Šenkeřík by rád navázal střeleckou nit proti Rumunům

01.10.2008, 15:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufam ze da alespon nekdo gola a Slavia postoupi preju to vsem ceskym klubum.Banik to asi neda.....Slavia mozna.......a Sparta by mela

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim ze Banik prohraje jedna nula, Slavia da dva nebo tri goly a postoupi a Sparta uhraje 1:1 nebo prohraje 1:O, ae Sparta nepostoupi

ani ji to nepreju

Reagovat
kubys

Aha, takže to je super, že tu jsou lidi, kteří chtějí, aby se nám snižoval už tak bídný koeficient!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, podle mého by se měli české týmy navzájem podporovat ať už jsi fanoušek sparty a hraje slavie. Českému fotbalu pak nesmírně prospívá když je více vidět na evr. scéně.. ať už jakkoliv (viz. slavie vs. gunners 0:7)

Reagovat
kubys

Jako já jsem Baníkovec, ale přestal jsem věřit v to, že postoupíme - doma jsme totiž měli jasně vyhrát a ještě k tomu si dáme vlastňák, prostě hrůza Sparťaní se oklepou a Zagreb rozkopou sice defenzivním fotbalem, ale i tak postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi dobrý k...t,víš to?

Reagovat
smazaný uživatel

to patří Don Dani Ochovi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dnes odehraje skvělý zápas a přes průměrnou Vaslui postoupí. Kvalitativně jsou na tom hráči Slavie jednoznačně lépe. V posledních zápasech v lize působí sebevědomím dojmem, jejích hra má řád, systém... Věřím, že slávisté dnes uspějí v normálním hracím čase.

Tipuji: 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele