Sedmdesátiletý Gasset přerušil důchod a bude trénovat Montpellier

Včera, 18:59
Aktuality
Jean-Louis Gasset (© AFP)

Sedmdesátiletý fotbalový trenér Jean-Louis Gasset vydržel v důchodu jen pět měsíců, protože přijal nabídku vést prvoligový francouzský tým Montpellier.

Po víkendovém domácím debaklu 0:5 od Marseille odvolalo v pondělí vedení posledního klubu ligové tabulky Michela Der Zakariana a dnes představilo Gasseta jako jeho nástupce. Úkol má jasný: zachránit tým před sestupem.

Gasset strávil v Montpellier většinu hráčské kariéry a později v něm zahájil trenérskou dráhu. Nyní přebírá tým na posledním místě Ligue 1 s pouhými čtyřmi body z osmi zápasů. Již před sedmi lety klub zachránil před sestupem. Vedl i jiné celky v rodné Francii nebo reprezentaci Pobřeží slonoviny. Naposledy měl do května angažmá v Marseille, pak tvrdil, že s trénováním končí.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele