Rio Ferdinand pokračuje v Manchesteru United

23.05.2013, 15:34
Aktuality
Rio Ferdinand nenapodobí manažera Sira Alexe Fergusona a záložníka Paula Scholese a na rozdíl od této dvojice bude i v příští sezoně pokračovat v Manchesteru United. 34letý anglický obránce se na Old Trafford dohodl na prodloužení smlouvy o dalších dvanáct měsíců...

"Mám z toho radost. Až do této chvíle to byl neuvěřitelný příběh a jsem rád, že bude pokračovat," prohlásil bývalý anglický reprezentant.

Bývalý stoper Leedsu a West Hamu nastoupil za národní tým Anglie v 81 zápasech, do Manchesteru United přišel v červenci roku 2002 za třicet milionů liber a na své konto si do této chvíle připsal 432 startů za Red Devils. S klubem slavil šest mistrovských titulů, dvakrát s ním triumfoval v Ligovém poháru a jednou v Lize mistrů.

"Všichni museli vidět, že Rio za sebou má jednu z nejlepších sezon v klubu. I zvenčí můžete vidět jeho charakter a vliv v kabině a moc mě těší, že podepsal novou smlouvu. Už se těším na naší spolupráci," pochvaluje si tento krok nový manažer David Moyes.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (591)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele