Šimunić je podle svého agenta na odchodu z Herthy

19.06.2009, 14:50
Aktuality
Hertha BSC se v příští sezóně zřejmě bude muset obejít bez Josipa Šimuniće, 31letý obránce podle slov svého agenta necítí důvěru trenéra Favreho a chce odejít. Zájemce se vzhledem k tomu, že je Šimunić do konce června k mání pouze za sedm milionů eur, bude hledat snadno...

"Pro mě je jasné, že Šimunić musí pryč. Už zde není možnost další spolupráce a rozhodnutí je nezvratné," prohlásil agent Gordon Stipić.

Šimunić v uplynulé sezóně patřil mezi nejlepší bundesligové hráče, magazínem Kicker byl dokonce vyhlášen nejlepším stoperem. Trenér Berlíňanů Lucien Favre ale údajně má pochybnosti, zda dokáže své výkony zopakovat, což se chorvatského reprezentanta s australskými kořeny dotklo a chce odejít.

Sám hráč má sice v hlavním městě Německa kontrakt do léta 2011, ovšem ve smlouvě je klauzule, že pokud zájemce zaplatí do konce června sedm milionů eur, může Šimunić jít. V úvahu přicházejí podle médií Atlético, Sevilla, Fulham, Portsmouth a Hoffenhem. "Je zde zájem z Anglie, Španělska i Německa, ale jmenovat kluby nebudu," řekl Stipić.

Autor: Petr Vaněček / dsf.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to velkej hráč a když s nim podle toho nezachází je frajer že de

Reagovat
Arne

Řekl to jen ten Stipić, tak uvidíme, co za tím je... Ono s tou klauzulí je to trochu blbý, ale doteď nebyly žádný konkrétní nabídky, takže možná Stipić jen chce upoutat pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn ale většinou agent ví nejvíc zvlášť o přestupech.. Sice Hertě docela přeju ale když se k němu neuměj chovat tak ať jde!

Reagovat
Arne

Neuměji chovat - jaks na to přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Když má trenér o nejlepším stoperovi bundesligy pochybnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby je neměl, tak pujde Simunić s výkonem rapidně dolu... takhle musí pořád nanovo ukazovat, že nejlepší opravdu je...

Reagovat
aurelio

nechápem túto vetu: "Zájemce se vzhledem k tomu, že je Šimunić do konce června k mání pouze za sedm milionů eur, bude hledat snadno... " - čo bude po konci června? podľa nich je za 31 ročného stopéra (ktorý bol až do minulej sezóny považovaný za chybujúceho a často zraneného) málo ?

Reagovat
Arne

Přečti si poslední odstavec, tam je to vysvětleno... Jinak za nejlepšího stopera bundesligy je sedm milionů málo, ačkoliv už věk má.

Reagovat
smazaný uživatel

keby prestupil do talianska....AC vola aj vekovy priemer celkom splnuje a je lacny

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to kravina, nikdy se mi tenhle hráč nějak extra nelíbil a když za Kováče jsou 3 miliony liber hrozně moc tak za Simunice je 7 málo? Fakt bych se divil, kdyby ho koupilo Atletico nebo Portsmouth.

Reagovat
Arne

Nevím, co předvádí Kováč a kolik je za něj málo a kolik moc, ale Šimunić udělal za poslední dvě sezóny ohromný pokrok a jeho cena je trošku výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Věco názoru...jak říkám, podle mě nehraje nic moc. Stejně skončí v Hoffenheimu nebo tam někde.

Reagovat
Arne

Tak názor můžeš mít jakej chceš, ale že hraje skvěle, není jen můj osobní názor či pocit... Pokud ho Kicker upřednostnil před jmény jako je Lúcio, Mertesacker, Barzagli, Westerman, a mohl bych pokračovat dále, tak asi to tvé "nic moc" asi nijak nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to jenom Kicker, kdo ho posadil do pozice nejlepšího obránce ligy...

Reagovat
Arne

Jistě, je jich víc... Kupříkladu EuroFotbal.

Reagovat
herbage

V Hoffe To by musel být blázen, stejně jako vedení Hoffe. Oboustranně nevýhodný nákup a to nemá nic společného s jeho kvalitami, ty na Hoffe jednoznačně má, ale vůbec se tam nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že na tom nic neni...

Reagovat
Arne

To taky doufám, ale na druhou stranu lepší varianta, než prodej Kačara či Eberta.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele