SAHA JE PŘIPRAVEN POMOCI

08.04.2007, 18:16
Aktuality
Útočník Manchesteru United Luis Saha se již uzdravil a je připraven udělat vše pro Rudé ďábly, jak v boji o titul, tak i v Lize Mistrů. Francouzský reprezentant chyběl necelý měsíc kvůli problémům se zadním stehenním svalem.

"Myslím že už nemohu být více připraven," vzkázal Alexovi Fergusonovi v listu News of the World. "Cítím, že musím znovu něco dokazovat. Ale dychtím po tom, je to dobrý pocit." Saha se vrátil v utkání proti AS Řím, ale ve včerejším zápase proti Porsmouthu, který Manchester prohrál, se na hřiště nedostal.

Saha měl být po odchodu Ruuda van Nistelrooye hlavním útočným parťákem Wayna Rooneyho. V první polovině sezóny předpoklady plnil, střílel góly, ale pak přišla zranění, pokles formy, od poloviny prosince dal jedinou branku v FA Cupu. "Zmeškal jsem letos celkem dost zápasů a mám v sobě nahromaděnu spoustu energie, kterou chci dostat ven. Věřím si, chci znovu hrát a dávat góly," dodal Saha.

Pokud se mu návrat podaří, bude to v tu pravou chvíli. Manchester nemá zrovna ideálně rozehrané čtvrtfinále Ligy mistrů a v domácí soutěži se jeho náskok na Chelsea šest kol před koncem ztenčil na pouhé tři body.

Autor: Petr Starý / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele