SOLER: CARBONI MUSEL ODEJÍT

23.06.2007, 19:49
Aktuality
Prezident Valencie Juan Soler připustil, že nyní už bývalý sportovní ředitel Amadeo Carboni musel klub opustit kvůli neustálým hádkám a sporům s trenérem Sánchezem Floresem. Jak spory mezi touto dvojící neustále pokračovaly, muselo vedení klubu v pondělí rozhodnout.

Černého petra nakonec dostal Carboni, bývalý obránce klubu, který tak ve funkci vydržel jen jedinou sezonu. Na Floresově straně prý byly slušné výsledky z posledních dvou sezon a hlavně prezident Soler, který vyslovil trenérovi velkou důvěru.

"Od začátku sezony byl jejich vztah (Carboniho a Florese) velmi obtížný a velmi napjatý. My (vedení) jsme zkusili jim pomoct v té situaci, ale nenašli jsme jiné východisko, nežli odchod Carboniho, takhle by to dále nešlo," vysvětlil situaci Soler.

"Za vlády Florese jsme v první sezoně skončili třetí a zajistili si start v Champions Legaue. Ve druhé sezoně jsme skončili čtvrtí a byli mezi nejlepší osmičkou v Champions League. Tyto statistiky ukazují, jak je pro nás cenný," pokračoval prezident.

Soler si společně s Floresem dávají do příští sezony ty nejvyšší cíle: "Náš nynější cíl bude vyhrát všechno. Mluvil jsem s Quiquem a je optimističtější, než kdykoli před tím, řekl mi také, že určitě překonáme naše úspěchy z posledních sezon."

Flores dostal podporu i při jeho rozhodnutí propustit kondiční trenéry Paca de Miguela a Angela Puebla a končí taktéž trenér brankářů Emilio Álvarez.

První zprávy říkaly, že tuto trojici propustil Soler, ovšem on sám řekl, že to bylo výhradně rozhodnutí trenéra.

"Bylo to čistě Floresovo rozhodnutí. On mě požádal o tyto změny," dodal na konec.

Autor: Milan Kopal / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*venab

to voe... quique propustil vsecky kouče?? žeby "kralovství Quiqueho I. "???

Reagovat
HOST*-Kopy-

jo jo, tak to už je hodně špatný, když Soler považuje za úspěch třetí, respektive čvrté místo

Reagovat
HOST*aimar21

dobre dobre to nakoniec skoncilo... :-)))

Reagovat
HOST*Vincent

dělají ztracenou generaci z nejlepšího kádru v historii

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ty, vole, co se to v tý Valencii děje?

To je hrůza. Ten Flores musí asi hodně dobře kuřit ...

Nezdá se mi nejlepší nápad dávat takovou moc do rukou jednoho člověka (a to ještě člověka, kterej nikdy nic moc nedokázal a má zatím jen velkohubé kecy ).

Ještě sem neviděl, aby podřízenej (trenér) vyrazil nadřízenýho (sport. ředitele) a k tomu ještě tři spolupracovníky

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

takže novej SD je Miguel Angel Ruiz, co má za agenta pochopitelně Quillona

Flores strašně připomíná toho patlala Straku, odchod kondičních trenéru je dobrý, kondice nebyla nic moc, navíc spousty zranění, to by mohlo pomoci

jenom nevím co bude s posilami, Luis García za 20? Forlán za 23?

Reagovat
HOST*venab

ja cetl, ze za neho chcou 11,5 mega liber......to je nejakych 15-16M ojro

no jinak, pockal bych s kritikou par tydnu, uvidime co spatlajou..... ale aspon ze ma trener podporu od ostatnich, driv tomu tak nebyvalo......

Reagovat
HOST*jk

Valencia přístí sezonu vyhraje La Ligu i Chamions league

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele