Sorensen připraven odejít z Aston Villy

25.10.2007, 15:40
Aktuality
Thomas Sorensen přehodnotil své několik týdnů staré tvrzení a je připraven odejít z Aston Villy. Dánský brankář byl v úvodu letošní sezony zranění a své šance se pevně chytil z Liverpoolu zapůjčený Scott Carson...

"I když se mi ve Ville v tuto chvíli příliš nedaří, pořád jsem v nejlepším věku. Je to skvělá věc a já ji chci využít, jak nejdéle budu moci. Život je příliš krátký na to obávat se o svou budoucnost. Je důležité využít šance a nebýt naštvaný, když něco jde špatně," prohlásil 31letý gólman.

"Jsem připraven na nové výzvy a uvidíme, co se stane. Jsem otevřený novým možnostem, a to i v případě stěhování do jiné země," dodal dánský reprezentant.

Sorensen byl dlouhá léta jedničkou Aston Villy a vše změnilo letošní léto. Zkušený Dán se zranil a úvod sezony vynechal. Manažer Martin O'Neill navíc přivedl z Liverpoolu na hostování Scotta Carsona a ten svou šanci chytil za pačesy. Anglický mladík podává spolehlivé výkony a O'Neill by rád současné hostování minimálně prodloužil, otázkou zůstává, co na to manažer Liverpoolu Rafael Benitez.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

At' de tam kde bude chytat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele