Skotská policie zadržela po zápase Rangers se Spartou skupinu českých občanů

24.11.2023, 13:21
Aktuality
Fanoušci Sparty (© AC Sparta Praha)

Po utkání pražské Sparty v Evropské lize na hřišti Glasgow Rangers, které se odehrálo před dvěma týdny, policie zadržela skupinu českých občanů. Velvyslanectví v Londýně a generální konzulát v Manchesteru jsou v kontaktu s rodinami zadržených. ČTK to dnes sdělil mluvčí ministerstva zahraničí Daniel Drake.

"Můžeme potvrdit zadržení skupiny českých občanů ve Spojeném království. Náš zastupitelský úřad v Londýně a generální konzulát v Manchesteru jsou v kontaktu s rodinami zadržených. Další informace nebudeme sdělovat," uvedla česká diplomacie.

Fotbalisté Sparty prohráli ve 4. kole skupiny Evropské ligy ve Skotsku 1:2. Obhájci českého titulu si zkomplikovali boj o postup do další fáze soutěže. V tabulce skupiny C jsou na třetím místě. Na Rangers ztrácejí tři body, na vedoucí Betis Sevilla pět. První celky ze skupin projdou do osmifinále, druhé se v play off utkají o postup do stejné fáze Evropské ligy s týmy z třetích příček v Lize mistrů. Mužstva na třetích místech přejdou do nižší Evropské konferenční ligy.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
dondinho

Že by někomu něco zašpitali do ucha?

Reagovat
Heisenberg

Fucking Scoti drží naše hrdinné Kelty, čas použít ty F 35.

Reagovat
Bex5

Nekdo zna detaily? Je na to prej trochu informacni embargo

Reagovat
Spalovač šancí

Za to znásilnění si Skoti mohou sami. Je čilý nerozum nosit kilty, když tam hrajou sparťani ...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Firkraag

Reagovat
delfin

Reagovat
Moshe Dajan

ty skupino!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele