Španělský fotbalový svaz svolal kvůli polibku prezidenta na MS valnou hromadu

23.08.2023, 16:37, aktualizováno 23.08.2023, 21:00
Aktuality

Španělský fotbalový svaz (RFEF) svolal kvůli rozruchu kolem polibku prezidenta Luise Rubialese na ústa jedné z hráček při slavnostním ceremoniálu po finále mistrovství světa mimořádnou valnou hromadu. Uskuteční se v pátek od 12:00 v Madridu a bude se zabývat "nedávnými událostmi během předávání cen", jak oznámila RFEF. Zástupci španělské profesionální ženské ligy na sociálních sítích uvedli, že budou požadovat Rubialesovo odvolání.

Pětačtyřicetiletý Rubiales vyvolal svým jednáním při dekorování novopečených světových šampionek velké pohoršení a ostrou kritiku. Při předávání medailí španělským reprezentantkám, které v nedělním finále MS v Sydney porazily Anglii 1:0, každou hráčku těsně objal a všechny líbal na tváře. Jenni Hermosovou ale navíc políbil přímo na ústa. Hermosová dnes oznámila, že bude požadovat exemplární trest.

"Jde nám o to, aby podobné skutky neprošly bez trestu. Naopak se musí řešit exemplárními tresty, které ochrání fotbalistky od činů, které jsou podle nás nepřijatelné," uvedla ve společném prohlášení s hráčskou unií FUTPRO Hermosová.

Španělská ministryně pro rovnost Irene Monterová to na sociálních sítích označila za formu sexuálního násilí. Podle premiéra Pedra Sáncheze šlo o nepřijatelné gesto a Rubialesova omluva, s níž po vypuknutí skandálu přispěchal, byla nedostatečná.

Rubiales ve videu na sociálních sítích uznal, že udělal chybu. "Bylo to bez zlého úmyslu v okamžiku velkého vzrušení. V té době nám to přišlo přirozené, ale z pohledu zvenčí to způsobilo rozruch. Musím se omluvit, poučit se z toho a uvědomit si, že když jsem prezident, musím být opatrnější," uvedl Rubiales.

Autor: ČTK

Komentáře (192)

Přidat komentář
Pipo123

Johny Sins pyco

Reagovat
ratusek

Reagovat
pingla

Reagovat
monty25

Teda chudák Jenni. Nejdřív nedala penaltu, pak ji tam Angličanky dvakrát šláply a nakonec ji ocucával tenhle plešoun. Zlatej náš Fousek, ten se aspoň chová důstojně.

Reagovat
adalbertus

prý sexuální násilí

Reagovat
PP

Kristepane.. Nechcou ho rovnou popravit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, chtějí využít příznivé ceny dřeva v letních měsících, ale samotné upálení proběhne až po podzimním ochlazení, aby teď ještě víc nezhoršovali počasí.

Reagovat
Remt

Podle videa tam ani jazyk nebyl, co řeší za nesmysly zas?

Reagovat
cr7sux

Neakceptovatelné, taková sračka jako ženské ms nemůže vyvolat u dospělého chlapa pocit euforie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Rubiales je kokot a konec ve funkci bych mu i přál, ale tahle "kauza" v kostce dokládá, jak moc je dnešní svět v prdeli.

Reagovat
sound la

Reagovat
-R2D2-

Strhnout na sebe pozornost při mimořádnym úspěchu Španělek tímhle falešným pocitem nadřazenosti (ocucávačky, nadzvedávačky) je přesně to, co ve společnosti oficiálně vidět nechci. Ať se podobně projevuje mimo kamery, ale takhle jim to před celým světem šlohnout? Stranou teď ponechám tu věc, že se ve finále houby stalo a vzápětí, po tom co si “dovolil” onen machismus, měla přijít facka, když už…

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mass

"Emoce na veřejnosti jsou nepřípustné, všichni by se měli chovat jako roboti." R2-D2

Reagovat
-R2D2-

Ale prdlajz. Říkám, že čert vem v tomhle případě machismus. Mě udivil ten emocionální kalkul, díky kterýmu na sebe vztáhnul pozornost. Cucačka to jen umocnila…

Reagovat
PP

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí na to koukali stejně tak 4 lidi, takže zase o tolik nepřišli..

Reagovat
Ladas321

Když někdo na ulici přijde a políbí tvou ženu(pokud nějakou máš), tak to bych chtěl vidět tu reakci. Je to úchyl, který tam na veřejnosti obtěžoval fotbalistky, když se předávají ceny mužům, tak je taky nikdo nelíbá ne rty. Ty fotbalistky mu měli hned jednu vlepit, že by si to zapamatoval.

Reagovat
Mass

Nevim jestli to myslíš vážně, ale tohle nebylo na ulici. Když seš u těch přirovnání, je to jako kdyby si jeden fotbalista stěžoval, že na něj po vstřelenym gólu radostí hráč skočil nebo ho polácal po zadku, což se děje vcelku běžně.

Reagovat
Seydou Doumbia

To je tady taková klasika, přirovnání mimo, ale musí to vyznit divně.

Reagovat
Ladas321

Nikdy jsem neviděl, že by Čeferin třeba někoho plácal po zadku. Tvé přirovnání je úplně mimo.

Reagovat
Moshe Dajan

Pro by to mělo být zrovna po zadku? I poplácání po rameni nebo obyčejné obejmutí může mít sexuální kontext Nebo pevné sevření při podávání ruky...co když tím protějšek naznačuje něco nemravného, s čím nechci mít nic společného? Bohužel i tyhle věci jsou stále ještě tolerované

Reagovat
PP

mimo jsi dlouhodobě ty..

Reagovat
Kucka

Reagovat
bobis21

No kdyby ho po vstřeleném gólu náhodně začal někdo líbat, asi by s tím problém měl, nemyslíš?

Reagovat
patas92

Reagovat
verv

Reagovat
icemike

Jenže tohle nebyl spoluhrac , ale plešatý úchyl

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kucka

Reagovat
icemike

Reagovat
andrew96

Nedokládá to vůbec nic.

Reagovat
Kucka

Reagovat
verv

Reagovat
vilp

To bych fakt neřekl, hlavně jí to očividně nepříjemný bylo dost a ani se nedivím.

Reagovat
CHONG

Nepříjemné jí to bylo a řešit by se to nějakou formou mělo, to vůbec nerozporuji, ale fakt ti nepřijde na palici, že se tohle označí jako sexuální násilí?

Reagovat
icemike

Vynucená pusa je sexuální obtěžování

Reagovat
vilp

Když se Solveig zeptal té fotbalistky, jestli umí twerkovat a byl z toho poprask, to mi na palici přišlo, ale tohle ne. Omlouvat to emocema nechápu, fakt mi nepřijde normální, aby nějaký starý slizoun líbal cizí holku jen proto, že se na to zrovna cítil. Násilí ne, ale obtěžování určitě.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
verv

svět je tak v prdeli, že chlap nemůže ženskou jen tak líbat aniž by chtěla no. Zlatý časy, kdy ženský neměly žádný práva, to byl super svět, co?

Reagovat
andrew96

Dobré vidět, jak s adjektivem od slova důkaz operuje právník.

Reagovat
verv

Chong je právník?

Reagovat
CHONG

Svět je v prdeli proto, že polibek učiněný v emocích a evidentně bez postranních umyslů (čti snahy o to, aby nezůstalo jenom u polibku) je označen jako sexuální násilí.

Jenom takové zamyšlení, kdyby byla předsedkyní svazu žena a dala takový polibek po vyhraném MS libovolnému hráči, hovořilo by se také o sexuálním násilí?

Reagovat
andrew96

Mně teda víc v prdeli přijde klimatická změna. Nebo válka na Ukrajině a její důsledky i pro nás. Dřív by pro mě byla v prdeli třeba vláda fašistů.

Ale ok, jestli je obrazem a hlavním problémem doby španělská ministryně...

Reagovat
CHONG

OK, tak prostě žijme v době, kdy je to, co udělal Rubiales, považováno s vážnou tváří za sexuální násilí.

Reagovat
andrew96

V různých dobách se tvrdily různé věci. To je pak celá historie lidstva pěkně na hovno.

Reagovat
verv

Reagovat
verv

Však to je přece jedno, jak se to nazývá. Bylo to prostě naprosto nevhodný a nějakej trest by přijít měl.

Svět byl v prdeli, když ženský nemohli volit nebo když černochy nepustili do autobusu nebo restaurace kvůli jejich barvě kůže. Od té doby jsme ušli slušnej kus cesty a stěžovat si zrovna teď, jak je svět v prdeli, kvůli takové blbosti, mi přijde mimo

Reagovat
CHONG

Nevhodné to je, trest ano, ale co je to za nesmysl, že je jedno, jak se to nazývá? Pojmenování něčeho je přeci naprosto zásadní pro to, jak to člověk vnímá. A není přeci normální nazvat pusu na pusu sexuálním násilím. To je jako kdybys ukradl tričko a označilo se to jako loupežné přepadení.

Reagovat
Ladas321

Bože jdi si to už hodit, pokud nedokážeš rozlišit pojmy jako sexuální násilí a obtěžování, tak ti není pomoci. Kde jsi studoval, v Plzni?

Reagovat
10

"Bylo to bez zlého úmyslu v okamžiku velkého vzrušení"...ten tomu vyloženě pomohl

Reagovat
kilobyte

Ještě měl dodat, že si ani nešáhnul.

Reagovat
ratusek

šáhl na ni a to se nesmí

Reagovat
Posledni Kovboj

kdyby jo, tak beztak rikala si vo to

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
teenz

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kucka

Reagovat
jenage

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kaspar

A ta hracka to nejak oznamila nebo je s tim v pohode a zase to resi lidi kterych se to vubec netyka?

Reagovat
monty25

A co na polibek od šéfa sama fotbalistka? „No, moc se mi to nelíbilo,“ přiznala v kabině během živého vysílání na Instagramu, když k ní přilétl dotaz na nevšední moment. „Ale co jsem měla dělat?“ pokrčila rameny a pokračovala v oslavách.

Reagovat
Vinci

Asi klasika. Hnusný holky co závidí nebo pochybný existence co na tam chtějí něco vydělat

Reagovat
monty25

On pak ještě chtěl, aby Jenni s ním vystoupila v jeho omluvným videu, ale ona se na něj vykašlala.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
bartes

To, co udělal, je za hranou. Ale je z toho zase hon na čarodějnice. Ok, tak se olizoval s vítězkama, tak si to mají vyřídit interně, mu mají dát nějaký mastný flastr a veřejně napsat, že je to za nepatřičné chování.

Takhle z toho je veřejný humbuk, nějaká ministryně si na tom pohoní ego a možná politické body a dohromady se na to za 14 dní zapomene.

Reagovat
lampas

Docela mě šokuje, že ve Španělsku mají něco jako ministra pro rovnost. No asi ty články zase pro jistotu přestanu číst...

Reagovat
Mass

Ve Španělsku už mají hodně dlouho levici, takže mě to nepřekvapuje.

U nás třeba SocDem má ve stanovách, že musejí mít místopředsedkyni ženu. Vůbec jim nepřijde trapný, že tam nemají žádnou schopnou ženu bez toho, aby se na to musela udělat kvóta.

Reagovat
ratusek

tak kvoty jsou zlo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kilobyte

Tak oni tam nemají snad ani schopného muže, takže je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta strana je úplně v hajzlu, Miloš Zeman se musí obracet v hrobě z toho, kam to jeho následovníci dovedli.

Reagovat
kilobyte

Tak Zeman je jedním ze strůjců toho úpadku a určitě je na to pyšný.

Reagovat
ratusek

No oni se rozešli nějak ve zlém ne? Kvůli té prezidentské volbě tehdy když nevolil lid. Nepamatuji se. Ale souhlas, že ta strana je mrtvá. A k tomu si i Paroubek založil další novou stranu ne?

Reagovat
kilobyte

Jo, Zeman čekal, že bude prezident a ČSSD ho zradila. Od té doby jsou jeho největší nepřátelé a když může, tak "pomůže". Pak ho ještě něčím nasral Gross a že mu nevyšel ten puč s Haškem.

A byl to Zeman, kdo podepsal tu smlouvu s Altnerem, kvůli které teď má ČSSD tolik problémů.

Reagovat
Salfovic

Gross byl předsedou socanů v době té prezidentské volby.

Reagovat
kilobyte

Ne, ten byl až potom. V té době byl Špidla.

Reagovat
ratusek

No oni mají uhradit těch 300 mega. To už je nějak vyřešené? Neprodali náhodou svoje sídlo?

Reagovat
kilobyte

Není. Nebo jsem o tom neslyšel. Našel jsem jen článek ze sjezdu a jsou na tom hůř než jsem si myslel. I kdyby nemuseli Altnerovi nic platit, tak jsou podle mě v prdeli. Je zachrání už jen nějaký sponzor. Ale sociální strana sponzorovaná miliardářem už tady jedna je.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/cssd-potrebuje-desitky-milionu-korun/r~f8499bc2091611eeba5b0cc47ab5f122/

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Pepe1911

Tématicky právě od Zemana dostali "polibek zmrdi"

Reagovat
Eichel

tam mali dlho pri vláde progresívnu ľavicu, takže tam je bežných kopec takýchto chujovín...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dal v manchesterském derby Neville polibek Scholesovi, tak se z toho takový tyjátr nedělal

Reagovat
Mass
Reagovat
mistr129

Tyvole tady jsou zas lidi chytrý, jako kdybych někde vyhrál trofej a pak mě olizovala Rosie O'Donnell, tak by se mi to taky moc nelíbilo

Reagovat
Mass

Počkej, co je na Rosie O'Donnell tak špatnýho, že by si od ní nevydržel jednu rychlou pusu?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

To má za to blbec, že tam vůbec chodil. A když už tam musel, tak jim měl otráveně předat medaile a rychle se ztratit.

Reagovat
Moshe Dajan

Francouzi se líbají na obě tváře při úplně běžných situacích. Opravdu je tak tragický rozdíl polibek o pár cm vedle při příležitosti největšího sportovního úspěchu jakého hráčky mohou dosáhnout? Sexuální násilí jak noha tvl.

Reagovat
Mass

Joe Biden se nechal slyšet, že nikdy není sám v místnosti s žádnou ženou, pokud to není jeho manželka. A to má být údajně nejmocnější člověk na zeměkouli.

Reagovat
Eichel

To je ten chlap, čo ani nie mesiac dozadu olizoval nejaké dieťa na meetingu? Ono moc by som nebral vážne, čo Joe hovorí.. on totiž hovoril aj, že protiofenzíva Iraku je úspešná, alebo, že hrdosť izraelského ľudu sa nedá Putinom zlomiť, alebo hovoril, že jeho syn zomrel vo vojne v Iraku a pritom zomrel v Marylande na rakovinu, či sa mu podarilo pomýliť si na návšteve Írska tím rugby All Blacks s oddielom Black and Tans, ktorý Írov masakroval. Ten výčet je snáď nekonečný a ja teda silne pochybujem, že on sám niekedy vie, čo hovorí.

Reagovat
ratusek

nejhorší je, že za rok bude kandidovat znovu a proti němu bude Trump, který půjde sedět. To vážně Amerika nemá lepší kandidáty?

Reagovat
dantetomas

Aka krajina, taki kandidati

Reagovat
kilobyte

Ještě jsou na oba pyšní.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Eichel

Mne napríklad Ron DeSantis príde ako solídny kandidát republikánskej strany a mal aj dobré počiatočné čísla v prieskumoch. Myslím, že aj dnes im v prieskumoch vychádza ako človek s najlepšou šancou na porazenie Bidena, zatiaľ, čo Trump vyzerá, že s Joeom skôr prehrá. Preto dáva logiku, keď sa neustále z demokratickej strany útočí na Trumpa a označuje sa za hlavného protikandidáta, lebo oni sami ho v tých voľbách chcú. A síce Trumpa nemám rád, ale niektoré obvinenia vyzerajú skutočne účelovo, plus tomu nepomôže ak ťa obžaluje štátny zástupca zvolený demokratmi. Takže Trump najskôr získa nomináciu, ako kombinácia jeho popularity a pomoc demokratov. A zas u demokratov by bolo zvláštne keby sa niekto postavil úradujúcemu prezidentovi. Tam majú smolu, že Joe sa proste rozhodol, že si to ešte raz strihne a stále sa rešpektuje pravidlo, že stávajúci prezident by nemal mať výrazného protikandidáta v primárkach. Ale zrovna v demokratickej strane ma momentálne ten zbytok potenciálnych kandidátov desí.. Kamala, AOC, Bernie. Ono Joe napriek všetkému pôsobí najumiernenejšie a vlastne obstojne.

Je to celkovo dosť hanba, na jednej strane očividne už senilný pán, ktorý sa vždy snaží byť centrista u demokratov, ale keďže strana sa posúva neustále doľava, tak on sám je zrazu úplne iným Joeom ako v období pri Obamovi a na druhej absolútne čistá verzia najburanskejšieho rednecka akého si vieme predstaviť s narcistickou poruchou. Ja som dúfal, že za posledné roky sa tá spoločnosť trošku unormálni a ono sa to tam len viac a viac radikalizuje.

Reagovat
Salfovic

DeSantis se sice zatím prezentuje akorát jako velkej tlučhuba, ale asi lepší než ti dva dědci.

Reagovat
Eichel

Mne príde, že tú Floridu riadiť vie. Uvidíme. Nehovorím, že je to pre mňa nejaký ideál prezidenta US ale z toho výberu by som za neho bol vlastne rád.

Reagovat
ratusek

De Santis má nějaké škraloupy ne? Vím, že jsem někde četl, že má velkou šanci porazit v primárkách Trumpa a asi proto Trump na něj pořád utočí. Ale nevím, co je a co není pravda. Teď už jsem se po informacích moc nepídil, takže nevím, co je aktuální.

Chtělo by to někoho nového, ale jak říkáš, jestli Joea má nahradit Kamala či někdo jiný, at tam je radši Joe. I když asi je pravda, že on je jen loutka a tahají za nitky někdo jiní. Asi jako u nás s premiérem a Blažkem.

A co se stalo s Berniem? vím, že pár let zpět to byl kandidát číslo 1 za demokraty. Taky měl nějaký průšvih?

Reagovat
Eichel

Mne nepríde, že by De Santis mal nejaké škraloupy. On teda mal dve kauzy, jedna je "dont say gay" a zákaz kníh, ktoré sú ale dovysvetlené napríklad tu: https://www.postoj.sk/131659/desantisa-nazyvaju-cenzorom-za-obranu-deti-pred-pornografiou a pak mal kauzu ohľadom migrácie, kedy južné štáty, väčšinou republikánske, majú spor s Bidenovou administratívou pretože hranice sú ako ementál a momentálne vyzerá byť ľahšie ísť do Mexika a nelegálne prekročiť hranicu než si vybaviť pracovné víza a oni sú takouto nelegálnou migráciou najviac postihnuté. Niektoré demokratické štáty (napr. New York) sa naopak vyhlásili za útočisko pre nelegálnych migrantov a utečencov. Následne na to aby poukázali na problém na hraniciach poslal guvernér Texasu 10 000 migrantov do New Yorku a dva autobusy pred vilu Kamaly Harris, ktorá má hranice na starosti. De Santis následne poslal 48 ľudí na ostrov Martha's Vineyard, ktorý je luxusným letoviskom (dom tam má aj Obama) a vyhlásil, že stojí za migrantami a utečencami. (https://standard.sk/248518/floridsky-guverner-ron-desantis-poslal-lietadla-s-nelegalnymi-migrantmi-na-oblubene-letovisko-progresivcov/) Sranda je, že z tohto bola reálna kauza, keď po príchode 48 migrantov predstavitelia Martha's Vineyard's vyhlásili humanitárnu krízu a povolali národnú gardu (https://www.foxnews.com/media/marthas-vineyards-humanitarian-crisis-statement-ridiculed-social-media-screw-them-send-more?fbclid=IwAR2cwx21bjmbeStJkINkE1s-eyI5hkA13CSF2406RyppFsbTqQjQSvizG_I). Na CNN krok De Santisa začali zrovnávať s Holokaustom (https://www.thewrap.com/ken-burns-compares-desantis-migrants-holocaust-cnn-video/?fbclid=IwAR2fAYw2lSt759CKwuMH6n2CKiCs3PJMkBIBkqdYX6wUWI1M9OUVv_NynUQ). Šerif z okresu Bexar zas zahájil vyšetrovanie De Santisa za tento krok (https://www.houstonpublicmedia.org/articles/news/politics/immigration/2023/06/06/453712/bexar-county-sheriff-files-criminal-charges-over-desantis-migrant-flight/). Toto sú jeho navačšie škraloupy a mne to teda nič strašné nepríde.

Čo sa týka Bernieho, ten je stále príliš vľavo na to aby získal nomináciu. Plus má 81 a za sebou opakovane neúspešné primárky. Ak by aj ideologicky chcela demokratická strana kandidáta s názormi Bernieho domnievam sa, že by šli po mladšej kandidátke.

Reagovat
Trand

DeSantis cca od té doby, jak oznámil kandidaturu s Muskem na Twitteru neskutečně ztrácí, lidem přijde nesympatický, nemá žádné charisma a celkově působí na lidi strašně divně.

Reagovat
Eichel

To oznámenie kandidatúry bolo fiasko, to Musk nezvládol.. on mal úvodné prieskumy fakt dobré, ale odkedy je Trump stredobodom pozornosti skrz tie obvinenia, tak mám pocit, že ani nemá veľký mediálny priestor. Uvidíme po prvých debatách v primárkach. Mne teda nepríde, že by nemal charizma keď sa pozrieš na to s akým prehľadom obhájil post guvernéra. On je v tej Floride veľmi populárny a očividne ju vie riadiť. Zároveň to nie je žiaden buran.

Reagovat
Eichel

EXCLUSIVE: Gabri Veiga to Al Ahli, here we go! Bid accepted by Celta, player also said yes

Coach Jaissle was crucial for Veiga to accept.

Al Ahli sign their secret top target.

Saudi side want to invest on world best talents — and now they also got the gem Gabri Veiga.

Tak toto je obrovská škoda. Mal zostať niekde v Španielsku, javil sa super.. tam sa zakope.

Reagovat
M0rb1D4S

Hlavně nechápu, co se stalo mezi Celtou a Neapolí, že to nakonec nedotáhli do konce.

Reagovat
Jordi Alba

Coach Jaissle...nebo kouč Money.

Reagovat
vilp

Očividně ho chtěli jako náhradu odcházejícího Zielinskiho, který nakonec nikam nešel.

Reagovat
Eichel

myslím, že som niekde čítal, že jedna zo strán sa po ústnej dohode snažila zmeniť podmienky prestupu.. dávalo by logiku, keby to bola Celta, ktorá dostala po ústnej dohode zrazu vyššiu ponuku od Arabov a trvala na tom aby ju Neapol dorovnala... ale ktovie, špekulujeme

Reagovat
Salfovic

To je debil.

Reagovat
ratusek

Pičo z jedné pusy se dělá takové halo. Kdyby tam byl nějakej alfasamec, tak mu tu pusu dá i s jazykem co

Dobře, nelíbilo se ji to od tohohle. Tak to přejdu. On se omluví a je klid. Ne že ho budeme posílat na převýchovný tábor, jako tehdy toho rozhodčího, který označil jediného černého hráče na lavičce černochem

Reagovat
Ladas321

Jojo budeme čekat až to nezůstane jen u jedné pusy. Obtěžování je obtěžování, ale to čeští křupani nepochopí neb jsou stejně slizcí jako ten na titulní na fotce.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe někdo penetroval nebo co ti je? Všichni by měli chápat nějaké hranice a respektovat je, ale tohle je prostě tak na omluvu...jako sorry nechal jsem se unést..nemusí kvůli tomu být zase svět vzhůru nohama... jako kdyby jí držel rok ve sklepě.... jesus..

Reagovat
Ladas321

Je to sexuální obtěžování a ten kdo to schvaluje tak si zaslouží aby jeho mámu opíchalo 10 černochů a rovnou do análu. Ale pak by se ti omluvili, tak by to bylo ok

Reagovat
Eichel

no aj obťažovanie má svoje stupne, nedá sa každé obťažovanie dať na takú istú úroveň aj keď sa zhodneme, že každé, byť v inej miere, je odsúdeniahodné

Reagovat
inferno08

To s tím černochem bylo trošku jinak. A byl to tuším Demba Ba. Ti rozhodčí byli Rumuni a u nich se černá barva řekne nějak jako Negra. No a ten rozhodčí ukázal na Baa a řekl ten černý, což vyznělo jako ten negr... A pak se strhla mela.

Reagovat
ratusek

Však to já samozřejmě vím. Poukázal jsem na to, co se dělo za nesmysly poté

Reagovat
inferno08

Jasně, ale ty nesmysly prostě vyplynuly z toho, že tam padlo to slovo negr. Tak se to dá i celkem pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to si ale ti Rumuni mohli sami, měli si černou barvu pojmenovat jinak a nic by se nestalo.

Reagovat
inferno08

Třeba manký.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Eichel

fukin gaj

Reagovat
Mass

Reagovat
KKralik77

Jasně, takovýhle chování v pořádku není a zasloužil by pár facek. S trestem smrti ale nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko soudit no.. na švába ji nesáhl, tak bych z toho nedělal zbytečnou telenovelu. Snad nějakou omluvu, pokutu a je to ok. U samotné hráčky je asi evidentní že si z toho těžkou hlavu nedělá, tak by to mohlo stačit. Teoreticky by se to dalo omluvit tím kontextem oslav? To je také těžko říci... podle mne by měl člověk vědět co dělá i když oslavuje natož střízlivý. Chtěl jen zneužít vhodné situace nebo prostě to bylo tak spontánní?.... Nicméně jsou všichni v pořádku, tak bych se do toho úplně nesral. Španělský svaz by se měl zajímat o jiné věci a to že jejich liga je úplně k smíchu.

Reagovat
inferno08

Já vím, že riskuji BAN, ale čtěte ty články...

Hermosová dnes oznámila, že bude požadovat exemplární trest.

"Jde nám o to, aby podobné skutky neprošly bez trestu. Naopak se musí řešit exemplárními tresty, které ochrání fotbalistky od činů, které jsou podle nás nepřijatelné," uvedla ve společném prohlášení s hráčskou unií FUTPRO Hermosová.

Podle mě je evidentní, že si z toho těžkou hlavu dělá.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak Kůco... nelez do zadku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně...dokážu si představit, jak sama od sebe bude chtít exemplární trest.. Spíše bych se přiklonil k tomu, že se toho jen někdo chce chytnou a chce něčeho docílit z nějakých pohnutek.... Tak proč toho nevyužít a trochu nezatlačit na Hermoso, aby něco řekla či napsala prohlášení... aby se to rozjelo do patřičných výšin...nebuď naivní... Sama od sebe si myslím, že by jí to bylo jedno... a nebo nebylo, ale určitě by nešla touhle cestou... jen jí prostě do toho někdo tlačí... aby se zachovala kontinuita těchto bizárů vycucaných z hovna..

Reagovat
smazaný uživatel

A druhá věc... neoháněj se tady nějakým článkem... to je úplně irelevatní.. přistupuji k té události přímo... nepotřebuji k tomu článek...

Reagovat
inferno08

No... kde začít. Já vycházím z jejího prohlášení, ty máš jen nějaké svoje domněnky a vlastně ani nepotřebuješ článek, kde její prohlášení je. Dost mi připomínáš diskutující z novinek, kteří nepotřebují prolhaná média, protože mají svůj vlastní selský rozum.

Reagovat
Jordi Alba

23.8.2023 Jestli ani tohle vás neodradí reagovat, tak je to těžký.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že je těžké to uchopit správně a v kontextu toho všeho...ještě prostě o tisíc kilometrů někde jinde. Já pouze cílím na to, že je to zase zbytečně všechno tak okaté... Mají se mezi sebou nějak domluvit a jít si po svém. Nemusíme se to zase řešit ve všech galaxiích... Prostě banální věc, která kdyby nebyla v médiích tak je to všem u prdele a nikdo to neřeší..

Reagovat
verv

Reagovat
Kiss Me Polka!

jsi nemyslici retard

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za názor a zase běž.

Reagovat
Kiss Me Polka!

spis ty se zase nech smazat a zaloz si novy ucet, aby vydrzela iluze toho, ze nejsi dement dyl nez jeden den

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, trochu pain.

Možná že i smažu, jinak dopadnu jako ty.

Reagovat
Ingimir

Kto to bol? Bol som odcestovaný, nestíhal to tu sledovať, teraz preliezam diskusie, tak či sme prišli o nejakú známu firmu?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Upřímně ani nevím ale byl to tak 1 den starý účet, takže jsi ho asi ani neměl šanci zaregistrovat

Reagovat
Ángel di María 22

Nejsem úplně ten, kdo by přehnaně bojoval za pokřivený a přecitlivělý společenský vnímání většiny západního světa, ale tohle prostě není OK.

1/ Rubiales je obecně kokot a pro Španělsko by bylo jenom dobře, kdyby z té funkce odešel.

2/ Pusa na pusu prostě není v pohodě, pokud ti dva spolu nejsou. Je úplně jedno, že to bylo na ceremoniálu.

3/ Ta hráčka to v tu chvíli tolik neřešila, právě vyhrála trofej. Ale zpětně to není jen o tom, že si prostě udělal co chtěl a vůbec nerespektoval druhýho. Ale taky o tom, že jim dost vyfoukl slávu toho vítězství a teď se mluví "hlavně" o tomto incidentu.

Suma sumárum - je to idiot, měl by táhnout do prdele a tohle chování určitě v pořádku není. Pápá.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bakasa

Reagovat
verv

Reagovat
nani92

stále lepšie ako ked sa chlapi tľapkajú po zadku

Reagovat
jsemdement

Samej trapáček tady koukám. Já ji mít jako přítelkyni, už jsem mu jednu natáhl a možná i dvě. Prej emoce, vy jste sračky to snad ani neni možný .

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě souhlasím... nicméně zbytečně se zase z toho dělá daleko větší drama než je nutné... skoro by ho měli upálit a každý jouda z každé asociace si musí kopnout a přihřát polívčičku...

Tyhle procesy.. to je k zblití...Má se veřejně omluvit, protože to viděli všichni 4 lidi co se na to MS koukali a mohlo je to pohoršit a zbytek si řešit interně...pokuta, další omluva, v nejhorším rezignace.... co já vím...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes držku bych mu asi dal.... ale tak opravdu to mohlo být tak, že to bylo v rámci nějakých emocí... ale na druhou stranu by se měl dokázat ovládat.... já taky nelíbám spoluhráče, fanoušky když vyhrajeme... takže to ví asi jen on jak to chtěl udělat... samozřejmě že jinou možnost ani nepřizná a svede to na emoce...

Reagovat
Eichel

ja neviem, ja som napríklad nikomu nenatiahol odkedy som vyšiel zo základnej školy a mne osobne príde skôr trápne, keď tu má niekto takéto reči ako by komu kde a za čo natiahol aj pri tom incidente s Valverdem mi to prišlo mimo a to som mal skôr tendenciu tomu rozumieť.. Rubiales sa zachoval ako dement a prasa, oprávnene za to dostane naložené ale tiež by sa z neho nemusel robiť sexuálny predátor a asi by ho nik nemal mlátiť... vlastne celkovo by sa nik dospelý nemusel mlátiť kurva snáď sa veci dajú riešiť aj iným spôsobom

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
bbbauch

Tyhle silacky reci jsou hrozne vtipny

Reagovat
verv

Reagovat
jsemdement

Jj ja to totiz pisu uplne bezne pod vsechny clanky, ze bych vsem nakopal.

Ze je reakce verejnosti klasicky prehnana, je vec druha. To by byla i na me, az bych si pro jeho drzku dosel, protoze se preci nemaji lidi mlatit jen tak a kdyz ji takhle chytne za hlavu a da ji hudlana, tak to rozhodne neni duvod k tomu, abych mu jednu poslal na vysvetlenou .

Reagovat
Gazdo

A keby si stretol Blahu niekde v opustenej ulicke?

Reagovat
Eichel

Mňa Blaha nejak závratne netrigeruje. Videl som zopár jeho statusov kým bol ešte na fb a posledný rok som o ňom nepočul okrem tej "kauzy" v RTVS. A to sledujem politiku ešte násobne viac ako futbal a vlastne o tom, čo presne robí ani neviem, aj keď predstavu mám. Ozákou je, či je Blaha autorom alebo len produktom. Podľa mňa skôr tento bolševik kričí to, čo ľudia chcú počuť a keby to nekričal on, tak by to proste kričal niekto iný. Tak ako som súhlasil s Petrom Schutzom, že úspech LSNS nebol o talente Kotlebu ale o tom, źe ľudia mali dopyt po tejto strane a na výber mali len jeho. On bol tieź len produktom dopytu ľudí. Teraz, keď majú na výber, tak má 2%. Takže nemám nejakú chuť tresknúť Blahovi. Mňa konkrétne nejak neobťažuje a to čo robí on, by po jeho odchode robil v zásade tak isto niekto iný. A keď tak nad tým rozmýšľam fakt nemám potrebu udrieť nikoho... nachvíľu ma napadol frajerkin ex, lebo založil badoo profil s jej fotkami a menom a tak, ale ani tam to nie je v takej intenzite

Reagovat
Salfovic

Miluji tyhle internetové drsňáky

Reagovat
Lemond Laws

Možná kdyby si uříznul předtím péro, tak by holky byly nakonec i rády za pusinku

Tvl to je komedie...

Reagovat
Trand

Asi bych se řídil tím, co říká Hermosa. Pokud jí to bylo nepříjemné a chce to řešit, pak by se to asi řešit mělo. Pokud jí to bylo nepříjemné a nechce to řešit a nebo pokud jí to nevadilo, tak bych to neřešil.

Reagovat
vilp

Reagovat
Detective

Jo, naprosto. Co mě ale dost štve je to požadování exemplárních trestů od poškozenejch, ublížili ti tak je žaluj, stěžuj si, ale o trestu nebo vině rozhoduje nebo by alespoň měl, někdo úplně jinej. Ona rozhoduje o tom jak se cejtí a jestli to chce řešit a jak.

Reagovat
inferno08

Tjn... Ona každá oběť čehokoliv by pravděpodobně pro pachatele požadovala exemplární trest.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

měl jí dát hrábě vole

Reagovat
Witcher

Já bych politiku a sport nemíchal

Reagovat
oli9

Jj dnešní feministky, které hledají ve všem něco. Emoce, nic se prakticky nestalo... Ale udělá se z toho kauza a hlavně, vždy to řeší osoby kterých se to ani netýká

Reagovat
Salfovic

Kdyby to hned nerozmazali nějaké aktivistické píče, tak si toho ani nikdo nevšimne. No a zbytečná ministryně se toho pochopitelně taky hned chytla, aby se zviditelnila.

Reagovat
Eichel

btw. BREAKING: Pedri suffers from an injury in the anterior rectus of his right thigh. He's out and his evolution will mark his availability.

@FCBarcelona

predpokladá sa 4-6 týždňov.. tak nám to pekne začína; aspoň ale xavi môže hrať 4-3-3 a nie tú blbinu, čo skúšal

Reagovat
JM

On je taky zraněný docela často, ne?

Reagovat
Eichel

Áno, ale dosť sa to pripisuje tomu, źe je to mladý chalan a potrebuje sa viac osvaliť a Xavi ho snáď nedáva dole. On toho odohral absolútny nezmysel odkedy je v klube a z toho to pramení. Naštastie nemal nič s kolenami alebo achillovkou a najdlhšia pauza bola tri mesiace, vačšinou problém s hamstringom... takže nie je to zas tak obrovský problém. Ale je ho potreba viac rotovať a zosilniť ho trošku, na čom očividne v lete aj pracovali.

Reagovat
Jordi Alba

Tak hlavně, že musel hrát v 17 všechno bez střídání. On i za tu repre tam snad začal všechno hrát a na konci sezóny na něm bylo vyloženě vidět, že má dost.

Reagovat
Salfovic

Rubiales by měl prohlásit, že se cítí jako žena a hon na něj je odporná transfobie.

Reagovat
bbbauch

Mne dostava, kolik lidi to tu obhajuje. Snad by si kazda zenska mela sama rozhodnout, jestli od nekoho pusu chce, nebo ne. Proc by se mela nechat pusinkovat od nejakyho slizaka? At si doma mrouska na starou nebo na nekoho, kdo o to stoji..

Reagovat
Moshe Dajan

Fotbal je kontaktní sport. Když to nezvládají, měly jít holky na tenis nebo jízdu kajakem.

Reagovat
bakasa

Reagovat
verv

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Sandstorm

Odjakživa když se přeje ženě tak k tomu patří pusa na tvář a tady ty kundy z toho dělají me too.

Reagovat
bakasa

Shitstorm by sedělo víc

Reagovat
bbbauch

Argument “odjakziva”

Reagovat
verv

Však už na prvních nástěnnejch malbách v jeskyních je zobrazený, jak chlap přeje ženské a líbá ji u toho

Reagovat
Kiss Me Polka!

srandastorm opet na uteku

Reagovat
Csaplárova past

Už neví jak by ten ženský fotbal tlačili do popředí. Přitom to nikoho nezajímá, i třetí liga je lepší než tato komedie ...

Reagovat
monty25

Tak určitě, hlavně když píská Paták...

Reagovat
Csaplárova past

Zbytečný halóó kvůli tomu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele