14. kolo
24.07.2010 16:45 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Tom Tomsk 2:1

Mizérie Tomsku pokračuje, sibiřské mužstvo nezískalo bod už ve třetím ligovém utkání v řadě. Nad jeho síly byl nováček soutěže Alanija Vladikavkaz. Utkání skončilo vítězstvím domácích v poměru 2:1.

Vstup do utkání se na horké půdě ve Vladikavkazu Tomsku povedl. Hned z kraje utkání měl velkou příležitost Klimov, ale na poslední chvíli ho jeden z obránců Alanije připravil o míč. Ten samý hráč pak v 7. minutě zařídil pokutový kop, který exekutor Kornilenko a s devíti brankami nejlepší střelec Tomsku bezpečně proměnil.

Obrat Leopadrů nastartoval po změně stran, konkrétně v 60. minutě Marenič. V těchto minutách bylo domácí mužstvo lepším týmem a herní převahu proměnilo ve druhou branku. Gnanou se po rohu Mareniče prosadil důrazem v šestnáctce Tomsku a bylo to 2:1. Hosté se na odpověď nezmohli, naopak blízko další branky byl domácí záložník Stojanov.

Autor: David Kubáň / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele