Sanogo vysvětlil důvod potyčky s Albertem

25.11.2007, 16:02
Aktuality
Nepěknou reklamu svému klubu udělali Carlos Alberto a Boubacar Sanogo. Oba fotbalisté Werderu Brémy se v průběhu týdne poprali na jednom z tréninků, což nebyl ani zdaleka jediný problém s brazilským fotbalistou během jeho angažmá v Německu...

"Není to poprvé, co s ním jsou na tréninku problémy. Nejsem prvním hráčem, ale to, co mi udělal, zašlo až moc daleko. To nemohu přijmout. Stále se snažil zasáhnout moji nedávno zraněnou nohu. Byl jsem mimo hru čtyři týdny a když zaútočil poprvé, tak jsem ho varoval. Nerozumím mu, fotbal je tvrdý sport, to ví každý. Jsou však určité hranice, během tréninku již útočil na několik hráčů a nikdo mu nic neřekl. Každý by měl udržet emoce, ale to není můj styl," vysvětloval důvod potyčky Sanogo.

Alberto přišel do Werderu v létě a vinou zranění toho příliš zatím nenahrál. V Brémách se o něm navíc začíná pomalu mluvit jako o samotáři. "Všichni jsme se snažili ho zabudovat do týmu, ale pokud nechce, tak s tím příliš neuděláme," dodává Sanogo.

Oba fotbalisté byli za vzájemnou potyčku na tři dny vyřazeni z kádru Werderu a přišli tak o včerejší duel v Chotěbuzi. Druhý celek tabulky se s jejich absencemi vypořádal dobře a díky výhře 2:0 se i nadále drží na dostřel za vedoucím Bayernem Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No když si dají do držky,tak se alespoň uvolní atmosféra v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alberto to má v hlavě řádně vymleté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, asi nějak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžeš vědět, že to má v hlavě vymleté?

Reagovat
smazaný uživatel

"Není to poprvé, co s ním jsou na tréninku problémy. Nejsem prvním hráčem, ale to, co mi udělal, zašlo až moc daleko. To nemohu přijmout. Stále se snažil zasáhnout moji nedávno zraněnou nohu. Byl jsem mimo hru čtyři týdny a když zaútočil poprvé, tak jsem ho varoval. Nerozumím mu, fotbal je tvrdý sport, to ví každý. Jsou však určité hranice, během tréninku již útočil na několik hráčů a nikdo mu nic neřekl. Každý by měl udržet emoce, ale to není můj styl."

Reagovat
smazaný uživatel

to je důkaz, že to má v hlavě vymleté.. možná je jen frustrován.. ale dobře, dneska jsem nějaký přecitlivělý.

Reagovat
smazaný uživatel

za první větou měl být "?"..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele