ROBINHO: SEBEVĚDOMÍ NÁM STOUPÁ

09.04.2007, 16:50
Aktuality
Real Madrid je v tabulce španělské nejvyšší soutěže již na dostřel vedoucí Barceloně. "Bílý balet" včera porazil Osasunu a na lídra tabulky již ztrácí pouze dva body. Velkou zásluhu na zlepšených výkonech klubu z hlavního města má Robinho...

Brazilský útočník jako střídající hráč rozhodl zápasy s Tarragonou a Celtou Vigo, včera nastoupil od úvodních minut a trenéru Fabiu Capellovi se tento tah vyplatil. Robinho opět patřil k nejlepším hráčům Realu a svůj výkon korunoval v 80. minutě gólem na konečných 2:0.

"Vedoucímu duu jsme stále blíže a blíže. Po každém kole stále více věříme v zisk titulu. Pokud budeme pokračovat se stejným nadšením a kvalitou, určitě vyhrajeme ligu," věří brazilský reprezentant.

Trenér Fabio Capello Robinha v minulých týdnech přehlížel při skládání základní sestavy a přisoudil mu roli náhradníka. Jihoameričan se na hřiště vždycky dostal až v průběhu hry a pokaždé dokázal zápas rozhodnout. Capello se proto nechal slyšet, že Rbinha bude používat jako žolíka, včera však změnil názor a nasadil ho do základní sestavy.

"Proti Nasticu a Celtě jsem střídal o poločasové přestávce, ale to pro mě není nejlepší. Dnes jsem předvedl dobrý výkon, dal gól a prokázal, že dobře umímhrát i jako hráč základní sestavy," říká Robinho.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (133)

Přidat komentář
HOST*

madrid cabron

Reagovat
HOST*ladaraul

jen tak dal hosi

Reagovat
HOST*vazquez

Capello síce názor zmenil, ale obávam sa, že len preto, lebo Guti mal stopku. Skôr verím tomu, že Robinho bude ďalej žolíkom, keď bude k dispozícii Guti.

Veľká škoda straty dvoch bodov s Barcou v závere, inak by sme už boli prví...

Reagovat
HOST*R9

To je bohužel víc než jasné, jen už sám nevím jestli je to dobře bo ne...

Reagovat
HOST*vazquez

to už asi nevie nikto Veď si len zober, že celý čas tu kritizujeme jak na h.... hráme, každý to vidí, len Fabio si melie svoje dokola a nakoniec mu to snáď ešte aj vyjde. Asi tomu naozaj okrem Fabia nerozumie nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze Barcelona hraje v tejto sezone tiez obcas peknu prdku, k tomu boli zraneni dvaja doleziti hraci, k tomu vam obcas pomoze rozhodca a ste stale az treti. Jo a pohlad na ten futbal je vacsinou tragicky.

Reagovat
HOST*R9

Co se týká zranění tak prosím tě nemuv!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemali ste 3 mesiace zranenych hracov kvalit Etooa a Messiho.

Reagovat
HOST*

jak muzou mit zraneny hrace kvalit messiho a eto'oa kdyz zadne takovy hrace nemaji?

Reagovat
smazaný uživatel

No prave.

Reagovat
HOST*Mamut
Reagovat
smazaný uživatel

Choď s tym preč.

Reagovat
Potty

Reagovat
HOST*Mamut

Z akého dôvodu?

Reagovat
HOST*R9

Co to meleš katalánská kryso?

Reagovat
smazaný uživatel

A já si naivně myslel, že umíš alespoň číst.

Reagovat
HOST*R9

A já nechápu tvůj negativní příspěvek...

Reagovat
HOST*Matej

Zasa ta madridska moralka !! Nadavat tu Barcelonskym fanusikom!!UBOHOST

Reagovat
HOST*R9

Madridská morálko, až nebudu v právu tak budu mlčet...najdi jedinej příspěvek kdy odmítám katalánskej názor, samozřejmě trochu inteligentní...

Reagovat
HOST*Tavo

První blíci smajlík za příspěvek, druhý za "formu", třetí za "kouzlo" osobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe mě to opravdu štve.

Reagovat
HOST*R9

Ať napíše Tavo cokoliv tak to stejně budeš shazovat...trapas je že úroveň tvých příspěvků halvně o Madridu se rovná Jirkově nule...

Reagovat
smazaný uživatel

P.S: Nemusíš se pořád vtírat. Já o tvé příspěvky nestojím, z každého je mi na blití.

Reagovat
HOST*Tavo

Říká pan vtěrka vlezdoprdelka.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Mamut

Zaujímavé .

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikam, si prostě idiot. Ke všemu slovenskej idiot. To je prostě tragédie. Co se sem vlastně ty slovenská mrdko sereš?! Je to českej server, všechny články psaný slovensky, i když je to .com - je to českej server. Tady nikdo bneni zvědavej na ty tvý slovenský cinty. A podle přezdívky si ke všemu cikán. No to mě poser. Slovenskej cikán. Proboha. Komu si ten počítač, ze kterýho píšeš ty sračky ukrad? Kohos podělal ty kokote? Běž zpátky do tý svý zakopaný prdele. Sou vás tady mraky, už mam pokrk slovenský invaze, hajzle. Máš cos chtěl. Plivu na tebe.

Ty si mě dovoluješ mě poučovat za formu a úroveň Příspěvku?

Plivu na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Raz si sa mi smial, ze chodim do archivu pre dokazny ci iny material a ty si snad tie prispevky archivujes osobitne. Mimochodom, nehovoril si nieco o slovenskych ciganoch aj ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nehovořil.

Reagovat
HOST*Mamut

No, ja som tu nový, vlastne som si tu len chcel spraviť reklamu na fórum, ale toto čo si teraz napísal, tak to je unikát. Neviem ako u ostatných, ale u mňa si sa pekne strápnil a klesol na taký bod, z ktorého už cesta dole nevedie .

A navyše mám taký pocit, že Tavo písal svoj príspevok po česky, tak neviem... Ale ako som povedal, som tu nový.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten slovenský příspěvek nebyl adresován tobě. A vůbec jsem ho nepsal já.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak při smyslech? To bych do tebe neřek...

Reagovat
HOST*R9

Promiň ale kdybych věděl co jsi vlastně zač tak bych o řádek víš psal trochu jinak...jsi hnusnej člověk bez charakteru a je to naposledy co na tebe reaguji...stydím se za mou vlast pokud se tu objevují takoví příšerní lidé jako ty, jsi se teď vyjevil, jsi odpad těchhle stránek!!!Každopádně ty jsi se ukázal jako pravej idiot a není to o tom že fandíš Barce, každopádně jsem rád že jste tak charakterní....už se tu neobjeví horší člověk než jsi ty, ať je tu jakejkoliv anonym, ty jsi pro mě nula....HHHNNNUUUSSS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to je jedno, klidně tu psát nebudu, jen nejsem zvědavý nato, že každý den, když tu vkročím a do mě začne vtírat pan Tavo a při všech příležitostech reagovat, protože zkrátka neunesl, že jsem se zastal kyslíka. A nemám náladu nějaké poučování formy příspěvku od někoho, kdo jich tu má snad deset a stihl urazit každého.

Možná to je levácké, ale připomenout mu, co psal v létě taky není na škodu, když mě tady důležitě poučuje.

Reagovat
HOST*R9

Dá se to říct jinak... Každopádně jsi se ukázal ve světle který zrovna moc nemusím...ale jak už jsem psal reagovat už nebudu...

Reagovat
HOST*spanhel

A víš, že jsem i rád.

Reagovat
HOST*Tavo

Hele, špaňheli - já na tebe špínu vytahovat nebudu, za to mi nestojíš. Tohle byla moje obrovská chyba, já už jsem to tady vysvětloval - jak to ve skutečnosti bylo, dokonce jsem se omluvil, myslim, že s rominhem, pro kterýho to tenkrát bylo adresovaný, jsme už v pohodě, aspoň já proti němu nic nemam... Každopádně jsi mě zase překvapil, že jsi ještě větší ubožák a bezcharakter než kdokoli koho znam. Je mi líto, že žijeme ve stejnym městě a fandíme stejnýmu klubu. Fakt je mi to líto, nebo spíš tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho jede

Reagovat
smazaný uživatel

Len otazka. Co hovoris na system a prevedenie hry Argentiny na Ms ?

Reagovat
smazaný uživatel

mně se Argentina nelíbí a jak už jsem několikrát psal, tak nechápu funkci Lucha Gonzalese, protože jestli on má být v záloze tím hráčem, který umí všechno, tak můžu s klidem prohlásit, že Cambiasso toho umí ještě víc a daleko líp, prostě měl hrát on, Riquelme neměl být střídaný a postoupili by, na můj vkus hrálo moc "destruktorů", např. na pravém kraji obrany bych viděl J.Zanettiho a ne Burdissa nebo Colocciniho, jinak tam myslím nebyl vážný problém - DM, CM (ale špatný), pracovité křídlo, playmaker a dva různé typy útočníků...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim s Luchom v zostave. Mascherano, Cambiasso, Riquelme, Maxi Rodriguez. Pre mna to bol jeden z najlepsich futbalov. Vyvazene, ale zaroven technicke a pre superovu branu dost nebezpecne. S Cambiassom suhlasim, ten je lepsi nez Lucho.

Sorin mal viac priestoru k utoku a ked sa nestihol vratit, tak to tam kvalitne vykryli stoperi s Burdissom.

Ak by som bol niekoho trener, tak by som siel prave do tohto.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsem byl trenér já, tak určitě chci mít Cambiassa , je mi jasný, že Burdisso bránil i za Sorina, ale napravo to pak bylo málo nebezpečný dopředu, i když Maximu nadstandardně vycházela koncovka, taky bych do toho asi šel, ale nevím s tím Maxim , jinak oni jsou techničtí a zároveň dost tvrdí, proto jsou tak úspěšní a mají větší předpoklady k úspěchu než třeba Brazilci...

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiaso - Makelele

Brazilci to hrali stylom...odovzdaj loptu Kakovi alebo Ronaldinhovi, ti nieco vymyslia. Zato Argentinci boli timovi...gole, ktore strielali, boli po krasnych kombinacnych akciach viacerych hracov.

K tomu systemu asi tolko, ze sme sa uz o jednom bavili s Diegom viac vlavo a behavym utocnikom a prave Argentina sa tomu dost podoba.

Myslim, ze daleko lepsie ako vazquezov hura futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 s Diegem každopádně nalevo - dozadu holt musí hrát víc než Robinho, který by se uprostřed dostával víc k zakončení...nicméně pokud se bavíme o Brazílii, tak jak bys tam poskládal Kaká, Diega i Robinha? To asi nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich tam ani neposielam. Uprimne poveda by som tam neposla ani Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

na toho jsem nějak zapomněl , tak mi napiš, jak bys je postavil, můžeš celou jedenáctku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to jsem zvědavý, jestli můžu, tak sem pak taky hodím svoji "Brasilku".

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa pacilo to, co hrali na MS 2002. Inak teda zlozit zakladnu 11ku Brazilie neni nic jednoduche. Najviac mi tam chyba kvalitny anchor.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Julio Cesar - Dani, Lúcio, Juan, Gilberto - GS, Simplicio - Mancini, Kaká, Diego - Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

--------------------------------Cesar---------------------------------

-----------------------------------------------------------------------

--------------------Lucio---------(*)----------Juan------------------

------------------------------------------------------------------------

Alves-----------Lucas-----------------Edmilson(*)---------Gilberto

------------------------------------------------------------------------

Alves-----------------------Kaka(R10)----------------------Gilberto

------------------------------------------------------------------------

------------Robinho---------Ronaldo---------Robinho--------------

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba mi tam jeden hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom to skoro vypadá, že jich tam máš snad 14

Reagovat
smazaný uživatel

--------------------------------Cesar---------------------------------

-----------------------------------------------------------------------

--------------------Lucio---------(*)----------Juan------------------

------------------------------------------------------------------------

Alves-----------Lucas-----------------Edmilson(*)---------Gilberto

------------------------------------------------------------------------

Alves---------Kaka(R10)---------------Diego--------------Gilberto

------------------------------------------------------------------------

------------Robinho---------Ronaldo---------Robinho--------------

Reagovat
smazaný uživatel

teď jich tam zase vidím dvanáct , co je ta hvězdička uprostřed obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

Hviezdicka znamena Edmilson, ktory tam bude zaskakovat, ked velice ofenzivni obrancovia sa nestihnu vratit.

Reagovat
smazaný uživatel

ach, tak to jo, docela dobrý, ale v ofenzivě mi chybí typ Manciniho/Ronaldinha, jinak good...

Reagovat
smazaný uživatel

Manciniho/Ronaldinha Tym myslis co ?

Reagovat
smazaný uživatel

rozvraceč ze strany, to bys ale musel vyndat Lucase a stáhnout Diega dozádu, ale chápu, že to by už bylo úplně něco jinýho, než bys chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abych pravdu řekl, tak se středovou defenzivní dvojicí Lucas - Edmílson bych tohle jako trenér nikdy nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Z akeho dovodu ?

Reagovat
smazaný uživatel

slabá...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ako hracske obsadenie ? Ini hrac, ktory by dokazal zaskakovat na mieste stoper a vedla neho anchor ma nenapada.

Reagovat
smazaný uživatel

Gilberto sice moc zaskakovat neumí, ale v takové "konkurenci" podle mě musí hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ostal pri tej dvojici Edmilson - Lucas. Ini hraci by to cele naburali a formu mozu mat za mesiac zlu ini hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, jestli je pro tebe to stahování prioritou, já bych tam ale raději viděl někoho ostřejšího, aby nedostali od Argentinců na zadek...

Reagovat
smazaný uživatel

Edmílson má nejlepší roky za sebou (což je velká škoda), od Lucase nemůžeš chtít, aby hrál skvěle na tak důležité pozici, nemá prakticky žádné zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes - D. Alvés, Lúcio, Alex, Gilberto - Gilberto Silva - Mancini, Diego, Kaká, Robinho - Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

ono by z toho šlo ještě udělat 3-4-2-1 s tím, že by hrál Mancini levý kraj (původem krajní bek) a místo Gilberta Juan...a Diego by musel holt trošku víc bránit

Reagovat
smazaný uživatel

To by šlo. Lepí se to ale hrozně, například podhrotů je plno, střední záložníci skoro žádní, leví obránci taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes - Lúcio, Alex, Juan - D. Alvés, Gilberto Silva, Diego, Mancini - Kaká, Robinho - Ronaldo

Tohle by šlo, podle mě nejlepší varianta, jak tak na to koukám, dost se to podobá sestavě rominha, tedy Mundial 02.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo - Diego by musel zvládnout roli Juninha, zase tak dobře ho neznám, abych to mohl posoudit, ale prý je celkem líný dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Diego by to zvládnul (co by mu také jiného zbývalo, když by chtěl hrát ). Juninho mě v repre nikdy nenadchl, přišel jako někdo úplně jiný, než Juninho v Lyonu. Jaká škoda, tam se mi fakt líbil a líbí dodnes. Diego ve Werderu moc bránit nemusí, to je pravda, v zádech má totiž skvělé obranáře, na něm visí hra dopředu. Podle mě by to ale Diego zvládnul.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel toho druhýho Juninha, nebo jsem tě možná špatně pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, tak to jsem já špatně pochopil tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini nalavo ?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne? hráč na celou lajnu jako vyšitý...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad, ked to obranca hraje cez nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho taky nejsem nadšený, ale jsou i výjimky. Mancini či Zambrotta jsou jedněmi z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

on má ale obě nohy levé , ne, faktem je, že levačku má hodně dobrou a hlavně by tam byl kvůli sprintům, moc by necentroval, spíš chodil do narážeček a kombinací...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten " "?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravak na lavo u mna jednoducho nie. Toho Zambrottu musim tiez obcas rozdychavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi tam kupodivu nevadi, ale to je asi zvykom.

Reagovat
smazaný uživatel

A máme tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preferujem Gilberta.

Reagovat
smazaný uživatel

O to tady ale nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Manciniho by sis taky zvykl, stejně jako na Lahma.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahma som tam videl od zaciatku. Mancini som kedysik davno videl napravo a tam mu aj utkvel v pamati. Zvykat si budem tazko a k tomu nevidim dovod nepostavit Gilberta, ktory sa mi docela paci.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jde hlavně o to, aby byl schopný pronikat po křídle, v tom mají na levé straně klasičtí leváci určitě výhodu, ale například Lahm to zvládá velmi dobře a proto ti přijde, že je to zvykem. Ono jich tam celkově ani moc nehraje a když jo, tak tam kolikrát suplují typičtí hráči z opačné strany, což tě asi znechutilo. Mně by tam Mancini vůbec nevadil, ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

u Manciniho není vůbec problém horší noha, ale spíš to, jak by mu najednou vonělo bránění - v Římě mohl zpohodlnět...ale já bych mu taky věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samé je na druhé straně Dani Alvés. Když mu dáš takovou pozici, zkrátka musíš spoléhat na jeho disciplinovanost, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Gilberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, no, ukecali ste ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První bod splněn, hurá na druhý: Lucas s Edmílsonem tam hrát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, u Gilberta byl sebejistý smajl " ", za půl minuty už ses nechal ukecat. Očekávám stejné i u Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

Edmilson siel sice s formou dole, ale je to i slabsou defenzivnou cinnostou nasich ostatnych zaloznikov v porovnani s minulou sezonou. K tomu hrac, ktory by dokazal zaskakovat na Cd, ma iny nenapada.

Mas ineho anchora ? Juninho v repre

Reagovat
smazaný uživatel

já Lucase moc neznám, líbí se mi Simplicio z Palerma...

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že nemám, proto jsem tam dal Gilberta Silvu a trochu toho naložil na Diega, protože to zkrátka někdo schytat musí. Tak jako tak stejně musí někdo z ofenzivních es bránit například jako Deco, bez toho to nejde. Nebo tam můžu dát dvojici Edmílson - GS, ale to už pro mě není Brazílie.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa dalo, tak by som na Diega nalozil tiez, ale to uz radsej nalozim na neskuseneho anchora Lucasa ako defenzivnu pracu na Diega.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme ostatně viděli nedávno, bohužel od Dungy toho moc jiného čekat nemůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, a proto tam hrál Zé Roberto a podle mého vůbec ne špatně

Reagovat
smazaný uživatel

A ten sa mi vobec nepacil.

Reagovat
smazaný uživatel

problém byl jinde, Zé Roberto si odvedl své.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechceš mít v základu GS?

Reagovat
smazaný uživatel

protože chce hráče, který se může stáhnout dozadu mezi stopery (MS 2002), to mi ale trochu připadá jako Edmilsonova tlačenka, snad jen kdyby chtěl Essien brazilské občanství...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni schopny tak dobre zaskakovat. V Arsenale nedavno hral Cd a ziadny zazrak. Edmilsonove dlhe pasy, o ktore sa obca pokusa , v ktorych GS moc nevynika, by sa mohli hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď ti ještě vyženeme z hlavy Lucase a můžeme jít v klidu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se v tom začínám ztrácet, tak to dávám sem...

Rominho, o Denílsonovi si vůbec nepřemýšlel? Podle mě by stál alespoň za zkoušku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak na toho som zabudol. Trefa do cierneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Lucas pryč a my s merem můžeme jít konečně spát?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale ten Denílson , co pak třeba Tinga?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, Tinga ne, Denílson na rozdíl od něj aspoň pořád roste a je hodně perspektivní.

Reagovat
HOST*chinaski

Helejte, pánové , není on ten Tinga spíš víc dopředu? A Denílsona ne, Lucas je podle odborníků lepší a zkušeností mají stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci uz sli a teraz spat k tomu Gilbertovi a Lucasovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, chlapci, díky za pokec, myslím, že po dlouhé době to zase za něco stálo...

dobrou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele