o titul, 37. kolo
31.03.2012 14:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - CSKA Moskva 1:1

CSKA ztratilo další body a šance na titul začíná být fuč. Navíc zítra jej může dotáhnout Lokomotiv. Dnešní ztrátu zapříčinil těsně před koncem Anton Sekret, který srovnal na konečných 1:1.

Začátek utkání přinesl hezký fotbal, oba týmy se snažily hrát dopředu. Domácí poprvé zahrozili v 13. minutě, kdy střílel nepřesně brazilský Arménec Pizzelli, nicméně velké šance nepřicházely. Na druhé straně po přiťuknutí Necida zahrozil Tošič. První půle byla vůbec festivalem neproměněných šancí, ale žádná brankáře nevystrašila natolik, že by stála za zmínku. Nicméně můžeme být rádi, že obě mužstva se snažila hrát fotbal. První půle skončila tedy bez branek.

Druhá půle nebyla o moc lepší, tak se přesuneme rovnou do první gólové situace. Tošič zahrával přímý kop, nacentroval do vápna, kde se hlavou prosadil Seydou Doumbia a otevřel tak skóre zápasu! Brankář Bělenov byl naprosto bezmocný! 0:1!

Chvíli po gólu po centru Lola málem vyrovnal Zelau. Jeho hlavička mířila jen těsně vedle brány. A v 88. minutě to přišlo. Opět po centru z pravého křídla se po menší trmavrmě dostal k balonu Sekret a v souboji tváří v tvář s Čepčugovem nezaváhal. Hostům nezafungoval ofsajd systém, protože u lajny poražený Tošič vůbec nezareagoval a svůj tým potopil. Kubaň tak zaslouženě vyrovnala a bere cenný bod v souboji s vícemistrem.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA asi tu LM vážně nechce.Vždyť Lokomotiv,Spartak,ale i Anži jsou velice blízko!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele