ŠPANĚLSKO: 5 týmu neztratilo bod

16.09.2002, 18:14
Aktuality
2. kolo La Ligy přineslo jednu kuriozitu, zápas Betis Sevilla - Real Madrid byl za stavu 1:0 pro domácí ve 44. minutě přerušen. Na stadiónu v Seville totiž přestalo fungovat umělé osvětlení. Celou záležitost bude řešit španělský fotbalový svaz. 5 týmů je po druhém kole s plným počtem bodů. Jsou to Valencia CF, Real Sociedad San Sebastian, Celta Vigo, Real Valladolid a Malaga CF. Valencia doma přehála nováčka Racing Huelva 2:0, Sociedad vyhrál v Barceloně s Espaňolem 3:1, Celta Vigo doma porazila 3:1 Mallorcu, Malaga přehrála doma 2:1 Vallecano a zápas Valladolid - Villareal skončil 1:0.

Barcelona s trenérem Van Gaalem vyhrála v Bilbou nad tamním Athleticem 2:0 po krásných gólech Savioly a Luise Enriqueho. Nováček Athletico Madrid vybojoval bod za domácí remízu 1:1 s FC Sevilla. I La Coruňa měla namále - po debaklu 2:4 doma s Betisem hrála venku s Osasunou Pamplona. Pamplona vedla od 12.minuty zásluhou Vidria. V rozmezí 74. - 76.minuty ovšem stihl dát Roy Makaay 2 góly a La Coruňa tak nakonec vyhrála 2:1.V posledním zápase Alavés doma prohrál se Santanderem 0:1.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele