SAVIOLA ZVAŽUJE BUDOUCNOST

21.04.2007, 17:02
Aktuality
Barcelona stále otálí s nabídkou nového kontraktu Javieru Saviolovi a argentinskému reprezentantovi začíná docházet trpělivost. 25letému útočníkovi na konci sezóny vyprší na Nou Campu smlouva a pomalu začíná přemýšlet, kam odejde...

"Každý zná mou situaci a mou prioritou nyní je najít nejlepší řešení pro svou budoucnost. Dostal jsem několik zajímavých nabídek... z respektu ke svému současnému klubu ale nebudu prozrazovat jména klubů nebo zemí, dokud neopustím Barcelonu," prohlásil Javier Saviola.

25letý fotbalista se letos do základní sestavy katalánského klubu prosadil pouze na přelomu roku, kdy skvěle nahradil zraněné Samuela Eto´oa a Lionela Messiho. Argentinský reprezentant střílel branky a vedení mu za odměnu slíbilo novou smlouvu. Její podpis je ale stále v nedohlednu, Barcelona má jiné priority a buducnost hráče, který na Nou Camp přišel před šesti lety za 28 milionů dolarů z River Plate, stále neřeší.

"Trenér mě na jednu stranu podržel, na druhou stranu mi nikdo neřekl nic bližšího a já nyní budu zvažovat další možnosti," řekl dále Saviola.

O účastníka světového šampionátu v Německu se údajně zajímá hned patnáct klubů. Jedním z největších favoritů na jeho podpis je Villarreal, který o hráče jevil zájem již v zimě.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zdravim,přesco všechno sledujete zápasy?Používám TVAnts,ale zápasy jsou většinou v horší kvalitě.Nepoužívá tu někdo něco lepšího?Jde mi hlavně o kvalitu obrazu.-)

Reagovat
HOST*Tavo

Já používam SopCast. Nevim jak by obstál proti PPstremu, ale oproti třeba TVU je milionovej.

Reagovat
HOST*Matej

JJ SopCast je dost slusny aj ja ho pouzivam.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,vyzkouším.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele