Ruská Premier liga preview - 26. kolo

25.10.2008, 08:16, aktualizováno 27.10.2008, 08:20
Previews
Šestadvacáté kolo ruské ligy končí moskevským derby, které bude mít obrovský náboj. Dinamo hostí CSKA, oba týmy jsou na nejlepší cestě do evropských pohárů. Hosté posledních šest zápasů vyhráli a stále myslí na ligový titul, Dinamo je o tři body zpátky. Pokud vyhraje, posune se o skóre před svého soupeře.
FK Chimki - Luč-Energija Vladivostok  (sobota 12:00)
Záchranářský souboj čeká fotbalisty FK Chimki a Luč-Energije Vladivostok. Oba týmy od sebe dělí na čtrnácté a patnácté příčce pouze skóre, to mají lepší domácí. Výsledek střetnutí hodně napoví o tom, kdo bude hrát ruskou Premier Ligu příští rok.

Podmoskevské mužstvo věří, že Arena – Chimki bude zcela vyprodaná, jde totiž o hodně. Fanoušci jsou navíc namlsaní povedeným vystoupením svých miláčků v minulém kole, kdy porazili upadající Lokomotivu 2:0, na vítězství měl velkou zásluhu slovenský útočník Martin Jakubko, který zařídil obě branky.

Trenér Sergej Juran a klíčoví hráči apelují na domácí příznivce, aby podpořili mužstvo v hojném počtu a svým povzbuzováním plnili roli dvanáctého hráče domácích. "Prosíme Vás, abyste přišli na náš krásný stadion a podpořili tým v následujícím utkání," stojí v dopise. "Po vítězství nad Lokomotivem se nálada v týmu výrazně zlepšila. Co bylo před utkáním a co teď je jednoduše mezi nebem a zemí. Psychologicky nám vítězství pomohlo. Všichni naši hráči si začali věřit a jde to cítit na trénincích. A sebedůvěra je důležitý faktor před tak důležitým utkáním. Je skvělé, že díky vítězství se nám podařilo dohnat Luč-Energiji. Fakt, že před zápasem máme s Lučí stejně bodů, nám dodává optimismus před našim vzájemným střetnutím v Chimkách,"

Hostující Vladivostok v čele s novým trenérem Altmanem ale bude bojovat. "Celou sezónu se pohybujeme těsně nad propastí a víme, že mnoho týmů by nás do ní rádo dotlačilo. Ale nechceme hrát v Pervyj Divizion, budeme bojovat až do konce. Ligu opustí Chimki a Šinnik, jejichž výkony jsou horší než naše," řekl obránce Dmitrij Smirnov pro Sovětskij Sport.

Fotbalisté z dálného východu jsou ve svízelné situaci, výsledkově se nedaří, v minulém kole je předskočily FK Chimki a teď jim budou muset čelit na jejich půdě. V těžkém utkání nastoupí bez zraněného Novkoviče a vykartovaného Igora Ševčenka. Domácím bude chybět Eromoigbe, Danielson, Trivunovič, Antipenko a Stepanov.

Zajímavostí je fakt, že v soubojích Chimek a Luče nikdy nevyhrálo hostující mužstvo. Poslední vzájemné měření sil skončilo ve Vladivostoku 1:1.
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Berezovskij - Jovanovič, Gabriel, Samusevas, F. Kudrjašov - Sabitov, M. Čeh, Titov, Blatnjak - Nizamutdinov, Jakubko.
Luč-Energ. - pravděpodobná sestava:
Poljakov - Leandro, Pavljuček, D.N. Smirnov, Кristič – Vujovič, Damjanovič, Gvazava, Dancev – Bulyga, Аsildarov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rubin Kazaň - Křídla Sovětů Samara  (sobota 12:00)
Dva týmy, které stojí na řece Volze, se v rámci 26. kola ruské ligy postaví proti sobě. Utkání to bude více než zajímavé. Vedoucí Rubin Kazaň na horké domácí půdě vyzve ambiciózní Křídla Sovětů Samara.

Domácí by případné vítězství opět mohutně posunulo k historicky prvnímu titulu v ruské lize. Před svým nejbližším pronásledovatelem CSKA Moskva mají sedmibodový náskok, Armějce k tomu všemu čeká náročné utkání na hřišti třetího Dinama Moskva.

V sobotu však "Ruby" čeká více než složitá překážka, Křídla Sovětů Samara stále živí naději na Pohár UEFA a obrana Kazaně navíc bude muset vyhlásit nejvyšší stupeň pohotovosti, v útoku hostů válí český obr Jan Koller a soudě podle minulých kol je nezastavení. Rubinu Kazaň má trenér Křídel Leonid Sluckij co oplácet, v roce 2006 ještě coby trenér FK Moskva, utrpěl proti týmu z hlavního města Tatarstánu rekordní porážku 0:5.

Rubin může těšit fakt, že nemají žádného zraněného či vykartovaného hráče, s týmem už trénuje i náhradní brankář Sergej Kozko, který se zotavil ze zranění kolena.

Samara má pro ročník 2008 jasně stanovený cíl, tím je kvalifikace do Poháru UEFA. V minulém kole si však své postavení zkomplikovali kvůli domácí remíze 1:1 proti FK Moskva, nepomohla ani přesná trefa (jak jinak než hlavou) Jana Kollera. Trenér Leonid Sluckij postrádá zraněné duo Oleg Ivanov a Timofej Kalačev.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Ansaldi, Šaronov, Tomas, Kvirkvelija - Noboa, Sibaya, Semak, Rebrov - Karadeniz, Bucharov.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Oh Bum Suk, Booth, Belozerov, Budylin - Bober, Jarošík, R. Adžindžal, Tichonov - Savin, Koller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 6.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spartak Moskva - Těrek Groznyj  (sobota 14:00)
Spartak přivítá v rámci 26. kola ruské ligy Těrek, oba týmy si budou chtít napravit reputaci, v posledních zápasech totiž ani jeden z nich herně nepřesvědčil.

Zejména domácí Spartak si musí udobřit fanoušky, po těsném postupu v Poháru UEFA přes Baník Ostrava, totiž svěřenci dánského trenéra nedokázali vyhrát. A tak ani Michael Laudrup nezažívá zrovna povedený vstup do nového angažmá, zatím se totiž Spartaku pohárové pozice spíše vzdalují.

K sobotnímu utkání proti Těreku se vyjádřil Sergej Paršivljuk. "Nesmímem zapomenout, že v první polovině ligy jsme prohráli s Těrekem 3:1, abychom proč se tak stalo a znovu všechno promysleli. Při vší úctě k soupeři bychom je měli doma přehrát, jsem navíc přesvědčen, že Těrek je domácí tým, našim cílem v závěru sezóny je vítězství ve všech zápasech, uvidíme, zda to dokážeme"

Oproti tomu Spartak nečeká nic lehkého, kromě špatných výsledků dělají Laudrupovi vrásky na čele i zranění hráči. Chybět bude hned čtveřice zraněných, jmenovitě Welliton, Stranzl, Ryžkov a Mozart.

Ani Těrek není v situaci, kdy by si mohl dovolit ztrácet body, ačkoliv je na tom, co se bodového zisku z posledních utkáních týče, lépe. Poslední dvě utkání jen remizoval, nevstřelil jedinou branku. V sobotním utkání budou Těreku chybět obránci Dolgov a Romanovič a záložník Vladimir Kulik

Trenér Těreku Vjačeslav Groznyj, který ve Spartaku Moskva pět let působil, věří, že jeho celek potrápí favorita i podruhé a bude bodovat."Jeden nebo tři body? Já nevím. Budeme hrát, jak nejlépe umíme. Koneckonců tento zápas je na italském televizním kanálu,"
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Paršivljuk, Dědura, Jiránek, C. Rodriguez - Sajenko, Kováč, Pavlenko, Maidana - Baženov, Dzjuba.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Lika - Zabavnik, Omeljančuk, Džabrajlov, Bendz - F.Petre, Essame, Kuzmičov, Vlasov - Margaritescu, Serdjukov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.65 - 6.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Šinnik Jaroslavl - Spartak Nalčik  (sobota 16:30)
Souboj posledního týmu s desátým, nám nabídne zápas Šinniku se Spartakem Nalčik. Domácí mají jednu z mála možností dohnat své dva největší konkurenty v boji o záchranu, podaří se jim to?

Hráči Šinniku nezískali body již pět zápasů po sobě, hlavně zásluhou této mizérie klesli na úplné dno ligové tabulky. V souboji s Nalčikem budou mít možnost alespoň částečně odčinit tuto dlouhou sérii a dohnat tak Chimki a Vladivostok, které čeká vzájemný zápas.

Tento zápas bude velice důležitý, což dokazují slova Denise Bojarinceva. ,,V posledních utkáních jsme měli velkou smůlu, mohli jsme několikrát naplno bodovat, ale štěstí nám nepřálo. Všichni začali podléhat beznaději, což je hlavní chyba. Pokud si nebude věřit šance na udržení bude ještě menší." Domácím také hraje do karet, že mají prázdnou marodku.

Oproti tomu Nalčik není přímo ohrožen sestupem a pohybuje se v klidném středu tabulky. I mu by se však hodil plný bodový zisk, který by zopakoval téměř po měsíci. Ani hosté nemají moc zraněných hráčů, chybět bude jen Kalimulin.

Naopak klub by mohl posílit kazachstánský brankář David Loria, o kterého má Spartak zájem. Kluboví skauti ho doporučili poté co viděli jeho výkony v reprezentaci.
Šinnik Jaroslavl - pravděpodobná sestava:
Pesjakov - Oleksič, Djordjevič, Ricardo, Polovinčuk - Kudrjašov, Ušenin, Laizans, Bojarincev - Buznikin, Chazov.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Chomič - Jatčenko, Džudovič, Amisulašvili, Kisenkov - Gogua, Mašukov, Geterijev, Dzachmišev, Samsonov - Siradze
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 5.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Amkar Perm - Lokomotiv Moskva  (neděle 10:45)
Udrží se Amkar Perm v zóně evropských pohárů? Nebo jej do konce soutěže vystrnadí trápící se Lokomotiv Moskva? Otazníky může částečně odhalit nedělním vzájemné střetnutí těchto týmů.

Amkar Perm vedený trenérem Miodragem Božovičem je příjemným překvapením tohoto ročníku ruské ligy, tým zdobící pevná defenzíva má stále velkou šanci kvalifikovat se do evropských pohárů příští rok. V nabité konkurenci by to byl pro skromný klub, který byl založen teprve v roce 1994, ohromný úspěch. Aby však Amkar nadále živil naději, musí proti Lokomotivu naplno bodovat, v posledních třech ligových kláních totiž nepoznal chuť vítězství.

Domácí navíc před utkáním problémy se složením obrany, na marodce je maďarský legionář Gaál, karty nepustí do hry Čerenčikova a Kalašnikova. Maroduje i útočník Sergej Volkov.

Lokomotivu hrozí, že podruhé v řadě nebude hrát evropské poháry. V minulém ročníku ruské ligy skončil sedmý, teď je dokonce osmý. Trenér Rašid Rachimov hraje o svoji budoucnost na lavičce železničářů, pokud se Lokomotivu nepodaří dostat do první šestky, s největší pravděpodobností končí.

Hosté mají Amkaru co oplácet, ve dvanáctém kole s ním prohráli doma 0:1. K dispozici nebude mít kormidelník Rachimov zraněného brankáře Levenece a záložníka Pereyru, kvůli kartám stojí chorvatský reprezentant Spahič, kterého nahradí Marko Baša. Speciální utkání odehraje Dmitrij Syčev, v den utkání mu bude 25let.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Afanasjev, Belorukov, Fedorov - Peev, Novakovič, Dujmovič, Drinčič - Žiljajev, Kušev.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Čech - Gurenko, Rodolfo, Baša, Janbajev - Kocsis, Maminov, Glušakov, Biljaletdinov - Odemvingie, Syčev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.80 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tom Tomsk - Zenit Petrohrad  (neděle 13:00)
Tom Tomsk se pokusí o překvapení proti Zenitu Petrohrad. Šance na úspěch má velké, Zenit doplácí na špatnou produktivitu, která ho stála body v předchozích kláních.

Sibiřané se pod renomovaným trenérem Valerijem Nepomniačným zvedli, nicméně poslední tři ligové zápasy výsledkově nezvládli podle svých představ. V závěrečných kolech už Tomsk prakticky o nic nehraje, na sestup má solidní náskok a sen o evropských pohárech se rozplynul už v úvodních kolech.

V nedělním utkání bude Tom chtít dokázat, že vysoká prohra 1:5 na stadionu Petrovskij byla pouhým nedorozuměním. Trenér Valerij Nepomaniačij se rozhodl vyztužit záložní línii, na hrotu bude operovat osamocený Makedonec Goran Maznov

Tomsk se v obraně nemůže spolehnout na vykartovaný pilíř zadních řad Djordje Jokiče, Nepomniačnij už naopak může počítat s obráncem Vejičem. Zranění trápí Mladenova, Mičkova a Jevsikova. Ve čtvrtek si Tomsk pojistil kvarteto Valerij Klimov, Valerij Katynsus, Dennis Kiselev a Sergej Skobljakovym, které se klubu upsalo do roku 2010.

Sestava Zenitu bude chudší o kapitána Anatolije Tymoščuka, které v předchozím duelu z ruky sudího Kolobajeva viděl čtvrtou žlutou kartu v této sezóně. Na předzápasovém tréninku před odletem do Tomsku se zranil Roman Širokov a s týmem neodcestoval. Holandský kormidelník Dick Advocaat, který v nejbližších dnech podepíše v Petrohradu nový kontrakt, naznačil změny v sestavě. "Na pozici Tymoščuka bude hrát Igor Denisov, hrál tam i v tomto roce."

Advocaat si je dobře vědom, že případná ztráta Zenitu postavení v tabulce hodně zkomplikuje. "Pokud chceme hrát v Lize mistrů příští rok, je nutné dostat se mezi nejlepší tři v domácí soutěži. Proto musíme vyhrát v Tomsku i ve všech zbývajících zápasech."
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Mandrykin - Stoica, Katynsus, Vejić, Skobljakov - Klimov, Janotovskij, Radosavlevič, V. Volkov, Charitonov - Maznov.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Križanac, Puygrenier, Šírl - Zyrjanov, Fajzulin, Denisov - Danny, Aršavin - Tekke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.55 - 3.80 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Moskva - Saturn Moskevská oblast  (neděle 15:30)
Tento rok zklamali a už vyhlíží příští sezónu. V duelu FK Moskva – Saturn už prakticky o nic nejde, oba už vyhlíží příští sezónu.

Radost trenéru Blochinovi udělal návrat záložníka Bystrova, vrásky na čele mu přidělalo zranění Česnauskise, Litevec si už v této sezóně nezahraje. Po vleklých tahanicích do FK Moskva přišel ze Šachtaru Doněck Zvonimir Vukič.

Trenér Saturnu Jurgen Röber má problémy se složením stoperské dvojice, vykartovaného Zelaa nahradí, v minulém kole debutující mladíček, Jevgenij Malkin, který nastoupí vedle Slováka Ďurici. Plně se zotavili ze zranění dva středoví záložníci Alexej Eremenko a Roman Vorobjov.

Fanoušci dobrého fotbalu budou jistě doufat, že nedělní klání přinese více radosti než první vzájemné měření sil v této sezóně, které po nezáživném průběhu skončilo bezbrankovou remízou.
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Ževnov - Kuzmin, Šešukov, Godunok, Nababkin - Samedov, Rebko, A. Ivanov P.Bystrov – Strelkov, Bracamonte.
Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Nemov, Ďurica, Malkov, Nachušev - Al.Ivanov, Igonin, Loskov, Karjaka - S. Okoronkwo, Topič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.95 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dinamo Moskva - CSKA Moskva  (pondělí 17:00)
Moskevské derby Dinamo – CSKA má letitou tradici, na významu mu přidává fakt, že obě metropolitní mužstva hrají o příčky nejvyšší. Domácí bojují o Ligu mistrů a sní o druhém místu, Armějci stále živí naději na ligový titul.

Vítězství kteréhokoliv z obou klubů by přineslo novou zápletku. CSKA, pokud vyhraje, bude i nadále stíhat Rubin Kazaň, který navíc hraje proti nepopulárnímu Saturnu (porazil ho jen jednou z jedenácti klání). V případě, že by nastal opačný scénář, Dinamo se bodově dotáhne na CSKA a díky lepších vzájemných zápasů svého rivala v tabulce přeskočí.

Statistiky z posledních vzájemných duelů hovoří pro Dinamo, které se může pyšnit čtyřzápasovou sérií neporazitelnosti, stadion Dinama je navíc v této sezóně nedobytnou tvrzí, prohru zde diváci zažili jen proti Rubinu Kazaň. Obávat by se však spíše mělo Dinamo, CSKA je k nezastavení, šest ligových klání v řadě vyhrálo a v deseti nepoznalo hořkost porážky, v týdnu si navíc Koně smlslo na Deportivu La Coruňa v úvodním utkání základní skupiny Poháru UEFA.

Trenérovi Dinama Andreji Kobelevovi k tomu všemu přidělává vrásky fakt, že reprezentační brankář Vladimir Gabulov se ještě nestihl zotavit ze zlomeniny ruky, další reprezentant Denis Kolodin je do konce sezóně mimo hru a červená karta na hřišti Těreku odložila jubilejní sto padesátý zápas obránci Tanasijevičovi. Mladý kormidelník tak má k dispozici jen jednoho klasického středního obránce, tím je argentinský legionář Fernandéz, v derby se po jeho boku postaví buď střední záložník Karpovič, nebo Litevec Klimavičius. Dobrou zprávou pro Dinamo je návrat žolíka v útoku Cvetana Genkova.

Pro Dinamo problémy v zadních řadách nepřišly zrovna v ideální chvíli. Na hřištích soupeřů vsítilo CSKA nejvíce branek ze všech týmů a útočné duo Vágner Love a Alan Dzagojev je k nezastavení. První jmenovaný je s dvanácti brankami nejlepším střelcem ruské ligy, talentovaný Dzagojev mu s osmi brankami zdárně sekunduje a když je navíc z křídel doplňuje Žirkov s Krasičem.

Právě útočné duo CSKA Moskva svými brankami zařídilo vítězství nad Deportivem, dvě branky vsítil Alan Dzagojev a nadchl skauty Realu Madrid, kteří se jej v zimním přestupním období pokusí zlákat na Santiago Bernabeu.
br> Kormidelník CSKA Valerij Gazzajev nemůže počítat jen se zraněným krajním bekem Odiahem. Je pravděpodobné, že sestava CSKA se nebude od té, která vyběhla proti Deporu, nijak lišit. V úvahu přichází snad jen nahrazení Grigorjeva, který je nejslabším článkem obrany CSKA.

Derby bude soubojem i dvou trenérů. Valerij Gazzajev proti Andreji Kobelevovi. V roce 1985 byli dokonce spoluhráči, v sovětské lize spolu odehráli v základní sestavě tři zápasy v dresu Dinama. Kobelev hrál také dvě sezóny pod Gazzajevem a bilanci pod jeho vedením měl výbornou, v 39 zápasech skóroval sedmnáctkrát. Obelstí žák svého učitele?
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Karčemarskas - Kowalczyk, Fernandez, Klimavičius, Granat - K. Kombarov, Wilkshire, Chochlov, Semšov, D. Kombarov - Keržakov.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Grigorijev, V. Berezuckij, Ignaševič, A. Berezuckij - Krasič, Šemberas, Aldonin, Žirkov - Vágner Love, Dzagojev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 3.10 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň25166337:1654
2.CSKA Moskva25138442:2047
3.Dinamo Moskva25128534:2544
4.Amkar Perm25117725:2040
5.Zenit Petrohrad24108650:3138
6.Křídla Sovětů Samara25911536:2238
7.Spartak Moskva25910636:3237
8.Lokomotiv Moskva2497828:2834
9.FK Moskva2589827:2833
10.Spartak Nalčik25861126:3130
11.Těrek Groznyj25861120:3330
12.Saturn Moskevská oblast24681021:2526
13.Tom Tomsk25751320:3326
14.FK Chimki25481327:4720
15.Luč-Energija Vladivostok253111121:4220
16.Šinnik Jaroslavl24361522:3915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska dva hodne dulezity zapasy: Chimki - Vladivostok .. a Rubin - Samara

Reagovat
božský John

Jak to vidíš ty coby odborník na Rusko?...já si myslim že Chimki vyhrají,protože Vladivostok venku moc silný není a většinu bodů co má ukope doma a Rubin se Samarou remizuje ,protože Rebrov nemůže góly dávat furt a Samara není špatná,ba naopak,přeju jí poháry...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak zatim to tak nevypada .....pred zapasem bych to asi taky videl podobne. Vyhra Chimek a neprohra Kazane. Videl sem z kazdyho zapasu kousek prvniho polocasu a Chimki mi prisly mizerny... Vladivostok bojoval o udrzeni jak se ma, domaci to snad odchodili. Kazan vypada, ze si to dneska tou svoji ucelnou hrou opet udrzi Ale preju vitezstvi Samare. At uz kvuli tomu, ze jsou mi sympaticky a taky jim preju pohary a taky kvuli tomu, a jeste doslo na vzajemnej souboj Rubinu s CSKA o titul. Za par kol je ceka vzajemnej zapas.

Reagovat
božský John

To jo to bude mač,jestli se nemýlím tak to je předposlední kolo že?...CSKA má teď docela dobrou fazonu takže ještě není rozhodnuto....

Reagovat
božský John

Já si ani nevšim,že se to už hraje

Reagovat
smazaný uživatel

*aby jeste doslo

nejak my tam vypadly pismenka

Reagovat
božský John

já jsem to z kontextu pochopil,ale zdálo se mi to nějaký divný

Reagovat
božský John

Jinak bych chtěl poukázat,že Jaroslavl bude mít jednu z posledních šancí na bioj o záchranu,protože se střetne s Nalčikem,který už má své odkopané záchranu má takřka jistou,a tak "nebude mít o co hrát" takže Jaroslavl musí hrát na 200%,jelikož další týmy hrající o záchranu,dnes bojují proti sobě..takže můj tip: 2:0 pro Jaroslavl...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. Jaroslavli uz moc neverim... a jestli bude Nalcik hrat tak jako v poslednim kole proti Zenitu, tak bude Sinnik bez sance. Tak uvidime, jak moc jeste zabojujou o mozna posledni sanci na zachranu.

Reagovat
božský John

No právě,sice nevim koho mají v dalších kolech ale ja řikám,Nalčiku už de facto o nic nejde,tak by nemusel kousat jako ve zmíněném posledním kole se Zenitem,kde jak jsem četl,hrál velice dobře...já Jaroslavli taky nevěřim,ale jelikož jsem tam byl tak tam určitý sypatie jsou

Reagovat
božský John

Uf,Chimky otočily,to jsem si oddechl...

Reagovat
smazaný uživatel

Moskevské derby. Snad vyhraje CSKA a boj o titul ještě zdramatizuje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele