Rozhodčí podle komise Hradec nepoškodili, sudí Klíma penaltu správně nenařídil

14.08.2022, 12:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
db18

Reagovat
dinss

Snad se nebude plakat dál…

Reagovat
John Obi Mikel

Cením rychlou reakci komise

Reagovat
Fakt

Praha vyplavena úplně zbytečně

Reagovat
Martin9719

Tak ono i Hradec spíš. Skupina fans lvl Dukla kde stabilně fandí 10 lidí a 500 jen řve při každým kontaktu rukama i nohama po rozhodčním. A vzhledem k věkový skupině těhle lidí co neznají internet tak ještě teď se rojí komenty typu, že jasná penalta.

Reagovat
inferno08

Ale vůbec ne. S ohledem na to sucho, které v krajině panuje, by to takových sporných momentů chtělo více. Nehledě na to, že třeba na idnesu nestačí ani ten průkazný záběr. Tam se brečí dál.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Hlavně, že tady bylo zase nablito, jak je to zaplacený, že Plzeň jde do zápasu LM, tak se jim pomůže ještě, že tam ty kamery jsou, teď může každej držet ústa.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
zelda

"Dle názoru komise rozhodčích sudí Klíma správně nenařídil pokutový kop pro domácí. Z dostupného záběru, který bohužel nebyl přehrán v televizi, je patrné, že se jednalo o útočný faul. Domácí hráč podrazil hostujícího obránce, který mu až následně přilehl nohu," uvedla komise na svém twitterovém účtu.

Reagovat
Gelu28

Ti debílci co brečeli včera na FB hradce by měli vyráhnout hlavy z prdele a tohle si pořádně pročíst

Mimochodem Koubek taky jenom furt fňuká všude jak blbec

Reagovat
adoxx

Reagovat
clinger

Berbr liga jede dál. Stejně jako loni. Plzeň ať má prachy nebo ne, pořešený to má neustále. A jedno jestli to píská náš či polák. Loni jim skočil Tursa pro titul. tak snad je ten Karabach vypráská. podvodníky jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

přej a bude ti přáno. Posílám ti e-kapesníček

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaný, když je komise rozhodčích čistě v režii Plzně.

Reagovat
ratusek

Komise si oddechla, že tam ten jeden záběr našla. jak by tu opětovnou pomoc Plzni vysvětlili

Reagovat
BaggioRoberto

Hele sneska si rozhodci obhaji vzdycky vsechno. A to je prave ono. Stejne situace se posuzuji ruzne. Podivejte se za jakou ruku dneska dostal Surzyn cervenou a naopak McKenna zlutou, za me to melo bejt absolutne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

No,. takže to rozhodčí stejně podělal. Měl písknout útočný faul a nedošlo by k následným situacím, které hrubě ovlivnily, zápas!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele