Ruská Premier Liga souhrn - 27. kolo

01.11.2008, 16:02, aktualizováno 03.11.2008, 18:57
Komentáře a souhrny
V sobotu zaváhalo CSKA Moskva, čehož využil Rubin. Ten vyhrál na hřišti Saturnu a zajistil si tak historicky první titul. Samara přehrála Šinnik a bojuje o evropské poháry. Podobně je na tom i Amkar Perm. Moskevské derby Lokomotiv - Dinamo vyznělo pro hosty...

CSKA Moskva - Spartak Moskva 0:1

01.11.2008 14:00

Góly: 56. Nikita Baženov

Moskevské derby CSKA – Spartak, tradičně hrané v Lužnikách, ovládl překvapivě Spartak. Červenobílí se vítězství nad svým metropolitním rivalem dočkali po sedmi letech, jedinou branku vsítil útočník Nikita Baženov. CSKA se prakticky připravilo o naději na titul, který už v neděli může získat Rubin Kazaň.

Spartak přistoupil k derby lépe než posledně, kdy prohrál vysoko 1:5, ale v útoku se prosazoval těžko. První jeho vážná šance tak přišla až ve 20. minutě. Záložník Pavlenko vysunul Baženova, který však sám před Akinfejevem neuspěl. Poprvé o sobě dal vědět i Radoslav Kováč, jehož dalekonosný pokus ale Akinfejev lapil. Na druhé straně pálil Krasič mimo. Poté CSKA zahrozilo po standardních situacích, ale bratři Berezučtí hlavou mířili vedle.

Diváci v Lužnikách se nenudili. Skvělou akcí se blýskl Žirkov, který vylákal Pletikosu a centrem našel Krasiče, Srb si však vylámal zuby na obránci Fathim, který za Pletikosu zaskočil. Spartak v reakci zahrozil šancí Prudnikova. V závěru poločasu se Armějci mohli dostat do vedení, Vágner si poradil s Fathim a přihrál Žirkovovi, ale jeho střelu skvěle zneškodnil Pletikosa. Chorvatský brankář Spartak podržel také o chvíli později, když lapil střelu nejlepšího střelce ruské ligy Vágnera.

Na začátku druhého poločasu propásl skvělou příležitost Krasič, který mířil vedle po krásné akci Vágnera a Dzagojeva. Spartak odpověděl po průniku Rodrigueze, který po spolupráci s Baženovem v obrovské šanci míč do sítě nepropasíroval.

Nicméně další útok Spartaku už se proměnil v gólovou radost. Prudnikov krásně přenesl hru na Bystrova, ten přesnou přihrávkou našel útočníka Baženova a Spartak šel do vedení. Trenér Armějců Valerij Gazzajev v reakci poslal na hřiště druhého útočníka, mladého Ryžova. CSKA se hnalo za vyrovnáním, ale Spartaku po vstřelené brance narostla křídla a nedával armádnímu klubu vydechnout.

Stipe Pletikosa měl hodně práce po tvrdé dalekonosné střele Krasiče, Spartakovci odpověděli střelou Argentince Rodrigueze. CSKA mělo územní převahu, ale v koncovce neuspěl Ignaševič po rohovém kopu a pak ani Žirkov s Vágnerem, kteří nadělali Spartaku v jeho pokutovém území hodně problémů.

Rozuzlení nastalo pět minut před koncem základní hrací doby. Fotbalisté CSKA dali hlasitě najevo svůj nesouhlas s výrokem rozhodčího, a když Žirkova neuklidnila ani žlutá karta, dostal druhou a šel pod sprchy. CSKA chtělo nepříznivý průběh zvrátit i o deseti, ale když se v nastaveném čase neujala ani střela Krasiče, Spartak mohl slavit senzační vítězství 1:0. Spartak porazil CSKA v období, kdy se to čekalo nejméně.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - FK Chimki 1:0

01.11.2008 17:00

Góly: 16. Danny

Zenit dokázal konečně zabrat a zvítězil 1:0 nad Chimkami. Jedinou branku utkání vstřelil již v šestnácté minutě záložník Danny, domácí jsou průběžně na třetím místě, zatímco hosté se stále drží těsně nad sestupovým pásmem.

Oba trenéři udělali před začátkem utkání několik změn, jak se však později ukázalo, šťastnější ruku měl při výběru sestavy domácí trenér Dick Advocaak. Zenit totiž od začátku utkání diktoval tempo hry a brzy se dostal do vedení. Pas Denisova využil portugalský záložník Danny, který vsítil svou sedmou branku v této sezoně.

Poté se snažili vyrovnat hosté, avšak obrana domácích klapala jako švýcarské hodinky. Na druhé straně bavily diváky kombinace Aršavina s Denisovem. Další gól však už ani jeden z nich nedal, ani nepřipravil pro své spoluhráče. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas probíhal přibližně stejně jako ten první. Avšak Chimki si dokázaly vypracovat obrovskou šanci, když museli domácí hráči vykopávat míč z brankové čáry. Poté už převzal iniciativu Zenit, který několikrát zavařil obraně hostí, ty však podržel gólman Berezovskij. A tak, když se nic důležitého neudálo ani na druhé straně, Zenit dokázal utkání dovést do zdárného konce.

Více informací k zápasu

Luč-Energija Vladivostok - Amkar Perm 0:1

02.11.2008 10:00

Góly: 19. Ivan Starkov

Branka Starkova rozhodla o nejtěsnějším možném vítězství Amkaru na hřišti Luč-Energije Vladivostok. Vladivostok se připravil o jednu z posledních šancí na udržení v nejvyšší soutěži. Amkar má mnohem příjemnější starosti, stále drží v zóně evropských pohárů.

Vladivostok sice má bojovat o udržení, ale na hřišti to tak nevypadalo. Amkar herně o moc lépe nepůsobil, ale díky relativně brzkému gólu se dostal do vedení, které pak v poklidu bránil. Krásný centr vyhlášeného technika Drinčiče našel hlavu Starkova, Poljakov sice vytáhl bravurní zákrok, ale z následné dorážky už se záložník Amkaru nemýlil. Další šance k vidění nebyly, podle všeho týmy šetřily síly na druhý poločas.

Ve druhém dějství se domácí zvedli a ukázali, že jsou schopni předvést dobrý fotbal. Režisér hry Luče Levan Gvazava vytvořil obrovskou příležitost pro Leandra, ale Brazilec pohrdl. Samotný Gvazava měl také dobrou příležitost, ale svou střelu nasměroval vedle branky. Amkar tradičně zahrozil ze standardních situací, po centru Peeva vychytal Starkova brankář Poljakov.

Hřebíček do rakve zasadilo Vladivostoku vyloučení kapitána Dmitrije Smirnova. Amkar po výhře 1:0 prakticky připravil Luč o šanci na záchranu.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Rubin Kazaň 1:2

02.11.2008 12:15

Góly: 80. Pjotr Němov - 75. Roman Adamov, 89. Savo Milošević

V hlavním městě Tatarstánu můžou propuknout oslavy, Rubin si k padesátiletému výročí od založení nemohl dopřát lepší dárek. Vítězstvím 2:1 na hřišti Saturnu si zajistil premiérový titul v ruské lize.

Rubin Kazaň si byl vědom důležitosti utkání a na hřišti Saturnu se prezentoval opatrným fotbalem. Zadáky Rubinu zlobili především dva hráči Saturnu – obránce Angbwa a útočník Leonid Kovel. Proti střele druhého jmenovaného musel vytáhnout skvělý zákrok Sergej Ryžikov, aby uchránil své mužstvo od inkasované branky. U Rubinu stála za zmínku jen šance Bucharova, který nedopravil míč do sítě po přihrávce Gökdenize Karadenize.

Takový průběh se nemohl líbit trenérovi Kazaně Berdijevovi. Dlouholetý trenér Rubinu poslal během poločasové přestávky na hřiště místo Bucharova veterána Sava Miloševiče. Jak se později ukázalo, byl to mistrovský tah.

V úvodních třiceti minutách druhého poločasu se nic podstatného nestalo, Rubin byl aktivnější a hnal se za úvodním gólem, ale své šance neproměnil.

O osudu utkání rozhodlo další střídání, kormidelník Berdijev dnes měl při výběru náhradníků skutečně šťastnou ruku, přesněji řečenou ruku zlatou. V 69. minutě se místo Karadenize objevil na hřišti Roman Adamov a začaly se dít věci.

O pět minut později překvapil obranu Saturnu z autového vhazování obránce Cristian Ansaldi a zakončující Roman Adamov nedal českému brankáři Antonínu Kinskému šanci. Rubin šel do vedení, z kterého se však netěšil dlouho.

Hostující hráči se v euforii zapomněli v útoku a Saturn udeřil z protiútoku, nejlepší střelec klubu Topič našel v pokutovém území soupeře přesnou přihrávkou Němova a s jeho chladnokrevným zakončením si Ryžikov nemohl poradit.

Fanoušci Rubinu zajisté chtěli slavit titul v Tatarstánu, ale osud byl proti. Roman Adamov se uvolnil přes pomalé zadáky Saturnu, nacentroval na Kabzeho, Turek akci vyšperkoval přihrávkou na Miloševiče a věhlasný kanonýr se z prvního doteku nemýlil. Rubin udeřil minutu před koncem a ve zbývajícím čase si těsné vedení zkušeně pohlídal.

Byla to teprve třetí branka Miloševiče v této sezóně, ale srbský ostrostřelec se zato může pyšnit gólem nejdůležitějším. Přinesl totiž Rubinu první titul v padesátileté historii klubu. A nutno dodat, že naprosto zasloužený.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Tom Tomsk 1:1

02.11.2008 14:30

Góly: 63. Rustem Kalimullin - 73. Valerij Klimov

Spartak Nalčik remizoval s Tomskem 1:1. Obě branky padly v rozmezí 64. až 73.minuty. Domácí dostal do vedení střídající Kalimullin, za hosty srovnal po chybě Chomiče Klimov.

Protože oběma týmům ve zbývajících kolech o nic nejde, očekávalo se, že bude k vidění útočný fotbal. Ale chyba lávka, průběh utkání nejednoho fanouška uspal. O chlup aktivnější byl domácí Nalčik, ale kvůli řadě nepřesností bylo k vidění málo vážnějších momentů. Gólové parametry měla střela Mašukova, ale brankář Parejko míč s námahou vytěsnil.

Během poločasové přestávky sáhli trenéři na obou stranách ke změnám. Trenér Tomsku Valerij Nepomnjaščij poslal na hřiště Koncedalova a Jurij Krasnožan posílil útok Kalimullinem a Kažarovem. Po vláčném úvodu se tempo hry zvýšilo a noví hráči hru pozvedli. Především Kalimullin byl hodně vidět, ve své první šanci po příchodu na hřiště neuspěl, ale poté už byl na jeho přesnou střelu Parejko krátký.

Inkasovaná branka Tomsk probudila. O chvíli později mohl vyrovnat Volkov, ale jeho střelu vytáhl Chomič z pod břevna. Druhý útok Tomsku už se proměnil v gólovou radost. Po chybě Chomiče při vyběhnutí skóroval hlavou Klimov.

Ve zbývajícím čase už další branka nepadla, divoká desetiminutovka tak rozhodla o dělbě bodů za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - FK Moskva 1:1

02.11.2008 17:00

Góly: 90. Valentin Iliev - 49. Zvonimir Vukić

Těrek Groznyj na horké čečenské půdě obral o body další moskevský klub. Po Lokomotivu, CSKA, Spartaku a Dinamu si na něm vylámal zuby i FK Moskva. O remíze 1:1 rozhodla trefa obránce Těreku Ilieva v 90. minutě.

V dresu FK Moskva debutoval záložník Vukič a jak se později ukázalo, lépe se uvést nemohl. Od prvních minut byli aktivnější hosté a Lika měl hodně práce se střelou Nababkina. Excelentní zákroky pak vytáhl proti třem slepeným hrozbám, první vzal míč z kopačky Bracamontemu, poté se obětavě vrhl proti střele Jopa a nakonec ho zachránila nepřesná střela Kuzmina.

Poté si oba týmy vyměnily role, šanci si tvořil Těrek. Vlasov prováhal vhodný moment ke střele, zato skvěle střílel Serdjukov, míč jen těsně minul břevno.

Úvod druhého poločasu vyšel FK Moskva skvěle. Ze skvělé práce Argentince Bracamonteho těžil debutant Vukič a otevřel skóre. Moskevští mohli vést už o dvě branky, ale dobrou příležitost propásl Kalešin.

Těrek se samozřejmě s nepříznivým stavem nemohl spokojit a přišpendlil FK Moskva na vlastní polovinu, tlaku Těreku výrazně pomohli svěží Adijev s Kulikem. Nicméně hosté byli v obraně pevní. Šance ale Těrek měl, Rumun Petre nastřelil břevno, v koncovce neměl štěstí ani slovenský reprezentant Radoslav Zabavnik.

Těrek si zároveň musel hlídat zadní vrátka, FK Moskva totiž podnikalo nebezpečné protiútoky. Bracamonte mířil jen těsně vedle. Poté Těrek zachránila branková konstrukce po hlavičce Jopa z rohového kopu.

Těrek si vytvářel stále větší tlak a nakonec se dočkal. V páté minutě nastaveného času mu zajistil remízu po závaru v pokutovém území obránce Iliev. Fanoušky Těreku může těšit fakt, že ani jedno moskevské mužstvo si z Čečenska neodvezlo vítězství.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Šinnik Jaroslavl 4:0

03.11.2008 13:00

Góly: 27. Jiří Jarošík, 57. Anton Bober, 75. Sergej Budylin, 77. Anton Bober

Samara doma přejela Šinnik a i nadále si může dělat laskominy na evropské poháry. Šinnik se naopak může začít chystat na druhou ligu.

Od první minuty bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí se jako tradičně snažili využívat centimetrů Jana Kollera. Brankář Šinniku Pesjakov se měl co ohánět a bylo pouze otázkou času, kdy bude poprvé kapitulovat. Stalo se tak ve 27. minutě, domácí předvedli pohlednou akci a na jejím konci byla gólová střela Jarošíka - 1:0.

Hostující trenér Pavlov se snažil oživit útok svého týmu, ten se ovšem ne a ne prosadit. Šanci naopak měl Koller, českému obrovi ale tentokráte branka přána nebyla.

Zaslouženého zvýšení se domácí dočkali v 57. minutě, kdy se po přihrávce Adžindžala prosadil Bober. Adžindžal toho poté už moc nepředvedl, o čtyři minuty později totiž vyfasoval druhou žlutou kartu a musel do kabin. Hosté mohli početní převahu okamžitě zužitkovat, Chazov ovšem z několika metrů přestřelil.

Poměr sil na hřišti se vyrovnal v 72. minutě, kdy dostal červenou kartu za zákrok na Savina Pesjakov. Hosté v té době již měli vystřídáno, a tak do brány musel Ušenin. Ten během tří minut dvakrát inkasoval. Nejprve se trefil Budylin a v 77. minutě pečetil výhru domácích Bober.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Dinamo Moskva 0:1

03.11.2008 17:00

Góly: 51. Aleksandr Kokorin

Lokomotiv nezvládl městské derby a o účasti v příštím ročníku evropských pohárů si může nechat pouze zdát. Naopak Dinamo si polepšilo a udělalo velký krok směrem ke třetímu předkolu Ligy mistrů.

První minuty zápasu přinesly spíše boj, než pohledný fotbal. Hru se snažil tvořit Lokomotiv, Dinamo spoléhalo spíše na brejky. Po jednom takovém zakončoval Kokorin jenom do rukavic připraveného Čecha. Na druhé straně zafungovala spolupráce mezi Syčevem a Glušakovem a Gabulov se musel činit. Poté neuspěl ani Kocis.

Po změně stran se hrál pro oko diváka pohlednější fotbal. Jako první zkoušel štěstí Janbajev a jeho pokus těsně minul bránu. Z branky se však radovalo Dinamo. V 51. minutě odvedl vynikající práci Semšov, který našel Kokorina a ten sám před Čechem nezaváhal - 0:1.

Lokomotiv vrhl síly do útoku a Gabulov měl co dělat se střelami Mujiriho a Rodolfa, na druhé straně zahrozili Semšov a Keržekov. Dinamo si výhru nakonec pohlídalo, Lokomotiv smutní.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň27186342:1760
2.CSKA Moskva27148545:2250
3.Dinamo Moskva27138636:2847
4.Amkar Perm27128726:2044
5.Zenit Petrohrad271110654:3443
6.Spartak Moskva271110640:3343
7.Křídla Sovětů Samara271011640:2541
8.Lokomotiv Moskva27108931:2938
9.FK Moskva27811828:2935
10.Spartak Nalčik27871228:3431
11.Těrek Groznyj27871222:3731
12.Saturn Moskevská oblast276101124:2928
13.Tom Tomsk27771322:3528
14.FK Chimki27581430:4923
15.Luč-Energija Vladivostok273111322:4620
16.Šinnik Jaroslavl27461724:4718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (69)

Přidat komentář
$dolar$

Spartak parada Nikita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

zku*venej Spartak .....tou holomajznou porazit CSKA. Muzou podekovat Pletikosovi (a vybornej byl dneska vyjimecne i Kovac) a tomu, ze CSKA psychicky nezvladlo zaver.... dostat 2 karty za kecy behem 10 vterin, to je fakt demence...

... body pro Spartak je to nejhorsi co dneska mohlo bejt, snad nam jeste neseberou aspon poharovy mista - zaverecny derby bude asi dvojnasobne dulezity

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Radin

Svět se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je překvapení, kdo to sázel, musí mít teď asi druhé vánoce...

jinak Zenit konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ruska liga uz nikdy viac!!! Vcera mi CSKA ukradli 13000, nemozem si pomoct ale ruska liga nikdy viac

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentni prispevek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tvuj prispevek , ktery zacina zkurvenej Spartak neni o moc inteligentnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi prosimte (mozna krome toho uvodniho vykriku) co je na nem tak neinteligentniho....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel na mysli ten uvodni vykrik ...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? ....to nic nemeni na obsahu prispevku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze bys mohl mit nejake pochopeni kdyz nekdo prijde o 13 000 Kc stejne tak jako mel nekdo pochopeni s tvym vykrikem

Reagovat
smazaný uživatel

To bych moh... ale ty penize mu nikdo "neukrad" a vykrikovat jak uz kvuli tomu nikdy nebude sazet. Kdybych takhle "obvinil" kazdou ligu, kde sem nejakym zapasem prisel o vyhru, tak uz sazim mozna tak jenom na Albanskou soutez

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne, ale 13 litru to bych se asi na tu ligu opravdu vysr..

Reagovat
smazaný uživatel

btw.... ten nick je nejaka prohrana sazka nebo co? ... dat si do srdicek Ronalda, to je celkem sila

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na ne podej trestni oznameni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vladivostok se už může rozloučit (super!) s ruskou ligou. Zbývající tři kola hrají proti Spartaku, Dinamu a FK Moskva. Udržení je vzhledem k jejich kvalitám a formě prakticky nemožné. Jsem rád, byli trnem v oku snad každému. Marek Čech odešel včas.

Saturn - Rubin po prvním poločase 0:0. Budou dneska mistrovské oslavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin blízko titulu, 75.minuta Adamov!

Reagovat
smazaný uživatel

a prd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je stejne lepsi slavit doma

Reagovat
smazaný uživatel

ale venku prece

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin MISTR!!!

Reagovat
božský John

Viděl jsem akorát poslení gól..ale Rubin si to zaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

je to ale pecka to nemoh pred sezonou snad nido tipovat

Reagovat
božský John

oni se loni zachranovali..snad 12. skoncili a letos titul

Reagovat
božský John

a v Saturnu je zase znám nový mistr..jak říkal Kerzak0v...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo... v Ramenskoje uz si muzou udelat takovou malou sin slavy, kolik ostatnich klubu uz u nich slavilo titul

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zaslouzenej mistr ligy...... ale jsem teda hodne zvedavej co predvedou pristi sezonu. A jak se ukazou v Lize mistru.... mam dojem, ze ani jedno uz tak slavny nebude.

Reagovat
božský John

Jakej maj stadion? v LM vyhorej a v Lize skoncej kolem 5 mista...

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion maj celkem uchazejici, na LM myslim urcite staci.

Reagovat
božský John

Tak to jo...já myslel,že nic moc,tak by hráli v Moskve..

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to urcite ne. Sice sem tam nikdy nebyl, ale na pohled vypada i lip a moderneji nez treba stadion Zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

Budou stavět nový.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? nepovidej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že půjdou ve stopách Zenitu?

Reagovat
božský John

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim ten titul nakonec i přál, tento rok byli prostě nejlepší! Třeba dneska to nebyl ideální výkon, ale narozdíl třeba od Zenitu mají 120% nasazení a výhru si nakonec zajistili silou vůle. Savo! Chtěl jsem ho označit za jednoho z největších zklamání, ale v závěru sezóny se skvěle rozehrál a dneska jeho gól rozhodl o titulu.

V Lize mistrů se příští rok neztratí, mají velmi silný tým a když to doplní na dvou, třech postech...(což určitě doplní), tak o ně nemám strach. Navíc jejich styl hry může na ostatní soupeře platit, přechod do útoku mají vynikající....

Reagovat
smazaný uživatel

kazan ,hull ,hoffenhaim Zenit ,Arsenal ,Bayern

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mne se zase libi muj komentar, kdy sem tenkrat tipoval na nejvyssi pricky Rubin, Dinamo, CSKA a Zenit.... vyslo to naprosto presne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono koho jinyho bys jeste mel tipovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rubin a Dinamo byly pred sezonou prumerny muzstva, ktery nehraly na spici ligy.... z nejvyssich pricek sem vynechal Spartak a Lokomotiv (kterym sem prisoudil az druhou vlnu za tema co jsem jmenoval)

Reagovat
smazaný uživatel

Takl jo

Reagovat
smazaný uživatel

Těrek Groznyj

Reagovat
božský John

Neví,někdo jakej byl počáteční kurs na to,že se Rubin stane mistrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ale myslim tak 20

Reagovat
smazaný uživatel

Těrek Groznyj

Chelsea

Panathinaikos

Slavie

Man.Utd.

Rubin Kazaň

Reagovat
fantomas

Jako smysl příspěvku je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hodne vysokej

Reagovat
smazaný uživatel

vedle.. to byla reakce na bozskyho Johna

Reagovat
smazaný uživatel

Má ještě Zenit šanci na LM? Mě docela překvapil i Perm

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze ma ztraci 1 bod ale ma zapas navic

Reagovat
smazaný uživatel

Vzledem k tomu, ze v tuhle chvili 3 kola pred koncem ztraci na pricku predkola Ligy mistru jeden jedinnej bod, tak opravdu sanci maji

Perm se tim svym antifotbalem taky letos dostal prekvapive hodne vysoko, pristi rok pujdou zase rychle dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl driv

Reagovat
Arne

Docela mě šokovalo, že na čele střelců je Vagner Love s pouhými třinácti góly... Ačkoliv, když kouknu na skóre jednotlivých mužstev, tak se asi nelze divit.

Reagovat
Radin

jn moc gólů nepadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. Ruska liga nijak nevybocuje z prumeru. Kazdy muzstvo (vcetne tech nejslabsich) ma v prumeru 1-2 vstreleny branky za zapas. V Rusku akorat nejsou v muzstvech jednotlivci, ktery golove tahnou muzstva, vsechny goly se rozdelujou mezi vic hracu. Kdyz kouknes na strelecky tabulky, tak tam na spici mas vzdycky vic hracu z jednoho klubu.

Reagovat
Arne

S tim počtem střelců máš asi pravdu, ale stejně... Když se kouknu na skóre mužstev, tak je jich stejně málo, jediný Zenit má dvě branky na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

njn.... pac ten je totiz nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

haha,prej dementní ruská liga a 13 litrů??? mě chimki zazdilo víc peněz ale nezanevřel sem na rusko,naopak,díky jednomu kámošovi odsud,co tu píše články apod mi docela přišli na chut,jenom hold ty chimki nemám rád no takže at žije ruská,islandská "hafnafjordur" a česká liga "baníček"

jinak,pro mě je veliké zklamání lokomotiv,svého času to byla chlouba ruska společně se spartakem...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak,i když se to sem moc nehodí,v uterý sem hodím link na můj blog,kde budu parafrázovat zápas baníček-sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, vyhra Dinama - nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit Dynamo CSKA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele