Salah vyzval k ukončení masakrů v Gaze

19.10.2023, 11:05
Aktuality
Mohamed Salah (© AFP)

Útočník Liverpoolu Mohamed Salah vyzval k ukončení masakrů v Gaze a k vyslání okamžité humanitární pomoci. Egyptská fotbalová hvězda to prohlásila ve videu na sociálních sítích.

Při izraelském bombardování v Gaze bylo podle agentury Retuers zabito 3478 lidí a dalších 12 tisíc bylo zraněno. Jde o odvetu za nedávné útoky Hamásu na izraelská města, při nichž zemřelo 1400 lidí a stovky skončily jako rukojmí.

"Není snadné se k takovým věcem vyjadřovat. Ale násilí i srdcervoucí brutality už bylo příliš. Všechny životy jsou posvátné a musí být ochraňovány," řekl jednatřicetiletý Salah, kterého v minulých dnech někteří fanoušci kritizovali, že se ke konfliktu nevyjádřil.

"Masakrům musí být učiněna přítrž, rodiny jsou kvůli tomu v troskách. Naopak je zcela jasné, že do Gazy teď musí zamířit humanitární pomoc. Lidé tam žijí v otřesných podmínkách," uvedl dvojnásobný nejlepší fotbalista Afriky.

Útočník Liverpoolu přidal, že ho velmi zasáhly záběry z nemocnice v Gaze, kde podle palestinských úřadů ovládaných radikálním hnutím Hamás po výbuchu zahynulo několik stovek lidí. Z exploze v nemocnici se Izraelci a Palestinci obviňují navzájem. Izrael na svou obhajobu předložil řadu videí a snímků a rovněž zpochybňuje počet obětí.

"Bylo to děsivé. Vyzývám proto světové lídry, aby se spojili a zabránili dalším jatkám na nevinných duších. Lidskost musí zvítězit," prohlásil Salah.

Autor: ČTK

Komentáře (117)

Přidat komentář
772jozef

hold ten druhý mohamed to videl inak , snažil som sa o nom čo to prečítať ale dodnes ho nechapem čo to bol za vraha ktoreho tak strašne uctievaju

Reagovat
icemike

Holt

Reagovat
VTID94

Aston Villa have announced a collaborative partnership with Japanese club Vissel Kobe who currently sit top of the J1 League. They join the V Sports global network of clubs alongside ZED FC from Egypt & Vitória Sport Clube from Portugal.

Reagovat
SunFells

Pozdě a málo.

Reagovat
Mastný Chobot

Keď už ich toto nepresvedčí, tak už naozaj neviem čo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Golasso

Reagovat
pesky passer-by

Tak zas reprezentant Egypta, s ktorým má pásmo Gazy jeden, doslova jeden hraničný prechod veľa vody nenamúti týmito stejtmentami. Sú tam tak zradikalizovaní antisemiti, že ani okolité arabské štáty by ich nechceli prijať.

Reagovat
Salfovic

V pohodě, EU je přijme

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ligter

Reagovat
blade115

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

ze neprisel hned,kdyz Hamas vtrhnul do Izraele...kaspar

Reagovat
Busby babes

foti se s Kadyrovem, co bys cekal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Golasso

Reagovat
pesky passer-by

Aai tak

Reagovat
Kowe

No od tebe bych čekal něco lepšího, když se tady často odvoláváš na vytrhávání z kontextu od ostatních a překrucování souvislostí Salah pak protestoval proti tomu, že byl egypstským svazem takhle politicky zneužitej a vyhrožoval koncem v repre. Nehledě na to, že co je Kadyrov zač tehdá nevěděla ani většina lidí tady, natož kopačka z Egypta, takže když ti svaz na sraz dotáhne místního prezidenta, tak ti toho moc nezbývá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

jj, kdo je Kadyrov bylo tenkrat velka neznama.

A teda s tim koncem v repre prisel az v momente, kdy se kvuli tomu spustil povyk, do te doby mu to bylo fuk.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
eibe

Reagovat
Golasso

Reagovat
eibe

Reagovat
Hlahart

Kadyrovec jako morální autorita

Reagovat
Busby babes

Amrabat na vikend ready, Casemiro je out, prej nejakej malej problem.

Reagovat
Salfovic

Tak s tím jak letos hraje, by nějaké odstavení Casemira nebylo od věci.

Reagovat
Busby babes

jo, taky me napadlo, ze by si stejne mel odpocinout.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

https://www.ft.com/content/80c1e6a8-4ce9-4016-8fc1-96dcc51f1a4b

je to za paywallem, takze aspon takhle:

Ratcliffe would acquire a 25 per cent stake and assume effective control over all sporting decisions from managerial appointments to player signings.

The billionaire is hoping that becoming a minority shareholder will eventually open the door to a full takeover, the people added.

Under the proposed deal, Ratcliffe, Sir Dave Brailsford — director of sport at Ineos and the mastermind behind British cycling’s triumphs at the 2008 and 2012 Olympics — and Joel Glazer would sit on a committee overseeing football matters, according to four people familiar with the matter.

Another said that the tycoon was aiming to make a mark quickly on the pitch to signal to fans that, despite the Glazers remaining as majority owners, his arrival would represent a break from the past.

Austrian entrepreneur Toto Wolff, who co-owns the Mercedes team, said that Ratcliffe was a “sparring partner” but one who would “put every resource behind” a team to achieve its objectives.

“Cut out all the bullshit, simplify and go for it. That’s something that I value in a business partner,” said Wolff. “We both absolutely hate bureaucracy and administration. Decisions need to be taken.”

Selling additional stock in New York-listed United could allow Ratcliffe to increase his stake while injecting funds into the club, the people said. Details have yet to be agreed and a fundraising may not happen, the people added.

Reagovat
Busby babes

za me dobry zpravy. nejaka zmena prijde. Je to sport, nikde neni psane, ze se to povede, ale aspon cilem bude mit uspech na hristi a ne co nejvic dojit klub. aspon od INEOSu.

A jestli udelaji to same co loni v Nice, tedy ze se kouknou: kdo jsou nejlepsi lide na svych postech ve fotbale a ty zkusi pretahnout, tak to bude dobrej signal.

Reagovat
Dan Gubić

Navyše keď Joel Glazer bude spolurozhodovať o futbalových veciach. Bol to práve Joel ktorý v lete na porade skríkol - "Onana je špičkový brankár a ja ho chcem mať v kádri aj keby stál sto miliónov!" Joel sa zjavne rozumie, Sir Jim tiež, spolu by mali poskladať mužstvo siahajúce na trofeje.

Reagovat
Busby babes

prakticky jedina vec, co pises a je pravda, je to, ze je Onana spickovej golman. jinak nic.

Reagovat
J0EL

Noo tak uz by to aj mohol niekedy ukazat.

Reagovat
mithro

Reagovat
Herbmeister

Mně tohle přijde jako trochu leštění hovna s prominutím. Jsou to pozitivní dohady jen. Za mě se člověku, co udržel Glazeri na dalších X let v klubu, nedá věřit. Ale rád se budu mýlit.

Teď si tady zatím lžeme do kapsy, protože je období nejistoty a chceme trochu pozitivity. Uvidíme v lednu, jak to bude vypadat

Reagovat
Busby babes

whatever, pise to FT nebo Athletic. To jsou verohodny zroj, tak jsem to sem dal a napsal k tomu, co si o takovem navrhu myslim.

"Za mě se člověku, co udržel Glazeri na dalších X let v klubu, nedá věřit."

ok, brat ti to nebudu. ale tohle je proste jedina mozna alternativa no. Tady to: udrzel v klubu xlet. Glazeri kdyz budou chtit, tak v tom klubu budou naveky a nikdo je nedonuti ani predat jakoukoliv cast vlivu jinam. Oni jsou majitele.

Pokud Ratcliffe koupi 25 procent, bude nejvetsim akcionarem klubu. To je dobrej zacatek.

Reagovat
Herbmeister

Jj, jsou to lepší zdroje, jen aby nebyli všichni překvapeni, až to bude úplně jinak.

Stadion potřebuje opravit nebo postavit novej a to je obří investice, do které se Glazerum nechtělo. Takže hledali investora nebo prodat. Investor se našel. Tady byla ideální doba se jich zbavíte.

Reagovat
Busby babes

jako nevim, ale na jedne strane mas Glazery, coz jsou amateri, na druhe strane Ratcliffe, co akorat poslal sejky s brekem domu a podobne dealy dela poslednich 30 let. celkem bych veril, ze se sebou nenecha vyjebat bandou decek, kterym tata nechal hodne penez na hrani. ale uvidime az se objevi detaily pozdeji. ted to vypada nadejne.

Reagovat
Herbmeister

jj, zatím to vypadá pozitivně. Já jen, aby se lidi nedivili, až to bude vypadat všelijak

Reagovat
ashburtongrove

Jop podle me jsou lidi uplne zblby ted protoze prosel rychle ten prodej Chelsea (ktery vsichni vime byl nucenej takze musel byt tak jak byl) a nebo treba Twitteru, ale proste takhle velky firmy se vetsinou neporizujou najednou, ale po castech.

Kroenke Arsenal taky kupoval po castech a prijde mi to uplne normalni ze ten proces je proste na nekolik let protoze ten vliv (kdyz mas prachy) rozsirujes postupne.

Reagovat
Busby babes

hlavne pulka tymu v PL ma nekolik majitelu, nekde maj minoritni, ktery chod klubu nezajima, nekde zas klub a jeho rizeni maj nejak rozdelene... v Birminghamu treba ridi klub minoritni vlastnik.

Reagovat
Golasso

Kdyby držel hubu, tak udělá líp. Celé to prohlášení je nechutně jednostranné a s tou nemocnicí akorát naskočil na propagandu Hamásu, udělal ze sebe debila a akorát podpořil tu vzájemnou nevraživost, čímž šel v podstatě proti tomu, co se snaží hlásat .

Reagovat
Dan Gubić

doteraz 120 miliónov jedincov lajklo Salahovu výzvu. Tvoj koment ani jeden plusák. Salah je debil a ty si doktor Chocholoušek.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

Tak to je super, že mu to lajkují, to hodně pomůže. A nějaké argumenty, proč nemám pravdu, budou?

Reagovat
Dan Gubić

Salah vyzval na okamžité umožnenie humanitárnej pomoci pre umierajúcich civilistov. Pre teba je za to psychicky postihnutý, debil, preto opakujem že si dr. Chocholuš a do siete chceš chytiť imaginárneho retarda.

Reagovat
Golasso

Když Hamás vraždil Izraelce, tak držel hubu. Když Izrael reaguje a jeho fanoušci ho k tomu vyzývají, tak najednou přijde honem rychle s vyjádřením, pokrytec. Pár obecných keců o světovém míru jak na soutěži Miss a honem to stočit do jednostranné podpory pomoci Gaze. Kde je mimo obecných keců o míru solidarita s napadeným Izraelem? Kde jsou prosby o propuštění rukojmích? A jaký má ten chytrák plán na to, aby pomoc nesloužila k podpoře terorismu?

Taky k tomu využívá propagandu Hamásu. Ta Izraelem údajně bombardovaná nemocnice se stovkami mrtvých byla podle nejnovějších zpráv pravděpodobně zasažena z Gazy odpalovanou raketou frakce spojené s Hamásem. A nebyla nejspíš zasažena přímo nemocnice, ale většinu škody schytalo parkoviště, takže údaj o počtu obětí je pravděpodobně brutálně přepálený. Hamás cíleně lže v rámci informační války a Salah jim v tom pomáhá. I kdyby to myslel upřímně, tak tímhle nevraživost spíš prohlubuje (Palestinci a jejich podporovatelé se utvrdí v tom, že Izrael bad, protože bombarduje nemocnice a tým Izrael asi nebude rád, že se o něm šíří lži). Člověk s dosahem jako on by se měl vyjadřovat s rozmyslem nebo vůbec, jinak dělá akorát medvědí službu.

Reagovat
Kapřík

A co řekl k vraždění Hamasu? Řekl vůbec něco?

Reagovat
r.mrazik

Mason Greenwood před několika týdny odešel z Manchesteru United na hostování do Getafe a brzy bude budoucnost řešit znovu. Ofenzivně laděnému fotbalistovi v Anglii příští rok končí smlouva, vedení mu pak mělo sdělit, že kontrakt neprodlouží.

sport-express.ru

.

zdroj krasny, verit nebudeme

Reagovat
Hlahart

kvůli tomu sem přesne jdu. Co to je za úchylku sem přebírat pouze tyhle sračka zdroje ze sračka země?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

vsak na tomhle sport-express.ru ma EF postavene expresky roky.

Reagovat
wild

Pochybujem, ze s nim predlzia zmluvu, ked ho poslali prec

Reagovat
r.mrazik

damage control,aby se zapomnelo

navic antony znovu hraje...neni duvod,aby mason hrat za MU nemohl,pokud nebude mit vykonnost

jestli ho pusti pryc a antony zustane,tak to jsou kreteni

Reagovat
wild

bude to tak

Reagovat
Salfovic

Taky bych si klidně vsadil, že už si PL nezahraje.

Reagovat
Busby babes

za United ne. Na to bych ted taky vsadil.

Reagovat
Busby babes

jo, z toho co se zatim pise, tak by to odpovidalo tomu, co unika z okoli INEOSu. Greenwood by mel skoncit.

Reagovat
r.mrazik

tak snad antony s nim

a ten,kdo ho privedl,tak by mel dostat pres hnaty taky

Reagovat
Busby babes

Antony bude imho pravne nakonec v pohode. Aspon to zatim nevypada, ze by mel celit necemu podobnemu jako Mason no. ale tezko soudit. ten, kdo ho priedl je ETH.

Reagovat
r.mrazik

Právně v pohodě je i Mason.

Jak říkám, extra podobné případy, totálně jiný závěr.

Reagovat
wild

Ja si myslim, ze s Greenwoodom by to uz teraz riesili inak - podobne ako s Antonym. Ale to uz nemozu.. uz ho odpisali a niet cesty spat

Reagovat
Busby babes

ja taky myslim, ze by to klub resil jinak. vubec by ho nezkousel vzit zpatky a zbavil by se ho rovnou. jako sledujete to deni okolo klubu vubec?

Reagovat
r.mrazik

sledujeme, nebo si myslis,ze internet mas jenom ty?

Reagovat
Busby babes

no obcas tak pusobite, kdyz pisete veci jako: dneska by situaci s Greenwoodem resili jinak a myslite tim to, ze by ho nevyradili z kadru.

Pritom jedna z veci, ktera se Arnoldovi s Muroughem dava za vinu jako obri chyba je jejich pokus vzit Greenwooda zpatky.

Reagovat
r.mrazik

zalezi jaky kanaly sledujes

dava se za vinu hlavne to,jak to komunikovali a cekali na to,jak kdo zareaguje misto reseni ihned...

samozrejme najdes i clanky kucharek a dalsich,kteri masona zpatky nechteji

ale u antonyho jsou dost ticho...sranda

Reagovat
Busby babes

porad dokola no. kucharky. lol. United maji pres 1000 zamestnancu. Fans meli i nejake protesty a tak. jako to tvoje hodnoceni je uplne mimo to, co se tam realne delo a jaka je v UK nalada okolo takovych veci.

U Anotnyho jsou ticho, protoze ho policie nezatkla a z niceho neobvinovala a zatim jen probiha vysetrovani. ta situace je uplne jina. aspon v tenhle moment. U Masona bylo rano/pres noc zverejnena ta videa a odpoledne uz sedel ve vazbe.

Reagovat
r.mrazik

jojo, porad dokola...dvoji metr patrika nachera

fans maji protesty porad...a meli by tedy mit i u antonyho

v UK je nalada kolem takovych takova,ze antony hraje a mason musel utect...klasicka anglie

Reagovat
Busby babes

whatever. agian, proste nevidis ten zasadni rozdil, tkery tam je. a ignorujes nejakej kontext, kerej okolo toho v ramci klubu je. to neni muj problem, jen ta diskuze je zbytecna, protoze ignorujes fakta

Reagovat
Herbmeister

Právně jo, ale tam je rozdíl v tom, že internetem šly fotky, audia, videa s Masonem. Tam si lidi udělali obrázek a je to o dost horší než u Antonyho, kde jsou důkazy pod pokličkou.

On i Mason nakonec zůstane, dá pár gólů v lalize, za rok bude jiná aféra a tohle vyšumí.

Reagovat
Busby babes

INEOS rika, ze Greenwooda neplanuje vzit zpatky, protoze si potrebujou naklonit fans na svoji stranu, protoze vedi jak se divaji na tu dohodu s Glazerama. a vzit zpatky Greenwooda by spustilo dalsi povyk a to si nemuzou dovolit. Tam pro ne neni zadnej win. Aspon tak to ted rikaj.

Reagovat
Herbmeister

jj, uvidíme. Těžko říct, jak to budou řídit. Pořád to byl generační talent, takže očekávám nějakou ojebávku.

za mě by si neměl za nás kopnout, musí být v týmu nějaká morální úroveň

Reagovat
r.mrazik

internetem sly i veci,ze museli zasahovat doktori MU,kdyz napadl tu svoji

internetem slo mraky veci

Reagovat
Busby babes

Mason v pohode neni, vsichni videli ta videa a slysely ty nahravky. nic takoveho u Antonyho neni. Mason mel jit pred soud, u Antonyho zatim ani policie z niceho neobvinila...

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
r.mrazik

tak znovu, pravne je mason v pohode

stejne jako je v pohode teda antony,na ktereho se vybalily zase sracky s tim,ze mu pomahali dokonce doktori MU,kdyz napadl tu svoji holku

tvarit se,ze je to uplne neco jineho je dost srandovni,kdyz jiny je akorat pristup klubu k tem dvoum,protoze antony stal ETH sto mega

Reagovat
Busby babes

ze ty nechapes ten rozdil v situacich, kterej tam je, neni moje chyba no ty situace jsou proste uplne jine. Aspon v tuhle chvili. U Antonyho se to muze zmenit, tam policie porad vysetruje. Ale zatim nebyl ani zadrzen ani obvinen. Mason byl oboje.

Reagovat
r.mrazik

a nakonec soudne sprosten. dal?

Reagovat
Herbmeister

Rozdíl je v tom, že jsou audiovizuální záznamy u jednoho a u druhého ne. Lidi to viděli, mohli si na to sáhnout. U Antonyho to je pořád " jedna paní povídala". I když to tak úplně není, ale chápeme se snad

Reagovat
r.mrazik

jak to? vsak ta antonyho taky sdilela fotky tech poraneni

je to uplne stejne,akorat jeden se resi v anglii a druhej v brazilie,ktera je kazdymu anglicanovi u prdele

Reagovat
Salfovic

A ta nahrávka ?

Reagovat
r.mrazik

tu ma mason k dobru

kazdopadne fotky se objevili v obou pripadech

Reagovat
Busby babes

a Antony zatim napada autenticitu tech fotek. a policie ho zatim nesebrala, i kdyz si ho kvuli tomu pozvali k vyslechu...

Reagovat
r.mrazik

vsak nic jineho mu ani nezbyva

u masona taky meli tu nahravku,ktera nedokazovala vlastne nic extra a fotky,ktere taky mohl napadnout

on tam neni moc velky rozdil, akorat jedno se soudi v anglii a druhe nekde v prdeli

Reagovat
Busby babes

agian: Mason sedel odpoledne v base a byl obvinen, druhej den prisla dalsi dve obvineni z dalsich zlocinu. Nic z toho zatim u Antonyho neni. pokud nevidis tenhle rozdil, tak je to fakt zbytecny cokoliv dal resit.

a Antonyho resi taky policie v UK btw. nejen v brazilii. a zatim teda nesoudi nikde.

Reagovat
r.mrazik

vidim rozdilne rozhodovani v anglii a brazilii,kde se to resi primarne

Reagovat
Busby babes

nebyl soudne sprosten. Soud neprobehl. je to docela zasadni detial.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jardin

Trochu bych se vrátil rok zpět k situaci Greenwood vs Partey. Tam se (jsi) tvrdilo, jak se MU zachovalo správně a Arsenal nechává hrát násilníka na ženách. Přitom tam ta situace s Parteym byla spíš blíž Antonymu, kterého teď obhajuješ, protože nejsou audiovizuální materiály atd. Nebo je tam nějaký větší rozdíl?

Reagovat
Busby babes

Partey je porad pousten na kauci, ne? nejak mu tam porad prodluzujou vazbu nebo jak to nazyvaji. tam uz josu nejak o krok dal. a uprimne bych tipnul, ze kdyby o tom mohla anglicka media reportovat, tak to mozna vypada jinak no.

Reagovat
Salfovic

Proč by o tom nemohla reportovat ?

Reagovat
Busby babes

protoze takove jsou zakony v UK.

Reagovat
Salfovic

Ale vždyť třeba o Giggsovi psali, ne ?

Reagovat
Busby babes

GIgs uz byl ale u soudu a tak. Vim, ze Guardian to jednou rozebiral, ze se vlastne o tom pripadu nemaji jak bavit, protoze nesmi rict nic, co by pomohlo identifikovat klub nebo hrace...

Reagovat
Busby babes

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/14psvh3/premier_league_footballer_accused_of_rape_has/

jinak tady lidi pisou, ze dokud nebude obvinen, tak ho nesmi jmenovat no

Reagovat
Nizzie

Tady si jenom odložím to, že mi vlastně dává Busby zapravdu v jedné z věcí, o které jsme se v případech Greenwood x Partey přeli, a sice "Mason v pohode neni, vsichni videli ta videa a slysely ty nahravky. nic takoveho u Antonyho neni. Mason mel jit pred soud, u Antonyho zatim ani policie z niceho neobvinila...". Místo Antonyho si můžeš dosadit Parteyho a výsledek je stejný.

Reagovat
Luc-Luc

Mo si muze rikat/psat co chce

Reagovat
owny✨

Mohamed Chcimír Salah

Reagovat
Salfovic

Škoda, že nevyzval i k ukončení masakrů v Izaeli.

Reagovat
eibe

Reagovat
Kapřík

Reagovat
JohnnyBravo

Robertson out na 10 týdnů. To jsem zvědavej jak ho nahraděj, imho jeden z nejdůležitějších hráčů. Koho tam maji dál? Akorát toho řeka?

Reagovat
Busby babes

Klopp on left-back options: "It's not just Kostas. He cannot play all the games from now on. Joe Gomez can also play the position. We have Luke Chambers and other young boys. We need options so that's good."

Reagovat
JohnnyBravo

Nic moc výběr teda.. no známe to moc dobře

Reagovat
aragorn

Bude sakra chybět. Nadruhou stranu v poslední době nebyl zrovna v top formě a jeho zranění otevírá možnost hrát toho invertovaného beka (TAA) naplno s tím, že levý bek bude defenzivnější (Goméz).

Trentovi by ubylo defenzivní práce ale zároveň by ta obrana byla vyváženější. Nevznikaly tam takové díry při brejcích atd.

Uvidíme ale jestli Klopp vůbec půjde touto cestou.

Reagovat
martin.b

Zrovna letos je Robertson možná ten nejslabší ze sestavy Ztráta to určitě je, ale rozhodně to není tak že by na něm tým/obrana momentálně stála.

Reagovat
JohnnyBravo

No tak viděl jsem teda jen první poločas, ale Tsimikas je teda hroznej, takže ztráta to určitě je...

Reagovat
martin.b

Což jsem přesně napsal.. ale jinak jo, Tsimikas se moc nepředvedl, častější vytížení ho ale třeba dostane do rytmu a bude platnej, dřív už to při delší absenci Roba potvrdil. Šance je to i pro Gomeze mít větší minutáž a dostat se do pohody.

Reagovat
JohnnyBravo

Tak jasně, ono když si přes nějakýho hráče v podstatě nekopneš a pak ho máš hned naplno nahradit, tak je to těžký. My se s marodkou na krajích obrany potýkáme celou sezonu, takže to znám moc dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele