Rušno v Bayernu: Maného chystaný odchod může změnit situaci u Kanea

25.07.2023, 16:56
Aktuality
Harry Kane (© AFP)

V Bavorsku je v posledních dnech pořádně živo. Po nepříliš povedené poslední sezoně, kterou však Bayern opět zakončil bundesligovým titulem, se v Mnichově stále častěji mluví o změnách. A zatímco situace kolem příchodu Harryho Kanea (29) se zdála být neměnná, hlasitěji se začíná skloňovat odchod Sadia Maného (31). Ten už ostatně Angličanův transfer výrazně oživil.

Minulou sezonu si za rámeček určitě nedá. Řeč není o Bayernu Mnichov, který sice balancoval na hraně (ne)úspěchu, ale o Sadiu Maném. Senegalec totiž přestup do Německa úplně nezvládl. Sedm gólů a pět asistencí ve 25 ligových zápasech je na hvězdu jeho formátu zkrátka málo. Připočteme-li fakt, že měl Mané během sezony i problémy s chováním a klub ho musel kvůli fyzickému konfliktu se spoluhráčem Leroyem Saném suspendovat, nejde v jeho případě o zrovna povedené angažmá.

A tak se logicky skloňuje jeho odchod. Z Bavorska by se dvojnásobný nejlepší fotbalista Afriky (2019, 2022) mohl stěhovat na frekventovanou adresu - do saúdskoarabské Pro League. Největší zájem o služby bývalé ofenzivní zbraně Liverpoolu jeví Al-Nassr, který už nejednu velkou hvězdu vlastní.

Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozovič, Alex Telles, Seko Fofana, Anderson Talisca a spol. jsou aktuálně na turné po Japonsku, kde mimochodem narazili či narazí na PSG i Inter Milán. A právě do země vycházejícího slunce má namířeno i Björn Bezemer z agentury ROOF.

Němec, který Maného zastupuje, chce se zástupci Al-Nassru začít jednat detailněji. Pondělní nabídka ve výši 40 milionů eur (960 milionů korun) totiž zástupce bavorského velkoklubu potěšila. A přestože se rodák z městečka Bambali netajil touhou v Německu zůstat, momentálně už je odchodu nakloněn.

Na tahu je tak jeho agent. Bezemera, jehož společníci stihli v létě dojednat sledovaný přestup Kaie Havertze do Arsenalu, čeká v Japonsku jednání o hráčovo osobních podmínkách.

Pokud se vše vydaří, v což Bayernu doufá, otevřou se Bavorům nové možnosti. A to především v jednání s Harrym Kaneam, které už se ostatně dle úterních informací reportéra Sky Sports Germeny Florian Plettenberg oživilo: "Zástupci klubu si chtějí sednout s Danielem Levym, aby dokončili přestup Harryho Kanea."

Na větší finanční odměnu už by v Tottenhamu slyšet mohli. Zájem z Mnichova je totiž enormní. "Nemáme tady v Bundeslize příliš mezinárodních hvězd. Bayern se je vždycky snažil přivést. Harry Kane je velmi atraktivní hráč, kapitán Anglie a její nejlepší střelec. Bundeslize by prospěl," uvedl pro Kicker prezident Bayernu Herbert Hainer.

Pokud by nakonec Kaneův transfer přeci jen nedopadl, může fanoušky nejúspěšnějšího německého týmu těšit alespoň fakt, že jimi oblíbený Joshua Kimmich úprk do zahraničí dle vlastních slov nechystá. "Jsem si jistý, že zůstanu tady. Nadcházející sezonu strávím v Bayernu. Jiné plány nemám," ujistil příznivce FCB s největší pravděpodobností nový kapitán týmu.

Autor: Livesport.cz / Dominik Reiniš

Komentáře (189)

Přidat komentář
formic81

bejt v pozici Kejna tak si vylozene dupnu a jdu tam

Reagovat
Slavia10

Být Kanem, tak už v životě s Levym nepromluvim a góly proti Tottenhamu bych slavil jak blázen. On už Tottenhamu vydělal takových peněz, že má nárok jít zadarmo. Fotbal je business, ale Levy už to hrozně přehání.

Reagovat
Chittak_LFC

Tak na druhou stranu, kdyz podepisoval deal na 6 let do 2024, mohl si dojednat vykupku a nebo nepodepsat. Ze jej Levy nechce prodat, a nebo vytriskat co nejvice, je zcela pochopitelne.

Balik jim vydelal, na druhou stranu taky vydelal balik sobe.

Reagovat
Nodi

Tak ono se už loni mluvilo o tom že Levý měl mít Hurikánem dohodu že by mu neměli bránit v odchodu, už mu ale neřek že bude chtít aby ho přeplatili.

Reagovat
janinho

aj ja si myslim ze mal nejaku dzentlmensku dohodu ale s levym by som chcel mat vsetko na papieri. ten by vlastnu matku predal za 5 libier...

Reagovat
o͜͡w͜͡n͜͡y͜͡

Tottenham Kaneovi nic nedluží

Reagovat
sejber

tak karierne uspechy by sa hodili

Reagovat
o͜͡w͜͡n͜͡y͜͡

ke kterým sám mohl přispět, ale byl v několika finálech dost neviditelný

samozřejmě to není jenom jeho vina, ale nemá moc co spoluhráčům vyčítat

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Benfica

Reagovat
kissak

a nepřispěl snad?

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Reagovat
Eichel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Top5scout

Nechápem prečo Levy bráni tomuto prestupu. Veď od fanúšikov Spurs som sa dozvedel, že jeho miesto zastane Richarlison.

Reagovat
Eichel

To tu nik okrem mňa nepísal a ja som to spomínal ako možnosť v rámci prestavby kádru, aby sa videlo, či sa s Richarlisonom dá rátať a prioritne by som otočil prachy z Kanea na dve CB. Inak tu o tom fakt nik nepísal a skôr sa vo všeobecnosti má za to, že Richarlison je totálny flop a žiadne góly nepridá. A Levy tomu bráni asi tak, ako každý iný, keď trvá na tom, aby sa nejednalo cez médiá, nie za chrbtom klubu a požaduje podľa neho adekvátnu čiastku, čo by malo činiť okolo 100m, čo je adekvátna suma, aj keď ja by som ho osobne pustil aj za tých 80+bonusy.

Reagovat
Nodi

To si právě myslí jen Levý, hráč chce odejít, to že je Anglán Němce nezajímá a do Anglie ho pustit nechce, žádná velká přetahovaná o něj není, už to není úplně mladík, rok do konce smlouvy a zdravotní karta, je možný že neodehraje ani 2 čistý sezóny a ukončí kariéru.

Reagovat
Thelvin

Co furt máte s tou zdravotní kartou, naposledy chyběl dýl v sezoně 19/20, v posledních 3 sezonách chyběl celkem čtyři zápasy a v poslední sezoně dokonce jen asi patnáct minut

Reagovat
tuny

To je pravda, ale přiznejme si, že všichni trneme, když mu někdo přibrousí kotník, se kterým jednu dobu laboroval poměrně dlouho...

Reagovat
Thelvin

To by ten fotbal pak nesměl hrát nikdo, protože každýmu můžou přebrousit kotník Tohle můžeš řešit u hráčů jako byl Rosa nebo Diaby, ale ne u frajera co ti v posledních třech letech odehrál plnou nálož zápasů + repre

Reagovat
jk

Tady je vždycky odborníků

Reagovat
janinho

aka zdravotna karta? ty si ho asi velmi nesledoval, co?? pozri si zoznam zraneni pre ktore pauzoval. jemu obrancovia uz 3 krat prebrusili clenok tak ze menej odolni hraci by kvoli tomu pauzovali 5/6 mesiacov a kane sa vzdy dal dokopy za cca. 3 mesiace. neporovnavaj skleneneho Balea, ktory siel od jedneho svaloveho zranenia k druhemu... kane takmer vzdy pauzoval kvoli zraneniam sposobenymi zakrokom supera.

https://images.app.goo.gl/68rVPgkXuoEuV8Zr8

https://images.app.goo.gl/hSHmqiAzFVvJ7Eu36

https://images.app.goo.gl/sMM3LFnouBvsTL629

(tu ho tusim prilahol dokonca vlastny spoluhrac)

https://images.app.goo.gl/ZiKGwLDnHf55nQxd8

https://images.app.goo.gl/fDP6VfvCDUE3zbiH6

toto vsetko keby schytal taky neymar tak ma po kariere v 27 rokoch. a po takychto bombach dal v 29 rokoch s najhorsim timom odkedy je v thame 30 golov v lige za sezonu. ja by som sa na mieste pereza vyjebal na celeho mbappeho a zoberiem takeho goleadora jak je harry. a ze MU za neho nie je ochotny dat 100 mega je pre mna absolutne nepochopitelne. tim co ma zdaleka najhorsi net spend poslednych 5 aj 10 rokov moze ziskat top 9tku ale odrazu su setrni...

Reagovat
mimi_united

Kane už prehral. Buď zostane v Tottenhame bez trofeje, alebo pôjde do Bayernu kde je titul samozrejmosť ale nebude najlepším strelcom PL. Tak či tak bude za blbca

Reagovat
Busby babes

Reagovat
o͜͡w͜͡n͜͡y͜͡

Možnost 3 - zůstane v Tottenhamu, bude nejlepším střelcem PL, vyhraje trofej a bude za krále

Reagovat
Seydou Doumbia

Možnost 4 - půjde do MU, vyhraje nějaký karabač nebo fa cup, stane se nej střelcem PL a pohoda

Reagovat
o͜͡w͜͡n͜͡y͜͡

Druhořadá trofej ho přestoupit v rámci PL nepřesvědčí a na víc MU nemá.

Reagovat
Busby babes

ja bych Kane tak neshazoval, na MU ma

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Freedo

Reagovat
TaLy___

Reagovat
o͜͡w͜͡n͜͡y͜͡

A ty by ses mohl naučit chápat podmět a přísudek.

Reagovat
Nizzie

A ty by ses mohl naučit používat čárky před "a", když už chceš někoho poučovat.

Reagovat
fenixLFC

pls vysvetli mu to, to som zvedavy....

Reagovat
Nizzie

Nevidím, jediný, důvod.

Reagovat
Nizzie

jinak pro osvětu třeba zde je to pěkně shrnuto.

https://www.pravopisne.cz/2012/11/pravidla-carka-pred-a/

Reagovat
fenixLFC

to ja samozrejme viem, len ma zaujima co presne mu vycitas

Reagovat
Nizzie

No vyčítám mu především, že zrovna tady chce někoho poučovat, ale hele, ani mě nepřekvapuje, že to uniklo zrovna tobě.

Reagovat
Herry31

Zrovna v tomto poměru se ale čárka před „a" nepíše...

Reagovat
Nizzie

Jen pro upřesnění, nejedná se tedy ve větě "Druhořadá trofej ho přestoupit v rámci PL nepřesvědčí a na víc MU nemá." o poměr stupňovací?

Pokud ne, tak se samozřejmě omlouvám.

Reagovat
Herry31

NN, tohle je poměr slučovací. Ono totiž plete to spojení - a navíc/a na víc. U prvního by čárka byla u druhého se čárka nepíše. Ale ve finále je to tady asi každému fuk.

Reagovat
Nizzie

A jo, máš pravdu, sám jsem to zaměnil s "a navíc" já vůl.

S tou poslední větou, tak jasně, byl to jen špatný pokus jak popíchnout ownyho, ale tentokrát vyhrál.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

jouda no

Reagovat
protiproudu

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

Audi cup nie je trofej.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ted vyhrál Tiger cup, může být?

Reagovat
Neutron

To sa jeho treba spytat, nie?

Reagovat
Seydou Doumbia

asi jo, ale tak rozhodl si o audi cupu tak jsem myslel že si kompetentnější osoba

Reagovat
Neutron

No, owny tu pise, ze vyhra so sliepkami trofej, ak tym myslel tiger cup okej, viac asi s nimi bohuzial nevyhra.

Reagovat
db18

Reagovat
Pithivier

Reagovat
Müllered

Reagovat
Rudnevs

Presne no, taký Messi, nikdy nebol najlepší strelec PL, skrátka úplný blb

Reagovat
Thelvin

No počkej, tohle je úplně mimo Messimu může být PL u zádele, ale angličan by to mohl vidět trochu jinak, nemyslíš?

Reagovat
Thelvin

A bylo to myšleno jako nejlepší střelec historie PL. Do Shearera mu chybí 47 gólů, to sou dvě tři sezony

Reagovat
Neutron

Vzhladom na to, ze Messi v PL nestrelil ani gol mu to moze byt uplne u prdele, narozdiel od Kanea, ktory ma na dosah rekord

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bayern +

40 mio. za Maného, ty kráso Here we go!

Reagovat
Rich

Reagovat
db18

Reagovat
Müllered

Reagovat
Rudnevs

Že na Maném ešte i zarobia, to je také typické mníchovské. Ale fajn, len nech Araba poriadne podoja.

Kane je dobrý útočník a Bayern útočníka potrebuje. Napriek tomu sa mi do Bayernu a do Nemecka za tú mega čiastku moc nehodí.

Reagovat
jk

Mega částku? Němci by si za to dosavadní chování a 70m€ měli jít akorát tak vylízat krel.

Reagovat
Salfovic

Psalo se o 80, ne ?

Reagovat
jk

Pokud by to bylo 80+20 když se udrží v bundeslize tak OK.

Reagovat
Salfovic

Prosím tě, klidně 80+20, když vyhrají ligu.

Reagovat
jk

Se budem nervovat až je bude prohánět nějaký Union Berlín ne…

Reagovat
Bayern +

+20 bude možno tak za výhru v CHL alebo tak

Reagovat
jk

Pff

Reagovat
Swarley

Nevim no, za me se hodi uplne vsude, tezko sezenes komplexnejsiho a zkusenejsiho utocnika...

Problem muze byt cena a vek, ale herne bych nemel zadne pochyby...

Reagovat
Rudnevs

Nevrvím, že mu to tam nebude spyať, ale dať takú čiastku za "starého" hráča rok pred koncom zmluvy proste nie je "nemecký" spôsob.

Reagovat
Seydou Doumbia

Zdraví nejisté, věk vysoký, ale zase zkušený hráč...za Ramuše, Muaniho, Ošiména se nikomu 100+ vyhazovat nechce už vůbec no...a pořád lepší Kejn než vlhký srb z Juve...

Reagovat
Rudnevs

Mám pocit, že nakoľko je tých útočníkov teraz strašne málo, každý, čo aspoň trochu za niečo stojí, je predražený. Tak 10 rokov dozadu by si proste Bayern vzal nejakeho talentovaného útočníka z Wolfsburgu, Brém, Stuttgartu a hotovo. Nie že by som si chcel romantizovať vykupovanie ostatných ligových celkov, ale vtedy bolo aspoň čo vykupovať.

Reagovat
Seydou Doumbia

Gomez, Mandžu, Lewa, Wagnér ( )

Ale zase já cením že si ty týmy umí říct o pořádnou raketu, top bohaté týmy je třeba natáhnout jak jen to jde a to tady vyloženě jdu proti svým. Mě osobně by nevadil ani útočník toho druhého sledu, En Nesyri, David, Mitro než šel do SA, Openda

Reagovat
Bayern +

Dávať za takého mamľasa ako je Mitrovic 50 mega (aby si dorovnal ponuku Arabov), tak to je Kane za 90 bargain proti tomu...

A taký Kolo Muani za 115 je tiež hovadina, keď máš v kádri Tela, ktorý výhľadovo nahradí - doplní zrelého Kanea.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný, ted už když přišli Saudi to je nesmysl, ale někde v půlce sezony jsem si říkal že by byl fajn, to samý Toney, ale ten má ted ban. Snad Tela budeme umět rozvíjet v tak mladém věku i u nás, pořád si myslím že měl získat zkušenosti někde v týmu, kde by stabilně hrál.

Reagovat
Rudnevs

Tak zas Tottenham je z PL money league, to neni typický prototyp chudobného klubu, čiže že sa snažia natiahnúť Nemcov, kde sú tie finančné pomery tak trochu iné (zatiaľ čo v Anglicku stovky lietajú bežne, Kane by bol rekordný transfer Bundesligy), ma zas až tak moc neteší. Celkovo byť hocijakým klubom mimo Anglicka, tak sa odtiaľ snažím hráčov kupovať čo najmenej, oni ťa skoro vždy natiahnu, vždy tam bude prirážka za to, že ide z PL, už len kvôli tomu, aké tam oni majú ceny a platy. To je ako žiť na Slovensku a chodiť nakupovať potraviny trebárs do Švajčiarska za švajčiarske ceny.

Akurát zrovna túto je to blbé, že ide o útočníka a za toho si, ako píšem vyššie, každý tím vypýta pálku. Frankfurt chce za Muaniho tuším 100, Atalanta chce za Hojlunda tiež nejaku vysokú sumu. Každý tím, ktorý má nejakeho top alebo aspoň nadpriemerného útočníka, si uvedomuje, aké má v dnešnej dobe šťastie a nepustí ho len tak. Za mňa škoda, že Bayern neskúsil zapracovať Arpa alebo Zirkzeeho ešte ked mali čas a neboli defacto vyhoretí. Chlapci mali talent a ak by sa jeden z nich chytil, teraz by mali vystarané.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ono najít útočníka co by šel za menší sumu se pořád dá, ale to by se fakt Bayern musel zaměřit na ten francouzský trh. Hráči jako právě David, Openda, Wahi, Gouiri můžou být světoví útočníci a kilo by nikdo z nich nestál, ale ono by to ted moc nedávalo smysl, když loni přišel no name junior Tell právě z Ligue 1. Pořád je ale asi lepší dát kilo za Kejna než za borce do dává goly za Benficu, borce co dal 10 golu za Atalantu nebo týpka co střílel jen v Nantes a Frankfurtu. Ideál by byl ten Ošimén, ale tam je to úplně zabitý.

Reagovat
Bayern +

Ideál bol vlani Haaland za 75 či koľko bola tá výkupka, aj keď je to nesympatický humusák, ale nemať tých dvoch šašov vo vedení, tak sme ho mohli mať.

Reagovat
Psy_cho

Teď nevím který, zda Karl-Heinz nebo Uli říkali, že Haaland by v součtu za přestup, agent, plat jen za první sezónu stal 200 mil. EU.

Reagovat
Rudnevs

No práve, oni už majú Tela, čiže by mohli kúpiť trebárs Fullkruga a spolu s ním zapracovávať Tela. To by bola určite lacnejšia varianta. Ale to som zas asi naivný no, veľkoklub ako Bayern tam bude chcieť väčšie meno.

Reagovat
Seydou Doumbia

Když šli do sezony s Choupo Nothingem, tak bych nebyl překvapený ani příchodem Fullkruga. Ale jak říkám, ten En Nesyri by se mi líbil. Sevilla musí prodávat než začne nakupovat, dobrý věk, goly dává, vysoký je, suma cca 20 mega, why not.

Reagovat
Xavi

Za dvacet by byli blázni, kdyby ho prodali.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak 30 no, jen říkám že dobrá posila by to byla

Reagovat
fenixLFC

Vazne zrovna pri bayerne bude niekto plakat ze je z nemecka kde su financne pomery ine oproti anglicku? Bayern je jeden z marketingovo najbohatsich timov, ak nie najbohatsi. Bayern ma ovela ovela blizsie k PL nez k bunddslige z tohto pohladu. V inej diskusii si pisal ze anglicanov treba natiahnut. Nech sa pokojne rovnako natiahne aj bayern. Z anglicka by si sa snazil nakupovat co najmenej lebo oni ta vzdy natiahnu, pricom bayern robi to iste (vid diskusia k sabitzerovi). Takze sa prosim neznizuj k tymto pokryteckym vyrokom a aplikovani pravidiel bundesligy na jediny tom ktory to vedie eovnako ako anglicania, skzlavas tym na uroven fans barcelony ktori robili to iste

Reagovat
Salfovic

10 roků dozadu si proste Bayern vzal Poláka z Dortmundu

Reagovat
Bayern +

Jediný, koho si fakt viem predstaviť, a ešte o dosť radšej než Fűllkruga, je Haller.

Reagovat
Seydou Doumbia

Prosím ne to už fakt radši En Nesyri třeba

Reagovat
Bandita_Harry

Myslíš Vlašský?

Reagovat
SunFells

Kane je zdravotně docela držák.

Reagovat
Seydou Doumbia

Poslední 2,3 roky ano, ale tak nějak u něj čekám že s přibyvajícím věkem se mu vráti ty zdravotní problémy, které měl dříve. Ale snad se mýlim.

Reagovat
Mastný Chobot

80-100 za Kanea je lepsi deal ako 30 za Maneho. Si myslim ja.

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, ak okrem toho uz Bayernu nikoho netreba. Ak mas pripraveny kader a chyba ti len utocnik, tak nie je vela lepsich moznosti ako Kane

Reagovat
mistr129

Reagovat
Eichel

Tak pozri sa na to, koľko si vypýtal Bayern za Lewu a ten bol v omnoho horšom veku a Kane narozdiel od neho chodí na tréningy a netlačí na ten prestup. Tých plus mínus 90 by bolo adekvátnych a Bayern by si tým zalepil asi najvačšiu dieru v zostave. Plus teda majú mladého Tela a ten mi prišiel docela šikovný. Kľudne ho môže postupne nahradzovať.

Reagovat
Eichel

Tak on zas nie je žiaden rýchlik a nie je extra výbušný. Skôr má v hlave a v nohe... jemu by som veril, že kľudne môže potiahnuť na dobrej úrovni docela dlho.

Reagovat
db18

Reagovat
eder

Mané býval o dost lepší fotbalista než Kane, Lewa nebo Haller, ale Bayern ho zničil...

Reagovat
Seydou Doumbia

On se zničil sám tím že s takovým zasraně velkým platem se po hřišti jen procházel a ještě když nic nehrál tak si dal do držky se Saném. Já bych mu ještě sezonu u nás dal, přeci jen v Bayernu se v minulé sezoně nedařilo více hráčům, ale ten přístup mě u něj neskutečně sral.

Reagovat
Luc-Luc

Sane je kokotek a zbavil se ho zavcas i Guardiola, nepamatuju si, ze by mel Sadio v LFC nekdy problem

Reagovat
Bandita_Harry

Raz na lavičke vybuchol, Kloppo si vraj dáva záležať aj na povahovej stránke hráčov a problémové tipy obchádzame preto bol tuším jediný incident keď raz Firmino nafukal X rokov dozadu. Ešte Clyne ktorého sme sa zbavili.

Reagovat
Rich

Trochu mimo, nevzpomínám si, že Mané dokázal za sezonu nastřílet přes 40 golů a ještě být králem střelců v LM, když vyhrál Bayern LM... Nic proti Manému, ale přicházel s obrovskou popularitou a pověstí... Ale neustál ten tlak... On jako profesionál se měl vyrovnat s tlakem a se vším... A ne vyvolávat rozruch v kabině... Osobně dal bych mu šanci ještě jeden rok, nedařilo se jenom Manému, ale celý tým se sesypal... Reálně nebude mít místo teď... Tuchel má oblíbeného Comana a Saného... Gnabry, Musiala, Muller a mladíček Tel mohou hrát taky na křídlech... Plus Davies chce taky hrát na křídle...

Reagovat
Psy_cho

Na druhou stranu psali, že Liverpool nemá takový presing, protože mu chybí Mané, asi nedokázali využít jeho předností a také se svezl s celým týmem. Takže za mě bych mu tu šanci dal. Ale pokud by měl i tuhle sezónu stejnou, tak už ho neprodají.

Reagovat
Salfovic

Jestli mu arabáši nabídnou 40 a on tam bude chtít, tak to prostě nemůžou odmítnout.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

nie, mane nemal ist do bayernu vobec, to nebolo o neustani tlaku, ale o tom ze uz v liverpoole zacinal upadat. on uz poslednu sezonu v liverpoole bol relativne k hovnu ked sa uvazovalo ze by mal uz konecne sediet. lenze potom vyhral AFCON, ozil a presunul sa na hrot. ale herne to dobre obecne nebolo. tie problemy liverpoolu minulu sezonu nevychadzali z toho ze nemame maneho. jasne, v pressingu je vyborny ale aj tak by hraval na kridle len kvoli tomu ze bol diaz zraneny. takze si nemyslim ze by maneho pritomnost nasu sezonu akokolvek zlepsila

Reagovat
Eichel

Mané býval lepší futbalista než Kane? Než Lewa? Tak to ani omylom.

Reagovat
SCELO

neviem ake zapasy sledovali

Reagovat
Marv

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
juninho8

OT: Čau, reagujem tu na teba kvôli EF draftu vo fante PL. Naposledy si bol v extralige a nejako to skladáme pre ďalší ročník. Ak chceš hrať, tak hoď prosím sem palec

https://www.eurofotbal.cz/clanky/bobby-robson-chtela-me-benfica-28729/#forum

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Neutron

Mane moze Kaneovi a Lewovi tak nosit iontaky

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Rich

40 mega je více než jsem čekal. Dokonce Bayern slevoval Maného a mluvilo se před pár týdny o 15+20 mega... Ale pěkně, jen ať Arabáči platí...

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/SDNYnews/status/1683958068395102208

Kuřecí krky za chvilku budou mít arabové taky ve svých rukou.

Reagovat
Hlahart

[James Ducker] West Ham plot move for £45m Scott McTominay | Manchester United are happy to keep Scottish midfielder and would need a sizeable offer to sanction his departure

Prodat Scotta před Fredem a dalšíma mi přišla jako chyba, ale 45 v librách by mě asi přesvědčilo o opaku teda

Reagovat
BenB

45M za něj? Svět se vážně zbláznil

Reagovat
wild

za tolko by ho kupilo MU ale urcite ho za tolko nepreda. To bude max 25

Reagovat
Dawon

Jako ja si vcera rikal, ze kdyz se sklonovalo u Gallaghera 40+, tak McTom by snad za min jit nemohl, ale nechtel sem tady zas pichat do vosich hnizd Kazdopadne souhlasim no, taky bych ho nejak zasadne moc prodavat nechtel, ale takova nabidka za lavickoveho hrace by se v nasi situaci asi odmitala blbe. Obzvlast pokud by se podaril nahradit hracem, ktery by tam Ten Hagovi typove sedel vic.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Talker

Gallagher ukázal, že umí být tahoun týmu ze středu tabulky v PL, dokáže zahrát na více pozicích, k tomu je o více než 3 roky mladší. Předchozí sezona se mu nepovedla, na druhou stranu ve sračkách byl celý tým.

McTom mi oproti tomu mi přijde jako takový fajn hráč, který tahounem nebude, ale může být v základu toho klubu.

Reagovat
Salfovic

Dotáhl Chelsea k záchraně

Reagovat
fenixLFC

ano, hovoril o chelsea

Reagovat
Dawon

No tak to ja si prave myslim, ze McTom taky uplne v pohode muze byt tahounem tymu ze stredu tabulky, koneckoncu to docela stabilne dokazuje v repre. A teda mas sice pravdu, ze je mladsi, ale zaroven se to taky da brat tak, ze je mnohem zkusenejsi, mohl by to byt instantni leader. Rozhodne neni stary tak, aby ten vek mel hrat nejakou zasadni roli, proste pred sebou ma asi uplne v pohode treba 5 let v nejlepsi forme.

Jako tohle je samozrejme dost subjektivni debata, ale minimalne si nemyslim, ze by mel byt Gallagher treba o 10-15 mega drahsi no

Reagovat
TopinB

Plus je odchovanec týmu, celá jeho rodina fandí Chelsea, nevadí mu sedět na lavce a makat za suché z nosu v porovnání s ostatníma

Reagovat
Eichel

Sa nejak rýchlo zabudlo na tie jeho výkony v CP.

Reagovat
Mato178178

je amrabat update? lebo zbytocne predame scota a nahradime ho horsim, starsim, drahsim a ktovie ci vobec lepsim amrabatom

Reagovat
Mato178178

upgrade*

Reagovat
bbbauch

Tak hoavne to jsou typoloicky jini hraci.

Reagovat
Dawon

Jako nebudu soudit, ktery z nich je lepsi nebo horsi, ale myslim ze typologicky bysme Amrabata uzivili vic a naopak Scott by v jinem tymu PL mohl byt opora...a obema je btw 26

Reagovat
Mato178178

amrabat by tiez sedel na lavicke a bol by backup za casemira. o akej cene sa vlastne hovori? ani jeden si pravdepodobne aj tak velmi nekopne jedine ze by sa nam prihodili nejake zranenia

Reagovat
Dawon

No ano, prave a backup za Casemira potrebujeme jako sul...McTominay neni backup za Casemira bohuzel...nebo alespon vubec ne vhodny backup za Casemira, coz nas pri jeho absenci loni dost zabijelo.

Zahlidl sem neco okolo 30 mega, ale vubec netusim, co to bylo za zdroj.

Reagovat
Mato178178

ja by som radsej toho laviu je o 7 rokov mladsi ma vacsi potencial a nebude stat ovela viac

Reagovat
Dawon

No tak za Laviu chcou podle vseho 50, coz je teda skoro dvojnasobek reportovane ceny Amrabata Navic o nej ma zajem vice tymu, takze tam je sance na nejaky bargain prakticky nulova.

Reagovat
Neutron

Lavia sa tu spomina od konca sezony, kazdy ho strasne chce a hlavne na EF ma hype neuveritelnych rozmerov. Navyse Soton za neho chce 50 mega

Reagovat
Hlahart

Podle všeho 27m v librách (určitě do 35m €).

Reagovat
Dawon

Udelat swap tech dvou hracu a vyjit z toho 15-20 mega v plusu by teda za me byl asi dost solidni byznys. V idealnim svete bych rad nekoho mladsiho, kdo treba za 2-3 roky doroste na level Casemira a naplno ho nahradi, ale tohle by urcite nebyla uplne blba varianta.

Reagovat
r.mrazik

od toho tam je Mainoo ne?

Reagovat
Hlahart

Tak on čistý CDM asi nebude, ale jako souhlas. Tu zálohu můžeme zkusit omlazovat třeba jím Hannibalem a Amadem na desítku. Kdyby ti dva první dosáhli úrovně aspoň McTominaye, tak budu spokojenej a tu potřebu obměny mladými hráči zase posuneme

Reagovat
r.mrazik

to jo. akorat Hannibal bude nejspis max Mctom,tam nic uplne uzasnyho zatim nevidim. akorat vzdy nekoho zprasi

ale je mlady, treba pujde jeste vic nahoru

ted v priprave hral mainoo vedle Mounta ne?

Reagovat
Hlahart

Myslím, že jo, ale podle pohybu mi přišel spíš takový holding midfielder, než prostě náhrada za Casemira. Což samozřejmě taky není nutný, že budeme navždy hrát tak, že Casemirovský typ fotbalisty budeme potřebovat

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze by si z nej Ten Hag asi chtel udelat neco jako je De Jong...koneckoncu Casemiro nebyl jeho prvni volba, asi to v idealnim svete neni uplne typ hrace, ktereho na tu pozici chce.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

V idealnim svete asi teoreticky jo no Ale snazim se byt s Mainoo opatrny, precejen je mu 18 a ma v dospelem fotbale odehrane asi 2 hodiny.

Reagovat
r.mrazik

jojo,to je jasny...neni to takovy silenec jako Garnacho,ale herne se mi libi

Reagovat
Mato178178

uhm a za dva roky co presedi na lavicke ho predame za 5 mega naspat do talianska to bude super deal

Reagovat
Dawon

Tak ne kazdeho hrace kupujes s tim, ze tam udelas profit...a schopny backup za Casemira proste potrebujem. A to ze ten tym nejde na polovinu vykonu s vypadnutim jednoho hrace je rekl bych docela dobry benefit za tu cenu.

Reagovat
Busby babes

jen vidim jeden problem, tech 45 nenabizi WHU, ale chceme my.

Reagovat
Mato178178

to som napisal ako retard

Reagovat
Busby babes

tak Scott pod ETH prakticky nehraje zaklad. A s Mountem to bude jeste horsi. pokud nam za hrace z lavicky nekdo nabizi 45, tak super.

Navic by nam takovej prodej umoznil finance i treba Kane.

Reagovat
Grahf

ježiš, čo sa to tu rozbehlo za obhajobu mctoma zasa

Už sa zabudlo, že je to drevák, ktorý nebyť odchovancom, tak nikdy za United nehraje? Zaviazať mašlu a hneď, tých udajných 45 od šunky by bola číra fantázia (to by bol náš najdrahší predaj, čo sa týka odchovancov ). Amrabat je uplne iný level.

Reagovat
r.mrazik

jiny level nevim, ale jinak souhlas

za 45 mega liber nazdar

Reagovat
vodka

Reagovat
Freedo

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
owner

Je to velká škoda, do Bayernu se hodí, ale bohužel se nedokázal začlenit. Každopádně pokud je něco pravdy na tomhle "Mané wants to stay, he hopes to win titles and change his history at Bayern next season." tak bych se ho nezbavoval. Furt si myslim, že Bayernu má hodně co dát.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Müllered

NE

Reagovat
db18

Reagovat
Ferragamo7

Ani omylom.

Reagovat
owner

Oblíbený hráč od dob co jsem ho viděl hrát v Salcburku a vždycky jsem si ho přál vidět v Bayernu. Bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo. Takže jsem trochu zaslepený, to přiznávám

Reagovat
Nickname 9

ano

Reagovat
Breze

Zostava proti City: Sommer, Mazraoui, Pavard, Upamecano, Davies, Laimer, Kimmich, Sane, Musiala, Coman, Gnabry

Reagovat
Rich

Pokud někdo chce sledovat přátelský zápas Bayernu se City, tak na youtube vysílá kanál City živé vysílání zápasu. Popřípadě asi německá stanice RTL to má dávat.

Reagovat
Rich

Tak oprava pro všechny, pouze na RTL to je možné vidět.

Reagovat
Heresy

No jeste , pokud mas ucet na nejake sazkovce tak se tez clovek muze divat ..

Reagovat
Rich

Já se díval na RTL a tedy líbil se mi, jak hrál Laimer... Naopak totálně opět propadl Upamecano a zavinil gól... A samozřejmě Mané, ten hráč musí pryč, mi přišlo, že dělal naschvály a nesnažil se vůbec... Ať táhne...

Reagovat
Heresy

jj prvni polocas byl opravdu dobry .. v druhym se mi libil jen goretzka a stanisic .. a ano upa opet zaridil city gol (mel by uz priznat ze hraje za ne ) , mane je celkove prome zklamani nechci se o nem bavit vubec ..

Reagovat
Rich

Goretzka byl fakt super. Stanišič to samé... Ještě se mi líbil Tel a hlavně Wanner... Toho bych určitě poslal na hostování bez výkupky, aby získal více herního času, na to, že druhý poločas byl taky z hvězd City složený, tak si vedl moc dobře. Ibrahimoviče nebudu hodnotit, ten dostal málo minut...

Reagovat
Heresy

wanner me prekvapil .. a Tel by mel dostat vice minut , on ma na to aby hral zaklad ... uprimne sem ocekaval ze nam narezou ten druhy polocas kdyz vsechny hrace vystridal .. city ma neskutecne naslapany kadr .. sem na nas zvedavy proti live

Reagovat
Rich

Jako Halland byl vymazaný neskutečně, pár šancí měl, ale stejně... Chtělo by to přivést toho Walkera, Pavard sice hrál super, ale prostě pokud chce pryč, tak Walker je ideální náhrada... Davies a Coman si neškrtli na jeho straně... Rychlostně na svůj věk je jinde a fyzicky též...

Reagovat
Heresy

ja stale doufam ze pavarda ukecaji aby zustal .. a souhlas walker je proste valecnik ..

Reagovat
Rich

Nedovedu si to představit... Jak by ho mohli přesvědčit, už jenom to, jak minulou sezónu se o tom mluvilo... Ale přijde mi, že vše okolo Pavarda dost utichlo, ale zase aby to nebyl blesk z čistého nebe, jelikož se řeší Kane, Walker, do toho odchod Maného a ještě brankář no...

Reagovat
oli9

Suprs vyhráli Tiger Cup. Pochybuju že by šel do Německa. Byl by blázen

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Heresy

je to motivace to se musi nechat

Reagovat
Bandita_Harry

Uspokojenie

Reagovat
Hollo

https://soccerlive.app/

Tu pozerajte zapasy radsej

pod kazdym clankom sa tu 200 chehov hada o gramatike jak prijebanyyyyyy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele