SAHA SI PROTI AS ŘÍM NEZAHRAJE

09.04.2007, 22:46
Aktuality
Manchester United bude v zítřejším domácím utkání Ligy mistrů proti AS Řím postrádat Luise Sahu, kterého na trávník Old Trafford nepustí problémy se zadním stehenním svalem. Návrat francouzského útočníka se přitom předpokládal již ve víkendovém ligovém zápase proti Portsmouthu...

Sir Alex Ferguson není ochotný riskovat, aby se 25letému Sahovi jeho zranění ještě zhoršilo. Návrat svého svěřence očekává příští víkend v semifinále FA Cupu proti Watfordu. "Nemůžeme chybovat a poslat na hřiště někoho, kdo není úplně na sto procent zdravý. Riskovali bychom jeho další zranění," řekl skotský manažer.

United mohli být letos spokojení, dlouho totiž měli prázdnou marodku. Jenže nedávno přišli hned o několik klíčových hráčů. Zde jsou zranění hráči, kteří si tento týden ještě nezahrají - Gary Neville, Nemanja Vidič, Mickael Silvestre a Park Ji-Sung. "Právě stav Ji-Sunga je pro nás neznámý a musíme zjistit, jak to s ním vypadá," řekl Ferguson. "Doufejme, že zprávy budou dobré a mimo hru bude jenom několik týdnů." United bude chybět také záložník Paul Scholes, který před týdnem na Olympijském stadionu dostal červenou kartu.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*mobby

Myslím si, že United ani nijak výrazně chybět nebude, vzdyt v PL nedal uz nejméně 10 zápasů gól a po skvělém začátku už hraje na nic.

Reagovat
Shevchenko

ty si inteligent zase chapes ze on tu dobu byl zraneny ??

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že absence jakéhokoli hráče United je spatna..takze Saha nam svou bojovnosti bude chybet!..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele