Shearera překvapilo, že je na seznamu kandidátů

23.11.2007, 11:32
Aktuality
Nejenom renomovaní zahraniční trenéři jsou v hledáčku FA na funkci nového trenéra anglické reprezentace. Na seznamu kandidátů jsou i domácí adepti a jedním z nich je Alan Shearer, který je něčím takovým hodně překvapen...

"Jsem překvapen tím, že je tam i moje jméno," sdělil bývalý vynikající kanonýr v rozhovoru pro deník The Sun.

"Myslím si, že je zde řada vhodnějších kandidátů, kteří mají daleko více zkušeností, než já. Získal jsem trenérské odznaky a management mě jednou bude zajímat. Ale kdy to bude, to nevím. Právě teď jsem spokojený jako učeň u BBC," dodal Shearer.

Anglie se ve středu nekvalifikovala na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska a po domácí porážce s Chorvatskem byl propuštěn trenér Steve McClaren. Média okamžitě začala spekulovat o jeho nástupci a nejčastěji se skloňují jména zahraničních trenérů Joseho Mourinha a Fabia Capella. Prestižní práci již odmítli například Sam Allardyce nebo Martin O'Neill.

"Je to obrovská výzva pro každého trenéra. Věřím, že v anglické reprezentaci je několik dobrých fotbalistů. Je to jenom o tom dostat z nich to nejlepší," prohlásil dále Shearer.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vysledky ma,Celtic,Astton Villa,je mlady a dravy,je cas ty veterany proredit a srovnat,nekteri tam funguji jenom kvuli sponzorum

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, ze je to vhodny a hlavne znacne zkuseny trener. Byt funkcionarem FA rozhodne bych sahl po trenerovi z ostrovu (jedno jestli to bude Skot, Ir, nebo Anglican), Anlie je dle meho nazoru tak specificka, ze jiny kouc by v repre neuspel. Nemyslim si to jen kvuli vyhoreni Ericssona...:-)

Reagovat
Devil

Shearer , to byl aspon bombardak !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele