Ruská Premier Liga - souhrn 5. kola

10.04.2010, 14:11, aktualizováno 12.04.2010, 18:34
Komentáře a souhrny
Nalčik sice v Kazani dlouho prohrával, ale nakonec v závěru vyrovnal a udržel tak před Rubinem první místo. Už v neděli se ve velkém stylu předvedl Jan Holenda. Útočník Machačkaly vstřelil na hřišti Novosibirsku dvě branky a výrazně pomohl k výhře Anži 4:2. Zenit porazil Lokomotiv a s deseti body se dotáhl na čelo, CSKA veze body z Vladikavkazu. V sobotu uspěly Spartak a Samara.

Rubin Kazaň - Spartak Nalčik 1:1

12.04.2010 16:30

Góly: 59. Christian Noboa - 87. Dejan Rušič

Spartak z Nalčiku se opět stal vedoucím týmem ruské Premier Ligy, když v koncovce dokázal odvrátit porážku od mistra ligy.

Rubin si nechal proklouznout mezi prsty šanci na vedení v lize a dostál gól poprvé v osmi zápasech ruské nejvyšší soutěže. Navíc si prodloužil bezvítěznou sérii na tři zápasy. Závěrečný zápas 5. kola, který se odehrál v Kazani, se dostal do centra pozorností. Neporažený Rubin a Spartak Nalčik, nejsilnější ligová obrana proti ofenzívě Nalčiku, jenž vstřelila třikrát více gólu, než soupeř.

Hlavním problémem hostů byla nepřítomnost Vladimíra Djadjuna, jenž je v Nalčiku na hostování právě z Kazaně. Jeho místo zaujal konžský útočník Patrick. Geterijev se vrátil do sestavy namísto Maljarova.

Rubin před zápasem nejvíc trápilo hřiště, jenž podle všeho stálo za remízou s Těrekem. Kvůli tomu se chtěli Kazanci přesunout z Centralního stadiónu na Rubin, ovšem proti byla televize- na hřišti, kde hraje mládežnický klub není dostatečné osvětlení. Navíc kromě hřiště udělaly Kurbanu Berdyjevovi vrásky na čele další zranění, které nedovolily vyběhnout do zápasu Semakovi a Galiulinovi.

Už od prvních minut byl šampión pod tlakem tvrdého presinku, hosté nenechali soupeře si oddychnout. Šance v prvních dvaceti minutách však měli domácí, pokusy Kasajeva a Gorbanceva obránci s brankařem zpacifikovali. Spartak se do útoku nijak nehrnul. Ve 20. minutě dokázal uniknout Tekke obráncům a vystřelil. Střela našla připraveného Frederiksona a jeho náruč. Hosté také dokázali potrápit Ryžikova, Siradze pálil z 25 metrů. Nic závažného se už do konce první půle nestalo a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Po přestávce na hřiště vyběhl Bucharov s Bystrovem, nahradili Kabzeho a Gorbance. Namísto očekávané šance Rubinu přišla ve 48. minutě velmi nebezpečná šance Spartaku. Po centru Patrick zvítězil v hlavičkovém souboji nad Kalešinem a jediné, co zachránilo domácí, byla nepřesnost Afričana. Minutu nato šel míč opět na Patricka, ale Ryžikov tento balón v klidu chytil. Odpovědi byl průnik Bucharova do pokutového území. Ovšem místo střely se útočník rozhodl nahrávat, ale nikdo z kolegů ho v útočném snažení nepodpořil.

Za chvíli dostal Bucharov ještě jednu příležitost, když po pasu Bystrova obehrával v pokutovém území dva soupeře. Ztratil ale míč. Nakonec Rubin pokořil Fredriksona. Po rozehrávce rohového kopu z Ansaldiho kopačky finský brankář chyboval a Noboa prostrčil balón do branky.

Vzápětí Berdyjev střídal a upevnil střed hřiště. Ne moc výrazného a nejspíš lehce zraněného Fatiha Tekkeho střídal Murawsi. Krasnožan se rozhodl vyzkoušet druhého náhradníka za Djadjuna. Namísto Patricka vyběhl na hřiště Slovinec Rušič a poté do zápasu nastoupil bývalý kazanec Bikmajev. Střídání Krasnožanovi vyšla. Neočekávaně se projevil Rušč. Sedmadvacetiletý útočník v 87. minutě proměnil centr Bikmajeva. Slovinec tak přetrhl úchvatnou sérii Rubinu. Do této doby Kazaň neinkasovala, včetně superpoháru, v devíti zápasech za sebou.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Amkar Perm 2:1

11.04.2010 16:30

Góly: 13. Mersudin Ahmetović, 83. Dušan Anđelković - 57. Dmitrij Sokolov

Rostov se rehabilitoval za porážku v Nalčiku a díky střele Dušana Andjelkoviće z dálky porazil Amkar. Zároveň se k Permí přiblížil v tabulce.

První nebezpečný útok vytvořili domácí v 5. minutě. Ten byl zakončen střelou Ahmetoviće z otočky. Narubin s tímto balónem neměl nejmenší problémy. Hosté se snažili hrát rychle a odpovídat svými útoky. Jeden z nich měl skončit gólem. V 10. minutě provedl Miklós Gaál fantastický průnik po levé straně a přenesl balón na druhou stranu. První u míče byl Dedečko a jen těsně netrefil bránu.

Odpovědi Rostovanů byl gól. Pavlenko zleva odcentroval na Ahmetoviće a ten poslal míč na vzdálenější stranu brány. Amkar přijal změnu stavu se stoickým klidem a dál pokračoval v útočném snažení. Bohužel pro Perm nic nevedlo k úspěchu.

Po výměně stran pokračovalo útočení ze strany Amkaru. Nakonec tyto snahy nesly své ovoce. Po dlouhém centru dokázal proměnit Sokolov. Rostov se rozhodl vrhnout se do útoku, jen Gaţcan střílel třikrát během pěti minut. A v 60. minutě měl vynikající příležitost Ahmetović, jehož střela z deseti metrů proletěla těsně kolem tyče. Za chvíli se na hřišti namísto neviditelného Pavlenka objevil druhý útočník Akimov. Rachimov poslal do boje Grišina, jenž vystřídal Sokolova.

Rostovu se vepředu moc nedařilo, hráči se začali spoléhat na střely z dálky. V 80. minutě poslal Kulčij míč těsně nad břevno, další pokus byl úspěšnějším. Po rohovém kopu odvracel nebezpečí Bělorukov, avšak přímo na nohu Anjeloviće. Ten vstřelil z 30 metrů gól do vrchního růžku brány. Amkar měl ještě čas na vyrovnání. Za obránce Fedoriva vyběhl na trávník útočník Sadikov. Byla to ovšem marná snaha. Poslední střelu před odpískáním konce vyslal Volkov, pokus šel mimo.

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - CSKA Moskva 1:3

11.04.2010 14:15

Góly: 57. Serhij Kuzněcov - 6. Guilherme, 45. Miloš Krasić, 70. Alan Dzagojev (pen.)

CSKA bez několika nejlepších hráčů dokázalo ve Vladikavkaze zvítězit nad Alanii. Armějci společně se Zenitem a Spartakem z Nalčiku vytvořili triumvirát vedoucích týmů ruské Premier Ligy s 10 body.

Tým z Vladikavkazu, který byl poskládán v rychlosti, nasbíral v lize pouze dva body díky dvěma remízám se Saturnem a Amkarem. A teprve v pátém kole čekala Alanii opravdová zkouška, příjezd prvního top klubu. Změny pro Leonida Sluckého připravil Ševčuk minimální, na lavičku posadil Kirillova, kterého nahradil Gabulov. Do sestavy se vrátil namísto zraněného Čočijeva Georgij Bazajev.

Hlavním překvapením se stala přítomnost Eldara Nizamutdinova v zahajovací formací domácích. Podle předzápasových informací měl tento hráč zápas vynechat.

Ovšem Sluckij pro Ševčuka připravil opravdové překvapení. Honda a Necid zůstali pouze na lavičce náhradníků. Podle všeho to bylo kvůli únavě obou hráčů. Sergej Ignaševič dokonce vůbec nepřicestoval s týmem. Jelikož je Vasilij Berezutskij zraněný, místo stoperů zaujali Šemberas s Alexejem Berezutským. Místní fanoušci vřele přivítali Alana Dzagojeva, který ze začátku kariéry hrál ve Vladikavkaze.

Už během prvního útoku střílel nebezpečně Bazajev. Chtěl tak naznačit, že domácí budou chtít využit slabší sestavy CSKA. Avšak v 6. minutě Guilherme vybojoval standardní situací a z 18. metrů pálil González. Míč se odrazil od břevna a Guilherme jej dopravil do brány. Zatímco se domácí otřepávali z rychlého gólu, Krasić odcentroval z pravé strany a González nekompromisně zakončil. Gól ale neplatil, podle rozhodčího byl míč na kopačkách srbského hráče za postranní čárou.

Alania se postupně vzpamatovala a začala útočit. Největší šanci měl v 19. minutě Nizamutdinov. Vladikavkazský hráč dostal pas od Bazajeva, bohužel pro Alanii nechal vyniknout Akinfejeva. Během druhého útoku se Nizamutdinov v dobré pozici rozhodl nahrát svému kapitánovi, ale snaha nakonec přišla vniveč.

Když už se domácí chystali na přestávku, armějci vstřelili svůj druhý gól. Krasić dostal pas na pravou stranu, obehrál Chomiče a poslal balón do prázdné brány. Druhý gól byl zároveň druhým ohrožením brány Alanii.

Do druhého poločasu vyběhl namísto Gonzáleze Aldonin a Mamajev se posunul nalevo. A Guilherme opět vybojoval standardní situaci, tentokrát však Dzagojev trefil zeď. Zdálo se, že hosté kontrolují hru, avšak první útok Vladikavkazců v druhé půli vedl ke změně skóre. Georgij Bazajev odcentroval z levé strany a Kuzněcov lehce dopravil míč do brány. Byl to první gól Ukrajince v Premier Lize. Přineslo to vzrušení a oživení do řad domácích. Vzápětí to ale všechno uťal svým rozhodnutím Vjačeslav Popov. Guilherme střílel hlavou, Chomič vyrazil balón na roh a poprvé v zápase zachránil tým. Po rozehrávce arbitr zastavil hru a ukázal na pokutový kop. Gnanou podle něj zahrál rukou. Pro hráče z Burkina Faso to bylo druhé provinění a za druhou žlutou musel obránce opustit hřiště. K puntíku se postavil Dzagojev a proměnil. Ke konci zápasu si ještě zahráli Tomáš Necid a Keisuke Honda.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Lokomotiv Moskva 1:0

11.04.2010 12:00

Góly: 54. Vladimir Bystrov

Zenit pokračuje v úspěšném startu k vysněnému titulu mistra ligy, když o body obral dalšího z favoritů soutěže. Tentokrát na domácím hřišti sebralo mužstvo Luciana Spallettiho všechny tři body Lokomotivu Moskva.

Důležitý souboj přivítal v Petrohradě plný stadion Petrovskij a příjemné jarní počasí s teplotami až do 20 stupňů na sluníčku. Příjemnou zprávou pro domácí byla i absence hostující opory Aleksandra Alijeva, který kvůli zranění nebyl ani na lavičce Lokomotivu. Zápas začal po úvodní minutě ticha na památku leteckého neštěstí poblíž Smolenska a od prvních minut byl spíše bojem o každý centimetr na hřišti.

Hostující trenér Jurij Sjomin poslal na hřiště defenzivní sestavu s prakticki třemi defenzivními záložníky ve středu hřiště. V prvním poločase tak bylo k vidění spousta osobních soubojů a tvrdých zákroků. O něco více příležitostí měl domácí Zenit, zato největší šanci první půle měl na kopačce hostující Syčov, jehož ránu skvělým zákrokem vyrazil brankář Malafejev.

I ve druhé půli dominovaly pevné obrany a oboustranný důraz na bezchybný výkon ve středu hřiště. V 54. minutě však Zenit konečně využil mírnou převahu, když se po přihrávce Lazoviče přesně trefil Vladimir Bystrov.

Po úvodní trefě Bystrova se hra více otevřela a k vidění bylo o něco více fotbalových momentů. V závěru zápasu se pak Lokomotiv začal nadechovat k finálnímu tlaku a zahrozil především ze série standardních situací. Rozlet hostí však v 86. minutě zastavila druhá žlutá karta Dmitrije Tarasova a proti oslabenému mužstvu hostí Zenit dokázal jednobrankové vedení uhájit.

Více informací k zápasu

Sibir Novosibirsk - Anži Machačkala 2:4

11.04.2010 09:30

Góly: 58. Aleksej Medvěděv, 60. Maxim Astafjev - 21. David Corajev, 35. Jan Holenda, 48. Jan Holenda, 90. David Corajev

Pouhý bod mají fotbalisté Sibire po pěti odehraných kolech na svém kontě. V pátém kole nestačili v souboji nováčků na Anži Machačkalu. Dágestánci vyhráli 4:2, přičemž hlavním strůjcem jejich vítězství byl Čech Jan Holenda. Zimní posila z pražské Sparty dvě branky dala a jednu zařídila.

Sibir z pověrčivosti nastoupil v netradičních oranžových dresech, ve kterých v týdnu postoupil do semifinále ruského poháru. S tradiční modrobílou soupravou Sibir v prvních čtyřech kolech uhrál pouze bod. Ani změna barvy dresu domácím nepomohla, po slibném úvodu Orlů začala úřadovat Machačkala. Hosté otevřeli skóre ve 21. minutě. Holenda vysunul Corajeva a ten mířil nechytatelně pod břevno. Ve 35. minutě vedli Dágestánci o dvě branky, aktivní Holenda hlavou zvyšoval na rozdíl dvou branek pro Anži. Ihned poté trenér Sibire Kriušenko stáhl obránce Filipenka a nahradil ho útočníkem Antipenkem. Do konce poločasového hvizdu se ale Orli kontaktní branky nedočkali.

Do druhého poločasu už nenastoupil polský brankář Kowalewski, mezi tři tyče Sibire se postavil Solosin. Ani on však nezabránil druhé brance Holendy v utkání. Bývalý hráč Sparty nikým nehlídan opět hlavou zvyšoval na 3:0. Sibiri se sice povedlo zdramatizovat utkání, když dvěma slepenými góly Medvěděva a Astafjeva v rozmezí 58 až 60. minuty snížil na 2:3. Jeho šance na bodový zisk ale následně pohřbily dvě vyloučení, po druhé žluté kartě šel pod sprchy Aravin a za hrubý faul Makarenko. V nastaveném čase ještě hosté přidali čtvrtou branku po přesném zakončení Corajeva.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Tom Tomsk 0:0

10.04.2010 16:30

Góly: -

Dinamu Moskva se vůbec nepovedl domácí zápase s Tomskem a potřetí v řadě bělomodří nedokázali bodovat naplno. S mužstvem ze Sibiře remizovali 0:0.

Trenér Dinama Andrej Kobelev oproti předcházejícímu duelu na půdě Lokomotivu Moskva změnil rozestavení na jednoho klasického útočníka. Ve středu zálohy se objevily od první minuty Rebko a Chochlov, kteří nahradili Wilkshirea s Kokorinem. Jeho protějšek Nepomnjaščij postavil do útoku Dzjubu, nedávnou posilu ze Spartaku, vrátili se i hříšnici Ivanov a Kim Nam-Ill. Zraněného Smirnova nahradil Gultjajev.

Dinamo v posledních dvou ligových zápasech neuhrálo ani bod a bylo zřejmé, že na domácích leží deka. Tomi působili mnohem uvolněnějším dojmem a v první pětačtyřicetiminutovce hru jasně ovládli. Velké starosti dělal obraně Dinama především urostlý útočník Dzjuba, především jeho parádně vystřihnuté nůžky pořádně vylekaly domácí publikum, o pár centimetrů minuly tyč branky Gabulova.

Kobelev byl s hrou svého mužstva hrubě nespokojen a o poločase sáhl ke dvěma změnám. Nevýrazného Rebka s K.Kombarovem nahradil Kowalczykem a Kokorinem. Změna rozestavení na dva útočníky přinesla jakési oživení do hry bělomodrých, ale hosté měli stále zápas pod kontrolou. V 71. minutě mělo přesto Dinamo obrovskou příležitost otevřít skóre, ale hlavičkou Kokorina fantastickým způsobem zneškodnil Parejko. Bezbrankový stav i přes závěrečný nápor bělomodrých vydržel do závěrečného hvizdu. Zatímco Sibiřané neprohráli venku už sedm utkání v řadě, Dinamo na stadionu Chimki - Arena čeká na vítězství už pět duelů...

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Těrek Groznyj 2:1

10.04.2010 14:15

Góly: 58. Antonio Ferreira (vl.), 88. Welliton - 15. Šamil Asildarov

Těrek Groznyj měl na dosah senzační body ze hřiště Spartaku Moskva, ale v závěru červenobílé zachránil loňský nejlepší střelec Premier Ligy Welliton. Červenobílí vyhráli 2:1 a ukončili letošní neporazitelnost Čečenců.

Pro Spartak se utkání nevyvíjelo vůbec dobře. V patnácté minutě útočník Těreku Asildarov na druhý pokus překonal brankáře Džanajeva a hosté vedli 1:0. U tohoto momentu nebude mít čisté svědomí česká stoperská dvojice Jiránek - Suchý, gól padl v jejich prostoru. Spartak se ujal iniciativy, ale Groznyj se letos vyznačuje výbornou defenzívou a všechny chodbičky ke své brance ucpal. Vyznamenat se mohl Brazilec Alex, ale jeho oblouček Dikan s námahou vytěsnil.

Po změně stran se převaha Spartaku stupňovala a bylo jen otázkou času, kdy výborný gólman Těreku Dikan kapituluje. V 59. minutě se Moskvané konečně dočkali, boční přihrávku útočníka Wellitona si nešťastně srazil do sítě obránce Ferreira.

Spartak v náporu pokračoval, průběžný stav 1:1 mu nestačil. Aktivní byl záložník Alex, tvůrce hry Spartaku si ale několikrát vylámal zuby na Dikanovi, který držel Těrek nad vodou. Když se zdálo, že si Těrek odveze z Moskvy cennou remízu, zaúřadoval kanonýr Welliton. Služebně nejstarší hráč Spartaku početné enklávy Brazilců pohotovou střelou stanovil na konečných 2:1.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - FK Saturn 2:1

10.04.2010 12:00

Góly: 10. Anton Bober, 79. Nenad Đorđević - 85. Pjotr Němov

Samara udělala velkou radost svým fanouškům a poprvé v této sezóně bodovala. V úvodním utkání pátého kola Premier Ligy díky brankám Bobjora a debutanta Djordjeviče porazila Saturn 2:1. Za hosty snižoval v 85. minutě Němov, ale to bylo ze strany mimozemšťanů vše.

Trenér Křídel Sovětů Jurij Gazzajev opět míchal se sestavou, mezi třemi tyčemi se objevil uzdravený chilský brankář Eduardo Lobos. Příležitost dostali i Budylin s Adžindžalem, tedy hráči, kterých se netýkalo zimní zemětřesení ve volžském klubu. Hostující Saturn trápí rozsáhlá marodka, dobrou zprávou tak alespoň je její pomalé vyprazdňování. Kouč Gordějev tak nasadil od první minuty Brazilce Zelaa, letošní debut v základní sestavě si odbyl i zkušený tvůrce hry Dmitrij Loskov.

Oběma týmům se hrubě nevydařil vstup do letošní sezóny, vzájemný duel byl možností nastartovat se k lepším výkonům.

Vstup do zápasu se povedl Křídlům a už v desáté minutě domácí fotbalisté rozradostnili fanoušky na slušně zaplněném stadionu Metallurg. Adžindžal vtipně vysunul Samsonova, a ten na zadní tyči našel nikým nehlídaného Bobjora, který měl lehkou úlohu.

Svoji největší šanci prvního poločasu si Saturn vypracoval ve 27. minutě, Slovák Jakubko vysunul Ivanova do vyložené šance, ale autor všech letošní branek Saturnu nevyzrál v tváři tvář na Lobose. Už ve 34. minutě se nespokojený kormidelník Saturnu Gordějev rozhodl ke změně, Jevsejeva nahradil více kreativním Sapetou. Nový hráč na hřišti se přesto činil v defenzívě, před koncem poločasu zneškodnil na čáře hlavičku Drmiče. Nejlepší letošní poločas Křídel skončil vedením domácích 1:0.

Ani po změně stran aktivita Křídel Sovětů neopadla, v 66. minutě měl obrovskou šanci domácí záložník Petrovič, ale jeho pokus stihl na poslední chvíli tečovat jeden ze zadáků Saturnu na roh. Deset minut před koncem zažil debut z říše snů srbský zadák Nenad Djordjevič, po krátkém pobytu na hřišti se ujal exekuce přímého kopu a zakroutil ho tak povedeně, že se po něm Kinský jen ohlédl a míč se zatřepotal v síti.

Na rozdíl tří branek mohl zvýšit Strelkov, ale Kinský úřadoval. Pět minut před koncem zápasu Saturn utkání nečekaně zdramatizoval, Němov propálil vše, co se dalo, a na světelné tabuli rázem svítil stav 2:1 pro domácí. V nastaveném čase málem přivodil domácím fanouškům infarkt gólman Lobos, který upustil dlouhý nákop Saturnu, Chilan se ale nakonec k míči dostal dříve než hostující střelci a Křídla Sovětů si připisují první letošní body v Premier Lize.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Spartak Nalčik532010:411
2.CSKA Moskva43106:210
3.Zenit Petrohrad43105:210
4.Rubin Kazaň52304:19
5.Těrek Groznyj52216:38
6.Tom Tomsk52217:58
7.Spartak Moskva52217:68
8.Anži Machačkala52127:57
9.Amkar Perm52125:47
10.FK Rostov52126:97
11.Lokomotiv Moskva52037:76
12.Dinamo Moskva51224:55
13.FK Saturn50323:53
14.Křídla Sovětů Samara51044:103
15.Alanija Vladikavkaz50233:82
16.Sibir Novosibirsk50144:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (93)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Krysy konecne doplnily muzstvo a dou za udrzenim v lize, veril sem ze tragickej Saturn porazej - a Nenad Djordjevic hned v prvnim zapase tak paradni gol

A s trapnym Saturnem bez fanousku a tymem duchodcu do perdivu

Reagovat
smazaný uživatel

Djordjevic se ukazuje jako velká posila, ne nadarmo má tolik startů za Srbsko a byl kapitánem Partizanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Welitoooooooooooon !!! Těrek je letos velmi silný, s nima to nebude mít lehké nikdo. Zlepšili se v obraně a ofenzíva je u nich dost našlapaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si myslíte, že se letos stane nejlepším střelcem RPL? Tipuju Wellitona.

Reagovat
smazaný uživatel

Kerž!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jo!

Reagovat
Kokesh

Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jé??

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak nečekané to nebylo, Tomsk je silný a Dinamo se v posledních týdnech s formou zrovna nepotkalo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Putin

Reagovat
F.Torres

holenda

Reagovat
smazaný uživatel

No prece to koste Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve FM celkem zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo.... Takhle nehraje tým, který vyhlásí ambice na titul, po dvou slibných zápasech se Spartakem a CSKA je to horší a horší, dneska Tomi první poločas lepší mužstvo.

Aby ten hvězdný kanonýr nepřišel pozdě.

Reagovat
fantomas

Pěkně Spartak.

Reagovat
Pipo123

Dinamo mi posralo tiket

Reagovat
Virtuos

Dinamo nečakaná remíza hl. pre mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak nečekané to nebylo, Tomsk je silný a Dinamo se v posledních týdnech s formou zrovna nepotkalo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

však on v té hlavě beztak nic nemá

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně 10x vic než ty ty šašínku

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi drsnej panečku

Reagovat
salami

Reagovat
Bakary3

To vypadá jak ufoní hlava, no on je takovej ufounek..

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv bez Alijeva - o třicet procent nižší šance uspět se Zenitem.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zájemce, Lokomotiv - Petrohrad.

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Reagovat
smazaný uživatel

Petrohrad doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda jede.

Reagovat
goodbay

Nevíte někdo. Kde se daj sledovat sestřihy zápasů z ruský ligy atd.? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.rfpl.org/ tady jsou všechny sestřihy zápasů ruské ligy. Úplně dole.

Reagovat
GEGE

Asatiani dobrý strom...

Reagovat
smazaný uživatel

Loko zatím přehrává Zenit, co tak koukám. Sláva se nestačí válet po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit je lepší, Malafejev sice zachraňoval, ale hraje se většinou na půlce Loko.

Reagovat
smazaný uživatel

? Co se tak dívám, tak Loko měl územní převahu. Ale Zenit teď hodně drží míč

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, ten rozhodčí je docela vtipnej, má slušnej (pivní?) pupek

Reagovat
smazaný uživatel

Sjominovi s takovou zachvíli praskne žilka.

Reagovat
smazaný uživatel

daj už někdy v Rusku Necid dva goly v jednom zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proti Spartaku... kdyz brankar Džanajev zaperlil a svejma gigahrubkama pripravil Spartak mozna i o titul.

Reagovat
GEGE

Zenit zatím nebezpečnější škoda,že jim tam něco nespadlo...Doufám,že vyhrajou....Danny

Reagovat
smazaný uživatel

a Bystrovova střela

Reagovat
GEGE

Bystrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov yes!!!!! Paráda, krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

V té ruské lize se asi prosadí každý Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Proti poslednimu Sibiru - opravdu borec.. na to, ze nedavno byl v nejhorsi sestave kola

...zato kdyz se odrazi mic do branky od Necida, tak ho tu kazdej druhej posila nekam do Juventusu. Premejslejte nektery nez neco vyblejete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MiguelFCB je ňouma, na toho je reakce zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ si na velkého fanouška Barcy a ani neumíš napsat jméno její legendy

A ten příspěvek výše měl být napsaný ze srandy jako provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Migueliho samozřejmě znám. Píšeš k Rusku tyhle nesmysly pořád dokola, jsi trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já píšu k Rusku pořád dokola ?

No dobrá nechme toho....

Reagovat
GEGE

Doře Zenit sice s trochou štěstí ale zaslouženě.Z Lokomotivu mě zaujal Maicon ten vypadá dost nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotivu hrozne chybej zranenej Alijev... verim, ze kdyby byl na hristi, tak z tech zaverecnejch standardek by tam aspon jeden gol fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov rozhodl o výhře

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze dulezitou vyhru nad Lokem kazi strelec golu...

Jinak zapas moc krasnej nebyl, bylo hodne souboju ale skvely nasazeni. Potesilo i slusnej support a novej choral огонь и сила - zni vyborne

Reagovat
kubys

Co znamená ogoň i cila?

Reagovat
smazaný uživatel

ogoň i sila? ... to snad neni tak tezky na prelozeni ne? ... oheň a síla

Reagovat
kubys

Jo to je s, já jsem kar a navíc jsem zapomněl, že Rusi nemaj H...jdu se zakopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov je výbornej, už ta jeho první střela byla parádní, potom sice přestřelil ale dal vítěznej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa darí Hubočanovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti si ho docela oblibil a stavi ho pravidelne do zakladu jako levyho obrance. Kdyz je zranenej Anukov, tak doprava. Nic zazracnyho nepredvadi, ale je spolehlivej, maka a nedela chyby - takze spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kraj obrany není stavěný, takže jí nepiluje jako Šírl nebo na druhé straně Aňukov, ale vzadu nedělá chyby a dočasné řešení to je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem obom, a ako stopér by sa neuplatnil(jeho prvotný post)?

Reagovat
smazaný uživatel

Lombaerts, Meira, Križanac.... asi tezko

Reagovat
smazaný uživatel

vágner Love -dva goly Vascu

Reagovat
Paddy

Sakra to jsem netušil že Domingez byl pro Rubin az tak sakramensky dulezitej

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dalsi trapnej vystup Rubinu v letosni sezone ....a to jeste tatarum proti technictejsimu Nalciku pomohlo to jejich oraniste.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubinu ten terén spíše škodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Těrek, Lokomotiv i Nalčik sou technictejsi a ofenzivnejsi muzstva nez je Rubin, takze teren byl vzdycky spis na strane jejich min technickyho, haluzovejsiho a ucelnejsiho fotbalu.

V Ramenskoje na kvalitnim travniku a proti slabymu souperi nepredvedli naprosto NIC.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubinu svědčí kvalitní terén, protože má perfektně nacvičený rychlý přechod do útoku, což na tomhle oraništi prostě nejde uplatnit. A spolu se standardkami je to jejich největší zbraň. Vsadím se, že kdyby hráli na normálním trávníku, tak Nalčik i Těrek porazí.

Ramenskoje beru, ale je to jen jeden zápas, který můžeš argumentovat. Na hřišti Wolfsburgu třeba hráli dobře i ve zdecimované sestavě, jakou měli. V Lužnikách proti CSKA pomalu s béčkem to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalčik a Těrek jsou muzstva kterejm svedci kvalitni teren, protoze jejich nejvetsi zbrani je rychlost a technika, coz na tomhle hrat nejde. Rubin svoje standardky a nakopavani na Bucharova muze hrat i na bramborovym poli. Ja se zase vsadim, ze na normalnim travniku by s jizanama meli jeste vic problemu nez meli ted...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděli minulou sezónu.

Rubin Kazaň - Nalčik 2:0

Rubin Kazaň - Těrek 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se ale nebavim o minuly sezone, ale o ty letosni..

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ale Rubin Kazaň hodně změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykony Rubinu loni a zatim letos jsou nebe a dudy, nevim co je tohle za argument, vytahovat zapasy z jiny sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduche, důvody jsou tři:

1. Náročný program sehraný s úzkým kádrem - únava.

2. Marodka

3. Špatný terén doma.

Marodka se vyprazdňuje, terén se bude zlepšovat a bude to opět ok.

Neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja nerikam, ty duvody proc sou mizerny chapu... akorat rikam, ze ten teren ve vetsine pripadu pomahal spis jim, coz je dany stylem hry jich a jejich souperu.

...to ze i dneska mel aNalčik mozna vic sanci ze hry a ze (oproti Rubinu) dal taky gola ze hry je taky dukaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw... dnesni zapas s Nalcikem sem videl jenom cast, ale ze hry si toho vic vypracoval analčik a taky ze hry (z rychlyho utoku) dal gola. Rubin dotlacil mic do branky po rohu a haluzeni pred brankou.

Reagovat
smazaný uživatel

Guilherme je třída. Proti Vladikavkazu hrál výborně, je opravdu škoda, že mu končí hostování a opce je ve výši 17 miliónů dolarů. Z toho důvodu si myslím, že nehraje tolik, protože se v létě asi stejně vrátí do Dynama Kyjev. Je to kvalitnější útočník než Necid a pro hru CSKA prospěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

můžou mi místní znalci ruskýho fotbalu, napsat pár vět o působení Hřebíka v roli trenéra Dinama?díky

Reagovat
smazaný uživatel

Co by te zajimalo konkretne? .....vy ty dobe se do ligy zacali ve velkym tahat cizinci a novinkou byli prave cizi treneri, takze se bralo co mohlo. Ale nijakou zvlastni diru do sveta Hrebik v Dinamu neudelal.

Reagovat
smazaný uživatel

a chtěl tam praktikovat taky ty svoje "čtverce"?jak dlouho tam vůbec vydržel než dostal vyhazov,a jaký mělo tehdy dinamo ambice?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tenkrat chtel praktikovat ctverce ti fakt nepovim, vydrzel tam asi pul sezony - zacatek nemel spatnej ale pak kvuli spatnejm vysledkum a snad i nejakejm sporum v muzstvu ho vyhodili.

Kdyz koukam na tabulky tak 2003 skoncilo Dinamo 6. a v roce 2004 (kdy prvni pulku trenoval Hrebik) skoncili 13.

Reagovat
smazaný uživatel

díky.a co to má Bracamonte na hlavě?to je snad hippies?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele