ROBBEN NA ODCHOD NEMYSLÍ, ALE...

19.04.2007, 16:15
Aktuality
Arjen Robben se ze Stamford Bridge nechystá. O nizozemském reprezentantovi se mluvilo a mluví v souvoslisti s Bayernem Mnichov a Barcelonou, jeho otec ale prozradil, že Arjen je v Chelsea spokojený a jinam nechce...

"Bayern je jednou z možností, dokonce si myslím, že on je hráčem pro Bayern, protože by v Německu dostal hodně šancí na to pořádně se ukázat. V úvahu nyní připadá šest až sedm klubů a Bayern je jedním z nich," prohlásil Hans Robben.

Následně však otočil kormidlem. "Arjen o odchodu z Chelsea nepřemýšli a není tu ani nějaká kluzule, která by mu to dovolila nebo usnadnila. Ale ve fotbale nikdy nevíte, nakonec je to můj syn, kdo rozhodne, co bude dál," pokračoval dále Hans Robben v rozhovoru pro německý magazín Kicker.

Robben junior je v současné době zraněný, na konci března si poranil koleno a podrobil se operaci. Zranění však není příliš vážné a již za týden by se mohl objevit v sestavě manažera Joseho Mourinha v ligovém utkání proti Boltonu.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele