Ruská Premier Liga - souhrn 14. kola

24.07.2010, 18:44, aktualizováno 25.07.2010, 20:59
Komentáře a souhrny
CSKA překvapivě podlehl Nalčiku. Novosibirsk uhrál remízu s Lokomotivem, v boji o záchranu uspěl Saturn, který veze výhru z Amkaru. Naopak doma zvítězila Machačkala. Samara remízovala se Spartakem. Včera Vladikavkaz doma otočil nepříznivý vývoj s Tomskem. Zenit se dále veze na vítězné vlně, což prokázal v Rostově. Kazaň zvítězila nad Dinamem.

CSKA Moskva - Spartak Nalčik 1:2

25.07.2010 19:00

Góly: 45. Tomáš Necid - 8. David Siradze, 44. Gogita Gogua

CSKA Moskva nezvládl souboj se Spartakem Nalčik a po domácí porážce 2:1 se mu vidina titul opět o něco vzdálila. Po čtrnácti kolech jsou Armějci třetí s devítibodovou ztrátou na Petrohrad. Naopak Nalčik si upevnil pozici zaručující Evropskou ligu.

Trenér CSKA Sluckij tentokrát dal na hrotu přednost Necidovi před Brazilcem Guilhermem. Do sestavy se vrátil Krasić, který je poslední měsíce úplně z formy. Ani na lavičce náhradníků se překvapivě neobjevil hrdina Japonců na mistrovství světa Keisuke Honda.

Letos je Nalčik nepříjemný soupeř pro každého a dnes se o tom fotbalisté CSKA přesvědčili na vlastní kůži. Už v 9. minutě prohrávali 1:0, na Geterijeva si naběhl Siradze a mířil nechytatelně pod břevno. Armějci v dalších minutách vůbec nemohli najít recept na perfektně organizovanou hru kavkazského Spartaku.

Fanouškům a hráčům CSKA lezl na nervy především záložník Spartaku Nalčik Gogita Gogua. Ne tak výkonem, ale především neustálými simulacemi, který vyústily k několika potyčkám na hřišti. Gogua na kritiku odpověděl tím nejlepším možným způsobem, ve 44. minutě prvního poločasu nádherným volejem zvýšil na 2:0.

Poslední slovo v prvním poločase ale měli Armějci, Tomáš Necid vyslal na Fredriksona nepříliš přesvědčivou střelu, tu ale tečoval Džudovič tak nešťastně, že finský gólman musel lovit míč ze sítě.

Do druhého poločasu už nešel Gonzalez, kterého nahradil mladík Sekou Oliseh. Nová tvář na hřišti se přesunula na pravé křídlo, nalevo se přemístil Krasič.

Přestože Nalčik s favoritem vedl o jednu branku, vůbec se neuchyloval k bránění a obránci CSKA měli stále plné nohy práce. Na rozdíl dvou branek mohl zvýšit útočník Nalčiku Djadjun, ale hlavou minul branku.

Koni působili opravdu matně a nespokojení příznivci jim to dávali stále více najevo. Takový fotbal nechceme, křičeli z plného hrdla. Prakticky jedinou vážnou příležitost měl na kopačce Sekou Oliseh, Nalčik však podržel Fredrikson. Hosté byli nebezpečnější o mnoho víc, ale své brejky nedokázali dotáhnout do konce. Mrzet je to nemuselo, z azylu CSKA v Chimkách si vezou všechny body.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Spartak Moskva 0:0

25.07.2010 18:30

Góly: -

Chilský gólman Křídel Sovětů Eduardo Lobos předvedl fantastický výkon proti Spartaku a byl hlavní příčinou, proč si favorit odváží ze Samary pouze bod.

Utkání začalo drtivou převahou Spartaku, Křídla Sovětů bránily v deseti lidech a mnohdy ani nepomýšlely na útočení. Bolest Spartaku ale bylo v proměňování šancí, kterých dnes hráči moskevských spálili nespočet.

S přibývajícími minutami druhého poločasu byla převaha Spartaku drtivá, ale dnes zkrátka nebylo hráčům souzeno. Mimochodem, střídání, které podnikl trenér Valerij Karpin, byly dost podivné. Nejprve stáhl ze hřiště šikovného Maidanu a poté i jednoznačně nejlepšího hráče zápasu Ananidzeho.

Spartak si tak kvůli naprosto katastrofální koncovce veze ze Samary bod.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Těrek Groznyj 1:0

25.07.2010 16:45

Góly: 75. David Corajev

Anži Machačkala na neutrální půdě v sousedním Vladikavkazu porazila Těrek Groznyj 1:0. Hosté byli většinu zápasu lepším týmem, ale ztroskotali v zakončení.

Machačkala musela kvůli špatnému trávníku zápas s Těrekem sehrát na neutrální půdě ve Vladikavkazu. Zatímco domácí měli všechny hráče zdravé, Těreku chybělo více jmen, především absence tvůrce hry Georgijeva výkon čečenského mužstva hodně sráží.

Obě mužstva nastoupili do utkání ospale, mírně lepším týmem byl hostující Těrek. Tým z Grozného si také vytvořil první vážnou šanci, střelu Bracamonteho ale gólman Abajev zázračně zlikvidoval. Anži byla opravdu bezradná, hráči Dagestánců nevyslal mezi tyče ani jednu střelu. Domácí měli problémy i v obraně, kdy především ze standardních situací dělali Těrek týmu trenéra Gadžijeva velké problémy, Ferreira dokonce po jedné z nich orazítkoval tyč.

Výkon Anži se po změně stran nejspíš po tvrdé domluvě Gadžijeva zlepšil, přesto měl Těrek stále více ze hry. Po zranění se v 59. minutě poprvé podíval na hřiště útočník Machačkaly Jan Holenda, který nahradil Tagirbekova. Od příchodu Čecha bylo před brankou Těreku mnohem rušněji.

Ještě víc ale hru Anži oživil Strelcov, který se rovněž vrátil po dlouhém zranění. Nejprve vytvořil šanci pro Agalarova, ale toho na poslední chvíli zatavil Haimovic a poté už se domácí radovali z branky, když po jeho přihrávce vyslal tvrdou střelu na gólmana Dikana a ten kapituloval.

Těrek se hnal za vyrovnáním a málem toho docílil. Proti Arceho zakončení se ale opět vytáhl Abajev. Ve zbylých dvaceti minutách se Těrek proti zlepšení defenzívě neprosadil. Hřiště Vladikavkazu tak velebí soused ze sousední republiky.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - FK Saturn 0:1

25.07.2010 14:30

Góly: 22. Denis Bojarincev

Saturn předvedl další dobrý výkon a dere se tabulkou vzhůru. V nedělním důležitém souboji se sousedem v tabulce Amkarem Perm zvítězil 1:0. Branku dal veterán Denis Bojarincev.

Saturn se ukázal ve velmi dobrém světle po letní pauze, když uhrál body s CSKA i Nalčikem. Sebevědomí si hráči Saturnu přenesli do souboje s uralským týmem, který byl před utkáním třináctý, Saturn o bod těsně za ním. Svěřenci talentovaného trenéra Andreje Gordějeva se přizpůsobili agresivní hře Permu a na rozdíl od domácích předvedli i něco navíc.

Gól Bojarinceva ve 22. minutě byl logickým vyústěním dění na hřišti. Veterán Saturnu ve 22. minutě dorazil do sítě odražený míč po střele Sapety. Perm sice měl po úvodním gólu tlak, všechny jeho útoky ale končily na bezchybné stoperské dvojici Zelao - Igonin.

Po změně stran to měl být právě Perm, kdo zvýší obrátky, ale bylo tomu přesně naopak. Akci uralského celku držel nad vodou brankář Narubin, který zlikvidoval hned několik velkých příležitostí Saturnu. A když si jednou Narubin po rohovém kopu vybral špatnou chvilku, na čáře mužstvo zachraňoval nový objev trenéra Rachimova Kolomejcev.

Perm se tak zmohl jen na šanci Grišina, který minul zadní tyč. Domácí v závěru zkoušely překonat obranu Saturnu nakopávanými míči, ale to nemělo šanci na úspěch. Saturn si odváží v souboji o šest bodů vítězství a posunul se v tabulce před svého soupeře. Nyní mají mimozemšťané na sestup komfortní pětibodový náskok.

Více informací k zápasu

Sibir Novosibirsk - Lokomotiv Moskva 2:2

25.07.2010 12:15

Góly: 49. Aleksej Medvěděv, 67. Dzmitryj Molaš - 16. Oleksandr Alijev, 30. Oleksandr Alijev

Fantastickou podívanou nabídl divákům v Novosibirsku souboj domácí Sibiri s Lokomotivem Moskva. Zápas nabídl krásný fotbal, velkou porci šancí, nádherné góly a heroický výkon domácích, kteří dokázali srovnat z 0:2 na 2:2 a dokázali obrat o body favorita z Moskvy.

Začátek utkání však podobné podívané nijak nenaznačoval. Lokomotiv byl lepším týmem na hřišti a už v 16. minutě se postavil k přímému volnému kopu Alexandr Alijev a nádhernou ranou z 35 metrů překonal bezmocného brankáře Kowalewského. Hosté pak zápas v klidu kontrolovali a opatrnou hrou nedávali domácím šanci hrát.

Svou královskou disciplínu si Alijev zopakoval v 31. minutě, když opět napřáhl k dalekonosné ráně z přímého kopu. Jeho střela tentokrát míříla bezpečně doprostřed branky Sibiri, ale brankář Kowalewski už letos poněkolikáté obrovskou hrubkou nechal propadnout jednoduchý míč za svoje záda. Lokomotiv tak v poklidu dohrál první poločas a těšil se na jednoduché tři body.

Druhý poločas však nabídl zcela jiný obrázek hry a nezaujatý divák musel být navýsost spokojený. Domácí do druhé půle nastoupili o poznání bojovněji a už v 49. minutě se po centru Čížka probojoval Medvěděv a svým důrazem před brankou snížil na 1:2. Gól jakoby hráče Sibiri neuvěřitelně oživil a na hřišti byl k vidění zcela jiný fotbal než v první půli.

Obě mužstva se střídaly v krásných fotbalových akcích, gólové šance se střídaly na obou stranách a oba brankáři se předháněli ve výtečných zákrocích. O něco nebezpečnější však byla domácí Sibir a v 67. minutě přidala druhý gól, když neuvěřitelnou ranou ze 40 metrů srovnal Dmitrij Mološ.

S nerozhodným stavem nebylo spokojené ani jedno mužstvo a v závěru zápasu pokračoval ofenzivní fotbal na obou stranách. Další gól už ale nepadl a skóre se tak zastavilo na stavu 2:2.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Dinamo Moskva 2:0

24.07.2010 19:00

Góly: 56. Alan Kasajev, 63. Alan Kasajev

Rubin Kazaň přesvědčivě porazil 2:0 Dinamo Moskva a posunul se v tabulce na druhé místo Premier Ligy. O obě branky vítězů se postaral Alan Kasajev.

Ruský mistr měl před utkáním problém na hrotu. Kanonýr Bucharov odešel do Petrohradu a v útoku se tak kvůli nedostatku útočníků objevilo čistokrevné křídlo Karadeniz. Proti Kazani navíc stálo ambiciózní Dinamo s respektovaným trenérem Božovičem na lavičce.

Na papíře se mohlo zdát, že Rubin se na body hodně natrápí, ve skutečnosti tomu tak nebylo. V prvním poločase oba týmy ukázaly fanouškům, jak náročné je hrát v takovém vedru a na hřišti se toho událo velmi málo.

Vše podstatné přišlo ve druhém poločase. V 55. minutě Kazaň podnikla svůj typický smrtící přechod do útoku, Kasajev se objevil sám před brankářem a střílel nekompromisně pod břevno. Gabulov v brance Dinama neměl nárok, Rubin šel do vedení 1:0.

Dinamo se ani nestačilo nadechnout k honbě za vyrovnáním a Kasajev se opět vyznamenal. Šikovné křídlo Rubinu si pohrálo s Wilkshirem a Fernandezem a z hranice pokutového území vyslalo přízemní střelu, která se od tyče odrazila do branky.

Bylo po zápase, perfektně bránící Kazaň utkání za stavu 2:0 neztrácí. Dinamo, které se muselo obejít bez útočné hvězdy Voronina (zranění během rozcvičky) hrálo stylem vše na Kokorina, ale mladá naděje bělomodrých neměla na urostlé zadáky Kazaně nárok. Hosté to také často zkoušeli ze středních vzdáleností, ale v brance Rubinu momentálně stojí fantastický Ryžikov, který v nadsázce chytal pokusy Dinama do zubů.

Dinamo zdaleka nepůsobilo jako tým, který chce útočit minimálně na Evropskou ligu a dá se říct, že dnes bylo o třídu horším týmem.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Zenit Petrohrad 1:3

24.07.2010 18:30

Góly: 89. Igor Lebeděnko (pen.) - 45. Aleksandr Keržakov, 50. Danny, 70. Viktor Fajzulin

Zenit přijel do Rostova s jasným cílem zvítězit a odvézt si z jihu Ruska všechny tři body. V příštích zápasech mužstvo čekají složité souboje s přímými konkurenty v boji o titul a každý bod náskoku na čele tabulky bude pro Zenit důležitý.

Trenér Spalletti musel před zápasem udělat několik vynucených změn v případě zraněného Križanace a absentujícího Malafejeva, které nahradili Meira s Ževnovem. Kvůli náročnému evropskému programu, který Zenitu začne v úterý v Bukurešti, pak i několik nevynucených změn, když jenom na lavičce šetřili síly Bystrov se Zyrjanovem.

V posledním vzájemném souboji na stadionu Olimp-2 Zenit prohrál 2:1, ale v dnešním zápase od prvních minut dominoval zápasu. Brankář Ževnov si za první poločas prakticky nemusel sáhnout na balon, zato jeho protějšek Amelčenko musel čelit neustálému náporu hostí, ve kterém byl nejaktivnější ital Rosina. Poprvé však rozvlnil síť Amelčenkovy branky až ve 45. minutě Alexandr Keržakov právě po přihrávce Rosiny.

Do druhé půle nastoupil domácí Rostov o něco ofenzivněji a hned po pěti minutách inkasoval podruhé po nádherné dalekonosné střele Dannyho. V 71. minutě pak předvedl Zenit nádhernou kombinaci na jejímž konci byla elegantní přihrávka Dannyho, kterou gólově zakončil Viktor Fajzulin a poslal Zenit do suverénního třígólového vedení.

Vedení Zenitu dokázal v závěru jen kosmeticky upravit Lebeděnko, když v 89. minutě proměnil penaltu, kterou si sám vybojoval drzým průnikem do pokuotového území. Zenit tak v Rostově zvítězil 1:3 a dál suveréně kráčí Premier ligou.

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - Tom Tomsk 2:1

24.07.2010 16:45

Góly: 59. Aleksandr Marenič, 70. Ibrahim Gnanou - 14. Sjarhej Karnilenka (pen.)

Mizérie Tomsku pokračuje, sibiřské mužstvo nezískalo bod už ve třetím ligovém utkání v řadě. Nad jeho síly byl nováček soutěže Alanija Vladikavkaz. Utkání skončilo vítězstvím domácích v poměru 2:1.

Vstup do utkání se na horké půdě ve Vladikavkazu Tomsku povedl. Hned z kraje utkání měl velkou příležitost Klimov, ale na poslední chvíli ho jeden z obránců Alanije připravil o míč. Ten samý hráč pak v 7. minutě zařídil pokutový kop, který exekutor Kornilenko a s devíti brankami nejlepší střelec Tomsku bezpečně proměnil.

Obrat Leopadrů nastartoval po změně stran, konkrétně v 60. minutě Marenič. V těchto minutách bylo domácí mužstvo lepším týmem a herní převahu proměnilo ve druhou branku. Gnanou se po rohu Mareniče prosadil důrazem v šestnáctce Tomsku a bylo to 2:1. Hosté se na odpověď nezmohli, naopak blízko další branky byl domácí záložník Stojanov.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad14113023:636
2.Rubin Kazaň1485115:329
3.CSKA Moskva1483322:1227
4.Spartak Nalčik1474319:1425
5.Lokomotiv Moskva1464420:1422
6.Spartak Moskva1455419:1620
7.FK Rostov1461715:2219
8.Dinamo Moskva1446415:1518
9.Tom Tomsk1453617:2018
10.Těrek Groznyj1445513:1317
11.Anži Machačkala1444616:1616
12.Alanija Vladikavkaz1443715:2215
13.FK Saturn1435610:1314
14.Amkar Perm143389:1612
15.Sibir Novosibirsk1423919:319
16.Křídla Sovětů Samara142398:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (76)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mám takový dojem, že to první místo už Zenitu nikdo nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ten Zenit je nějakej rozjetej, až z toho nemám radost.

Takhle CSKA titul nezíská, i kdyby vyhráli všechny zbývající zápasy.

Reagovat
Spalovač šancí

Zenit hraje hodně pěkně, dnes bez 4 hráčů základní sestavy a stejně to byl fičák

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to nebylo špatný, hlavně Danny se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak s Rostovem, bohuzel sem zapas nevidel , ale celkove teda zrovna ke koukani ta hra rozhodne neni... ale body se sbiraj suverenne. Tesim se na titul

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA na to nemá

Reagovat
FuckT

hral Hubocan,please ?? :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
FuckT

a jake vykony podava ??ked teda pozeras matche ... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pta se tu na to nekdo snad kazdy kolo ....v posledni dobe nic uchvatnyho, proste to neni levej bek. Dopredu vubec hrat neumi. Uz se hleda nahrada na levo.

Reagovat
Losinho

Keržakov

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně mě potěšilo, že Kerzhakov hrál, jen mam strach, že až se Bucharov sžije s týmem, tak bude Kerzhakov sedět a Danny byl dneska skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

sem borec

Reagovat
Losinho

To teda Hlavně že si hrál, jinak vycházíš s Bucharovem?

Reagovat
smazaný uživatel

na pivo spolu nechodí

Reagovat
Losinho

Ani se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Na treninku sem mu svazal tkanicky, ale zatim dobry

Reagovat
Losinho

Jen tak dál

Reagovat
Heretic

Alijev je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsi gol .....ale Kowalewski je teda neskutecna dira - letos podobnejch kravin uz pustil spoustu

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je známý tím, že dělá takovéhle koniny

Reagovat
kubys

Kasajev krása

Reagovat
kubys

A Alijev asi nejlepší hráč, co letos běhá po ruských trávnících.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, rikam to porad .....ted koukam na ten prvni gol Sibiri - zase jeho uchvatna klasika z primaku, fakt neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

no tykravo, neskutecny goly ted padaj po MS - gol Mološe jeden mazec za druhym. Sibir s Lokomotivem je zatim vybornej zapas

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

gol Dmitrije Molose na 2:2

http://www.youtube.com/watch?v=FS65S2LsNyI

a tady dalsi mistrovska standardka Alijeva

http://www.youtube.com/watch?v=OQeVWWDogaY

Reagovat
smazaný uživatel

kolik to může bejt metrů ten gól Alijeva?

Reagovat
Losinho

Úžasné. Dva goly snad ze 38ti metrů

Reagovat
Heretic

Loko snad venku nevyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ze Aliev nema formu

Reagovat
Losinho

?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zac ten Alijev? Letos mu to strili jak blazen.

Reagovat
smazaný uživatel

Alijev je neskutecnej borec))) ...bez nej by Loko nebylo ani tam kde ted je (coz je docela bida na to co se od nich cekalo). Hlavne jeho kopaci technika a stadardky to je mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze by mohl jit po sezone na zapad? Docela by me zajimalo, jak by se predvedl v jiny lize a treba i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze ne ...ale on z Ruska moc nikdo stejne nenakupuje kdyz se nekdo neukaze v poharech nebo nekde v reprezentaci, takze by moh zustat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aliev

Reagovat
smazaný uživatel

Saturn hraje paradne po letni pauze... konecne se zbavili svejch vyslouzilejch duchodcu a zacali hrat jiny. Hlavne Sapeta s Mahmudovem sou kvalitni objevy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól Kasajeva proti Dinamu Moskva, to byla fantazie. Jsem z toho vystřízlivěl.

http://www.youtube.com/watch?v=4V21D4cjL3o

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy, vystrizlivel jsi uz kolem pulnoci... :D trevor malem spadl ze stolu, kdyz jsi dal tech 35 nozicek potom, co jsi spal, byl jsi potren horlavymi latkami a nasledne se vzbudil... :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tomu CSKA proste musim smat .... hezky si je ovcomrdi vodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

necod sa opet ukopol? to zasa bude kecov aky je to strelec...

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Je to zároveň dřevák k pohledání. Prostě takový typ Bendthner, za 3 roky bude na jeho úrovni, což je pro naši repre tak akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha

Reagovat
stas87

za 3 roky nik nevie kde bude ci v moskve alebo inde ci bude hrat alebo sedet...cska ma momentalne dost lepsich utocnikov ako je on len sluckij ho stale dava do zakladu...s nim v zostave nemaju sancu zenit dohnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Necid ( )

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič dneska zklamal(nic novýho) stejně jako celé CSKA, doufám že ho nekoupíme...Máme dost křídel a ať radši hraje Lanzafame nebo Pasquato....Jinak Nalčik(až na ty simulace na konci)

Reagovat
smazaný uživatel

Krasić je úplně hotový.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Že je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Honda se prý pohádal se Sluckym a proto dnes nebyl ani na lavičce náhradníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moskevský týmy jsou nějaký marný.

Dřevorubec Necid sice dal (se štěstím) góla, ale jinak mě spíš vytočil svými dalšími výkony dneska.

Nalčik zas zaválel, CSKA tápe.

Letos bere titul Zenit nebo Rubin.

Reagovat
Losinho

Necid Sice nekopa, ale střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strelec? ...strelec tolik sanci neposle nekam k rohovymu praporku

Reagovat
Losinho

Myslel sem to tak že na to jak "často" hraje tak dává goly...

Reagovat
Losinho

...i když tahle sezona neni nic moc, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce soupeře mu pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik o tom, že si Necid už nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

No tak oni tam Doumbia a Love zatim nejsou.

Reagovat
joshua

Presne, Doumbia ho snad nahradi. Me prijde, ze Necid vzdycky resi situace opacne, nez by mel. Kdyz ma prihravat, strili po zemi do autu a kdyz ma strilet, tak vymysli kraviny. Jinak co to bylo za cernouska, jak zazdil tu velkou sanci ve druhy puli?

Reagovat
smazaný uživatel

U CSKA?

Reagovat
smazaný uživatel

Necid se mi v mnoha zápasech zdá jako parodie na útočníka. Já ho fakt nemám rád, není rychlý, není důrazný, nehodí se do hry CSKA. Doumbia, Love a Guilherme jsou někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Oliseh, přišel z Dánska

Reagovat
smazaný uživatel

Moc šikovný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

lol Jiránek na lávce. Ale což pořád lepší než kdyby musel sedět Suchý. Budoucnost repre

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Do Rubinu má přijít další útočník Wolfsburgu - Grafite. Prý je to na dobré cestě, v Německu trenér s Brazilcem nepočítá do základní sestavy a samotný hráč se nebrání odchodu do Kazaně. Pokud splní Rubin finanční požadavky Wolfsburgu, klub mu v odchodu bránit nebude. Moc ho nemusím, přijde mi moc problémový, ale útočník parádní.

Tak se ukázalo, že s tím bojem o titul to nebude tak horké, jak jsem si zprvu myslel. A už prakticky věřím jen Zenitu nebo Kazani. Vzájemný souboj hodně napoví, je za týden, těším se jak malý kluk.

S novými posilami by do toho mohlo ještě promluvit CSKA....jinak nic. Takové Dinamo je úplně strašné, proti Rubinu nepředvedli zhola nic. Oni snad, jak mají peníze, jsou prokletí. To mají za ty fízly.

Reagovat
Losinho

Suchý je momentálně nejlepší českej stoper Snad nebude Bílek jančit a povolá ho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele