Sevilla jmenovala nového trenéra, vybrala Sáncheze Florese

18.12.2023, 16:18
Aktuality
Quique Sánchez Flores (© AFP)

Quique Sánchez Flores se po osmi měsících vrací do práce, stal se trenérem Sevilly. Osmapadesátiletý kouč, jenž nahradil Diega Alonsa, podepsal smlouvu do roku 2025...

Sevilla neprožívá vydařenou sezonu, po 16 ligových zápasech má na kontě pouhých 13 bodů a pohybuje se těsně nad sestupovým pásmem. Po říjnovém odchodu Josého Luise Mendilibara proto následovalo odvolání Diega Alonsa, jenž vyhrál jenom dva ze 14 soutěžních zápasů (2-5-7).

Tradiční účastník evropských pohárů na uvolněné místo jmenoval Quiqueho Sáncheze Florese, jenž byl bez angažmá po dubnovém konci v Getafe. Se španělským fotbalem však má bohaté zkušenosti, působil rovněž ve Valencii, Atléticu Madrid nebo Espanyolu.

Sánchez Flores, který si vyzkoušel také angažmá v Benfice nebo Watfordu, nemá příliš času na rozkoukání, hned zítra jeho tým čeká duel na hřišti poslední Granady.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Thundeus

Tak to je jasnej sestup

Reagovat
Jason_

Reagovat
freeSanchinho

Doufám v probuzení jako v případě Ajaxu .. dnešní zápas s Granadou by je mohl nakopnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele