SEEDORF SE STĚHOVAT NEHODLÁ

16.05.2007, 23:07
Aktuality
Clarence Seedorf je jedním z vůbec nejzkušenějších fotbalistů minimálně v Evropě. Nizozemský záložník sbíral trofeje v Holandsku, Španělsku a Itálii a vyhrál Ligu mistrů se třemi rozdílnými kluby. Teď, ve svých 31 letech, již ani nepřemýšlí o dalším stěhování...

"Nemyslím si, že se ještě budu stěhovat, hráč jako já si impulz najde každý rok a je to vzrušující. Můj kontrakt je stále ještě dlouhý a ve 34 nebo 35 se již nebudu chtít stěhovat," pohlásil záložník AC Milán, jehož barvy hájí od roku 2002.

Seedorf patří do základní sestavy trenéra Carla Ancelottiho a na San Siru je velmi spokojený, o čemž svědčí i následující věty: "Rád bych tady ukončil kariéru. Je tu dobrá parta lidí a bylo by velmi těžké odejít kvůli já nevím čemu," říká dále Seedorf.

Seedorf je jediným fotbalistou, který dokázal vyhrát Ligu mistrů se třemi různými kluby. Nejprve triumfoval s Ajaxem, poté následovalo prvenství s Realem Madrid a naposledy s milánským AC. Výhry s Rossoneri mohou být již brzy dvě, za týden se totiž italský klub v dalším finále střetne s Liverpoolem.

"Dostat se do finále bylo jedním z našich cílů společně s tím skončit v lize do čtvrtého místa. Tvrdě jsme pracovali a věděli, že můžeme dosáhnout něčeho velkého. Postavit se znovu Liverpoolu bude dalším motivačním faktorem. Jsem si jistý, že si povedeme dobře. Máme zkušenosti a víme, jak se připravit na podobný tip zápasu. Chceme zvednout trofej a tentokráte to neskončí penaltami," věří Seedorf v úspěšnou odvetu za dva roky starou porážku od stejného soupeře.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Shevchenko

Gattuso - Pirlo - Kaká - Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

jj asi souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

jj asi souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo - Carrick - Scholes - Giggs (tedy alespoň letos)

Reagovat
Shevchenko

Taky jsem přitom myslel na Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že proti vám to byla bída, ale když vemu, jakou měli náročnou sezonu a za sebe dost špatné náhrady... Vaše záloha špatně fungovala v lize, v LM to byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ešte keď ten mafián dotiahne Ronaldinha

Reagovat
HOST*

jj

Reagovat
HOST*

kaka gattusu pirlo seedorf

Reagovat
HOST*Bini

ac má nej zálohu v evropě již dlouhodobě,je to daný mnoholetou sehraností těhle 4 borců....podle mýho názoru....

Reagovat
HOST*Vagus

podle tvýho blbého názoru

Reagovat
HOST*MÁRTY

BLBEJ NÁZOR MÁŠ TY...AC MÁ NEJ ZÁLOHU UŽ NĚJAKOU DOBU WOE

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč!! v Manchesteru je dobrej akorát Ronaldo jinak je to pruměrná zaloha

Reagovat
HOST*inzaghi

no eště aby Clarence někam chodil...s tím manchesterem si vytři...Pirlo - Rino - Clarence - Ricky Kaká - to jsou bozi.FORZA AC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ACM malo s prehľadom najlepšiu zálohu tak pred 2 rokmi.Túto sezónu to až také nebolo, ale teraz ku koncu sezóny sa stará garda opäť dostala tak, kde bývala.

Ale je dobré poznamenať, že ACM už hráva vätšinu zápasov s 5-člennou zálohou, takže k tejto partičke borcov musíme pridať ešte Ambrosiniho (a v jesennej časti Brocchiho).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele