Ruská Premier liga - souhrn 30. kola

05.11.2011, 15:11, aktualizováno 06.11.2011, 19:43
Komentáře a souhrny
Zenit ztratil dva body na hřišti Kubaně, Kazaň v Nižním Novgorodu dokonce všechny tři. Ztráty lídra nevyužil CSKA Moskva, který remizoval na Lokomotivu. V sobotním moskevském derby remizovalo Dinamo se Spartakem, Tomsk i přes prolomení střelecké nemohoucnosti prohrál v Rostově. Doma zvítězila Machačkala a tři body mají rovněž Těrek a Nalčik.

Lokomotiv Moskva - CSKA Moskva 1:1

06.11.2011 17:45

Góly: 11. Vladislav Ignatjev - 64. Seydou Doumbia

Moskevské derby mezi Lokomotivem a CSKA mělo vysokou úroveň a nakonec skončilo spravedlivou remízou 1:1.

Lokomotiv si připsal skvělý vstup do utkání, v 11. minutě Ibrinčič uvnitř pokutového území našel Ignatěva a mladík v domácím dresu nechytatelným angličanem zavěsil - 1:0. O sedm minut později mohl zvýšit vedení Loko Syčev, když jeho střelu tečoval Aleksej Berezuckij a málem skončil za zády Gabulova. CSKA poprvé zahrozil ve 25. minutě, jedovatou střelu Cauny gólman Guilherme vyrazil.

Hosté si vytvořili územní převahu, ale Lokomotiv hrozil z nebezpečných protiútoků. Po jednom z nich Šiškin předložil míč Ignatěvovi, ale autor prvního gólu ve vyložené šance jen nastřelil dobře postaveného obránce Vasilije Berezuckého.

Druhý poločas začal nebezpečnou střelou Dzagojeva, gólman Guilherme zachránil svůj tým. V 54. minutě obránce Lokomotivu Šiškin vystřelil krásné z přímého kopu, ale napálil jen břevno.

Lokomotiv hrál na brejky a podnikal je velmi dobře, skórovat z nich mohli Glušakov nebo Syčev. Ale pak o sobě dal poprvé výrazně vědět nejlepší střelec ruské ligy Doumbia, útočník CSKA se v 64. minutě odprostil od strážce da Costy a skóroval - 1:1. Ve zbytku utkání měly oba týmy příležitosti strhnout vítězství na svoji stranu, ale remízový stav vydržel až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - Rubin Kazaň 1:0

06.11.2011 15:30

Góly: 30. Šota Bibilov

Chyba brankáře Ryžikova, které využil Bibilov, rozhodla o vítězství Volgy Nižnij Novgorod nad Rubinem Kazaň 1:0.

Volga je ve výsledkové krizi, ale na hřišti to tak v nedělním utkání vůbec nevypadalo. Domácí byli pro favorizovanou Kazaň vyrovnaným soupeřem a jejich útoky byly dokonce nebezpečnější. Ve 30. minutě se Volžané dostali do vedení, střelu Ješčenka Ryžikov trestuhodně neudržel v rukou a dorážející Bibilov rozvlnil síť - 1:0. Do konce prvního poločasu Rubin táhl útoky přes bratry Eremenkovy, ale tato taktika se, stejně jako nákopy na urostlého Medvěděva, neujala.

Po změně stran Rubin přidal na agresivitě, ale gólový moment si nedokázal vytvořit. Naopak Volga mohla přidat druhou branku, střela Ješčenka ale těsně minula tyč. Hektický závěr zápasu spíše připomínal nějaký bojový sport než fotbal, a tak utkání skončilo senzačním vítězstvím Volgy 1:0.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Zenit Petrohrad 1:1

06.11.2011 13:15

Góly: 66. Lacina Traoré (pen.) - 28. Igor Denisov

Kubaň doma zvládla poslední letošní kolo a remizovala doma se silným Zenitem. Ten tak nemusí mít do jarní části mít žádný náskok, pokud CSKA vyhraje. O branky se postarali Traoré za domácí a Děnisov za hosty.

První šanci měl na svědomí Bucharov, který utekl obraně, ale vyběhnuvší Bělenov jeho pokus zmařil. Hosté byli i nadále aktivnější, kupříkladu Fajzulin se nehnul od rohového praporku, za minutu kopal čtyři rohy. V osmadvacáté minutě se hráči Zenitu konečně dočkali. Po zmatcích v obraně, kdy si nerozuměli Bukur s Kulikem, se dostal k balonu Děnisov a z pětadvaceti metrů se trefil mezi tři tyče. 0:1!

Za zmínku v první půli stojí ještě situace z 40. minuty, kdy po Semakovo centru netrefil Bucharov prázdnou bránu z metru (!!!). Avšak Alexandr si vlasy trhat nemusel. Stál v ofsajdu. Poločas tak skončil hubenou výhrou Zenitu.

Druhou půli pomyslně odzvonili domácí. V 50. minutě napřáhl z pětatřiceti metrů Filder a trefil břevno! V 66. minutě bylo ještě veseleji. Varga centroval tak šikovně že trefil ruku Alvese. Jasná penalta. K míči se postavil kanonýr Traoré a samozřejmě se nemýlil. 1:1!

Poté se hra vytratila. Obě mužstva byla spokojená s bodem a nikdo nechtěl především udělat chybu. Zlobil akorát Varga, ale sám hráč nic nezmůže. Proto toto zajímavé střetnutí skončilo zaslouženou remízou.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Amkar Perm 2:1

06.11.2011 11:00

Góly: 45. Roman Koncedalov, 48. Magomed Mitrišev - 89. Jevgenij Tjukalov

Záchranářský duel posledního letošního kola zvládl lépe Nalčik. Porazil totiž Amkar Perm 2:1. Největší podíl na výhře měl vlastní gól Sirakova na 2:0.

Úvod utkání byl ve znamení velkého boje. Oba týmy se spíš praly samy se sebou. Až kolem 20. minuty se probrali domácí a sevřeli hosty v tlaku. Aktivní byl zejména Mitrišev, po jehož akci Narubin jen stěží balon kryl. Na druhé straně se v nebezepečné situaci zjevil Michajlov a balon vykopával z čáry až nalčický Golič. Poté se hra úplně vytraila a převládal tvrdý fotbal mezi šestnáctkami. Z této letargie vytrhl diváky až v nastavení Koncedalov, který do šatny Amkaru přibalil malý dárek v podobě gólu. Stál před vápnem a nevěděl co s míčem, tak vystřelil. 1:0 a konec poločasu.

Začátek druhé půle zastihl domácí v dobré formě. Připsali si totiž další zářez na pažbu. Šanicin kopal roh a Sirakov ve snaze odhlavičkovat míč před Mitriševem zatloukl hřebík do vlastní brány. 2:0.

Poré se Amkar úplně vytratil. Domácí drželi míč a nikam se nehnali. Hrozil maximálně z ojedinělých šancí útočník Koncedalov, jako třeba v 79. minutě, kdy z několika metrů netrefil prázdnou bránu a vystřelil pánu bohu do oken. Neškodný Amkar se přeci jen trefil. Stejně jako minulý týden v Machačkale hosté vsítili gól v nastavení. Dalovič ve vápně přihrál volnému Ťukalovovi, který z dobré pozice snížil na konečných 2:1. Dal svojí první branku v Premier Lize. Gratulujeme.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Spartak Moskva 1:1

05.11.2011 15:30

Góly: 39. Kevin Kurányi - 57. Aiden McGeady

Dinamo Moskva neudrželo vedením v městském derby se Spartakem a ztratilo tak kontakt s vedoucí dvojicí Zenit - CSKA, která ještě svůj náskok mohou navýšit. To Spartak se alespoň do neděle posunul na čtvrté místo.

První výraznější příležitost diváci v Chimkách zaregistrovali až ve 25. minutě, kdy se krásná střela Misimoviće z volného kopu snesla jen pár centimetrů vedle pravé Dikanovy tyče.

To ale bylo na dlouhou dobu vše. Až do 39. minuty, kdy byl Kevin Kurányi v šestnáctce Spartaku dostatečně důrazný a hlavou po skvěle rozehraném kopu Misimoviće posunul svůj tým do vedení.

Z první půle to bylo vše, fanoušci sice mohli být spokojeni s výsledkem, s předvedenou hrou už však nikoliv.

Rozehřála je až 55. minuta, kdy ojedinělá šance svěřenců Valerije Karpina skončila v brance. Míč se po autovém vhazování poblíž brance Dinama odrazil až k před šestnáctkou stojícímu Aidenu McGeadymu, který se trefil přesně k pravé tyči a stanovil tak výsledek.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - FK Krasnodar 2:0

05.11.2011 15:30

Góly: 69. Aleksandr Pavlenko, 88. Musawengosi Mguni

Napjaté utkání Těreku Groznyj s Krasnodarem nakonec díky lepší koncovce domácích vyznělo právě pro ně. Čečenský klub si díky tomu postavil bodový základ pro udržení.

Utkání na stadiónu Sultana Bilimchanova se již od začátku neslo v nepřátelské atmosféře, kterou podmínilo hlavně předešlé utkání rezervních týmů, které kvůli obrovské rvačce nebylo dohráno.

Samotný zápas se překvapivě nesl ve fotbalovém duchu. Již ve dvanáctém minutě mohli krasnodarští (ne)hosté jít do vedení po pokusu Márcia Abrea, jeho střela z více než pětatřiceti metrů ale jen orazítkovala pravou tyč Džanajevovy branky.

Ještě větší příležitost měl o pět minut později na svých kopačkách domácí Vlasov, jenomže tváří v tvář Usminskému trefil pouze brankáře Krasnodaru, od nějž se míč odrazil do tyče a od ní ven.

Krasnodarští na obrovskou šanci domácích odpověděli taktéž za pět minut, Movsisjan využil chyby obrany soupeře, která jej nevystavila do ofsajdu, zatáhl míč do šestnáctky a snažil se dát míč pod sebe na Joãozinha, před ním však skluzem na poslední chvíli zasáhl vracející se Jatčenko.

I u další šance byl Movsisjan, ale ani tentokrát se jeho spoluhráči nepodařilo zužitkovat jeho aktivitu - po centru arménského útočníka ve 25. minutě hlavičkoval nad branku Šipicin.

Po půlhodině hry se odehrál další souboj Usminského proti domácímu Vlasovovi. Brankář Krasnodaru potvrdil dobrý výběr místa a dělovka domácího záložníka ze sedmi metrů jej na brankové čáře trefila pouze do hrudi.

I přesto, že v prvním poločase gól nepadl, hra slibovala do druhé půle slibnou podívanou. Těrek se ocitl blízko vstřelené brance znovu v padesáté minutě, kdy míč poskakoval v šestnáctce Krasnodaru nebezpečně blízko brankové čáře, jenomže bez toho, aniž by jej jeden z domácích hráčů usadil do branky.

Pětadvacet minut před koncem střetnutí opět Márcio Abreu potvrdil, že mu střelba z dálky není cizí, tentokrát se ovšem Portugalcova rána z úctihodné vzdálenosti do branyk nevešla.

Čtyři minuty nato byl Těrek konečně odměněn. Jatčenkův centr sklepl Mguni proti noze Alexandra Pavlenka a ten z voleje na zadní tyč poprvé překonal Usminského.

Krasnodar mohl vyrovnat v 86. minutě, Joãozinhova hlavička však mířila těsně nad. Definitivní rozuzlení tak přišlo dvě minuty před koncem řádné hrací doby, opět centroval Jatčenko, Musawengosi Mguni tentokrát nikomu nesklepával a uklidil míč do branky.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Křídla Sovětů Samara 3:1

05.11.2011 13:15

Góly: 56. Samuel Eto'o, 64. Šamil Lachijalov, 68. Samuel Eto'o (pen.) - 55. Roman Vorobjov

Domácí zakončili letošní část výhrou. Samaru popravil dvěmi brankami kamerunský expres Samuel Eto'o. Ta sice vedla po gólu Vorobjova, ale domácí kanonýr nejdříve vyrovnal a poté pečetil z penalty na konečných 3:1.

Počátek utkání byl ve znamení nudy. Na obou stranách se nic moc nedělo. Hrálo se spíše uprostřed pole. Kupodivu aktivnější byli hosté. Domácím vázla hlavně rozehrávka a do zápasu se dostávali pomaleji. Až v 27. minutě nechal domácí Lachijalov vyniknout gólmana Věremka, ten jeho ránu z 18ti metrů vyrazil mimo. Výborný zákrok. Poté pálil Jurij Žirkov dokonce do tyče. Domácí z ničeho nic rozpoutali před bránou Samary peklo. Obraz hry se změnil. Hosté se zatáhli a začali hrát na protiútoky. Obranu zaměstnával hlavně Sergej Kornilenko. I přes značnou snahu Anži o gól se šlo do šaten za nerozhodného stavu. Hrálo se bez branek.

Druhou půli načali hosté šokem. V 55. minutě se po odraženém centru dostal ke střele Vorobjov a jeho přízemní rána z dvaceti metrů k tyči se zastavila až v síti. Křídla se tak dostala do vedení, ale hned po minutě bylo vyrovnáno! Takřka ihned po rozehrávce se k míči dostal Žirkov a nacentroval před bránu, kde se nacházel Eto'o, který hlavou vyrovnal na 1:1.

O pár minut později, přesněji v 64. minutě podruhé úřadoval Žirkov. Opět centroval a tentokrát si balon našel hlavu Lachijalova, jenž otočil skore na 2:1. A aby toho nebylo málo, tak po pěti minutách se Eto'o řítil dám na Věremka a jako deux ex machina se do souboje vložil Taranov, který sundal Kamerunce k zemi a obdržel červenou kartu. K jeho smůle se tak stalo v pokutovém území a byla pochopitelně nařízena i penalta. Tu Afričan ve službách Anži proměnil bez problémů. Bomba pod břevno se chytá těžko. 3:1!

Bohužel po gólu se prakticky přestalo hrát a začalo se střídat a žlutit. Hra se kouskovala a Samara úplně rezignovala na jakékoli zdramatizování a soustředila se na obranu, totální. Domácí se zase nikam nehnali, dvoubrankové vedení jim stačilo. Zápas tak skončil výhrou Anži 3:1.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Tom Tomsk 2:1

05.11.2011 11:00

Góly: 20. Héctor Bracamonte, 90. Răzvan Cociş - 68. Viktor Strojev

V Rostově budou po letošní části ligy nakonec přeci jen spokojeni. Tým z jižního Ruska po bídné půlce ligy končí na desátém místě a před play out je prakticky zachráněn. Tomiči mohou být spokojeni z části. Konečně dali aspoň gól.

Oba týmy vstoupily do první půle dosti vlažně. Nikdo nechtěl udělat chybu, hlavně Tomiči se soustředili na obranu, ale i to jim nebylo nic platné. Hned z první vážnější situace se prosadil Hector Bracamonte. Stalo se tak po rohu, kdy Kalačev nacentroval a Hector hlavou zatloukl hřebík do brány. Připsal si pátý gól v sezoně a poslal domácí do jednobrankového vedení. Poté se domácí konečně ujali role favorita zápasu a smetli ze stolu všechny teorie o puštěném zápasu a vývoj utkání drželi pevně ve svých rukou. Zlobil hlavně Kalačev, který v 33. minutě nebezpečně pálil, ale mimo. Ke konci první půle ještě zahrozil domácí Grigorijev z protiútoku, když hosté nepohlídali po rohu zadní vrátka. Ale Pesjakov včasným výběhem pohromě zamezil a hráči Tomu tak odcházeli do kabin pouze s jednogólovým mankem.

Hned na počátku druhé půle mohlo být v Rostově ještě veseleji. Po střele jednoho z domácích útočníků se balon odrazil k Bracamontemu, který pálil do prázdné brány a nemýlil se, ale rozhodčí Kajumov branku neuznal pro ofsajd. V 69. minutě se udál zázrak. Tomiči po dlouháých 1167 minutách skórovali! Obránce Strojev se už na tu mizérii nemohl dívat a sám utekl s balonem a z dobrých 28 metrů vypálil. Divně letící balon zapadl až za záda Antona Kočenkova a hosté tak vyrovnali na 1:1. Pár minut na to byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Saláta, za stažení Starikova. Kdo čekal závěrečný tlak Tomsku, ten byl zklamán, naopak domácí v deseti ještě stihli v 90. minutě strhnout výhru na svou stranu. Zase za tím stál Kalačev, po jehož centru na zadní tyči hlavičkoval do prázdné brány Cocis. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou domácích v poměru dva ku jedné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad301710359:2561
2.CSKA Moskva301611358:2959
3.Dinamo Moskva30167751:3055
4.Lokomotiv Moskva30158749:3053
5.Spartak Moskva30158748:3353
6.Rubin Kazaň301310740:2749
7.Kubaň Krasnodar30147938:2749
8.Anži Machačkala30139838:3248
9.FK Krasnodar301081238:4338
10.FK Rostov30881431:4532
11.Těrek Groznyj30871529:4531
12.Volga Nižnij Novgorod30841824:4028
13.Amkar Perm30691520:3927
14.Křídla Sovětů Samara30691521:4327
15.Spartak Nalčik30591623:4024
16.Tom Tomsk30481819:5820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (63)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Eto'o

Reagovat
One-Real

Koukam dobre ze ma Sammy bilanci 10 zapasu a 9 golu ? To je hodne slusne.

Reagovat
Kenneth

Za 20 mil. eur ročně by těch golů měl mít už 20.

Reagovat
smazaný uživatel

10 zapasu 7 golu

Reagovat
smazaný uživatel

ne 9 zapasu 8 golu nebo ne? asi jsem shulenej nebo nevim

Reagovat
AC torino

Striedanie: J. Holenda za S .Eto'oa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pral bych Anzi postup do Evropske ligy, jsem zvedavej co by tam predvedli

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás kolik jde z ruska týmů do lm a do el,díkes

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu už jen jeden přímo a jeden do předkola LM a 3 kluby do Evropské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

4 kluby do EL, ne 3

resp ten 4. je vítěz poháru, takže ne z RPL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždy když dá eťák gól tak mě zamrzí že už neřádí v evropě. no co se dá dělat (evropě jako evropě)

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si poustim magazin evropske ligy na CT. A nejakej deibl, tam rekl ze Rubin je Ukrajinskej klub. Je videt, ze tam pracuji profesionalove co rozumi fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

to si pamatuju říkali i v minulém díle, to jsou blbci

a nebo to bylo u unicsu kazaň v eurolize, už si nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si vzpomněl. To byl Sport Expres na Nova Sport a uváděli výsledky Euroligy. Komentátor zaperlil, že "první body putujou na Ukrajinu zásluhou výhry Uniksu Kazaň nad Galatasarayem v Turecku"

No a teď perla od ČT, to je ale náhodička.

Reagovat
smazaný uživatel

samy debilove fakt

Reagovat
SqueeZy

Doumbia a Lacina Traoré Jsem zvědavý kde jednou skončí..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze nebude trvat moc dlouho a ruska liga predbehne Portugalskou a Francouzskou. Kdyz vidim co ted predvadeji 4 rusky tymi v Evropskych soutezich a pak se jeste kouknu na to, jak je Ruska liga vyrovnana. Tak myslim, ze pristi rok sestice: LM - Zenit, CSKA a EL Dinamo, Loko, Rubin a Anzi predvedou mnohem vic nez ruzny Lazia a Benficy A nezapomente, ze za rok budou dostaveny stadaky v Kazani, Petrohradu a Soci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten projekt mezitim trochu změnili - nebude střecha:

http://www.fcdynamo.ru/files/vtb_arena1.png

ale je velká pravděpodobnost, že todle taky neni finální projekt a zjednodušej to

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vypada jest lip

Reagovat
RickNash

to v Kazani naplněj? kolik tam chodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou nenaplnej. Ty priserny kapacity stadionu jsou kvuli MS. Pro ligu to podle me bude spis kontraproduktivni..

Reagovat
smazaný uživatel

stadion se stavi kvuli Universiade, ktera bude v kazani v roce 2013

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozrejme se vyuzije i na MS

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale kapacita a dalsi veci jsou pripravovany podle toho aby stadion splnoval kriteria pro MS. Kvuli tomu byl nekolikrat prepracovavan i stadion v Petrohrade.

Reagovat
smazaný uživatel

OT. vubec jsem nevedel, ze existuje nejakej zebricek IFFHS a vetsi picovinu jsem v zivote nevidel Nejlepsi ligy: Anglie, Spanelsko, Italie ... proste klasika, ale Ruska liga je 18. pred ni je Skotska, Belgicka, Turecka a Recka. Muze mi nekdo vysvetlit jak je to mozny? A mimochodem Ceska gambrinus liga je 19. a pak zebricek nejlepsich klubu: Plzen je 47 a Rubin 58 Vazne nechapu na jakym principu ten zebricek funguje. Asi cim vic golu dostane tym od Barcelony, tim ma lepsi umisteni v zebricku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta svého času snad byla v první dvacítce. Ale jak to počítají, to by mě taky zajímalo. V tom se snad vyznají jen mocipáni na UEFĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Koeficienty UEFA jsou vpohodě, tam se to počítá za posledních 5 let - podle výsledků zápasů atd

viz http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/

ovšem IFFHS je jedno velké nedorozumění - s UEFA ani s FIFA nemaj nic společnýho a počítaj si to jak chtěj a nikdo neví jak

Reagovat
kubys

Nad tímhle bych se vůbec nepozastavoval, oni musí mít nějaký šílený vzorec pro výpočet těch koeficientů. Prostě vzali nějakého makaka, ten jim něco napsal na tabuli a podle toho to počítaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Tenhle žebříček je důležitej: http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html. Podle toho UEFA určuje které týmy vstupují do pohárů jako nasazené a zároveň slouží pro rozdělení do košů před losem skupin.

Reagovat
smazaný uživatel

střecha bude jiná, ta harmonika je starej projekt, kterej změnili na skleněnou/plastovou vysouvací, ale ta taky není finální, co vím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a nevis co bylo duvodem k zmene?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně si nepamatuju, asi prachy, možná ještě něco, těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lokomotiv ma suprovej stadion a 90 000 Luzniky taky nejsou spatny A terek taky nema spatnej stadak 30 000 mist http://img-fotki.yandex.ru/get/5408/ruslan-katsaev.e/0_5b0cd_8373a4c0_XXXL.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

že sis dal práci, ale SUPER

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to všechno parádně, ale...třeba ten stadion Petrohradu měl být otevřen v roce 2009, pak, myslím od financování nějak odstoupil Gazprom a financuje to radnice v Petrohradu, ale snad do dvou let bude, v Kazani MUSÍ být, neboť tam bude 2013 univerziáda, stejně tak, jako v Sochi kvůli olympiády. Nejvíc se to ovšem protahuje u stadionu CSKA a Spartaku...ale každopádně pořádání MS by to všechno mělo urychlit, ty projekty třeba v Samaře, Rostovu nebo Saransku vypadají úchvatně. Taky Ruské lize fandím, aby se před Francii a hlavně znovu před Portugalsko vrátili co nejdřív

Jinak hodně stále aktualizovaných fotek staveb celého světa je taky tady - pokud to neznáš -

"http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=459203&page=37"

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mam to vsechno z skyscrapercity.com. Krome fotbalu se zajimam i o stavby, tak obcas kouknu i na ty stadaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Volgograd 2017 http://img-fotki.yandex.ru/get/5109/vistex06.74/0_62b11_7bc7cb9b_orig a http://img-fotki.yandex.ru/get/4702/vistex06.74/0_62b24_38ee1b48_orig a http://img-fotki.yandex.ru/get/5705/vistex06.74/0_62b17_bb8a003_orig Podle me jeden z nejhezcich. Co jsem videl na fotkach tak Volgograd je sedy mesto a tento barevnej stadak by jim slusel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

parada, nevis jaka je kapacita?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že by měla být něco okolo 45tis.

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré do CSKA místo Lásky. Doumbia+Traoré to by byla pecka

Reagovat
Filipow

Spíš si myslím, že Doumbia půjde do nějakého špičkového týmu a Traoré ho nahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak věřím že Doumbia nějaký ten čas ještě zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

ak CSKA vyhra je master?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám, tak vedení Volgy už asi zaslalo pár výplat na účet hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Volga

Reagovat
kubys

Proč ne, že...FML

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gay?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele