základní část, 30. kolo
06.11.2011 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Rubin Kazaň 1:0

Chyba brankáře Ryžikova, které využil Bibilov, rozhodla o vítězství Volgy Nižnij Novgorod nad Rubinem Kazaň 1:0.

Volga je ve výsledkové krizi, ale na hřišti to tak v nedělním utkání vůbec nevypadalo. Domácí byli pro favorizovanou Kazaň vyrovnaným soupeřem a jejich útoky byly dokonce nebezpečnější. Ve 30. minutě se Volžané dostali do vedení, střelu Ješčenka Ryžikov trestuhodně neudržel v rukou a dorážející Bibilov rozvlnil síť - 1:0. Do konce prvního poločasu Rubin táhl útoky přes bratry Eremenkovy, ale tato taktika se, stejně jako nákopy na urostlého Medvěděva, neujala.

Po změně stran Rubin přidal na agresivitě, ale gólový moment si nedokázal vytvořit. Naopak Volga mohla přidat druhou branku, střela Ješčenka ale těsně minula tyč. Hektický závěr zápasu spíše připomínal nějaký bojový sport než fotbal, a tak utkání skončilo senzačním vítězstvím Volgy 1:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele