Scolari s odvoláním částečně uspěl

04.10.2007, 15:45
Aktuality
Luiz Felipe Scolari částečně uspěl s odvoláním proti trestu, který mu za jeho chování v kvalifikačním duelu mezi Portugalskem a Srbskem udělila UEFA. Z původních čtyřech zápasů se nyní staly dva měsíce a brazilský kouč tak bude moci na lavičku v závěrečném duelu proti Finsku...

Scolari se provinil po skončení domácího utkání se Srbskem, v jehož závěru Portugalci přišli o vítězství. Brazilský trenér napadl Ivicu Dragutinoviče a televizní záběry odhalily, že se obránce španělské Sevilly pokusil udeřit pěstí do tváře.

Scolari původně dostal stop na čtyři utkání a pokutu 20 tisíc švýcarských franků. Finanční postih zůstává i nadále v platnosti, čtyři zápasy se pak změnily na dva měsíce od doby, kdy byl původní verdikt vynesen. Brazilský trenér byl potrestán 20. září a na lavičku tak bude moci znovu usednout od 20. listopadu. Portugalce shodou okolností o den později čeká poslední vystoupení v kvalifikačním cyklu proti Finsku.

Brazilský kormidelník přijde o zápasy proti Ázerbájdžánu, Kazachstánu a Arménii, během nichž nebude moci jakkoliv komunikovat s týmem. UEFA mu ale dala podmínku, pokud by se Scolari během následujících dvou let znovu provinil proti pravidlům, bude mu automaticky pozastavena činnost na další měsíc.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
Antijuve

Pěkná fotka, jak se v tom Scolari vyžívá.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*cristi17

heh

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

jjjjjj

Reagovat
smazaný uživatel

Mu to zblokovali ne? Takže jakýpak trest, Drago měl určitě nějaký kecy, jak se na něj sluší, určitě zpochybňoval Scolariho původ Takže si dělo naprosto zasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím. Tihle horkokrevní balkánci jsou někdy na hřišti fakt hustí. A Scolari to řešil jako chlap - prostě mu ji flákl ...

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

haha horkokrvní balkánci ::biggrin presne tak ... dragutinovič si koledoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele