Ruská Premier Liga - souhrn 37. kola

30.03.2012, 16:31, aktualizováno 01.04.2012, 18:26
Komentáře a souhrny
CSKA zaznamenalo další ztrátu v podobě remízy s Kubaní, Zenit naopak vyhrál na půdě Spartaku Moskva. Dinamo v derby uspělo na hřišti Lokomotivu, Kazaň si poradila s Machačkalou. V duelu posledních dvou týmu se radovali hosté z Tomsku, hodně si polepšila i Volga, Těrek prohrál v Permu...
O titul

Lokomotiv Moskva - Dinamo Moskva 0:2

01.04.2012 16:30

Góly: 42. Aleksandr Kokorin, 88. Zvjezdan Misimović (pen.)

Dinamo Moskva v těžkém a ne zrovna pohledném utkání porazilo v moskevském derby domácí Lokomotiv 2:0. Skončily tak dvě série, neporazitelnost Lokomotivu a klopýtání Dinama.

Oba týmy, vědomy si důležitosti utkání, začaly opatrně. První gólový moment si vypracovalo Dinamo. Kokorin vnikl do pokutového území Lokomotivu, ale jeho střelu vyrazil nohou brankář Guilherme. Ten samý hráč ale překonal Brazilce ve 43. minutě, kdy vyhrál souboj s Šiškinem a poslal míč lobem za jeho záda - 0:1.

Obraz druhého dějství se od toho prvního příliš nelišil. Dinamo svědomitě bránilo vedení, naproti tomu Lokomotiv byl v útoku neplodný. Míče směřující na hrotového útočníka Pavljučenka soustředěná obrana Dinama pokryla.

Naopak 87. minutě fauloval Ozdojev pronikajícího Samedova a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil střídající Bosňan Misimović. Bělomodří konečně zabrali a posunuli se na druhé místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Anži Machačkala 1:0

01.04.2012 14:15

Góly: 50. Obafemi Martins

Dlouho očekávaný návrat na domácí stadion Centralnyj přinesl Rubinu Kazaň vítězství 1:0 nad Anži Machačkala. O výsledku utkání rozhodl gól Nigerijce Martinse, první trefa zkušeného útočníka po návratu z anglického Birminghamu.

Rubin Kazaň převzal od úvodního hvizdu iniciativu, ale obrana Anži pracovala spolehlivě a s útoky dvojnásobného mistra Ruska neměla větší problémy. Na obou stranách nebyla k vidění žádná gólová příležitost. Vzrušení přišlo v závěru prvního poločasu, po malé domů Samby chtěl brankář Gabulov míč odkopnout, ale na nerovném terénu mu míč odskočil a musel zahrát rukou před dotírajícím Kasajevem. Sudí Suchina odpískal nepřímý volný kop, ale Natchova střela z 15 metrů mířila do zdi.

Na začátku druhého poločasu se Kazaň ujala vedení. Po pěkném centru Ansaldiho se přes Sambu prosadil Martins a hlavou rozvlnil síť. Machačkala rázem zvýšila úsilí, ale kromě střely střídajícího Gadžijeva, která minula branku, si hosté nic podstatného nevytvořili. Kazaň hubené vedení zkušeně ubránila a připisuje si do tabulky tři body.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Zenit Petrohrad 1:2

31.03.2012 16:00

Góly: 85. Artjom Dzjuba - 10. Sergej Semak, 63. Aleksandr Keržakov (pen.)

Sobotní šlágr přinesl tak trochu nečekaného vítěze. Stal se jím totiž hostující Zenit, který dokázal díky brankám Semaka s Keržakovem zvítězit na půdě moskevského Spartaku 1:2 a zvýšil tak náskok na CSKA od dva body.

Hosté byli od začátku lepší. Již v 7. minutě šel Bystrov na Dikáně v brance Spartku úplně sám. Nejdřív trefil Dikáně, který balon vyrazil před sebe zpátky k Bystrovovi a ten pro změnu opět napálil ukrajinského brankáře. Co se nepovedlo v sedmé, to se povedlo v 10. minutě. Právě Bystrov potáhl balon a předložil jej před vápno Semakovi, který nártem jakoby nic z první vypálil z dvaadvaceti metrů. Bomba prolétla kolem Dikáně do břevno a do brány. 0:1.

Hosté byli i nadále při chuti a podnikali útočné výpravy k brance Spartaku. Domácí se probrali kolem 25. minuty, kdy zlobil zejména Emenike, ale brankový efekt to nepřineslo. Poslední šanci prvního poločasu měl na noze záložník Dmitrij Kombarov, který v nastvení nastřelil břevno! Jelikož se balon odrazil ven a ne do sítě, jako u první branky, tak se šlo do kabin za stavu 0:1. Hosté si vedení zasloužili.

Možná klíčový okamžik přišel hned po úvodu druhé půle, kdy se Keržakov řítil sám na Dikáně, který jeho pokus sice zneškodnil, ale přivodil si zranění a rozhodl se ještě chvíli chytat. Dostal kolenem do tváře. V 62. minutě bylo před bránou Spartaku opět veselo. Pareja v pokutovém území nedovoleně atakoval Keržakova, dostal žlutou kartu a kopala se penalta. Tu sám postižený proměnil. Hned poté ukrajinský brankář střídal. Kdo ví, jestli by náhradní brankář Rebrov býval penaltu chytil nebo zdravý Dikáň. Na druhé straně se také ozval aktivní Emenike, ale nakonec z jeho pokusu nic nebylo. V 81. minutě mohlo být hotovo. Keržakov po centru Denisova střílel do prázdné brány, ale kde se vzal tu se vzal Marek Suchý a balon vykopl z čáry. A jak praví stará fotbalová pravda: "nedáš-dostaneš". O 4 minuty později se na druhé straně trefil Dzjuba. Stalo se tak po centru a Arťom přetlačil obránce Hubočana a ranou na bližší tyč nedal Malafejevovi šanci. 1:2.

Bohužel pro Spartak bylo již pozdě. Karpinovovi svěřenci neměli již sílu na vyrovnání a zápas tak skončil spravedlivou výhrou Zenitu.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - CSKA Moskva 1:1

31.03.2012 14:15

Góly: 88. Anton Sekret - 71. Seydou Doumbia

CSKA ztratilo další body a šance na titul začíná být fuč. Navíc zítra jej může dotáhnout Lokomotiv. Dnešní ztrátu zapříčinil těsně před koncem Anton Sekret, který srovnal na konečných 1:1.

Začátek utkání přinesl hezký fotbal, oba týmy se snažily hrát dopředu. Domácí poprvé zahrozili v 13. minutě, kdy střílel nepřesně brazilský Arménec Pizzelli, nicméně velké šance nepřicházely. Na druhé straně po přiťuknutí Necida zahrozil Tošič. První půle byla vůbec festivalem neproměněných šancí, ale žádná brankáře nevystrašila natolik, že by stála za zmínku. Nicméně můžeme být rádi, že obě mužstva se snažila hrát fotbal. První půle skončila tedy bez branek.

Druhá půle nebyla o moc lepší, tak se přesuneme rovnou do první gólové situace. Tošič zahrával přímý kop, nacentroval do vápna, kde se hlavou prosadil Seydou Doumbia a otevřel tak skóre zápasu! Brankář Bělenov byl naprosto bezmocný! 0:1!

Chvíli po gólu po centru Lola málem vyrovnal Zelau. Jeho hlavička mířila jen těsně vedle brány. A v 88. minutě to přišlo. Opět po centru z pravého křídla se po menší trmavrmě dostal k balonu Sekret a v souboji tváří v tvář s Čepčugovem nezaváhal. Hostům nezafungoval ofsajd systém, protože u lajny poražený Tošič vůbec nezareagoval a svůj tým potopil. Kubaň tak zaslouženě vyrovnala a bere cenný bod v souboji s vícemistrem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad372014372:3274
2.CSKA Moskva371714666:4065
3.Lokomotiv Moskva371891055:3663
4.Spartak Moskva371711957:4062
5.Dinamo Moskva371881158:4362
6.Rubin Kazaň371613847:3161
7.Anži Machačkala3716111043:3559
8.Kubaň Krasnodar3715101243:3655
O udržení

Amkar Perm - Těrek Groznyj 2:0

01.04.2012 12:00

Góly: 54. Nikola Mijailović, 87. Martin Jiránek (vl.)

Brankář Těreku Soslan Džanajev neměl v neděli svůj den. Svými chybami se výrazně podílel na obou gólech Permi.

Amkar po zimní pauze připomíná nezastavitelnou mašinu a herní pohodu přenesli svěřenci trenéra Miodraga Božoviče i do nedělního utkání. Hned v úvodu prvního poločasu dvakrát po rohovém kopu zahrozil Novaković, ale v obou případech minul branku. Pak zachránil Těrek zadák Jiránek, který na poslední chvíli zneškodnil přihrávku na Jakubka, který byl ve výhodné palebné pozici.

Perm hrozil především ze standardních situací, zde lze jasně vidět rukopis staronového trenéra Božoviče. Z přímého kopu zahrozil Vasiljev, ale Džanejev zneškodnil míč směřující na vzdálenější tyč. Z dobré pozice pálil dvakrát Burmistrov, ale gólového efektu se nedočkal.

Po změně stran, přesněji v 54. minutě, otevřel Amkar Perm skóre zápasu. Mijailović se šikovně uvolnil a jeho střela proklouzla pod nohama nešťastníka Džanajeva. Střela to byla slabá, takže si měl gólman Těreku co vyčítat.

Na druhé straně si vybral slabou chvíli i gólman Narubin, ale poté, co mu malá domů proklouzla mezi rukama, dokázal své zaváhání ihned napravit a nedovolil dotírajícímu Asildarovovi skórovat. Amkar začal být nervózní a Těrek dokonce skóroval, byl však signalizován ofsajd střelce Rybuse.

Džanajev měl dnes špatný den a potvrdil to v 87. minutě poté, co kvůli špatné komunikaci poslal dezorientovaný Jiránek míč za jeho záda. Amkar Perm porazil Těrek Groznyj 2:0 a prodloužil sérii bez prohry na sedm zápasů.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - FK Krasnodar 1:1

31.03.2012 16:30

Góly: 69. Sjarhej Karnilenka - 37. Oleg Samsonov

Nepříliš záživným zápasem skončil sobotní program Premier ligy. Samara doma po zlepšeném výkonu v druhé půli vyválčila důležitý bod v boji o záchranu nad silným Krasnodarem.

Přitom začátek vypadal tak dobře, Appajev hned ve 3. minutě po přiťuknutí od Kornilenka netrefil prázdnou bránu. Domácí byli i nadále aktivnější, Kornilenko po chvíli vystrašil Revišviliho, ale ten byl připravený. Utkání i díky terénu nemělo moc velkou kvalitu, bylo plné nepřesností, a tak se přesuneme rovnou do 37. minuty, kdy hosté otevřeli skóre. Drinčič po rohu přihrál SAmsonovi, který balon potáhl na kraj vápna a vypálil. Balon vymetl všechny pavučiny v šibenici na zadní tyči. Nádherný gól a 0:1.

Poté ještě pálil Taranov, ale výsledek první půle se nezměnil. Po nezáživné první půli zmrzlí diváci sledovali zatím vedení hostí.

Druhá půle také mnoho krásy nepobrala, a tak se přesuneme rovnou do 69. minuty poněvadž prvních pětadvacet minut druhé půle půle nestojí absolutně za řeč. Hra mezi vápny a žádný pokus o fotbal. Právě v 69. minutě se dočkali i domácí a vyrovnali. Kornilenko z hranice vápna prostřelil vše co mu stálo v cestě a Revišvili v brance hostí byl bez šance na reakci. 1:1.

Konec utkání už po fotbalové stránce nestál opět za nic, ale na hřišti se hojně diskutovalo, faulovalo, pošťuchovalo, a tak lítaly tresty. Šest karet za posledních deset minut hovoří za vše a Andželkovič nelenil a vyloužil si rovnou dvě. Šel tedy o chvíli do sprch dříve, než zbytek hráčů. Ti již nic nepředvedli a utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů. Samara doma remizovala s Krasnodarem 1:1.

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - FK Rostov 2:0

31.03.2012 12:00

Góly: 6. Šota Bibilov, 32. Andrej Karjaka (pen.)

V úvodním zápase sobotního programu Premier ligy potvrdila Volga lepšící se formu a vyhrála již třetí zápas za sebou. Tentokráte to odnesl skoro zachráněný Rostov. Domácí zvítězili 2:0.

Domácí od začátku svého soupeře tlačili a v lehce zimním počasí si vytvořili územní převahu. Tu přetavili v 6. minutě v první brnaku utkání. Maximov vylsla svého kolegu z útoku Bibilova do souboje s brankářem Pletikosou a domácí útočník neváhal a prostřelil jej. 1:0.

Domácí byli jasně lepší. Hosté působili odevzdaným dojmem a Pletikosa tak byl v permanenci i v dalších minutách. Hrozili hodně Karjaka s výše zmíněným útočným duem. V 32. minutě pronikal právě Karjaka pokutovým územím a byl jedním z obránců sundán k zemi. Penalta! Sám postižený si vzal míč a neváhal a Pletikosa byl překonán i podruhé.

Ke konci poločasu se prosadil ještě Bibilov, už se radoval, ale pomezní zapískal ofsajd. Domácí tak odcházeli do kabin znatelně spokojenější. Hráči Rostovu byli úplně mimo, jak fyzicky, tak psychicky. Bůh ví, jaké pokyny měli ...

Rostované vůbec poprvé zahrozili až v druhé půli, kdy Gackan vypálil z utěšené vzdálenosti, ale domácí brankář zasahovat nemusel a i nadále mrznul. Hostující hráči se přeci jen začali trochu hýbat, ale málo platné, šance nepřicházely. V 63. minutě se dostal k balonu Česnauskis a z hranice vápna vypálil a balon jen těsně minul břevno Astachovovy svatyně. Bohužel, poté se hra vytratila. Domácí se bránili pozorněji a soustředili se na brejky, které ale nebyly vůbec nebezpečné, a tak se probránili k zaslouženému vítězství, které v boji o záchranu bude jistojistě veledůležité. Rostované mají své již skoro jisté a měli by si šáhnout do svědomí. Toto asi nebyla náhoda.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Tom Tomsk 0:2

30.03.2012 14:30

Góly: 16. Alan Gatagov, 57. Adrian Ropotan

Dinamovci Alan Gatagov a Adrian Ropotan zařídili vítězství Tomsku 2:0 na hřišti Spartaku Nalčik. Vítězství posunulo Sibiřany na předposlední místo právě před svého dnešního soupeře. Ztráta na baráž je ale stále velká.

Oba týmy neponechaly nic náhodě a od prvních minut to byla jízda. V úvodu zlobili Spartakovci, ale první vážnější moment skončil gólem na opačné straně. V 16. minutě vystřihl ukázkové nůžky záložník Tomi Gatagov a brankář Nalčiku Fredrikson mohl jen uznale pokývat hlavou a lovit míč ze sítě.

Na hráče Nalčiku se snesl pískot z tribun, ale domácím nešla upřít velká snaha. Červenobílí si vytvořili tlak před brankou Tomsku. Když už byl brankář Tomičů Vašek překonán, skvěle jej zastoupil zadák Strojev a uhasil celou situaci.

I po změně stran Tomsk trpělivě bránil a číhal na svoji šanci. Ta přišla v 57. minutě, Ropotan se napřáhl ze 17 metrů a trefil se krásně na vzdálenější tyč. Dvoubrankové vedení vydrželo Tomsku do závěrečného hvizdu. Nalčik byl lepší, ale v klíčových okamžicích chybí týmu trenéra Tašujeva rozdílový hráč.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
9.FK Krasnodar3713101446:5149
10.Amkar Perm3711111530:4344
11.FK Rostov371191738:5242
12.Těrek Groznyj371181835:5441
13.Volga Nižnij Novgorod371142232:4737
14.Křídla Sovětů Samara378121725:4736
15.Tom Tomsk376112023:6229
16.Spartak Nalčik37692230:5127

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (61)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tomsk chytl druhý dech, ale jen ať spadne. Jednu dobu hrál dobrý fotbal, ale bohužel v jednom kuse čtu o finančních problémech, nebýt Putina, tak by neměli jaro s kým odehrát. Většina hráčů je pouze na hostování, extra zájem diváků tam taky není....Ve druhé lize bude lépe .

Reagovat
božský John

A nejlepší hráč je bez debat Petr Vašek

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju si sestup Nalčiku, Tomsku a Volgy. Postupy Alanije, Šinniku a Uralu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten Vladikavkaz

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Ural asi ne no taky bych jim to přál.

JInak divam se na tu 2 ligu, ten Novgorod chce postoupit nebo ne?? protože to vypadá na baráž Volga Novgorod - FK Novgorod

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, oni prostě nemůžou odehrát byť jeden zápas bez obdrženého gólu, ať jdou k čertu!!

Reagovat
exse

Necka 90 minut

Reagovat
daewa

Ahoj, zajímalo by mě, jak teď funguje zápasový systém ruské ligy. Je to teď rozdělené na tři části, s tím, že se hraje 44 zápasů, kvůli přechodu na evropský systém? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz asi po tisíc sto padesáté, odpověď je ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA nakonec ani nebude hrat v predkole LM

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je v Rusku běžný že se ukradený flagy,šály pálej na stadionu,nebo to je jen výsada Spartaku?

Reagovat
smazaný uživatel

To je bezny vsude na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,ale třeba u nás se s tim vyfotěj,ale tady to hned spálej.

Reagovat
smazaný uživatel

vyfotí to jako kořist a při nejbližším společném zápase to pak spálí apod.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už sem druhej. Jako jak spartakovce nemusím, tak tohle mě rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

od te doby co převzal Amkar Božovič, tak je to radost se na ně divat, ten tým se herně pod ním změnil o 360 stupnu, kdyby Rachimova vyhodili dřív, tak by snad aj po základní časti by to byl 8-9 flek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
božský John

Amkar

Reagovat
smazaný uživatel

Dikan po vcerejsim stretu s Kerzakovem ma zlomenejch nekolik lebecnich kosti a tezkej otres mozkus.... tak to je docela frajer, ze s timhle jeste dohral skoro celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Eto"a zpatky do Kamerunu, Hiddink do Nizozemska, to co dneska předvedlo Anži je hrůza, nechápu co Hiddink vymýšlel, je to jeho prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Namlsaný fanoušek jsi . Žádná trpělivost, ale tím se gloryhunteři vyznávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem trpělivý, nevíš ani proč se vztekám, jednou zahrajou dobře po druhe nic, Hiddink experimentoval na zapase ktery mohl znamenat že se vyškrábou na 5 místo, místo toho dal Žirkova do obrany, Gonzalez byl hrotový ůt. A Eto'o byl levém křídle, to mě namíchlo.

Reagovat
smazaný uživatel

znate nejakou jinou jeste vice vyrovnanou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale mistr tu byl jistej uz od prvniho kola

Reagovat
smazaný uživatel

koukni na holandsko

Reagovat
smazaný uživatel

Německo

Reagovat
smazaný uživatel

Německo?

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, to je vyrovnaná liga. A to už od třetí ligy výš. A když to přeženu, tak i ta naše liga je vyrovnaná (a už v tom nehraje tolik role tragické kvality naší ligy ale spíš to, že se ty týmy zlepšují).

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je to vyrovnaná liga, ale v Rusku je ta vyrovnanost o třídu výš

Reagovat
smazaný uživatel

oproti české určitě, ohledně Německa nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu i o proti Německé

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se, na tabulku, jaké bodové propasti jsou v Německu a jaké v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit a pak propast 9 bodů...Vyrovnanost jako prase...

Reagovat
smazaný uživatel

a propo, koukni na Francii, první dva týmy mají stejně bodů, třetí zaostává o sedm ale mají k dobru ještě asi 8 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se od CSKA dolu a pak asi pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

no a ty koukni třeba na ty ligy a jejich tabulky, co sem tu vypsal. Je to de facto to samé jako případ CSKA a týmy pod ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Německo: 3. Schalke ztrácí 7 bodů na druhý Bayern, 5.Stuttgard ztrácí na 4.Mönchengladbach 11 bodů.

Nizozemsko: o Nizozemsku jsem se nehádal

Reagovat
smazaný uživatel

5. VfB Stuttgart 28 11 7 10 48:38 40

6. Bayer Leverkusen 28 11 7 10 39:38 40

7. Werder Brémy 28 11 7 10 41:43 40

8. VfL Wolfsburg 28 12 4 12 40:49 40

9. Hannover 96 27 9 11 7 35:38 38

Reagovat
smazaný uživatel

2.CSKA Moskva 37 17 14 6 66:40 65

3.Lokomotiv Moskva 36 18 9 9 55:34 63

4.Spartak Moskva 37 17 11 9 57:40 62

5.Rubin Kazaň 37 16 13 8 47:31 61

6.Dinamo Moskva 36 17 8 11 56:43 59

7.Anži Machačkala 37 16 11 10 43:35 59

Reagovat
smazaný uživatel

no, prašť jako uhoď, ani jedna skupina, co sme sem hodily nehraje o titul ale o místa v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, v soucasny chvili se za Dortmundem prvni osmicka pohybuje v rozdilu 20 bodu. V Rusku je ten rozdil polovicni A mam pocit, ze o tomhle byl ten puvodni prispevek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, o titul hrají dva týmy, o LM dva týmy, o EL 5 týmu a o udržení 6 týmu. Ta vyrovnanost tam je. Plus ve velké míře padají branky. Neříkám, že ruská liga nemá svoji kvalitu, to rozhodně ne ale určitě nepřevyšuje kvalitu Německa. A to pak nepočítám, že ve druhé lize hraje o postup do první Bundesligy 4-5 týmu, kde je jejich bodový rozdíl ultra malý, to samé třetí liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt se tu o kvalite a poctu branek nikdo nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem jenom podotknul. Když tady ty týmy hrají o první místa, tak padne sotva 2,5 branek za zápas, takový Dortmund hrál v pátek 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, kdyz je ruskej svaz tak natvrdlej a za kazdou cenu musi prejit na system podzim-jaro, tak se nemuzeme divit, ze se hraje na hnojnejch hristich a pada malo golu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ruku na srdce, v ruské lize nikdy nepadalo nějak moc branek jako třeba v Holandsku, Německu... Větší extrém už je jen nudná francouzská liga.

Reagovat
smazaný uživatel

to si teďka píšeš sám se sebou?

Reagovat
smazaný uživatel

no určitě, když reaguju na Keržak0va, tak si budu rozhodně psát sám se sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se vám pane,

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady se nebavíme o síle nebo kvalitě ligy, ale o vyrovnanosti v tabulce, a tam Rusko valcuje všechny...

Reagovat
smazaný uživatel

me vubec neslo o kvalitu ligy

Reagovat
domingo

Francie, ofc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň že musoři zabrali a nedali šanci Loku se dostat na 2. příčku.

Reagovat
božský John

Sakra, tohle se mělo vyhrát. Dinamo bylo uplně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

kolik kol se liga bude ještě hrát? moc jí nesleduju, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

7?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele