Saviola si debut za Málagu užil, přispěl k výhře 3:1

16.09.2012, 17:09
Aktuality
Povedený debut v dresu Málagy za sebou má Javier Saviola. Argentinský útočník včera čekal na svou premiérovou trefu v dresu španělského klubu jenom necelých 27 minut a byl jednou z klíčových postav zápasu, v němž účastník Ligy mistrů vyhrál nad Levante 3:1...

Saviola ve 27. minutě otevíral skóre a prsty měl i ve vítězné brance, právě po jeho přihrávce z 58. minuty vrátil domácím vedení Joaquín. Málaga po výhře 3:1 zůstává neporažena, ve čtyřech zápasech získala deset bodů a usídlila se na druhém místě tabulky.

"Doufám, že budu fanouškům připravovat i další takováto odpoledne," radoval se po utkání Saviola.

"Když mě během střídání vyprovázel ze hřiště potlesk ve stoje, připomnělo mi to River Plate. Oslava mého gólu byla pro všechny ty, kteří mě podporovali," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
madridcan

Hrac, ktoreho mam v kutiku duse rad Nech sa mu dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Nechápu jak se mohl trefit já mu fandím mám ho rád i když hrál za Barcelonu a Benficu a docela mě mrzí že mu nestřílelo v Portugalsku tolik a že pak ho Jesus nestavěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele