Šesták se zřejmě vrátí do Bochumi

15.06.2011, 12:43
Aktuality
Slovenský reprezentant Stanislav Šesták stále nemá istú budúcnosť. Je síce kmeňovým hráčom nemeckého klubu VfL Bochum, ale v ostatnej sezóne strávil ročník v tureckom MKE Ankaragücü. Nie je však isté, že ostane hoci aspoň v jednom klube...

Vedenie nemeckého klubu totiž očakáva, že zo strany krajiny polmesiaca konečne dôjde k požadovanému vyplateniu dohodnutej sumy. Dodnes sa tak nestalo a tak Bochum už vydáva ultimátum. "Čakáme na reakciu, pokiaľ nebudú akceptovať našu ponuku, musí sa Šesták 18. júna hlásiť v Bochume v súvislosti so začiatkom prípravy. V tomto duchu sme informovali aj hráčovho agenta," nechal sa počuť finančný riaditeľ VfL Wolfgang Ansgar Schwenken, ktorý dodal: "Naša ponuka je férová a trhová." VfL Bochum je vraj ochotný zľaviť zo svojich pôvodných nárokov.

Rodák z Demjaty má zmluvu platnú do roku 2014 s nemeckým tímom, ale Turci získali opciu na ďalší rok a ak zaplatia, majú preňho pripravený trojročný kontrakt. Je však možné, že do hry napokon vstúpi tretí záujemca. Medzitým sa Šesták stará aj o organizovanie benefičného zápasu v Demjate, kde 18. júna príde aj Róbert Vittek, či Martin Škrtel.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele