Sedláček se vrací do Česka. Někdejší mládežnický reprezentant se upsal Teplicím

27.08., 16:18
Aktuality
Richard Sedláček bude hrát za Teplice. (© FK Teplice)

Teplice angažovaly záložníka Richarda Sedláčka. Pětadvacetiletý středopolař uspěl na testech a se Severočechy jakožto volný hráč podepsal blíže nespecifikovanou smlouvu. Prvoligový klub ze Stínadel o tom informoval na svém webu.

Sedláček již v minulosti v Teplicích působil v mládeži. Prošel také pražskou Spartou, odkud v 19 letech přestoupil do Nizozemska. Nejprve nastupoval za druholigovou rezervu Alkmaaru, poté hrával ve stejné soutěži za Venlo. Po vypršení kontraktu se vrátil do Teplic, kde si může připsat první starty v české lize.

Severočeši se snaží posílit mužstvo po nepovedeném vstupu do sezony. Z úvodních šesti kol získali jen tři body a v tabulce nejvyšší soutěže jsou předposlední. "Jsem rád, že se po šesti letech vracím do Česka, a jsem také rád, že to je v Teplicích, kde jsem tak trošku vyrůstal. Nemůžu se už dočkat hrát zase na Stínadlech," uvedl Sedláček.

"Z naší strany po týdenním testování přišlo rozhodnutí, že bychom byli rádi, aby zde pokračoval. Hrál dlouhodobě druhou nizozemskou ligu, nyní jsme dostali informaci, že může přijít na testy, a v těch obstál," řekl teplický trenér Zdenko Frťala.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
monty25

V současné situaci může Teplicím jenom pomoct, i když o něm vím asi tak týden.

Tady jsem s ním našel rok a půl starý rozhovor, když byl ještě v Nizozemsku...

https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/richard-sedlacek-rozhovor-sparta-nizozemsko.A230120_703957_fot_zahranici_ten?h=993957AD68997D0CE31F14C6124D8C18

Reagovat
Pablos

OT: tak Plzeň zkouší nějákého Markoviče z Partizanu, ale zájem má i Rayo Vallecano, to asi neklapne A pak zkouší či zkoušela Spáčila no.

Reagovat
Bex5

Spacila bych chtel uz z duvodu, ze mi sere Jemelka. A kdo by chtel do Spanel, kdyz muze bydlet vedle Pamely?

Reagovat
Pablos

a to zase jo, rozumný argument

Reagovat
Pablos

A Přikryl nejspíš zpět do ligy.

Reagovat
monty25

Už je tady expreska, že ho chtějí Pardubice a Dukla. To bych teda čekal lepší týmy...

Reagovat
Pablos

Však už je starej né ? A docela se o něm ani neslyšelo... já osobně jsem myslel, že už i skončil

Reagovat
monty25

Tak je mu 32, to může po vzoru Petržely hrát ještě dlouho. Jinak ale chápu, že za Duklu v minulosti hrál a Saňák ho nejspíš bude znát z mládeže v Olomouci.

Reagovat
Pablos

Tak to bych si netipl... jsem myslel, že už třeba 35, tak to zase tak ten čas neletí

Reagovat
Pablos

A z toho Sedláčka máš jakej dojem ?

Reagovat
monty25

V životě jsem ho neviděl hrát.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mr.Mike

To bylo poprvy co sem o nem slysel a ted to je podruhy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele