Ševčíka mrzí neúčast na Euru jednadvacítek, věří v další příležitost

21.06.2023, 18:32
Aktuality

První letní posila mistrovské Sparty Michal Ševčík přiznal, že ho neúčast na mistrovství Evropy do 21 let mrzí. Věří ale, že se mu to povede za dva roky. Těší ho, že v pražském celku bude působit po boku Ladislava Krejčího mladšího, s nímž se zná z Brna.

Ševčík se nevešel trenérovi "Lvíčat" Janu Suchopárkovi do nominace. "Koho by to nemrzelo? Nebyl jsem úplně rád, byl jsem naštvaný. Naštěstí příležitost ještě je za dva roky. Byl jsem zklamaný, ale beru to tak, jak to je. Aspoň budu od začátku ve Spartě," řekl Ševčík novinářům po prvním tréninku Pražanů v letní přípravě.

Přestup z Brna, s nímž sestoupil do druhé ligy, do Sparty si užívá. "Je to trochu splněný sen. Tři roky zpátky jsem šel na hostování do Jihlavy. Nebylo to úplně nejlepší období. Uběhly tři roky a jsem ve Spartě," uvedl dvacetiletý záložník.

Nechtěl příliš komentovat výrok nyní už bývalého trenéra Brna Martina Haška, který po pádu Zbrojovky o patro níž prohlásil, že Ševčík není na přesun do velkého klubu připravený. "On potom změní názor. Nemluvil jsem s ním o tom a ani nebudu," poznamenal Ševčík.

Ve Spartě působí jako kapitán jiný někdejší hráč Brna Krejčí. "Hlavně je to pro mě spojka, že kdyby se něco dělo, mám tu parťáka z Brna. Hned jak jsem přestoupil, psal mi, že kdyby něco, můžu se na něj obrátit. Známe se už z Brna nějakých pět let," řekl autor devíti ligových tref v minulé sezoně.

V květnu úspěšně odmaturoval. "Dalo se to zvládnout. Přesně v den zápasu v Teplicích jsem maturoval. Týden předtím jsem na tréninku spadl na rameno, tak jsem měl volno a využil jsem to na učení. Do toho jsem chodil na tréninky, ale nebyly dvoufázové. Odmaturoval jsem ze všech předmětů. Nejtěžší byla čeština, knížky úplně nebyly ono. Naštěstí jsem to zvládl a pak z maturity rovnou taxíkem do Teplic," řekl Ševčík.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
Greny

Pěkně natřel Haška

Reagovat
romeo351

Reagovat
KingMaster13

Smutný, že Haška by po vyhazovu Dostálka v ten moment nenajalo 98 % členů EF a jen pouze nějakej blázen. To bohužel taky hodně vypovídá o stavu fotbalu v Brně

Reagovat
didosh

Reagovat
Rothbard

Ne, to vypovídá o vysoké úrovni uživatelů EF.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Firkraag

Reagovat
soukup

Reagovat
kilobyte

"Nechtěl příliš komentovat výrok nyní už bývalého trenéra Brna Martina Haška, který po pádu Zbrojovky o patro níž prohlásil, že Ševčík není na přesun do velkého klubu připravený."

Až udělá titul, tak si ho vychutná jako Kuchta.

Reagovat
Greny

Co říkáte na to že trenér Hašek rekl, že na velký klub nemáte hlavu?

Ševčík : že změní nazor

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Puskas

To samé bylo se Schickem.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Jinak Kuchta je dyliňák...

Reagovat
Didier Drogba

Hasek byl prekvapive velice oblibeny …fakt super prace plesnivce Bartonka

Reagovat
Stannis Baratheon

Chlapče, ty seš čerstvě po přestupu. Agenti tam potřebují ukázat kluky...

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kaspar

Tady se ignoruje Euro21, zadny prewka nic?

Reagovat
Kaspar

to sice jo, ale bylo by fajn tu mit zase preview na kazdy ten hraci den

Reagovat
didosh

Ono to tady šlo totiž úplně celé do piče...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Likan7

Reagovat
db18

Reagovat
JFT97

Reagovat
Greny

hlavně že máš podcast denně na hlavní stránce ... Fakt šílený upadek

Reagovat
verv

Proč ty podcasty všechny tak rozčilujou? Kdo chce, tak si to pustí, kdo ne, tak to může ignorovat.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Losinho

Je jich hodně, zabere dost času si to poslechnout. V psaný formě bych si ten rozhovor prolétl a přečetl jen to, co mě zajímá, k čemuž u podcastu potřebuješ alespoň nějaký rozdělení do kapitol jako na YouTube.

Reagovat
verv

Myslel jsem spíš to neustálý pičování na to, že jsou tady k těm podcastům články.

Jinak já taky preferuju psanou formu, je to mnohem efektivnější. Ale třeba k běhání je to super.

Reagovat
dantetomas

To ano, ale priemerny uzivatel EF nebeha, nepocuva podcasty a uz vobec necita clanky.

Reagovat
Rothbard

A co dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Já např. běhám denně (teď právě vyrážím), ale místo podcastu u toho budu poslouchat stejný playlist jako každý den, protože si podle toho určuju tempo

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele