Soudit by se mělo až na konci sezóny, řekl Wenger

14.03.2016, 11:40
Aktuality
Arsenal prohrál ve čtvrtfinále FA Cupu s Watfordem a londýnskému celku tak zcela reálně hrozí, že dokončí sezónu bez trofeje. Podle kouče Arséna Wengera by se však mělo soudit až na konci sezóny...

Gunners zahájili sezónu dobře, během ledna však začal ambiciózní družině docházet dech a z posledních tří ligových zápasů AFC vytěžil pouhý jeden jediný bod.

Na vedoucí Leicester City tak Arsenal ztrácí již osm bodů a navíc je na pokraji vyřazení z Ligy mistrů, když doma nezvládl úvodní osmifinálový zápas s Barcelonou a prohrál 0:2.

Znovu se tak začínají ozývat kritické hlasy na adresu manažera Arséna Wengera, ten ale žádá, aby byl jeho tým souzen až na konci sezóny. "Prohráli jsme důležitý zápas. Stále však máme o co hrát," řekl Wenger. "Držíme při sobě a soustředíme se na další utkání s Barcelonou, kde se pokusíme překvapit. Je to pro nás těžké, ale soudit by se mělo až na konci sezóny," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele