Song chce zůstat v Arsenalu, Bendtner naopak vyhlíží odchod

14.08.2012, 09:57
Aktuality
Kolem Alexandra Songa se v posledních dnech začalo hlasitě spekulovat o jeho možném odchodu do Barcelony, sám kamerunský záložník ale hodlá i nadále působit v londýnském Arsenalu. To už neplatí o jeho spoluhráči Nicklasi Bendtnerovi, který jedná s několika zájemci...

”Nebudu lhát a říkat, že nevím o žádném zájmu. V tuto chvíli jsem ale v Arsenalu a jsem zde šťastný,” prohlásil Song. ”Barcelona je nejlepší tým světa a spekulace tu budou vždy, dokud se neuzavře přestupní okénko,” dodal pětadvacetiletý defenzivní záložník.

O jeho možném přestupu začala informovat španělská média a podle listu El Mundo Deportivo již Barcelona nabídla patnáct milionů eur. Odchod jedné z opor ale vylučuje i manažer Kanonýrů Arséne Wenger.

”Co se týče Songa, tak tam nic neprobíhá. Stále má u nás tříletý kontrakt, není ve stejné situaci jako třeba van Persie. Španělská média nejsou seriózní, o tom už jsme se několikrát přesvědčili. S nikým z Barcelony nejsme v kontaktu,” řekl francouzský stratég.

Z jeho týmu by měl ale brzy definitivně odejít Nicklas Bendtner, který uplynulou sezónu strávil na hostování v Sunderlandu a nyní si pilně hledá nové angažmá. ”Setrvání v Arsenalu pro mě není možností. Očekávám, že se moje situace vyřeší před koncem přestupního okna, konkrétní jednání již probíhají,” řekl dánským médiím čtyřiadvacetiletý útočník, který podle svých slov již několik nabídek odmítl.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (778)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele