijete neustále v budoucnosti.

A taky si samozřejmě pamatuju finále poháru Slepice - Chelsea asi rok 08?? to si už nepamatuju a googlovat to nebudu kde je Berbatov s Keanem sestřelili, Slepice získali trofej a vy jste se jim tlemili že Liga mistrů je mnohem víc než zbytečný poháry a že vaše mladý talentovaný jádro má úplně jiný příslib do budoucnosti než jejich přestárlý kádr.

Teď se slepicím tlemite, že máte pár poháru a že je to důležitější než LM a že vaše mladý jádro týmu má úplně jiný potenciál než jejich přestárlý kádr.

Prostě jste kafemlejnek na téma potenciál a budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že tu jsme tací, kteří si pamatují ty kecy. Jendou je důležitější LM jednou poháry, ale vždy váš mladý tým s nezměrným potenciálem všem nakonec ukáže, přičemž vaše budoucnost je jistá a růžová

Reagovat
afc

Arteta predsa uz vyhral FA Cup, tak ake, ze nic nedokazal? A ze slepice vyhrali Shit Cup, tak to fakt nie je trofej. V ted dobe a aj dnes mas proste LM viac ako nejaky Shit Cup a povie ti to kazdy. A neviem o akej elite to tu neustale pises, ked uz on posledne dve sezony tiez nedal 4 flek a si zober, ze vtedy, kedy 4 flek daval, tak o takej konkurencii ako je dnes, mohol len snivat. Chcel by som vidiet, ako by si dnes poradil so sucasnym muzstvom.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, to je fakt jak do zdi.

Hlavně že máte talentovaný jádro tymu a všem to natřete

Reagovat
Front hell

Menší radu ti dám. Pokud se chceš o nějakém tématu bavit je dobré o něm i něco vědět. Jinak budeš za blbce jako zrovna teď

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

I don't give a chainsaw. 6 let jste pod nama a bez LM (mimo elitu).

Reagovat
afc

Dvakrát o bod, to je proste nič, to bola smola. Ale aspoň sa vyhrali 2 FA cupy, keď už nič iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále LM > FA cup

Reagovat
Nizzie

Reagovat
gunner123

Trofej > bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Prestiž soutěže kterou hraješ a konkurenceschopnpst aktuálního složení týmu

>

naše jádro týmu je nejmladší, náš projekt všem ukáže a evropská/konferenční liga je taky Evropa

Proč by proboha někdo měl chtít chodit do 6senslu? 15 let se tam buduje největší a nejúspěšnější klub ve vesmíru, který to v budoucnu všem ukáže... když Lucas Moura přestupoval z PSG ke Slepicím, protože tam dle jeho slov má větší šanci vyhrát LM, všichni se mu smáli. Sice ji nevyhrál, ale aspoň si zahrál finále. To se PSG fakt zatím netýká, natož nejúžasnějšího projektu vesmíru který buduje 6rsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli se mě ptáš co bych raději? 8x místr Francie v klubu co chytá Pokémony nebo finále LM, řeknu finále LM.

Protože bezcenný trofeje si můžeš strčit doprdele.

Reagovat
Nizzie

PSG hrálo taky finále LM a k tomu má ty pokemon tituly, takže se Moura pojebal tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? nojo teď to googluju ... je to špatný, poslední roky už jsem mimo, za všechno viním COVID teď jsem s tím PSG za vocasa

Nicméně, 6senal a nikdy nekončící projekt perspektivy mládí pořád platí. A že je nevděčnost všechno házet na Arséna, to taky platí a že jsou Slepice poslední roky minimálně stejně zajímavá destinace, ne-li zajímavější než Arsenal taky platí

Hlavní pointa nejmladšího kádru v lize tu je a to je hlavní. A to že bylo PSG ve finále LM je vedlejší

Reagovat
Remt

Osobne mi tedy taky prijde lepe skladany tym Arsenalu v tuto chvili (do budoucna). Na druhou stranu Bissouma mi prijde jako rozhodne posila + Richarlison, i kdyz je to kur*icka, tak hrac to muze byt urcite platny. Kor kdyz to nebude z velke casti viset na nem jako v Evertonu.

Reagovat
JollyJoker77

Človeku ktorému to je jedno by sa neobťažoval komentovať prestup rivala ale tebe to očividne jedno nie je .... Jop mladej core nezabudnite zase na konci sezóny písať ale veď oni nemajú skúsenosti mame najmladší tým čo ste čakali atď tieto bullshity užite si to s artetov bude to jazda už sa teším na All or Nothing takto to snáď v dokumente nedojebal nikto ako vy .... Vy ste najviac deluded fan base akú som kedy videl to je v piči jak si nahovarate veci a nechcete priať realitu ..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Od půlky je to docelá křeč

Reagovat
Nizzie

Slušně nezvládáš

Reagovat
Herry31

Je ti to úplně jedno a proto tady píšeš svoje pocity. Jediní starší hráči jsou tam brankaři, zbytek týmu v nejlepších letech. Na soupisce dost hráčů ročníku 99/00, takže ani o tu budoucnost bych strach neměl, navíc kdoví co bude za 5 let.

A pokud ten tým nic nepředvede, nebo se najdou lepší týmy, tak s tím už budeme muset smířit, ale z tvojí strany zbytečný komentář, kdy sis chtěl za každou cenu rýpnout.

Reagovat
jk

Bez gólmanů má woolwich věkový průměr snad o rok vyšší než Spurs.

Reagovat
jk

Samozřejmě o rok nižší než Spurs

Reagovat
Herry31

Reagovat
Ondiis

To je pravda? Měl jsem za to, že ten rozdíl je větší teda

Reagovat
jk

Nedávno o tom byl na Athletic článek. I s gólmanama ten rozdíl byl dva roky. Na twitteru jsem viděl nějaký srovnání kde byly jen základní jedenáctka bez brankářů a tam to bylo ještě méně.

Jinak nemá woolwich ani nejmladší tým poslední dekády PL, ale používá se to jako nějaké zaklínadlo, přitom to v PL není žádná rarita.

článek tu https://theathletic.com/3306212/2022/05/12/arsenal-average-age-premier-league/?source=user_shared_article

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
jk

Aston Villa 2012/2013

Reagovat
jk

Předpokládám, že tohle jsi asi nemyslel.

https://bit.ly/3OD32Ht

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo by nie? Bavíme sa o tom, či Arsenal (pre mentálne 9-ročných woolwich) má alebo nemá mladý tím. Asi áno, keďže má najmladší v lige.

Reagovat
jk

Tak to nikdo ani nerozporuje. Jen nechápu proč ten argument “nejmladší tým v lize” používáte zároveň jako výmluvu a zároveň pochvalu pro Artetu, který s tím core v týmu půjde už jenom nahoru. Zatím to akorát vypadá, že Arteta hraje football manager live a někteří deluded fans woolwiche mu to žerou.

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si to evidentne v tomto vlákne rozporoval.

Reagovat
jk

Že má woolwich nejmladší tým v lize je i v tom článku co jsem tu postoval, ten tvůj příspěvek moc nechápu, takže ti asi už nijak nepomůžu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

doslova jsi tu napsal, ze je mytus, ze ma arsenal mlady tym. pomoz sobe

Reagovat
jk

Doslova jsem napsal, mýtus o mladém týmu. A myslel jsem to jinak než myslíš, je to tu dokonce i napsaný

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

"Jinak nemá woolwich ani nejmladší tým poslední dekády PL, ale používá se to jako nějaké zaklínadlo" - "Tak to nikdo ani nerozporuje"-

Reagovat
jk

Nemá no. Má ho Aston Villa 2012/2013. Sis zase naběhl

Reagovat
Nizzie

"Že má woolwich nejmladší tým v lize je i v tom článku co jsem tu postoval, ten tvůj příspěvek moc nechápu," - "Nemá no. Má ho Aston Villa 2012/2013. Sis zase naběhl"

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Protože je mi tě svým způsobem líto, tak ti posílám free pass na The Athletic a můžeš si ten článek přečíst, ať nevypadáš jako úplný debil.

https://theathletic.com/gp/cxnh5kbfsy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Zase ten mýtus o mladým týmu

Reagovat
Mastný Chobot

aký mýtus zas? čo to trepeš?

Reagovat
smazaný uživatel

měl napsat chiméra né mýtus. Mít nejmladší tým v lize a domnívat se na základě toho, že následující roky budou jen a jen lepší, je chiméra par excellence. Může to být lepší, stejně tak to může být jakýkoli....A to platí i pro týmy který mají věkově straší týmy. Můžou se zlepšit, můžou se zhoršit. NENÍ TAM ŽÁDNÁ KOLERACE. Mít nejmladší tým neznamená ale jakože vůůůůbec nic. Tak to prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

korelace bro

Reagovat
jk

Chiméra, vzdušný zámek, mýtus… no asi jsem to použil blbě no

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Mytus

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ze ti nehudlankuju sulinka :( ale statisticky maji nejmladsi tym v lize, takze mytus to neni.

Reagovat
Gunner14

Most intelligent Tottenham fan

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

LOL toto tvrdili fans Arsenalu už okolo rokov 2006-2010, keď končili furt štvrtí. Pozrime sa, kde sme teraz :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, tak teď si mě poslal minimálně o 10 let zpátky

Až na to, že se před těmi 10 lety nepoužívaly takhle kreténsky anglicismy, tak to slyším jako by to bylo včera.

My máme jádro týmu pokryto maldými hráči a ty půjdou výkonnostně jen na horu. Rok co rok

A bum, bum, bum. Vždy Arsenal vyhořel na nezkušenosti... a když už ty mladý začali něco hrát, tak bum přestup. 4srnal se vrací do starý formy i když teď už spíš jako 6senal. Ale vidím tu ten návrat k tradicím.

Nám je všechno jedno, nechte si trofeje, nechte si CHL nám stačí vychovávat hráče a prodávat je za pakatel do úspěšnějších klubu

EL nebo KL mám stačí a čtvrtfinále je náhodou úspěch

Ale trochu mi chybí Arsének, ten to aspoň uměl šefovat do TOP4. Takhle dáváte Slepicím možnost si z vás dělat prdel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

ukázkově sis ho namazal na chléb

Reagovat
janinho

neviem kto je tu hotovy... ale na tvojom mieste by som v tom posmievani asi trosku ubral vzhladom na to v akych srackach je posledne roky Arsenal

akoze pochopil by som keby tu mal silne reci niekto kto fandi city alebo lfc. ale toto asi nie

https://tenor.com/47mQ.gif

Reagovat
Mastný Chobot

https://theathletic.com/news/manchester-united-tyrell-malacia-transfer/I4az6ivBlRjt/

But sources close to the Dutch club say the intermediary Malacia has worked with previously has not been authorised to conduct this deal and the matter must be resolved before it is finalised.

The left-back is believed to have decided against using Ali Dursun for the impending move to Old Trafford, instead operating alongside his father.

It is unclear whether the same factor will affect United’s negotiations to acquire Frenkie de Jong from Barcelona, given Dursun is acting on behalf of the 25-year-old midfielder in that situation.

Dopiči

Reagovat
J0EL

genialne

Reagovat
Dawon

proc se furt musi takove hovna dit zrovna u nas?

Reagovat
Hlahart

Jsem teda všude četl, že to žádný impact na FDJ mít nemá, ani si nedokážu představit jaký by mělo mít.

Jinak Lyon tvrdí, že měl stejný problém (možná si jen snaží zachovat tvář).

[Lyon's president] : "We did not reach Malacia on Tuesday or Wednesday. I read this morning that the club which made another proposal (Manchester United) had the same difficulties as us to conclude. Which means that it is perhaps not be not an easy file to achieve"

Reagovat
roman1978

Volní hráči k dnešnímu dni. Z toho by se dalo něco poskládat.

Marcelo (Real Madrid)

Isco (Real Madrid)

Luis Suárez (Atlético de Madrid)

Dembélé (FC Barcelona)

Pogba (Manchester United)

Di María (PSG)

Dybala (Juventus)

Witsel (Borussia Dortmund)

Kessié (AC Milan)

Christensen (Chelsea)

Eriksen (Brentford)

Mkhitaryan (AS Roma)

Belotti (Torino)

Lingard (Manchester United)

Romagnoli (AC Milan)

Tarkowski (Burnley)

Onana (Ajax)

Zagadou (Borussia Dortmund)

Origi (Liverpool)

Felipe (Atlético d

Reagovat
Ondiis

Dybala do Arsenalu a vybavene Raphinhu netřeba

Reagovat
Witcher

Pěkná sbírka mentálů

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ti první dva

Reagovat
ElectrickMann

snad první 4

Reagovat
Eichel

v čom sú akože mentáli?

Reagovat
janinho

v nicom. pozri na koho reagujes

Reagovat
Eichel

Akože viem, len ma zaujímalo, či tam skutočne nie je niejaký objektívny dôvod. Mne prídu obaja dlhodobo ako sympaťáci aj keď Isco jedno clásico docela psychicky nezvládol.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
dejvikker

Pogba (Juve), Kessie a Christensen (Barca), Onana (Inter) a Origi (AC) už podepsali jinde

Reagovat
Kluivert9

Mkhitaryan a Witsel taky...

Reagovat
Melisko

Witsel nie, Atletico musi niekoho predat aby sa im zmestil do stropu

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
AC torino

Onana - Marcelo Christensen Romagnoli Lingard (on by toho RB zvladol ) - Pogba Kessie - Dybala Eriksen Di Maria - Belotti

Reagovat
Thelvin

Vrsaljka napravo, ten myslím skončil taky

Reagovat
Kovi81

Romagnoli a Belotti sli tak vykonostne dolu nebo jaky je u nich problem, ze jeste nikde jinde nemaji smlouvu?

Reagovat
AC torino

Vyzera to tak ze Belotti novu zmluvu podpisat nechel

Reagovat
pingla

Eriksena a Tarkowskiho bych bral

Reagovat
rave

Tottenham je taková chráněná dílna mezi fotbalovými kluby. Před každou sezónou musí splnit kvótu na počet retardů v týmu, stůj co stůj.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta kvóta je kolik?

Reagovat
Seydou Doumbia

To neví nikdo

Reagovat
Ondiis

Jeden tým

Reagovat
srandamač

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

To je divná odpověď.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Kucka

Reagovat
Golasso

Teď jsi urazil všechny lidi v chráněných dílnách . Cítí se teď kvůli tobě úplně down ...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
gunner123

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja ho nikdy rad nemel, ale konecne mame po letech druhyho utocnika. Navic mi prijde, ze sel za docela fajn penize.

Reagovat
Bobr15

Spurs do toho teď hodně šlápli. Na papíře mají silný tým a ještě k tomu Antonio na lavičce. Za mě po city největší aspirant na titul. Teď ještě otázka jak to Conte celé poskládá, ale jde z nich teda strach.

Reagovat
Thelvin

Vůbec. Zatím spíš rozšiřujeme tam, kde už silní jsme, ale slabiny týmu furt zůstávají. Do aspiranta na titul máme pořád zatraceně daleko. Zatím je to tak třetí místo s desetibodovym odstupem za horším z dua City Pool

Reagovat
Salfovic

Jestli zase Contemu nemrdne, tak bych je taky tipoval na 2.-3. místo.

Reagovat
J0EL

To su zas predikcie toto

Reagovat
Busby babes

jo no, sice tu mame jeste jeden tym, co loni ztratil 1 bod na titul a privedl goloveho utocnika, ale klub, co jich ztratil 22...

Reagovat
Bobr15

Hele, tak jako uvidíme. Faktor Conte může být velký. U nás to taky během jedné sezony naprosto otočil. Loni taky přišel do polorozpadlého týmu a taky s nimi vykopal lm. Teď si přivedl svoje hráče. Jako pořád bych věřil víc city, ale Spurs budou nepříjemný soupeř. Uvidíme, třeba se budu úplně mýlit a nebudou hrát nic. To ještě taky záleží, jak dopadne celé přestupové období.

Reagovat
Eichel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

aj by som sa potesil ze bude o jedneho prasaka menej medzi tymi prasatami z evertonu, ktorym v derby ide o to zranit co najviac protihracov. ale potom si clovek uvedomi ze tam zas postavia nejakeho kolohnata alebo zakeraka takze je to jedno. tak snad dalsiu sezonu zostupia, skoda ze to nevyslo tento rok

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Taarabt_QPR

Jak to má v plánu Conte hrát? .... on má být jako backup? nebo kam chtějí píchnout Sona případně Kulusevskiho?

V 3-5-2 s Kanem vepředu si ho umím představit, ale pod nimi na 10 Son?

Nemám moc Spurs nasledované, tak uvítám nějaké poučení.

Reagovat
jk

Řekl bych, že je to první backup do útoku. On může zaskočit i za Sona na kraji ale i za Kanea na hrotu.

Jinak kdyby Conte přepnul na 352 tak bych řekl že to bude primárně Kane-Son a pod nimi Deki.

Reagovat
salami

Takhle to zni super, ze dokaze nahradit Kanea i Sona, ale Richarlison neni typ hrace, kterej bude v klidu cekat na svoji sanci v min dulezitejch zapasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli MS je program extremne nahusteny, minut bude kopec.

Reagovat
jk

Reagovat
Csaplárova past

Lamps to bude mít fakt těžké příští sezónu. Po deseti zápasech letí ...

Reagovat
Csaplárova past

Kde jsou ti klauni, kteří se tu před pár týdny smáli tomu, že Tottenham koupí 6 hráčů ...?

Reagovat
lofin9

hovorilo sa hráčov, nie kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Spadli do pasti.

Reagovat
Kluivert9

Smějou se, protože 2 není 6...

Reagovat
Csaplárova past

Tak to je funny tohle napsat prvni den prestupoveho obdobi

Reagovat
smazaný uživatel

Funny je to hlavně od tebe, když píšeš o něčem co se ještě nestalo. Jsi sám taky v pasti.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
oli9

Pro slepice skvělý útočník...

On je prostě výborný, také bych ho bral klidně k nám

Reagovat
martin.b

Ses posral že jo ?

Reagovat
oli9

Ne. To že je kokot na hřišti...suarez byl taky pro ostatní

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
jsmolda

Zatím paráda. Tenhle borec na lávku, Lenglet marnej, Perisic za zenitem, Bissouma lehce nad průměr

Reagovat
martin.b

špína k špínám. za mě super

Reagovat
smazaný uživatel

za 32 let 1 titul. za mě super, na tak ubohý tým.

Reagovat
sejber

Ako tak porovnavam statisticky tak richarlison vs. jesus jednoznacne pre gabriela. Som zvedavy ako sa im bude darit v buducej sezone. Kazdopadne momentalne som rad ze to takto dopadlo.

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus hral v dominantnom tíme, Richarlison u tragédov, to asi nejde úplne porovnávať

Reagovat
J0EL

Richarlison je diver a nesympaticky zmrd. Ku Kaneovi original.

Reagovat
smazaný uživatel

to same se da rict i o jesusovi

Reagovat
J0EL

Sympatie su subjektivne to beriem ale Jesus urcite nie je taky notoricky diver ako Richarlison.

Reagovat
Kily8

Čo ste za ľudí? Vypatlaní anonymní zakomplexovaní fejsbukári sa bavia o úspešných, športovcoch za ktorými šalejú krásk, akí sú nesympatickí. Pozri s kým spávajú oni s kým vy. Lebo takéto tupé zakomplexované reči, može mať len frustrovaný človek

Reagovat
smazaný uživatel

nechlastej když to neumis

Reagovat
Frony

Pro Tottenham určitě super posila, ale jsem neskutečně rád, že neskončil u nás.

Reagovat
Kixi Syhimour

Odporný, ale bohužel i kvalitní hráč

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
krisa

prakticky vždy když jsem ho viděl hrát proti Arsenalu, tak jsem si říkal že je to nesympatický zmrdeček ale nebezpečný. Herně dobrá posila pro Spurs

Reagovat
wesleyborland

zaplatit 60-70 za vlastního Origiho

Reagovat
Liveral

https://www.fifa.com/technical/media-releases/semi-automated-offside-technology-to-be-used-at-fifa-world-cup-2022-tm

Tady je víc detailů o tom novym semi automated offside VARu. Vypada to dobře, zaměřili se na to, aby se správně určil přesnej moment času přihrávky (což loni imho bylo v dost těsnejch rozhodnutích nesprávně zvolený) a zároveň z toho procesu vlastně téměř úplně odebírají lidskej element, kterej stojí za těma chybama.

Tak snad to bude fungovat v realitě tak dobře, jak to vypadá na papíře

Reagovat
Spalovač šancí

Takže Kane do MU

Reagovat
Busby babes

Reagovat
FCSL

Sice píčus, ale dost dobrej hráč. Pro slípky paráda. Trochu jsme je tím zkurveným koncem sezony posadili na koně, což furt nemůžu vydejchat. Hrajou LM, Conte se prozatim uklidnil a dobře posilujou... My jsme propásli hodně velkou šanci a i když se celkem zlepšujem, na LM to nebude ani dál. Vidim to maximálně na boj o 5. místo s United

Reagovat
lofin9

After winning nothing at Everton, Richarlison has decided to continue winning nothing at Tottenham.

Reagovat
jk

Ale za víc peněz.

Reagovat
lofin9

aj to sa dá považovať za výhru

Reagovat
nani92

Richarlison > Jesus is the new Eriksen > Ozil

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

... som najprv rozmýšľal, prečo by Jesus mal byť nový Eriksen. To už skôr naopak, keďže Eriksen vstal z mŕtvych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Já taky a nemohl jsem na to přijít, co mají Jesus a Eriksen společnýho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
havrys99

Eriksen = Ožil

Reagovat
rave

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Ligter

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Free_player

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
TopinB

Reagovat
Diskostu

Everton nech kúpi ako náhradu Martiala aspoň za 30 mega

Reagovat
Remt

To jsi se spletl tak o dvě desetinný místa a o stejný počet desetinných míst by musel jít ten líný retard dolů s platem aby se ho někdo z PL ujal. Hrozný hráč se z něj stal.

Reagovat
Zaschrona

Bude mi chybět, hrálo u nás jen málo hráčů, které jsem si oblíbil víc.

https://twitter.com/richarlison97/status/1542833299978076160

Ideálně se za pár let vrátí jak Pienaar.

Reagovat
spider_8

Chytry prestup. Na prvni dobrou vypada zbytecne, ale fakticky budou mit Spurs 3 top hrace na 2 pozice a budou je moct krasne rotovat, rozlozit sily, nehrat pres zraneni, atd. To je v te nahustene sezone velke plus a treba u Kane to byl v minulosti problem.

Jen doufam, ze se Tonda stihne nasrat driv nez s nima udela nejaky uspech

Reagovat
Pecik CZ

3 na 2 pozice?

Reagovat
Infernoqt

Pokud se nepletu, tak tohle je teprve podruhé v historii PL, co jsme za celý červen nepřivedli ani jednu posilu.

Reagovat
jk

Ale určitě první, kdy Spurs přivedli posily 4

Reagovat
Busby babes

no naposledy se to stalo loni... a predloni...

Reagovat
Infernoqt

Loni se domluvil Sancho koncem června a před ním přišel ještě nepoužívaný náhradník Heaton. Předloni byl covid a přestupák se posunul.

Reagovat
Busby babes

Sancho se domluvil 1.7.

Reagovat
Busby babes

Heaton 2.7.

Reagovat
Infernoqt

Fakt že asi jo. Akorát se to snažím dohledat. Dvě posily hned v úvodu července.

Reagovat
Infernoqt

Jsem to četl na Twitteru, že naposledy se nám to stalo ještě pod Fergusonem.

Reagovat
Infernoqt

@centredevils

·

1h

‼️ #mufc FAIL to make a signing in June for the first time since 2010.

Ted to na mě vyskočilo :D

Reagovat
Pecik CZ

Tak to je perfektní.

Arsenal má Jesuse.

Spurs Richarlisona.

A Chelsea zase hov..

Reagovat
King Ciro

Dobrej flop za 55m .....Minamino za 15m a to je mnohem lepší než on....

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

The things you have to do before asking your partner if you can move to Manchester...

Reagovat
Ondiis

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Slušné léto, upsat se 2 ďáblům

Reagovat
Busby babes

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Geordies

Nechápu ten výsměch. Pořád mladý kluk, léta prověřený ligou. Everton několikrát vytáhl z bryndy a hlavně jeho přínos pro tým i v rámci pracovitosti v defenzivě je úžasný. A tohle je přesně typologie, která Contemu voní.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Infernoqt

Lukaku: "I consider myself as a world class striker. The problem occurs when you lack understading with your teammates or your manager."

"When people talk abou Lewandowski, Benzema, Suarez or Kane, they say it's a world class level. With me, it was always about good form... I definitely belong to that group."

Reagovat
PanAu

To je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Baloteli vibes.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SpecialOne

Jojo, měli jsme říct rovnou i soupeři, ať sleví z tempa PL, aby se Romelovi hrálo dobře.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
FUnk

Reagovat
FC Porto FC

Cena je na dnešní dobu úplně normální

Reagovat
Gazdo

OT. Pozerate niekto futbal cez nejaku platenu streamovaciu appku ako napr nejaky BeinSports, alebo ESPN pripadne nejaky Sky alebo hocico ine? Mate niekto s niecim takym pozitivnu skusenost? Momentalne totiz platim TV za 30 euro/mesiac a pokial by bola moznost platit si nejaku apku dajme tomu za 10 euro tak by som radsej pozeral cez to kedze inak TV nepozeram. A nechcem ani vyhladavat streamy na vsetkych strankach aby som to mal zadarmo, platit mi nevadi a kludne zaplatim aby som za to nejake to pohodlie mal. Idealne by bolo aby tam boli vsetky ligy. Dik za odpovede

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool FC are delighted to announce Mohamed Salah has signed a new long-term contract with the club.

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Určitě pozitivní, jeho góly se nedají nahradit jedním přestupákem, snad ale došlo ke kompromisu někdo okolo 300k.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prý to má být 350 na 3 roky

Reagovat
avicii

Taky kompromis by som povedal co sem chceli my a co chcel Salah

Reagovat
JessePinkman

350 + větší bonusy, do léta 2025.

Reagovat
avicii

Super sprava, Salah predlzil

Reagovat
Bukaj LFC

Salah prodloužil !! Nejlepší zpráva celýho přestupáku

Reagovat
ian.rush

OT: Mo Salah prodloužil do roku 2025 !

Reagovat
Remt

OT: Kdybyste nevěděli, tak Salah prodloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Salah prodloužil nebo co. Jako v Liverpoolu. Jsem teď četl.

Reagovat
O.Giroud

jj, bol na dovolenke s Wijnaldumom a ten mu povedal, ze radsej nech podpise lebo v inom klube bude rad ked si zahra

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že Salah by hrál v jakémkoliv klubu.

Reagovat
S-C-O-T-T

Proč je Tottenham u zdejších diskutérů tak nenáviděný nebo neoblíbený?

Reagovat
Lexi Belle

Neřekl bych neoblíbený, ale spíš jde o to, že jen s malou částí z nich jde opravdu mluvit o fotbale. Zbytek vesměs jede jen dokola hejt na Arsenal/Chelsea… Jednou jsem se tu snažil rozjet debatu na úrovni, protože mě zajímal názor z druhé strany, ale pak se do toho někdo přidal a skončilo to opět u nadávek.

Reagovat
S-C-O-T-T

Jsem rád, že mi to vysvětlila pornoherčka . Ale ne, dík. Já jsem jen poctivý čtenář, ale tohle mi unikalo . Vím ,že owny dostává dobrou sodu

Reagovat
smazaný uživatel

Prej debatu na úrovni, to je vůl!

Reagovat
smazaný uživatel

A co je špatně na debatě na úrovni?

Reagovat
Nizzie

To, že ji nechápou, což opět krásně názorně předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, nic, ale debata na urovni na fotbalovem foru? To zni uz samo o sobe jako blbost. Vy jste strasne precitlivele princezny tady. Hlavne ten kokot Nizzie, ktereho vsechno strasne urazi, ale pritom v jednom kuse jenom vyryva a pouziva osloveni jak kdyz se te snazi urazit dite na prvnim stupni. Abyste se neposrali. By me zajimalo, s jakyma pocitama byste odchazeli z NLD, kde Fucking CUNT, bude to nejpratelstejsi osloveni, co mezi fans Arsenalu a Spurs zazni.

Reagovat
Front hell

Proč jsou na sebe lidi tak zlí esterko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však v pohodě, ne každý je nějaké úrovně schopen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Ja se nevysmival tomu, ze se nekdo chce bavit rozumne, ale proste "jednou jsem tu chtel vyvolat debatu na urovni a spurs fans mi to znicili" zni fakt zalostne, az bych mu dal petikorunu. Spurs tady dostavaji nejvetsi bidu, neni divu ze to nekterym zacalo vyhazovat pojistky. Ja se taky rad bavim rozumne, ale to, ze jme nejvetsi kokoti na planete, tady nejvic jedou ti nejvetsi kokoti z kazde fanouskovske zakladny, kteri si muzou s ownym, dolarem a Sonnym podat ruky.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takže jedeš victim komplex v návaznosti na to, že fans arsenalu jsou příliš soft? Dost zajímavý Momentálně tu tak polovinu obsahu kolem spurs tvoří ti dva bratři jk a owny a u nich to víceméně vždy skončí až ubrecenym cringem proti arsenalu, strašně únavné ty jejich kydy číst furt dokola.

Reagovat
Nizzie

Tomu se dá už jenom smát, těm dvěma kašparům

Reagovat
jk

Moje příspěvky tu končí zásadně sérii out of context emotikon fandy woolwiche.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

"Vy jste strasne precitlivele princezny tady. Hlavne ten kokot Nizzie, ktereho vsechno strasne urazi, ale pritom v jednom kuse jenom vyryva a pouziva osloveni jak kdyz se te snazi urazit dite na prvnim stupni. Abyste se neposrali." teď jsi nám to vyloženě natřel.

Reagovat
matZz

akorát je to přesně naopak, fanoušků Spurs jsem chodí pravidelně cca 10. Fanoušků Chelsea nebo Arsenalu sem chodí stovky a samozřejmě je mezi nima spoustů retardů, kteří jedou jenom hejt

Reagovat
Salfovic

Blbost, naopak je hodně oblíbenej, všichni si z něj rádi dělají prdel.

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
O.Giroud

otravny fanusik, rival Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Závist

Reagovat
J0EL

Dodnes nemozem predychat ten vas uspech v Audi Cupe

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že Everton posiluje do Čaempu. Túto sezónu to snáď dajú.

Reagovat
O.Giroud

snad jo

Reagovat
Registrujisejenproto

Odpad jde z jednoho odpad klubu do druheho odpad klubu fuj

Reagovat
matZz

na jednu stranu jsem rád, že přichází takhle kvalitní borec v podstatě jako backup, podle statistik je výbornej a dlouhodobě konzistentní, pozice wide-forwarda v 343 by mu měla sedět perfektně, navíc je univerzální a dokáže zahrát na všech třech postech.

na druhou stranu je tu pár věcí co mě trápí 1) dokáže potvrdit svoje dobrý čísla i v lepším klubu a v těžších zápasech? 2) opět je to hráč, jehož největší předností je zakončení, co nejraději dostane balon do otevřené obrany, technicky spíš průměrnej, linkup play nic moc, přitom ten tým prostě nutně potřebuje víc nějaké kreativní síly, kterou Richarlison moc nenabízí. 3) cena je samozřejmě vysoká a pravděpodobně by se za podobný peníze dal sehnat lepší hráč, pokud je ale domluveno, že Everton si vezme za 25mega jen těžko prodejnýho Winkse, tak takovej obchod už vypadá opoznání líp

Reagovat
Zaschrona

Winks k nám nepůjde, chceme max hostování s opcí.

Reagovat
Eichel

btw. dostaneme vôbec niečo za toho Alliho? Asi by som pri vás už šiel len do regulérneho predaja

Reagovat
Zaschrona

Pokud odehraje 20 zápasů, tak vám pošleme 10 mega liber. Takže teoreticky nic, i když prý máte procenta z prodeje.

Reagovat
Eichel

Podľa mňa s ním ešte rozviažete zmluvu a Spurs neuvidia ani euro ach.. to bol teda deal no..

Reagovat
Zaschrona

Uvidíme, co má teď Lampard v plánu po přestavbě týmu, dost možná teprve teď Dele dostane reálnou šanci.

Reagovat
matZz

já doufám, že Winks byl v tomto obchodu zahrnutej a jestli to bude jen hostování s opcí na příští léto je mi úplně fuk?

btw nejsou třeba nějaký spekulace, že byste koupili Součka? zahlídl jsem, že Moyes už o něj nestojí a double pivot Souček Doucouré by mohl být celkem fajn.

Reagovat
Zaschrona

Zahrnutý v tom určitě není, jakkoliv to neznamená, že později tohle léto se třeba nějak nedomluvíme. Dle zdrojů kolem nás máme zájem pouze o hostování s opcí.

O Součkovi nic není, ale teoreticky by asi smysl dával.

Reagovat
jk

1) Richarlison má super čísla, co se týče vítězných gólů. Je to hráč, který se nebojí zodpovědnosti a rve se do zakončení za každou cenu. Řekl bych, že ten zvýšený tlak by ho nemusel zaskočit, taky už to není žádný mladý ucho.

2) Podle mě ho na v té kreativní fázi moc ani nevyužijeme. Jsou na to jiní hráči a Richarlison je fakt hráč do vápna, výborný ve vzduchu a tvrdě maká i v 2/3 hřiště kde vybojuje spoustu balónů. Na to ho Conte snad chce, LW na místě Sona je podle mě jeho nejlepší pozice. Jinak pokud bude ta možnost, tak kreativní střeďák možná ještě přijde, ale později.

3) Cena hrozná, ale jak je tu napsaný, je to stabilní hráč brazilské repre, klíčový hráč Evertonu.

Typologicky podobný a dostupný útočník se zkušenostmi z PL, který by šel z méně mě nenapadá. Měli jsme tenkrát koupit Watkinse.

Jinak s tím Winksem nevím no… Everton ho asi moc nechce, resp. Lampard. Psalo se i o Lestru nebo Saints ale kdo ví, jak to dopadne.

Reagovat
matZz

mě fakt hodně zajímá, jestli Conte bude dál věřit své ideologii, že dokonalý systém dokáže plně nahradit kreativní hráče. upřednostnění Richarlisona třeba před Raphinou mi indikuje, že spíš jo ale samozřejmě, že všichni bychom byli klidnější, kdyby se Eriksen rozhodl pro nás

však klidně jak píše Zaschrona výš, Winks klidně na hostování s opcí na příští léto, hlavně ho někde udat. Jinak pro něj by snad bylo lepší jít někam do zahraničí, na PL nemá a do Champu nepůjde

Reagovat
tencotancizjeleny

to jako harry bude sedět na lávce?

Reagovat
hematop

Cikán hnusný. Bych mu zrakvil obě nohy na hřišti. Špína jedna chcanková. Hráč je to ale dobrý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele