Serie A - preview 10. kola: Dvě pondělní dohrávky

27.10.2023, 09:27, aktualizováno 30.10.2023, 08:21
Previews
Mattia Zaccagni (© AFP)

Lazio vyhrálo dvakrát za sebou a další triumf chce přidat v pondělní, Fiorentina mu ale rozhodně nedá nic zadarmo. Do akce jde i Atalanta, jejím soupeřem bude Empoli.

Empoli FC - Atalanta Bergamo

pondělí 18:30

Fotbalisté Empoli před týdnem zvládli derby s Fiorentinou a věří si i na dalšího pohárového aspiranta Atalantu. Hosté jsou favoritem, hovoří pro ně jednak pozitivní vzájemná bilance, ale také výrazně lepší postavení v tabulce.

Empoli má za sebou velké vítězství. Derby dell'Arno na hřišti Fiorentiny ovládlo po brankách Francesca Caputa a Emmanuela Gyasiho 2:0 a trochu zlepšilo jinak nelichotivé postavení v tabulce. Pro Azzurri to byla teprve druhá výhra v sezoně, nicméně přišla pod staronovým koučem Andreou Andreazzolim, jenž teprve před nedávnem nahradil odvolaného Paola Zanettiho.

Pro domácí teď bude důležité na výsledek navázat a ukázat svým příznivcům, že zdaleka nešlo jen o náhodu. Krom toho body potřebuje Empoli jako sůl, protože náskok na poslední nesestupové pozici činí jen jeden bod.

V mnohem lepší situaci je Atalanta, která i letos bojuje o umístění v první čtyřce. Před týdnem si Gasperiniho svěřenci připsali výhru nad Janovem, čímž odčinili porážku z Říma, ale ve čtvrteční Evropské lize brali jen remízu 2:2 s rakouským Sturmem Graz. I přes toto klopýtnutí zůstává Atalanta na čele skupiny D o tři body před Sportingem, navíc Sturm Graz přivítá v dalším kola v domácí Gewiss Aréně.

Atalanta cestuje do Toskánska jako velký favorit. Vzájemná bilance hovoří jasně v její prospěch, nicméně Empoli už několikrát dokázalo Orobici nepříjemně zaskočit. Naposledy se tak stalo v květnu loňského roku, kdy Empoli vyhrálo v Bergamu 1:0.

Oba tábory jsou v poměrně dobré kondici a hlásí jen jednu absenci. Empoli musí oželet start Pezzelly, zatímco Atalantě chybí Touré. Zejména na hostující straně se nedají vyloučit některé změny, protože Atalanta má za sebou náročný pohárový týden.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Berisha - Ebuehi, Walukiewicz, Luperto, Cacace - Marin, Grassi, Maleh - Cambiaghi, Caputo, Cancellieri

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Scalvini, Djimsiti, Kolašinać - Holm, De Roon, Ederson, Ruggeri - De Ketelaere - Scamacca, Lookman

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.10 - 1.64

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

SS Lazio - ACF Fiorentina

pondělí 20:45

I na pondělí má italská Serie A k dispozici velký tahák. Na Stadio Olimpico přivítá vicemistr Lazio jiného pohárového zástupce Fiorentinu. Hostům se zatím daří lépe, ale Biancocelesti naposledy dvakrát v lize vyhráli a jejich forma roste.

Po třech kolech Ligy mistrů je Lazio mimo postupové pozice na třetí příčce. Může za to poslední porážka 1:3 na stadionu De Kuip v Rotterdamu. Definitivně nic ztraceného není, protože Lazio přivítá nizozemský Feyenoord doma a může ho v tabulce přeskočit. "Teď nás čekají dva zápasy doma a pokusíme se z nich vytěžit maximum. Ve skupině, kde máme šest zápasů, by byla jedna porážka z těchto dvou problematická. Je před námi ještě dlouhá cesta a my doufáme, že jí zvládneme, nicméně s takovým přístupem se to nepodaří," varoval trenér Sarri.

O změně mentality hovořil i Pedro. "Pokud chceme vyhrávat, je důležité, abychom začínali s jinou mentalitou. Nemyslím si, že bychom hráli špatně, ale musíme začínat lépe," dodal bývalý křídelník Barcelony. Biancocelesti budou potřebovat lepší přístup už v pondělní dohrávce, protože Fiorentina má za sebou úplně jiné a mnohem úspěšnější pohárové vystoupení.

Viola se potřebovala vzpamatovat z nečekané ligové porážky od Empoli a Čukaričkám v Konferenční lize nedala šanci. Viola vyhrála drtivým způsobem 6:0 a poprvé ve skupině vyhrála. Hlavní hvězdou večera byl střelec Lucas Beltrán.

"Dlouho jsem na tento okamžik čekal a chtěl bych ho věnovat klubu. Byl to perfektní večer a jsem moc rád za góly a vítězství. Po porážce s Empoli bylo důležité přijít s takovou reakcí," řekl Beltrán pro Sky Sport Italia. Každopádně situace ve skupině F zůstává hodně zamotaná, protože hned tři týmy, včetně Fiorentiny, mají na kontě shodný počet pěti bodů.

Fiorentina má Laziu co oplácet. Poslední vzájemné měření sil sice skončilo plichtou, ale před tím museli hosté zkousnout hořkou porážku 0:4. Viola porazila římský celek naposledy v květnu 2021 a její triumf ve věčném městě je ještě starší.

Maurizio Sarri má jen jednu absenci a tou je obránce Casale. Samozřejmě neúspěch s Feyenoordem ho nutí udělat nějaké změny v sestavě. Ty zřejmě čekají i Fiorentinu. Hosté se ve věčném městě musí obejít bez Doda, Castrovilliho, Miny a Kayodeho.

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Patric, Romagnoli, Marušić - Guendouzi, Rovella, Luis Alberto - Felipe Anderson, Castellanos, Zaccagni

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Comuzzo, Milenković, Quarta, Parisi - Arthur, Duncan - Ikoné, Bonaventura, González - Beltrán

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.41 - 3.23

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Frosinone Calcio

neděle 12:30

V neděli po obědě se nováček Cagliari pokusí poprvé v sezoně zvítězit a má přijatelného soupeře, protože forma Frosinone se poněkud zasekla. Hosté jsou na tom samozřejmě lépe, ale z posledních pěti zápasů vyhráli jediný a ani na Sardinii to nebudou mít jednoduché.

Smutná série bez výhry nadále pokračuje. Nováček letošní Serie A nebyl v devíti kolech schopný ani jednou zvítězit, ale pevně věří, že se to povede v neděli po poledni. Cagliari k tomu má veškeré předpoklady - domácí prostředí Sardagen Arény i schůdného soupeře, který zrovna není v nejlepší formě.

Sardiňané v minulém kole alespoň zastavili sérii čtyř porážek, i když remíza na Salernitaně je z jejich pohledu pořád málo. Po devíti kolech tak patří Cagliari poslední místo v tabulce, ale jelikož ztrácejí i jiné týmy, není manko na nesestupové pozice zase tak výrazné.

Po vynikajícím začátku se poněkud zasekla forma Frosinone. Z posledních pěti kol vyhráli Di Francescovy svěřenci jen jedno utkání a na Sardinii budou hledat zpět ztracenou formu.

Očekává se vyrovnané utkání. V dubnu letošního roku, ve stejných kulisách, branka nepadla a i utkání ve Frosinone nemělo vítěze. Povede se tentokrát jedné straně ukořistit tři body?

Oba tábory hlásí před zápasem několik absencí. Pokud jde o domácí, těm nepomohou zranění Aresti, Rog a Capradossi. Frosinone zase cestuje na jih bez Kalaje, Harrouiho, Gelliho a Mazzitelliho.

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Nandez, Dossena, Goldaniga, Augello - Makoumbou, Prati, Deiola - Mancosu, Oristianio, Luvumbo

Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Turati - Oyono, Romagnoli, Okoli, Marchizza - Brescianini, Barrenechea - Soulé, Reinier, Baez - Cheddira

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.50 - 3.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Udinese Calcio

neděle 15:00

Návrat Gabriela Cioffaniho by podle klubového vedení mělo zlepšit výkonnost, ale samozřejmě se to ukáže až na hřišti. Udinese v jeho obnovené premiéře zavítá do Monzy, která se před porážkou s AS Řím vezla na vlně pozitivních výsledků.

Monza se konečně rozehrála a stoupala tabulkou, než přišel zápas na Stadio Olimpico v Římě. Vlci zvítězili nejtěsnějším rozdílem 1:0 a Monze připravili porážku po takřka dvou měsících. Svěřenci trenéra Palladina mají pořád co zlepšovat, doma proti Udinese se budou chtít vrátit na vítěznou vlnu.

Vedení Udinese už došla trpělivost s trenérem Andreou Sottilem a po dalším neúspěchu sáhlo po dlouho očekávané změně. Nikdo nový ovšem nepřišel, koučem byl totiž jmenován starý známý Gabriele Cioffani. Klasická italská trenérská rošáda má za úkol zlepšit situaci a konečně přivést do Udinese vítěznou náladu. Zebry jsou totiž jedním z týmů, který za devět kol ještě nevyhrál.

Na hřišti Monzy se to pochopitelně může povést, protože historicky tam má Udinese "stoprocentní" bilanci. Nutno však podotknout, že v Monze zatím odehrálo jen jediný zápas Serie A - v srpnu roku 2022.

Cioffanimu se zatím nevyhýbá rozsáhlá marodka, Udinese půjde do nedělního souboje znovu bez Lovriće, Davise, Ehizibueho, Brennera, Deulofeua a Ebosseho. Také domácí nebudou kompletní, jejich řady prořídly o Izza, Cittadiniho, Caprariho a suspendovanou dvojici Gomez - D'Ambrosio.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Carboni, Pablo Marí, Caldirola - Kyriakopoulos, Gagliardini, Pessina, Ciurria - Colpani, Mota Carvalho - Colombo

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Perez, Bijol, Kristensen - Joao Ferreira, Pereyra, Samardžić, Walace, Kamara - Thauvin, Lucca

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.49 - 3.66

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Řím

neděle 18:00

Hlavní lákadlo víkendového programu se jmenuje Romelu Lukaku, který se v dresu AS Řím vrací do míst svého bývalého působiště - na milánské San Siro. Inter přivítá "Vlky" coby aktuální lídr italské soutěže a jeho ultras už předem avizovali, že Lukakua plánují vypískat.

Zhruba 30 000 píšťalek měli mít nachystané ultras Interu, ale italské úřady tuto akci zakázaly. I tak čeká Lukakua velmi bouřlivá atmosféra a pravděpodobně pískot při každém jeho doteku s balónem. Belgický hromotluk byl přitom nejvýraznější postavou Interu při mistrovském tažení v roce 2021 a svými výkony přispěl i k postupu Nerazzurri do finále Ligy mistrů. Rozchod s Interem ale neproběhl dobře a Lukaku to na San Siru pocítí. "Proč San Siro vypíská Lukakua a nikdy nevypíská Mourinha? Myslím, že to není tak těžké. Lukaku měl jen říci: Díky za všechno, bylo to skvělé atd. Stačilo to říci dříve," myslí si v rozhovoru pro La Gazzetta dello Sport bývalý obránce Marco Materrazzi.

Zklamaný z Lukakuova přístupu byl i jeho útočný parťák Lautaro Martínez. "Přiznám se, že mě to bolelo a byl jsem naštvaný. I já jsem se mu v těch chaotických dnech snažil zavolat, ale nikdy mi neodpověděl, ani nikomu ze spoluhráčů. Po tolika společných letech a po všem, co jsme zažili, jsem byl zklamán. Je to ale jeho volba a přeji mu jen to nejlepší," zavzpomínal útočník Interu.

Inter bude proti AS Řím hájit vedoucí pozici a po uplynulém týdnu je ve slušné formě. V lize dal rychle zapomenout na ztrátu (2:2) s Boloňou a hladce 3:0 porazil FC Turín. Vítěznou náladu si přinesl i do Ligy mistrů a výhrou 2:1 nad Salzburgem se přiblížil postupu ze skupiny.

Úspěšné pohárové vystoupení má za sebou i AS Řím. V Evropské lize si Giallorossi bez problému poradili se Slavií (2:0) a po třech kolech jsou stoprocentní. Postup do jarní části by jim podle předpokladů neměl uniknout. Trochu jiná situace panuje v Serii A, kde je Řím až sedmý. Vlkům hodně ublížil začátek sezony, ve kterém se jim vůbec nedařilo. Teprve v poslední době se výkony Mourinhova týmu zvedly a po třech výhrách v řadě přišel postup tabulkou směrem nahoru.

Poslední vzájemný zápas byl v režii Interu, který v květnu vyhrál na Stadio Olimpico 2:0. Doma se však Nerazzurri nedařilo a Řím při návštěvě San Sira bral výhru 2:1. Byla to jedna z mála výher za uplynulých šest let.

Trenér domácích Simone Inzaghi nebude moci počítat s útočníkem Arnautovićem a na marodce zůstává i Cuadrado. Všechny hráče nemá k dispozici ani "The Special One". Do Milána neodcestoval Argentinec Dybala a mimo hru jsou i Abraham, Kumbulla, Sanches a Pellegrini.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Dimarco - Thuram, Lautaro

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Mancini, Llorente, Ndicka - Karsdorp, Cristante, Paredes, Bove, Zalewski - El Shaarawy, Lukaku

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.17 - 6.95

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Milán

neděle 20:45

Mistrovská Neapol se v případě výhry může přiblížit Milánu na rozdíl jednoho bodu. Obhájci prvenství mají za sebou mimořádně povedený týden, což potvrdili i v Lize mistrů, což se rozhodně nedá říci o AC, jehož trápení v ofenzívě nebere konce. Souboj dvou posledních italských šampionů má na stadionu Diega Armanda Maradony výkop ve 20:45 našeho času.

Neapol se pozvolna rozjíždí a postupně vylepšuje stávající formu. V rámci italské soutěže si Garciův tým naposledy poradil s Veronou a na pohárové scéně udolal berlínský Union 1:0. Po třech zápasech Ligy mistrů patří Neapoli druhé postupové místo za suverénním Real Madrid a už v domácí odvetě proti Unionu může udělat zásadní krok. "Víme, že hrajeme doma proti přímému konkurentovi a opravdu chceme vyhrát. Máme zajímavou sérii výsledků a hráči dobře vědí, že jedině dvě, tři výhry za sebou nám pomohou se zlepšit," Rudi García. Partenopei se postupně dostali do první čtyřky a tuto pozici si budou chtít v bitvě dvou posledních vítězů Scudetta minimálně pojistit.

Pokud jde o hostující stranu, aktuálně na tom Milán není dobře. Před týdnem prohrál šlágr s Juventusem 0:1 a ve středu dostal v Lize mistrů lekci od PSG. Situace v milionářské soutěži je pro sedminásobného vítěze alarmující, protože za tři zápasy nedokázal vstřelit ani gól a ve skupině je poslední. Celkově natáhl sérii bez vstřelené branky v této soutěži na pět duelů a to se mu nikdy předtím v historii nestalo. Ofenzivní trápení nepřichází zrovna v pravou chvíli, protože proti Neapoli bude potřeba útočit. V Serii A není situace tak dramatická. Ano, AC prohrálo zápas s Juventusem, ale předtím bylo na vítězné vlně a dostalo se před Inter na první místo.

"Tým chce udělat změnu. Je to poprvé v sezoně, co jsme prohráli dva zápasy v řadě s přímými konkurenty. Zítra hrajeme další a budeme muset ukázat, že máme kvalitu. Je nutné se koncentrovat celých 95 minut. Musíme žít přítomností, udělali jsme nějaké chyby a dosáhli výsledků, které jsme nechtěli, ale v Neapoli máme šanci ukázat, že jsme lepší," rozhovořil se na tiskové konferenci Stefano Pioli. Poklonu vysekl i trenérovi soupeře Rudimu Garciovi, se kterým se naposledy potkal při římském derby. Garcia vedl AS Řím, Pioli zase Lazio. "García je výborný trenér. Na začátku měl nějaké potíže, což bývá normální, ale teď hrají dobře. Je pravda, že jim chybí Osimhen, ale i loni bez něj dosahovali skvělých výsledků."

Zní to možná neuvěřitelně, ale Neapol doma porazila AC Milán naposledy v roce 2018. Rossoneri se pod Vesuvem pravidelně daří, což platilo i v minulé sezoně. Ta byla specifická v tom, že se oba celky potkaly i ve čtvrtfinále Ligy mistrů a zatímco v Serii A opanovala titul Neapol, v Lize mistrů šel dál Pioliho tým. "Zítřejší zápas je důležitý. Minulost je minulost. Vyhráli jsme naše dva poslední zápasy a to je pro nás směrodatné. Výkony se lepší," odmítal se ohlížet do minulosti Rudi Garcia.

Garcia postrádá dva důležité články základní sestavy. Jednak nemůže počítat s obráncem Juanem Jesusem a především pak s útočníkem Victorem Osimhenem. Právě absence nigerijského kanonýra bývá hodně citelná. Ale AC je na tom ještě hůře, protože na jeho marodce zůstávají Sportiello, Loftus-Cheek, Chukwueze, Caldara, Bennacer i Jović.

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Mario Rui - Cajuste, Lobotka, Zielinski - Politano, Raspadori, Kvaracchelija

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Musah, Krunić - Reijnders, Pulišić, Giroud - Leao

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.47 - 3.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Bologna FC

sobota 15:00

Měsíc říjen není pro Sassuolo zrovna zaslíbený a alespoň o jednu výhru bude usilovat v jeho kalendářním závěru. Neroverdi přivítají Boloňu, která si udržuje zajímavou formu a s výjimkou prvního zápasu neprohrála.

Je to už řekněme klasický problém Sassuola. Porazit věhlasný celek není v jeho podání vlastně nic překvapivého, ale navázat na to výsledkově proti papírově slabším soupeřům, to je oříšek. Přesně to Dionisiho tým aktuálně prožívá. Sassuolo naposledy vyhrálo na hřišti Interu, stalo se tak jen týden poté, co doma přejelo zase jiný zvučný celek Juventus, ale v dalších kolech už nevyhrálo. Neroverdi ztratili jak s Monzou, tak i s Lecce a v tabulce se jejich posun zabrzdil. Sassuolo přešlapuje na třinácté příčce a to není pozice, se kterou by bylo spokojeno.

Naopak naprostá spokojenost panuje na severu Itálie v Boloni - ta je osmá jen s dvoubodovou ztrátou na evropské poháry. Thiago Motta odvádí s týmem vynikající práci a krom zahajovacího duelu s AC Milán neprohrál. Boloňa v dosavadních devíti kolech obrala o body i věhlasnější týmy jako Inter nebo mistrovskou Neapol a na rozdíl od Sassuola zvládá i zápasy s ostatními celky.

Sobotní zápas na Mapei Stadium nemá jasného favorita a potvrzuje to i vzájemná bilance. Tu sice loni ovládla Boloňa, ale o nějaké dlouhodobé převaze nemůže být řeč. Ve prospěch Rossoblu ale hraje aktuální forma, která je více než slušná.

Pokud jde o domácí, těm budou scházet Viti, Álvarez, Obiang a Henrique. Boloňa je na tom lépe a kouč Motta musí oželet jen dvojici Soumaoro - Lucumim.

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Ferrari, Vina - Boloca, Račić - Berardi, Bajrami, Laurienté - Pinamonti

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Beukema, Calafiori, Lykogiannis - Aebischer, Freuler, - Orsolini, Ferguson, Saelemaekers - Zirkzee

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.57 - 2.75

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

US Lecce - Turín FC

sobota 18:00

V sobotu odpoledne dojde také na souboj Lecce a Turína, ve kterém půjde o ukončení série bez vítězství. Lecce na něj čeká čtyři duely, šňůra Granata je pak ještě o jeden zápas delší.

Jinými slovy ani jeden tým není v optimálním rozpoložení. Forma Lecce z úvodu sezony je pryč a v tabulce se to projevilo pádem na desáté místo. Výsledky jihoitalského mužstva je nutno vidět v širším kontextu. Lecce totiž nezvládlo dva zápasy s velkými favority Juventusem a Neapolí a následně jenom remizovalo se Sassuolem a na hřišti Udinese.

Lecce se může zase spolehnout na bouřlivé domácí prostředí a rádo by zopakovalo podobné vítězství jako v roce 2020. Tehdy Granata porazilo vysoko 4:0. Letos v březnu se na Via del Mare hrálo také a Turín zvítězil 2:0.

Jaké to je získat tři body už Turín dlouho nepoznal. Naposledy se tak stalo v polovině září na hřišti Salernitany a od té doby získal pouhé dva body. Je pravda, že Granata měla hodně náročný los a v podstatě hrála se samými favority - Juventusem, Interem i oběma římskými kluby.

Ani jedna strana nebude kompletní. Trenér D'Aversa nemůže počítat s dvojicí Dermaku - Blin. Na druhé straně barikády zase nepomohou zranění Djidji, Soppy, Schuursa a Vlašić.

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Gallo - Kaba, Ramadani, Rafia - Almqvist, Krstović, Banda

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Vojvoda, Buongiorno, Rodríguez - Bellanova, Linetty, Ricci, Gineitis, Lazaro - Sanabria, Pellegri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 2.85 - 3.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Juventus FC - Hellas Verona

sobota 20:45

Italská Serie A může mít minimálně do neděle nového lídra. Pokud Juventus splní papírové předpoklady a porazí Hellas, posune se na první místo. Stará dáma má za sebou vítězný duel na San Siro a povinnost jí velí doma zvítězit.

Juve se konečně dočkalo velkého vítězství a ze San Sira přivezlo důležité tři body. Natolik důležité, že je další výhra posune na první místo tabulky, tedy minimálně do nedělních zápasů obou milánských velkoklubů.

Od porážky se Sassuolem se Stará dáma zlepšila a patrné je to zejména v defenzívě. Allegriho svěřenci totiž čtyři zápase v řadě neinkasovali a do tabulky zapsali deset bodů. Pozornou defenzívu teď prověří Verona a Allegri sobotního návštěvníka rozhodně nepodceňuje. "Verona je fyzicky silný tým a má dobré hráče. Musíme získat pozitivní výsledek, abychom podpořili vítězství nad Milánem. Nikdo nebere Scudetto na lehkou váhu, ale musíme být realisté. Tvrdě pracujeme a jestli se chceme zlepšovat, musíme v tom pokračovat," nabádá Allegri.

Navzdory těmto faktům se Juventus na horkého favorita na Scudetto nepasuje. "Juventus čeká skvělá budoucnost. Abychom vybudovali silný tým, všichni potřebujeme růst jak po technické, tak i psychické stránce. Našim jasným cílem je dostat se mezi nejlepší čtyři," dodal opatrně italský kouč.

Do Turína přijede Hellas Verona, kterému se vůbec nedaří. Hosté sice vyhráli první dva duely nové sezony, ale pak už přišla série bez výhry. Tým trenéra Baroniho čeká na tříbodový zisk od konce srpna, kdy překvapivě porazil AS Řím 2:1.

O tom, kdo bude v sobotu večer favoritem netřeba vést diskuze. Juventus je neúspěšnějším týmem Apeninského poloostrova a s Veronou má výbornou vzájemnou bilanci. Neznamená to však snadný zisk tří bodů, protože kupříkladu loni rozhodla o výhře vždy jediná branka.

Pogba s Fagiolim jsou aut a bohužel to nejsou pro Allegriho jediné ztráty. Chybí rovněž De Sciglio, Alex Sandro a Danilo. Co se týče Hellasu, tomu v Turíně nepomohou Cabal, Braaf a Hien.

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Gatti, Bremer, Rugani - Weah, McKennie, Locatelli, Rabiot, Cambiaso - Vlahović, Kean

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Terracciano, Dawidowicz, Magnani - Faraoni, Duda, Folorunsho, Lazović, Suslov - Ngonge, Djurić

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.86 - 9.79

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Janov CFC - Salernitana Calcio

pátek 20:45

Zvláštní páteční večer prožijí trenéři obou celků Alberto Gilardino a Filippo Inzaghi. Společně jako útočníci získali v roce 2006 titul mistrů světa a třeba s AC Milán vyhráli i Ligu mistrů. Kdysi skvělí kanonýři teď budou stát proti sobě, protože Janov hostí Salernitanu.

Málokdy se stává, aby proti sobě nastoupili dva bývalí spoluhráči a ještě méně se stává, že oba byli útočníci a společně vyhráli, co se dalo. Alberto Gilardino prožil v AC Milán své nejlepší časy a nyní vede jako hlavní kouč FC Janov. Grifony v loňské sezoně vrátil mezi italskou elitu a i v této sezoně předvádí zajímavé výkony.

Poslední zápasy se nicméně nepovedly, protože Janov nejprve prohrál s AC Milán 0:1 a bez bodu se vracel i z Bergama (0:2). V tabulce klesl na patnácté místo a body proti Salernitaně by se mu šikly. Nováček přivítá na stadionu Luigi Ferraris aktuálně předposlední Salernitanu.

Té se vstup do sezony nepovedl a vedení se rozhodlo pro změnu trenéra a příchod Filippa Inzaghiho. Ten už stihl získat bod proti Cagliari (2:2). "Kluci ukázali, že mají srdce a jsou jednotní, dvakrát jsme remizovali, ale klidně jsme mohli vyhrát. V této mentalitě musíme pokračovat. Gilardino je výjimečný přítel a jsem velmi šťastný za to, co se mu loni podařilo. Vysloužil si Serii A a dokazuje, že to bylo zasloužené. Myslím, že to bude dobrý zápas mezi dvěma silnými týmy," rozhovořil se na předzápasové konferenci Pippo Inzaghi.

Janov bude bez dvojice Messias - Jagiello, jinak má Gilardino kompletní kádr. Dobře je na tom i Inzaghi, kterému bude chybět stoper Fazio.

Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Dragusin, Bani, Vasquez - Sabelli, Frendrup, Badelj, Strootman - Haps, Gudmundsson

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Mazzocchi, Gyomber, Daniliuc, Bradarić - Coulibaly, Maggiore - Kastanos, Candreva, Legowski - Diai

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.64 - 5.38

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Inter Milán
9
7
1
1
24 : 5
22
2
AC Milán
9
7
0
2
16 : 9
21
3
Juventus FC
9
6
2
1
15 : 6
20
4
SSC Neapol
9
5
2
2
20 : 10
17
5
ACF Fiorentina
9
5
2
2
18 : 13
17
6
Atalanta Bergamo
9
5
1
3
15 : 8
16
7
AS Řím
9
4
2
3
20 : 12
14
8
Bologna FC
9
3
5
1
10 : 7
14
9
SS Lazio
9
4
1
4
12 : 12
13
10
US Lecce
9
3
4
2
10 : 11
13
11
AC Monza Brianza
9
3
3
3
8 : 8
12
12
Frosinone Calcio
9
3
3
3
12 : 13
12
13
US Sassuolo
9
3
1
5
12 : 16
10
14
Turín FC
9
2
3
4
6 : 12
9
15
Janov CFC
9
2
2
5
10 : 14
8
16
Hellas Verona
9
2
2
5
6 : 11
8
17
Empoli FC
9
2
1
6
3 : 16
7
18
Udinese Calcio
9
0
6
3
5 : 13
6
19
Salernitana Calcio
9
0
4
5
6 : 19
4
20
Cagliari Calcio
9
0
3
6
5 : 18
3

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (130)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
doocetung

OT: zdravím, chtěl bych jet někdy v listopadu do milána na San siro, poradil by mi někdo ? Nejlépe samozřejmě na AC proti PSG, díval jsem se jenom zběžně a na ofiko stránkách píšou vyprodáno, ale přes nějaké to viagogo tam vstupenky jsou a za ok ceny (do 200e) nebude to nějaký ojeb ? A kdyby ne na LM tak na čem je lepší atmosféra AC nebo Inter ?(nefandím ani jednomu) a na ligu asi nejlepší koupit lístky na ofiko stránkách ? Je tam i nějaká prohlídka stadionu nebo něco ? Díky

Reagovat
Forza_Inter

ahoj,

-na milan vs psg sa nemas sancu dostat

-cez viagogo by som to neriskoval

-spravna farba je ciernomodra

-na ligu vies kupit na oficialnych strankach vo volnom predaji pokial sa nejedna o top supera.

Ked s tym nemas skusenosti a chces ist na velky zapas, na tvojom mieste by som skusil Futbaltour.sk

Reagovat
M11

KEAN !!! TOP

Reagovat
M11

Do haje takovy gol

Reagovat
M11

To jako vazne o kolik v kopacce

Reagovat
10

neskutečný

Reagovat
10

Stuffe..?

Reagovat
stuff

Este ukladam chlapca

Alw vsimol som si na live, ze sa asi potkol o liptu vo vapne

Reagovat
10

Keanradona voe

Reagovat
stuff

Hej, mal by som ho este viac hejtovat, kiezby ho to nakoplo aspon na formu na 30mega do burnemontu.

Reagovat
10

možná tak Dušana

Reagovat
10

mě mrdne...ten má největší smůlu

Reagovat
10

tohle kdyby se stalo naopak, tak se Dušan rozbrečí a bude na Keana mávat rukama ještě při odchodu do šaten...

Reagovat
Salfovic

Tyhle ofsajdy ten fotbal úplně zabíjí. Vždyť to jde vyloženě proti smyslu ofsajdu. Lidi, co ho vymysleli, by dneska asi zírali, co všechno jsou ofsajdy.

https://preview.redd.it/still-of-keans-offside-in-the-disallowed-juve-goal-v0-a61ycryprzwb1.jpg?width=1080&crop=smart&auto=webp&s=63eb09cc6b16852deceee7b1f124d6a4af9ca828

Reagovat
10

bohužel je to tak nastaveno, ale dovedli to do úplně absurdních důsledků...

Reagovat
Salfovic

Tak v SA je alespoň kvalitní systém. Jinde to pořád malují na záběru z přenosu 60 fps, to je teprve absurdita

Reagovat
Truffaldino

Tohle jde ale i za samotnými hráči, řadě těchto pidiofsajdů se dá předejít a jsou zbytečné, linie se může klidně posunout metr za obránce a útočníci se budou pohybovat opět na hraně a za hranou.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

To zavádíš trošku jinam, tohle jsou absurdní situace. Vždyť oni snad 10 let před VARem mluví o tom, že by ofsajdové pravidlo mělo zvýhodňovat ofenzivní hráče, teď mají nástroj a místo toho, aby to uvolnili, tak to úplně otočí a hrajou si na vědce z laboratoře, kde pod mikroskopem zkoumají jestli hráč neměl v ofsajdu kousek tkaničky, nebo jestli hodinu předtím někde na půlce někdo nezavadil o protihráče, je to smrt fotbalu.

Reagovat
GEGE

Zrovna u těch ofsajdu ať to klidně zkoumají, tady je to jasné buď je a nebo není a je mi jedno jestli o milimetr nebo o metr. To zvýhodnění ofenzivních hráčů by byla hrozná blbost a nikdy by to nešlo objektivně posoudit a akorát by v tom byl ještě větší zmatek...Ty kontakty na půlce atd to je pravda tam by se měla nechat veškerá odpovědnost na rozhodčím písknout to ve hře...

Reagovat
10

Kean tam byl včera o centimentr. Převzal míč zády k bráně, která byla 40 metrů daleko, vrátil se s ním, vyhrál 2 souboje, přešel 3 hráče a pak asi po 15 vteřinách vystřelil a dal jeden z nejlepších gólů sezony. Podle tebe tohle není vražda fotbalu a je správně to rozpitvat v nějaký debilní animaci a najít tam 1 cm ofsajd na začátku akce, jo?

Podlě mě by naprostým minimem mělo být to, že by VAR používali jen pro akce bezprostředně před gólem. Např. centr do vápna a gól, přihrávka do brejku zakončená gólem. Prostě bych těm magorům u VARu vzal dost velkou část jejich pravomocí, protože pak ten alibismus dosahuje podobně absurdních situací. A o těch klaunech na hřišti ani nemluvím.

Gazzetta jim včera dala 4 a zhodnotila jejich výkon jako tragédii.

Reagovat
GEGE

Stačí vidět jaký zmatek je ohledně ruky ve vápně. Nechtěl bych vidět co by se pak dělo ohledně ofsajdu kdyby to posuzovali tak jak píšeš. To je snad jediné pravidlo které není sporné a sem schopný to akceptovat i v takové situaci kterou popisujes s Keanem.

Když ti hráč v hokeji proklickuje celé hřiště a zavěsí ale křídlo mu při tom přejede bruslí o milimetr do ofsajdu taky vezmou challange, zkoumají to hodinu a pak to neuznají. Je to vražda hokeje?

VAR mě sere snad ve všem ostatním, jediné kde bych ho nechal jsou právě ty ofsajdy.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Oni tu vizualizaci umí udělat na milimetry přesně (údajně), takže by fakt nebyl problém tam dát rozmezí, kdy to prostě VAR řešit nebude, stejně jako neřeší faul na hranici vápna, viz situace dole. Je to jen o definici.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Truffaldino

Tady je to opravdu smutná absurdita a tohoto zastáncem vážně nejsem, ale pravidlově je to složitý, protože míč měl v držení jen Moise a za deset sekund vtřelil gól, v psaných pravidlech se špatně určuje výhoda/nevýhoda či co znamená bezprostředně.

Reagovat
10

Když se zkoumá faul na hranici vápna, kterej pak VAR nevrátí proto, že nebyl na červenou nebo ve vápně, tak se nepíská ani přimák, faulující hráč třeba nedostane žlutou a soupeř může ještě z brejku dát gól. Je to absurdnější než vrátit gól kvůli situaci na druhý straně hřiště minutu předtím? Je to "pravidlově" jednodušší, než udělat definici toho, kdy se ofsajdy nebudou řešit, protože z nich útočící hráč nezískal zásadní výhodu pro vstřelení gólu?

Navíc se tady trošku zapomíná, že je tam pořád pomezní rozhodčí, který by měl 99% situací řešit sám a nebýt tam za alibistu s mávátkem.

Reagovat
Truffaldino

K té vizualizaci, můžeme nastavit odchylku, kterou budeme tolerovat, prakticky to ale znamená posunutí ofsajdové čáry a zase budeme řešit, že jeden byl o 1 mm dál a už v toleranci není atd..

Pokud dojde k faulu na jedné straně a z brejku padne gól, neplatí. Známe řadu případu neuznaných gólů s penaltami na druhé straně a logiku to má. V řadě případů, kdy se vrací hráč do hřiště zpoza obránce jednoduše získává výhodu třeba tím, že o něm obránce nemá přehled atd., podle mě to pravidlově nedokážeš rozlišit a musel bys spoléhat na objektivitu sudího, podobně už jsou sporné situace, kdy hráč stíní/nestíní gólmanovi a které přináší kontroverzi. Současný systém upírá rozhodčím právo na názor a posouzení, zda to pravidlově výhoda byla nebo ne, zajišťuje konzistentnost a omezuje tendenčnost napříč zápasy a soutěžemi, byť se to občas zdá proti smyslu fotbalu, Jinak tohle si mohl Moise opravdu pohlídat ...

Reagovat
Nuno čomes

Dostal míč do ofsajdu, na tohle je VAR a je to ofsajd. Kdyby to nějakým zázračným způsobem pomezní viděl a mávnul to, tak by se k těm soubojům a střele Kean ani nedostal.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Kostić už nedá ani centr. Pak je z toho jednoduchá rovnice: Kostić - centry = úplný hovno

Reagovat
10

Pak tam je v kontextu toho Iling, co snad nikdy nezklamal, a Cambiaso, co byl na začátku jeden z nejlepších hráčů. Kostić je v komatu asi tak 8 měsíců...

Reagovat
stuff

Beres si odomna priklad. Dufam, ze to pomoze!

Reagovat
10

Teď to málem zafungovalo, Kean po centru Kostiće

Reagovat
stuff

Ci to s tym mojsejom neprehodnotim. Minule sa mu podarilo byt faulovany, a dnes dal skoro gol. To je forma jak lusk

Reagovat
stuff

Som dufal, ze mi posles video aspon. Nevidel som to.

Ale pri odchode z ihriska mna nesklamal. Jedine, na co sa da spolahnut

Reagovat
stuff

Pekna strela

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
M11

Ty vole zas

Reagovat
10

Hele jak to zase neuzná

Reagovat
Salfovic

Reagovat
10

Reagovat
10

pak se diví, že fotbal ztrácí zájem diváků, když po každým góle člověk čeká, co tam kokoti najdou někde na půlce

Reagovat
Salfovic

S VARem měli počkat, až to bude v reálném čase vyhodnocovat UI.

Reagovat
Forza_Inter

to by sa nacakali...

Reagovat
10

Nejnebezpečnější hráč jde dolů, nulovej Mr. 90 mega se tam může procházet a mávat rukama dál

Reagovat
10

Šílenej výkon proti týmu na úrovni Serie B.

Reagovat
M11

CAMBIASSOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
stuff

V suchom tricku

Reagovat
10

Cambiasoooooooooooo

Reagovat
Forza_Inter

Soulé je fantastický

Reagovat
10

už má víc gólů v sezoně než Vlahović

jinak ta bránění Cagliari, to je tak na Serii D možná...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Cagliari je hrůzostrašný, snad jen Udine se tomuhle přiblížilo. Chudák Ranieri...

Reagovat
Salfovic

Koukám, že už mu je 72 Že má tohle zapotřebí.

Reagovat
danko10

Et voila!

Reagovat
10

heh, zapomněl jsem, kdo sedí na druhý lavičce

Reagovat
Salfovic

Ty krávo, Cagliari taková otočka Vyhrát zápas ve kterém v 72´ minutě prohráváš 0:3 a v 94´ 2:3

Reagovat
10

snad dá Romelu góla a oslaví ho jak se sluší a patří pod Curva Nord

Reagovat
Alberto Aquilani

tiež si to tak maľujem, ale reálne to skôr bude v 28. minúte 3:0 a on si v druhom polčase spraví meniskus.

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

řekněte někdo AS, že nehrajou malej fotbal a můžou i za půlku

Reagovat
Truffaldino

Neraď, v posledních dvouch minutách jsme se za půlku dostali a byl z toho protiútok Interu a gólovka Barelly.

Reagovat
10

to Mourinho určitě použije na tiskovce

Reagovat
Alberto Aquilani

No ty vole, to je krásne katenáčko

To je úplne nedôstojné, keď si človek vezme, aké milióny za to tí hráči a najmä tréner berú. Tam nie je nijaká intencia hrať futbal. Ale korunku tomu aj tak nasadzujú naši krajní obranci. Pritom na lavici nám sedia dvaja veľmi slušní.

Ale vieme čo bude po zápase. Chýba Dybala, Peleg, Renato, Spina, Smalling, čiže polovica zostavy, čo by sme asi čakali, že jo...

Reagovat
pastal

Naprosto s tebou souhlasím

Reagovat
danko10

Toto je najpomalšie mužstvo na svete.

Reagovat
Nuno čomes

Co třeba vystřídat Inzaghi?

Reagovat
zurix_new

Thuraaaaaaaaaaaaam

Reagovat
Truffaldino

No pořád je to z šesti vzájemných zápasů Mourinhův druhý nejlepší výsledek a vzhledem k tomu, že měl Patricio vlastně jen jeden zákrok, stejně jako Sommer, tak jistým způsobem i jeden z nejlepších výkonů. Vlastně jsme je skoro do ničeho nepustili.

Reagovat
snuff24

Wow tak letos jsem vás viděl poprvé a tohle jestli byl jeden z nej výkonů tak to jste chudáci

Reagovat
Alberto Aquilani

Chudáci sme, ale to ty tiež, lebo čítať s porozumením by si už mohol vedieť :-)

Reagovat
snuff24

špatně jsem to přečetl uznávám

Reagovat
Lech

Chudaci se radujou vic, ze byl jejich byvalej hrac nulovej, nez za 3 body

Reagovat
Nuno čomes

Vypískání je Ok, hraci s nim extra komunikovat nechteli. Jinak je mi ukradený, soupeřův útočník, který neměl šanci. Takže dobrá práce. 3 body jsou mnohem víc, takže asi jen záleží, kdes k tomu přišel.

Reagovat
Lech

Tak ja reagoval na snuffa, zejo. Souhrn

Reagovat
Nuno čomes

Ok, to jsem četl až pak.

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď sa na neho v Miláne pripravovali, ako keby prišiel Hitler A v súhrne si kukni snuffetov koment. Od fanúšikov finalistu LM by som čakal trošku trošku viac nadhľadu, ale toto je taká provinčná mentalita

Reagovat
Nuno čomes

Spis bych byl překvapen, kdyby reakce nebyla žádná. Ono to umocnilo i to, jak to vnímali hráči v kabině v létě. A ve finále LM nedal tutovku Vědělo se o tom, že nebude přivítán a zas nějaké hrozné přípravy na nej to nebyly.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si posledné obdobie prespal, či čo?

Reagovat
snuff24

Hele to určitě ne takovou křivdu zase necítím..ale potěšilo mě to neříkám nic

Reagovat
Lech

Rozumim

Reagovat
Truffaldino

Z těch vzájemných zápasů proti Interu. V zásadě je ale náš výkon každý zápas stejný, jen se mění kvalita soupeřů.

Reagovat
Largo

Asi muzu bejt rad, ze jsem nevidel.

Reagovat
Interista_4ever

FORZA INTER!!!

Kluci makali na maximální výkon a zaslouženě vyhráli + Lakaka neexistoval

Reagovat
Maritazzi

Na tuhle sračku si fakt nejde zvyknout. Jsem rád, že na to letos nemám tolik času, ale jeden takovej zápas člověka naprosto ubije, tam není naprosto nic. Kdyby to aspoň nějak dávalo smysl dozadu, eliminovali bychom jejich hlavní zbraně a občas nějakej brejk, co by dával smysl, ale tam fakt není nic. Fonseca dostával bídu za hru proti silným, ale furt to teda na tuhle žumpu nemělo.

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, čo vravíš na Ndicku? Ja som čakal, že chlap bude jak skala, tvrdý, rázny, istý, a že ak už v niečom, možno budú problémy s taktickými vecami a pozičnou hrou, ale on je zlý vo všetkom.

No a Aouar je kategória sama o sebe, ale tam to pripisujem mágovi na lavici, že to je ďalší hráč, ktorý je sebavedomím na dne.

Reagovat
Maritazzi

Já absolutně nevím, jak se postavit k individuálnímu hodnocení hráčů. Ndicka zatím vypadá šíleně pomalej v rozhodování, ale dneska podle mě odehrál dobrej zápas a to má ještě tu smůlu, že mu tam hraje Zalewski nebo Spina, ale zase - je jejich chyba, jakým způsobem propadaj?

Hrozně mě sere vidět hrát Mikhiho za Inter tímhle způsobem, ale absolutně se mu nedivím, že šel pryč. Otázka je, jestli ho měl nahradit Wijnaldum loni, Aouar teď, ale dynamiku a nápad tý záloze nikdo nedá. A navíc tohle celý není o jednom hráči, je fakt ostuda jet k soupeři a předvádět tohle. Nemyslím si, že ti hráči mají kvalitu někde na úrovni Cagliari nebo Empoli, protože takhle v zápasech proti lepším vypadáme pravidelně. Je to ale pořád dokola opakování stejných věcí, ještě to nějakou dobu budeme muset přetrpět.

Reagovat
pastal

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
vilp

To je díra.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
vilp

Však to šlo přímo na něj.

Reagovat
mastakillah

Fakt nešlo. Prudká hlavička z poměrně velké blízkosti. Za mě naopak zareagoval velmi dobře a skoro to měl. Spíše je pro mě otázkou, kdo ho hlídal …

Meret víc udělat nemohl

Reagovat
vilp

Ale šlo to na něj, stál na místě a šlo mu to přímo na pravou ruku, akorát nezvládl tu razanci. To by dost golmanů vytáhlo. Jinak těžký, AC mělo ve vápně přečíslení 4 na 3, což byla chyba Zielinskiho podle mě, který se vysral na Calabriu, k tomu se pak napůl přesouval Natan, jenže si ve finále hlídal dva hráče zároveň a to stejný Rrahmani, akorát ten udělal při tom centru pohyb k tomu špatnýmu.

Reagovat
GEGE

GIROUD!!!

Reagovat
mastakillah

Rrahmani

Reagovat
snuff24

Ty vole to jsou matláci

Reagovat
maras93

Reijnders nejdřív nesmyslně střílí do 2 hráčů, když to může dát do stran a pak tohle

Reagovat
vilp

By mě zajímal důvod, proč v těch zápasech proti lepším týmům, kde ještě navíc napravo hraje soupeři dobrý driblér, nastoupí Rui místo Olivery.

Reagovat
Martin9719

No on celkově Rui určitě lepší formu než Olivera nemá.

Reagovat
vilp

Pro mě je Olivera o dva levely lepší hráč, hlavně ve velkých zápasech.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Martin9719

Takhle to dál bez Osimhena nejde. Nemůže tady z toho chtít dělat nějakou Barcelonu pod Guardiolou a přitom hrát jen na centrované míče. Rhamani i kdyby měl Girouda uškrtit tak tam nemůže přes něj takhle jednoduše hlavičkovat. Jinak by to i mělo konečně docela tempo, ale s tímhle bráněním když i víme jak dokáže být Milán efektivní v zakončení je to sebevražda.

Reagovat
mastakillah

Matteo

Reagovat
panca

Kdo z AC tam tak blbě minul tu hlavičku před gólem?

Reagovat
maras93

Pellegrino

Reagovat
maras93

To není možný, co nedáme

Reagovat
GEGE

to mělo být tak 3-7 už...neskutečná úroveň...

Reagovat
mastakillah

To musí být gól

Reagovat
mastakillah

Jack

Reagovat
panca

A zase zbytečný chyby

Reagovat
Martin9719

Raspaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
vilp

Si tu zeď postavil jak Casillas proti Del Pierovi.

Reagovat
Inter Eterno Amore

to si pamätám

Reagovat
GEGE

Orsato ty stará kurvo

Reagovat
mastakillah

Zrovna Politana bych tam dneska nechal

Reagovat
vilp

Kvarovi se dnes bohužel nepovedlo nic, škoda.

Reagovat
mastakillah

Kdyby dal z té poslední akce gól, tak by to bylo úplně jedno. Velká škoda.

Na druhou stranu Calabria hrál dnes skvěle

Reagovat
vilp

Jo, Calabria na něj umí. Ho ve všech zápasech obešel tak 3x z 20 pokusů.

Reagovat
mastakillah
Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, proč tam toho Girouda nenechal, resp. co čekal od Joviče, který za celou dobu na hřišti udělal jeden faul…

Reagovat
AC.Milan

Takový to jak by mi před zápasem někdo řekl, ze odjedeme s bodem, tak řeknu jooo to beru a jdu spát nakonec totálně na**anej…v 10ti jim malem daji ještě na 3:2, smekám…

Reagovat
Interista_4ever

Všechna čest před Neapolí, dnes tam hráči nechali srdce. Škoda, že nevyšel obrat, Kvara byl blízko..

Ale celkově super zápas z obou stran

Reagovat
LeonardoUžoa

Na co si Josého ještě hřejí na prsou? Pohár jim už vyhrál, finále v EL taky bylo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele