Sparta porazila Brno až dvěma góly v závěru zápasu 3:1

04.08.2013, 23:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (342)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Utkani melo poradnej naboj.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, hrálo se v Brně. Jsem vždycky řikal, že vesnickej fotbal je nejzábavnější.

Reagovat
goodbay

Kadlec v posledních 6 zápasech 7 goů v GL

Reagovat
goodbay

golů

Reagovat
db18

Tak uvidíme tento týden, jestli se Frankfurt ještě k něčemu odhodla, nebo to nechá plavat

Reagovat
stas87

ak podpisu erena tak ziskaju zadarmo ci smiesnu ciastku podstatne lepsieho a hotoveho hraca ako kadleca

Reagovat
goodbay

Kéžby Kadlec je momentálně klíč k šanci na titul.

Reagovat
db18

Ale Kadlec by se mi hodil i jako backup za Meiera (i když tam bude asi dostávat šanci Kittel...

...a docela se divím, že se nikdo nepokusil o návrat Merkela)

Reagovat
db18

A Rosenthal, který teď přišel - na toho jsem úplně zapomněl... tak pokud nebudou chtít dva nové hroty, tak se jim ten Venca nevyplatí

Reagovat
stas87

mna mrzi occean,on keby to nezabalil a ostal tak verim ze by sa dvihol,matmour bol omyl od zaciatku,ten uz da sa povedat presluhoval v eintrachte,s rosenthalom dostanu do timu celkom slusneho zakoncovatela co nevymysla kraviny,jedna dve klucky a praskne to na branu

Reagovat
exse

Alespoň nějak vybočuje, herně je to stále průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclik dneska paradni vykon. Ostatne jako cela Sparta, akorat jim to trochu kazil Husbauer.

Reagovat
goodbay

že tě to pořád baví...

Reagovat
db18

A Bednář.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Co k tomu říct, 9600 lidí na stadiónu to vidělo... Zbylé miliony si přečtou jak byla Sparta poškozena gólem z ofsajdu, smutné...

Tyto zákulisní mocenské vlivy jsou jediným argumentem, na které člověku, který kašle na českou gambrinus ligu, nemám jak argumentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Co těch 9600 lidí vidělo a lidi u televize ne?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jasnej ofsajd, po kterém dorážel hráč Sparty z malého vápna, nicméně naštěstí i on si byl vědom odsajdové pozice, takže míč spíš jen tréninkově ťukl brankářovi, nicméně praporek pomezního zůstal dole a kdyby to trefil, tak by to snad fakt rozhodčí uznal. Dále minimálně dvě situace posouzené naopak. Několik evidentně čistých zákroků posouzených jako faul a to i za žlutou kartu, Švejdík si zpracuje míč do ruky, vidí to celý stadion, jenom pomezní ani hlavní rozhodčí ne... Pak tu máme ''faul'', který předcházel prvnímu gólu Sparty... A mohl bych pokračovat dalších x řádků, ten kdo se na fotbal skutečně pozorně díval a neměl ho puštěný jen tak do éteru v TV, tak musel vidět, že byl řízený zcela tendenčně. Několik situací bylo doslova do očí bijících.

Dokladem tomu budiž i to, že jindy klidný a rozumný pětatřicetiletý Zavadil dnes na rozhodčího vyloženě vybouchl a celkově se vztekal tak, jak jsem ho snad ještě neviděl.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Další .

Tu ruku si nastřelil sám, což jsi asi neviděl ty .

Také ,,minimálně dvě situace posouzené naopak".

A co ten gól Brna, prosim tě ?

A co to tam zkoušel ten vocas v tom vápně, když se snažil si vymodlit tu penaltu po ,,kontaktu" s Costou?

Ty vole, fakt, co vy jste zač ...

Reagovat
db18

To že si jí nastřelí sám je jako, když si zpracuje míč tělem/rukou... je to zpracování balonu za pomocí ruky, a když se pískají jako nedovolené i kontakty míče s rukou, když je hráč ve skluzu, tak je tohle snad ještě víc úmyslné

Reagovat
Coutinho10

to jsem taky nechápal.....asi nějaký nový pravidlo, že můžeš hrát rukou no

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale ta změna k tomuhle je v platnosti už dávno . Ty jsi ani třeba neposlouchal toho ,,experta" u komentátorů, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
goodbay

Tohle se stalo jednou v mém zápase a bylo jasně řečeno, že se to nepíská jako penalta, když trefíš vlastní ruku.

Reagovat
didosh

kemo tohle se už jako ruka bohužel nepíská...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Dyť to jsem měl na mysli, zpracoval si balón do ruky, bylo to vidět i z blbého úhlu z tribuny vzdálené snad 150 metrů a rozhodčí stojící vedle něho nic neviděl?

Jak jsem řekl kdo byl na stadioně ví o čem mluvím... Nas*ání, když se Husár řítí do šance a Kadeřábek nebo kdo ho sundá na zem skluzem, bez toho aby se dotkl míče a nepíská se, načež vzápětí je zvednuvšímu Husárovy o pět vteřin později písknut faul a udělena žlutá karta za skluz, kdy zasáhl balón a zachránil rodící se protiútok...je prostě obrovské. To jsou momenty, které ubírají českým stadionům fanoušky po desítkách, o tom jsem přesvědčen.

Reagovat
twerp

Taky si myslím, že kdyby se pokaždé pískala rovina, tak tu máme návštěvy jako v BL

Reagovat
Marv

Tak konkrétně tahle akce byla přesně naopak, než si tady vymýšlíš

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No tak nevim, já to viděl pravda z tribuny, což je celkem dálka, ale jsem si jistý, že Husár hrál minimálně i balón, zatímco Kadeřábek se balónu ani nedotkl.

Reagovat
discarda

Kdyz si hrac ruku sam nastreli , nema se piskat podle pravidel. Jako pravidlo je to blby ,ale proste to tak je. Takze tohle rozhodci posoudil spravne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to pravidlo musel vymyslet fakt jenom debil..

Reagovat
PBLead

Ba ne! Sparťani jej vymysleli, to aby mohli vyhrát v Brně!

Reagovat
smazaný uživatel

ze dovolený způsob hry budou považovány situace, v nichž:

- míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla,

- hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou,

- hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku,

- hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod.,

- se míč odrazí od ramena hráče,

a nakonec hráč si při odkopu míče si nastřelí míč na ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Amen.

Tohle miluju tyhle borce (viz příspěvky nahoře), co spekulujou a ani neznají pravidla. Když nevím, tak držím pysk .

Reagovat
smazaný uživatel

Situace, o kterých mluvíš, jsi asi viděl obráceně ne . Jestli jsi byl na stadiónu, a předpokládám fandil Brnu, tak jsou tvé názory víc než nemístné a hovadské.

Zpracování rukou, nechtěné vlastní nastřelení se nepíská podle pravidel už dva roky. O skluzu, o kterém mluvíš. První Sparťanský byl na hraně, ale čistý. Následný odvetný od Brna byl čistě odvetný a bez míče, jestli jsi tam viděl balon, tak se nech vyšetřit. Žlutá zasloužená. Brňáci hráli agresivně a mnohdy za hranicí. Můžou bejt rádi, že dohráli v 11ti lidech.

Branka, co vstřelili byl z metrového ofsajdu. Vyrovnání v 79 minutě = podplacenej rozhodčí. Vy jste dobří šašci.

Penalty, o kterých mluvíte. Holkův zákrok už nemohl být čistější. Balon a brňák přes něj přepadl a druhá penalta? Jaká proboha. To divadlo, co tam zkoušel? Za takový zkurvený simulování bych dával hned červenou, ne žlutou.

Takže chceš-li soudit, oprosti se od své předpojatosti a zaujatosti pro Brno a dívej se na to jako nezávislý pozorovatel a nešiř tady ty své kidy.

Zápas celkově to byl pěkný, na to v jakém počasí. Brno hrálo odhodlaně a bojovně, ale chybí jim větší kvalita. Dvě branky v závěru od Sparty jasný důkaz. Dvě vážnější akce, dvě branky. Brno mělo spoustu šancí a nakonec dali gol jen z ofsajdu.

Ale co je na Brně nejhorší? Jejich fanoušci a jejich naprosto hovadské fandění. Navíc než na "pražské kurvy" se nezmůžou a ve chvíli, kdy jejich tým obdrží dvě branky v závěru, houfně opustí nasraně stadion, místo aby svým hráčům poděkovali za odbojovaný zápas. Fandové Brna, jděte se zahrabat. Fandit, když se daří a věčně nadávat na rozhodčí, to umí každej.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej souhlas az na tu prvni vetu, ono to vypadalo jako ofsajd, Lafata si myslel, ze to je ofsajd, ale ve skutecnosti opravdu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ten jasnej ofsajd na o kterým píšeš na začátku ofsajd vůbec nebyl.. v tv to pak ukazovali ze záznamu i s tou elektronickou ofsajdou čarou

Reagovat
smazaný uživatel

To,co řešíš na začátku, tak to ofsajd nebyl ani náhodou, i když to na první pohled tak vypadalo. Ruka Švejdíka se taky pískat taky neměla a vyšlo ti z toho to, že byl špatně odpískanej faul na útočný polovině.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Oka tak můžu psát dál, jasné držení Traorého, rozhodčí stojí přímo před ním a nepíská. Husár si odstaví čistě tělem soupeře a hned se píská faul. Costovy se úplně stejné zákroky ( nutno říci že správně) nepískali. Tohle se přiznám, že jsem neviděl, ale dost lidí říkalo, že jsme měli kopat penaltu, chvíli před prvním inkasovaném gólem. Několikrát byl k vidění situace, kdy byl hráč Zbrojovky jasně faulován, nicméně balón ještě stačil odehrát spoluhráči, ale rozhodčí že by ukázal výhodu, ani náhodou... Fakt se snažím být objektivní ale to co se Spartou se neděje s žádným jiným soupeřem, ani s Plzní, která nás i doma pravidelně poráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně penalty, sám Markovič řikal, že to bylo čistý. A co se týče těch sporných momentů, z tribuny to mohlo vypadat všeljak. Vy ste řvali na rozhodčího pomalu po každým zákroku, ale kdybyste viděli zpomalený záběry, tak by jste věděli, že většinu si toho rozhodčí obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic byl zhuleny, nebo zaplaceny Spartou. Ze zaberu TV bylo jasne videt drzeni a pak stazeni na zem. John mu asi promluvi do duse, protoze rict o tomhle, ze to bylo ciste, to je na sebrani obcanky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale neuveritelnej kreten spartu taky nemusim, ale tohle muze napsat jenom hovado promin

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tomik111

máš pravdu jináč zápas měl opravdu náboj a i přes prohru jsem byl spokojenej, jen mě mrzí chování fanoušků, protože chvilkama fakt hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

To že si hráč sám neúmyslně nastřelí ruku se už nějakou dobu jako ruka nepíská. Včera to byl zrovna učebnicový příklad. Chtěl si zpracovat míč, ale ten mu odskočil na ruku. Hru to nijak neovlivnilo a sudí správně ruku neodpískal.

A gólu Brna z nejvíc jasného ofsajdu si myslím své. Ten asistent v tom zápase nadělal takových chyb, že si doufám dlouho nezamává....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Možná bych řekl, že boží mlýny začaly mlít.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fakt zvedavej, jestli to byla dneska jenom nahoda, nebo jestli se bude Sparte pomahat i dal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi solidní jelito, koukám. Jak můžeš vyflusnout takový žblebt... To je něco .

Reagovat
discarda

ty ho jeste neznas?

Reagovat
twerp

Nemáš ve skutečnosti velký břicho, křivé zuby, mozek velikosti hrášku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smin se te jenom zeptat komu v GL fandis ?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

sudí Spartu řežou jako sviňa. Kolo co kolo. Až je to trapný. Divím se že to těm Plzeňákům není blbý.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Psat to po dnesnim zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bruchy

proti brnu se až na pár zákroků ve středu hřiště nic nepísklo

Reagovat
smazaný uživatel

A co se jako melo proti Brnu pisknout, kdyz se Sparta nedostala ani za pulku? Penalta pred prvnim golem - jasna, faul pred prvnim golem - videl snad jenom rozhodci, spartan kopne brnaka do kouli - faul brnaka atd. Nebyt toho silenyho ofsajdu, tak to byl jednoznacne tendencne vedenej zapas proti Brnu..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

+ spousta zakorku Brnaku, ktery ani nebyly fauly a presto nekde dal dokonce zlutou..

Reagovat
db18

+ podle toho měřítka měl kartu dostat i Hušbauer za ten faul u postraní čáry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl na zlutou podle vsech meritek, nekdo by dal i cervenou, protoze to byl skluz obema nohama proti souperi.. Ale tady aby to clovek videl, tak mu to musi komentatori 4x upozornit..

Reagovat
db18

Taky jestli to viděli - i ta opakovačka byla dost rychlá

Reagovat
db18

a spíš neviděli, jinak by se ptali Roberta

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám občas pocit, že jsi stejně hloupý troll jak ta banda pacošu z Třebíče?

Reagovat
db18

Reagovat
twerp

Pochopím Dolara ale proč se do toho pouštíš i ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys dnesni zapas asi opravdu nevidel.

Reagovat
discarda

Videl jsem nejdelsi neodpiskej ofisde v historii gambrinus ligu , bohuzel ne ve prospech Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Coz tady ani nikdo nepopira. Taky jsem napsal, ze nebyt toho ofsajdu, tak je to jedno nejvic tendencne rizenych zapasu co jsem za posledni dobu videl..

Reagovat
discarda

To mozna tak v tvoji anti-spartansky hlave.

Reagovat
db18

Dobrá nálada Navíc to beru spíš jako parodii na hon plzeňských čarodejnic

Reagovat
twerp

No popravdě mě to docela překvapilo, tak jsem se raději zeptal. Fakt se tak moc připískávalo na naší stranu nebo se z toho dělá humbuk jenom protože Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Přišlo mi, že jo - brňáci za srovnatelné fauly se sparťanskýma dostávali žluté karty, kdežto sparťani nic... a i po tom šlapáku, při kterém Kadlec nakopl Markoviće do koulí to sudí úplně ignoroval - sice to bylo po odpískání, takže by stejně rozehrávala Sparta, ale s Kadlecovi pak nevěnoval vůbec žádnou pozornost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten slapak ani nebyl, on ho naznacil, ale uhnul a ziskal balon, kdezto Kadlec ho pak nakopnul do kouli..

Reagovat
discarda

lol ze naznacil slapak, a jak se asi dotknul balonu teda? To byl normalni slapak a posunul tim balon a kaldec pak logicky dokoncil pohyb do prazdna resp ho trefil mezi nohy. Nejvetsi merou se na vyhecovany atmosfere ,podilela premotivovanost a hysterie brnaku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lolku, kdyby to byl slapak,tak ho Kadlec nenakopne do kouli, ale do nohy a zprerazi si tu svoji hnatu.

Reagovat
discarda

coz samozrejme nechtel a svuj pohyb se snazil dokoncit tak aby se to nestalo, takze se snazl stahnout pohyb ,logicky tak trefil soupere ,bohuzel do kouli ,ale to nic nemeni na tom ze slepak na Kadlece byl pricinou vseho a tudiz faulem

Reagovat
smazaný uživatel

leda ze to byl slapak "perem" podle tebe..

Reagovat
discarda

lol ze 6 zlutech , 3 za kecy , jedna za simulaci Markovicovi ,jedna za brutal fakt Kascakovi kolikama napred za kterou moh bejt rad. Brnaci si to svoji hysterii a premotivovanosti udelali sami

Reagovat
r.mrazik

Ten rozhodci to nezvladal obecne

Jednou piskl pro nas,podruhy pro brnaky...nikdo netusil kdy co piskne

Rozcilovali se jak domaci tak i spartani...delal chyby na obe strany a i on z toho udelal bramboracku,kdyz piskal vse a nikdo si nebyl jisty na jakou stranu

Reagovat
db18

sice se mi nelíbí, že Dáša trestá sudí za každou blbost, ale tahle sestava si zaslouží pár zápasů klidu

Reagovat
r.mrazik

Asi by si zaslouzili

Ten pomezni za ofside urcite

U hlavniho nevim,debilni zapas na rozhodovani...spis bych mu dal nejaky lehci,aby se srovnal,protoze tenhle moc nezvladl...

Reagovat
exse

Paráda, už jsem se bál že to sem nenapíše

Reagovat
goodbay

Reagovat
REPLIKATOR

Ono je to těžký, když ta Křetínského kabela byla zcela prázdná

Reagovat
smazaný uživatel

Musel být samostatný článek?

Reagovat
goodbay

Ano, protože MY JSME SPARTA

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem Jesus fucking Christ a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...s tim já problém absolutně nemam, klidně ať je tu novej článek kdykoliv sparta vyhraje. Přece jenom tu už dost dlouhou dobu kvalitní měsíčník chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho necti, kdyz se ti to nelibi. Jsou tu i dalsi samostatne clanky z dnesnich zapasu Teplic, Slovacka, i Bolky.

Reagovat
db18

Reagovat
twerp

By mě zajímalo, jestli to tak dali omylem nebo to má nějaký význam.

Reagovat
db18

ukradený vlajky se obvykle přeátčí vzhůru nohama (akorát na Balkáně to zřejmě není zvykem)

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak k tomu vůbec došlo?

Reagovat
valloire

No nevím,náhodou jsem na to narazil.

Reagovat
db18

už je to na netu na stejné FB stránce, která tam hodila tuto fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli te to potesi nebo zklame,ale Brno tratilo ty vlajky dve,navic pri stretu pred hospodou vzali nohy na ramena

Reagovat
smazaný uživatel

Ted kolem sebe kopeš jak malá holka.. když chceš lhát, musíš lhát do detailu, zní to věrohodnějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me oprav jestli to vidite jinak..

Reagovat
valloire

Já na to náhodou narazil a vzpomněl jsem si na tvou radost z naší vlajky u Baníkovskýho kotle. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte metro.

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu by asi tak v Brně bylo metro? Byl si tam vůbec někdy?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu k čemu by chtěl na vesnici metro

Reagovat
smazaný uživatel

přesně Brno je krásná vesnice, takže si jí kdykoliv rád projdu, kdežto centru v Praze se radši obloukem vyhnout, a proto zaplaťpánbůh za to metro tam

Reagovat
smazaný uživatel

mně teda bere v Praze jenom to centrum + širší centrum, to ostatní je stejnej vidlákov jak zbytek ČR

Reagovat
smazaný uživatel

trapáku

Reagovat
stas87

nemate spilberk

Reagovat
smazaný uživatel

ale máme největší hrad na světě

Reagovat
stas87

??

Reagovat
db18

Hradčany

Reagovat
stas87

prazske veci ma nikdy nezaujimaly

Reagovat
adalbertus

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Nejsme idioti.

Reagovat
vacin

Plavat chodíme radši na Prygl

Reagovat
božský John

Vy nemate Jizerky

your argument is invalid

Reagovat
didosh

a vy Pálavu a nejsušší místo v rep.

Reagovat
smazaný uživatel

Pálavu si můžeš v klidu koupit . Tu mají skoro všude.

Reagovat
didosh

Myslíš víno?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, stáčený.

Reagovat
Vasil
Reagovat
smazaný uživatel

To už je hnus tohle jak se nadržuje Spartě at táhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nejvíc infarktovej zápas tohodle roku ale udělali to, uf

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se rozhodčích týče, buďte, prosím vás, trochu soudní. Nepřipadalo mi, že by se nějak výrazně nadržovalo Spartě, Zbrojováci kolikrát zkoušeli padat v tom vápně sami od sebe a rozhodčí viděl správně :) peace, fandim Slavii

Reagovat
goodbay

Ač Slávisté jsou největší sokové Sparty, tak se za posledních pár let celkem změnili v soudné lidi, což se jiných říci nedá, hlavně o těch 3-letých fanoušcích.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

to peace fandim slaavii snad nemysliš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti sou saláti

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani větší! A my taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to ze zcela zjevného důvodu, nebudu dále rozebírat. Na druhou stranu žádný ultrasák nejsem, ale když se naskytne možnost tak se na zápas zajedu podívat a zafandím rád. Dnes jsem měl prostě vsazeno na Spartu a nezaujatým názorem říkám, že výkon rozhodčích se nijak nevymykal normálu. Dle mého názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Mně přišlo, že se nadržovalo... "fandím Slavii"

Reagovat
smazaný uživatel

je to ocas

Reagovat
goodbay

Fakt nevím o co se tu snažíš, ale je už to fakt trapné. Plzeňské sporné momenty obhajuješ co to jde, kdežto u Sparty je tomu přesně naopak. Kdybys aspon byl soudný, tak je mi to jedno, ale tohle už je opravdu velká nenávist a zaslepenost z tvé strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja ted na nic z toho zapasu nenarazel, ale primo na Lavickovo pozapasove rozhovory. Nekolik druhu -

1- Ukazali jsme charakter

2- Ukazali jsme bojovnost

3- Musim hracum podekovat z snahu

4- Chybelo stesticko

5- Musime si zapas zanalyzovat

On snad v zivote nerekl nic jinyho.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nemá cenu řešit. To je člověk, který si pořád musí na internetu honit ego. Velkej fanda Viktorky, ale pokaždý, když hraje, tak je v práci.

Reagovat
discarda

Reagovat
Miguel19

Ale prosím tě, dyť je to stejné jak u Plzeňáků, tak Sparťanů..

Reagovat
goodbay

Je to možný, ale tihle trollů (ted nepočítám Dolara, protože jí fandil už předtím) se Sparta s ubývajícími úspěchy víceméně zbavila, kdežto u vás rapidně narostlo.

Reagovat
twerp

No Dolar v tomdle docela exceluje, respektive je na úrovni týpka a podobných dalších exotů. Jenže zatímco ostatní týpky a podobné považují za blbce, tak Dolara v tomdle bude docela dost lidí podporovat a souhlasit s ním, protože se jedná o Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys od toho datla cekal, kdyz se neco nepiskne proti Sparte, je to tendencne rizeny, kdyz se neco piskne proti Plzni, muze za to Kretinskej, s takovejhlema lidma se nema cenu hadat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

I 3:1 je paradni vysledek,Chudaci sudi! Stresy jako prase aby nebyli popotahovani na svazu a dotlačili vyhru S do zdarneho konce

Reagovat
PBLead

Já nevím, co řešíte, Spartě dneska rozhodčí pomohl minimálně. Spíš bych řekl, že pískal špatně pro obě strany, hůře však pro Spartu kvůli té brance Brna. Jinak někdo nahoře pomateně řeší, že Švejdík hrál rukou nehrál, protože se sám do té ruky trefil, kdyby první kontakt s míčem byl rukou, tak ano - ruka by to byla, ale takhle NE! A to není žádný výmysl speciálně pro Spartu, ale naprosto zaběhnuté pravidlo, které platí určitě už několik let! Taky se tu píše, že snad Lafata, když v 1. půli odflákl to zakončení, byl v očividném offsidu. no, kamery ukázaly, že v offsidu ve skutečnosti nebyl! Takže kdyby padl gól, tak by ta situace byla posouzena správně. Další věc - penalta na Markoviče; i sám Markovič se v poločase vyjádřil, že to bylo čisté. tak zas něco strašného to být nemohlo. Podle mě to penalta nebyla, Holek jasně hrál míč, pak se společně s Markovičem složili.

A ještě k tomu Zavadilovi, PaulinhoTheGunner snad nemůže myslet vážně, že ten hráč byl dnes výjimečně nasraný - snad ve všech zápasech Brna, co jsem minulou sezonu viděl, tam Zavadil drškoval a křičel na rozhodčího, takže dnešek fakt nebyl výjimkou.

Reagovat
Miguel19

Stejně je to debilní pravidlo. To si můžu nakopnout ruku a odpálit to v poho z vápna..

Reagovat
C0br

Je to píčovina no Ale dneska se mi to hodí, tak se s tím smířím

Reagovat
Miguel19

Jn. Přece když si zpracovávám balon a kopnu si ho do ruky, tak by to měla být normálně nedovolená hra. Je to moje nešikovnost, že si to tam napálil..hrozný pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

" Podle mě to penalta nebyla, Holek jasně hrál míč, pak se společně s Markovičem složili. "

To jsi nejspis tu situaci ani nevidel..

Reagovat
PBLead

Viděl, dokonce dvakrát, jestli tě to zajímá a pochopil bych, kdyby ji sudí písknul, jenže pro mě prostě nebyla jasná. Možná jsem staromilec, ale (většinou) nepovažuji za fauly skluzy přes míč. A v tohle případě vzal jasně Holek první míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady nejde o zadnej skluz, ale o to, ze ho drzel za dres a podtrhnul nohy, Markovic i kdyby chtel, tak uz se nemohl hnout. Jasna penalta. Fakt nechapu, ze tohle dokaze jeste nekdo obhajovat.

Reagovat
goodbay

Hele dokonce sám postiženej hráč to obhajoval. To je fakt podivuhodné co?

Reagovat
smazaný uživatel

To je. Podle me vubec nerozumel otazce.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Protože se to nehodí to tvý úžasný teorie?

Reagovat
PBLead

Aha, a můžeš nám odhalit, na co že to teda Markovič odpovídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tu situaci zjevne nevidel, kdyz ani nevis, ze ho stahnul za dres...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se tě neptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema smysl se s nim bavit o situaci, kterou vubec nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ji viděl, tak mi teda prosím pověz, na jakou otázku podle tebe odpovídal.

Reagovat
PBLead

Achjo, viděl jsem ji a mám na ni jiný názor, to je všechno. A odpovídat nemusíš, chtěl jsem jen poukázat, že tvůj argument, že nevěděl na co odpovídá, je celkem vadný...

Reagovat
twerp

Co je názor postiženého hráče vůči názoru Dolara prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo Dolara je zákon.

Reagovat
db18

tahání za dres ale faul je - dokonce za žlutou... je to v pravidlech

Reagovat
r.mrazik

Ale nestahl ho,markovic spadl az po zakroku nohama...a to trefil holek mic

Nerikam,ze nebyla,ale ze ji nepiskl,tak chybu neudelal

Pobavil ulicny,kterymu snad chybely brejle...netrenoval brno?

Reagovat
r.mrazik

Respektive drzel ho,ale nestahl na zem...ze to markovicovo spadnuti nebylo zapriceneno tahanim,ale skluzem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze nejspis i to druhy, kdyz tam padnul Markovic jak podtatej, mela byt penalta, kdyz teda zalezi na nazoru hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš fakt mimo.. stáhl ho za dres, takže nevím co pořád obhajuješ.

Reagovat
PBLead

Dobře, tak to teda podle vás měla být penalta, ale to není ten důvod, proč se tenhle flame rozohnil. Máte pocit, že Sparta si přes rozhodčí ten zápas koupila, což je očividná blbost... Opakuji, rozhodčí pískal mizerně na obě strany, dost možná mu lepší orientaci ve hře kazilo opravdu strašné počasí a Spartě jeho rozhodování opravdu nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam pocit, ze si ho Sparta koupila, ale mam pocit, ze to utkani bylo tendencne rizeno ve prospech Sparty. A kdo za tim byl, netusim. At uz je ten rozhodci vas fanda, nebo to mel nekdo vsazeny, nebo neco jinyho. Nevim, neobvinuju Spartu, ale toho rozhodciho.

Reagovat
PBLead

Tak když pískal podle notiček, proč dopustil, aby Zbrojovka vstřelila gól, který vůbec neměl platit?

Reagovat
goodbay

Asi zastírací manévr....

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu no.. jde o to, že pokud to penalta být měla ( a já bych ji písknul ), ale chápu někdy se tohle nepíská.. ale pracujme s tím, že by se pískla. Prostě bych dokázal přežít, že nám někdo nepískne pentli, ale to, že z následnýho protiútoku (který by díky odpískané pentli nebyl) dostaneme branku, to už mě fakt zamrzí (fakt hodně slabý slovo).

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci piskal jen pro jeden tym. To ze chyboval pomezni v jedne situaci a byl z toho gol, to je vec druha...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda reagovat, když napíše tohle.. to stáhnutí za dres.. ale hádej se s šaškem, co se nekoukal.

Reagovat
C0br

Doufám, že pomezní rozhodčí dostane dištanc, stejně jako ti vidláčtí vápno-skokani.

Hlavní sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jojo, ona je náhoda, že v pohárech, kde se píská rovina, jste vypadli tak rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohárech se rovina nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Rovina? A proto nám neuznali gól z údajného offsidu který ani náhodou nebyl? Kašpare

Reagovat
Didier Drogba

No....gratuluji Spartě k dalšímu 2. místu v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Brno nema co jezdit do Prahy! Už pri nastartovani autobusu prohrava vždycky 2:0 a tento hendikep nezvvrati ani sudi, kteři jdou s plnou vervou a povolenim svazu za každou cenu potopit Spartu. Pražske božatka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

ty mě vždycky taky pobavíš svou ironií

Reagovat
exse

Ironií?

Reagovat
Aldeano

Existence Sabatona je jedna velká ironie...

Reagovat
smazaný uživatel

Buzeranty vidim bez pomoci svazu na třeti štafl a to bude ještě kurevska honitba

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Bílek byl naprosto katastrofální. Já myslím, že to "Bílek ven", co tak v poslední době fanoušci skandují, patří tomuto rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bilka kašli. Voni Spartani přijedou do vepropy a budou koukat jako voslici! Proč se ten fotbal fouka stale proti nam Proti Spartě? Dyt to je ceče vopruz

Reagovat
exse

Viděl jsem pouze první poločas, tam rozhodčí uplně klidně mohl pískat penaltu na Markoviče, to stáhnutí Holkem bylo z pohledu kamer evidentní a hlavně hodně důrazné a dlouhé, ne jen nějaké potáhnutí, na druhou stranu rozhodčí to měl uplně z jiného pohledu a asi to ani vidět nemohl, naopak pomezní to vidět měl, bohužel z protiútoku pak dala Sparta gól. Jiné velké chyby rozhodčích jsem v tom poločase neviděl. Brno následně dalo gól z offsidu, takže by se dalo říct že to bylo na sporné góly 1:1, ikdyž samozřejmě kdyby Brno kopalo tu penaltu, tak je vývoj uplně jinej. Ovšem to co chci říct je, že zaprvé Plzeňáci jsou ti poslední, kteří by si měli stěžovat na sporné momenty někoho jiného a tím spíše ještě takhle výrazně a zadruhé, Sparťani by se měli vykašlat na obhajování těch situací a celkově svého týmu a spíše se zamyslet nad tím proč jejich tým hraje takový hovno.

Reagovat
PBLead

Tak i kdybych přišel na to, proč hrajem takový hovno, co bohužel hrajem, tak to týmu nijak nepomůže. K tomu musí dojít trenéři a hráči... Mě jako fanouškovi nezbývá nic jiného, než prostě příště vyjádřit svou podporu na stadión.

Reagovat
exse

Samozřejmě, jen říkám že to je trochu důležitější věc na řešení, než to jestli rozhodčí někomu připískával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Nad tím hraním hovna už jsem přemýšlel a došel jsem k závěru, že pokud chce hrát tým o titul, musí mít i zkušené hráče. Bavil jsem se o tom včera i s Jarošíkem. Doslova řekl, že s tímhle kádrem prostě nemají na titul ani náhodou a Plzni to prostě ted šlape a je nejlepší. Pak taky říkal, že nehorázně do Lavičkovo práce krafe Hřebík a že se diví, že ho Lavička ještě kryje tím, že si to řídí podle sebe a že je to prostě škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyl nastvany, jak se ho Sparta zbavila?

Reagovat
goodbay

No řekl, že ted Sparta jde tímhle směrem, ale že i tím přichází o možnost získat trofeje. Že to časem může fungovat, ale ta funkčnost a zkušenosti byli hlavně vidět s Hackenem. Jinak je stále bez práce a tak hraje pro zábavu za Real Top Praha, který hrál včera v sousední vesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda cekal, ze bude poradne urazenej.

Reagovat
goodbay

Ani ne, nebo to uměl zakrýt. Ale fakt v pohodě a rád se bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka je neskutečnej sympaťák.

Reagovat
goodbay

Ještě jsem se ho zeptal jaké posily shání Sparta, tak neřekl nic nového...Ujfaluši a Dočkal...Dočkal je podmíněn asi odchodem Kadlece.

Reagovat
vinetou

Dočkala bych v gambáč lize viděl znova moc rád.

Reagovat
PBLead

Real Top Praha proti nim hrál náš školní výběr exhibici

Reagovat
exse

Podle mě to není o hráčích, ani o zkušených hráčích, přece snad všichni kromě Krejčího mají v lize přes 100 zápasů a zkušenosti v pohárech, je tam Matějovský, Lafata na lavce Bednář se Zápotočným, což jsou všechno velmi zkušení hráči. Já vidím aktuálně ve Spartě 2 problémy, první je dlouhodobej a to obrovskej tlak na výsledky, což svazuje jak trenéra, tak hráče, druhej je prostě nekvalita Lavičky, všechna jeho působení měla klesající tendenci, udělal úspěch a pak to šlo pomalu dolů, což je jasná známka neschopnosti pracovat koncepčně, navíc žádný jeho úspěch nestál na pohledném fotbalu. Ačkoliv je to velkej sympaťák, tak tohle jsou prostě fakta. A ještě možná jedna věc, kterou si sám nastínil, nejasná hiararchie v klubu, nikdo pořád neví co má kdo na starosti, kdo za co odpovídá atd. což je velkej problém, když už je na trenéra takovej obrovskej tlak na výsledky, tak je nutný, aby měl absolutně volné ruce a ne někoho kdo mu bude kecat do toho kdo a co má hrát.

Reagovat
goodbay

Tak Zápotočný už delší dobu nehraje, taky bych viděl další chybu v šírce kádru. Pořád chybí kvalitní náhrada na pravém beku, zkušenej stoper, stř. záložník(def. záložník)

Reagovat
PBLead

Tak já si myslím, že problém Sparty jsou i takové ty nákupy, co vypadají strašně výhodně a ve skutečnosti se to proti Spartě spíš obrátí. Nepůjdu-li daleko, tak třeba nákup Vacka, to si řeknem: Bude tu na hostovačku a protože je s opcí, tak když se mu zadaří, tak si jej necháme. Jenže tím, že jej vzali zpět, ačkoliv tu pozici měli víceméně ošéfovanou, tak poškodili Marka Matějovského (možná, že to byl i Hřebíkův záměr, co já vím). Nebo třeba se poděpíše Bednář, jistě nakonec celkem dobrý kauf, jenže to zas mělo za následek odsun Kweukeho, který máúměl potenciál být nejlepším útočníkem ligy...

Reagovat
goodbay

To asi taky, ale hlavně už nechodí do Sparty velká jména. Čekám na dobu, až se vrátí Sivok či Hubschman, jako na smilování.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni kde brat. Dneska prumněr viz. Jakubčovice se sehranym kadrem budou hrat skoro prim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Tak tady jde spíš o mstu Spartanům než o cokoli jiného, ale nutno dodat, že to "brečení" je u obou dvou táborů stejně trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
didosh

Má někdo nějaký kvalitní stream na AC Milan-Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

No,zlaty tri body. Zazracne jsme se zvedli po tom vyrovnani a hlavne vykonu v druhy puli. Po puli to melo bejt dva, tri nula a byl by klid.Sance mame,ale nepromenujem,Lafi mel mit dva goly uz v 10.minute. Ta hra je takova tezkopadna.Jinak se mi libilo klasicky nadavani na prazaky ,hlavne ze mate kde pracovat

Reagovat
Didier Drogba

vždyť je to fuk, stejně titul získá Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Lafi měl mít 2 v 10. minutě, Venca 4 v 15. minutě... Láďa tam mohl fouknout taky ze dva do konce špílu.. no co, vždyť jsme nevylezli z malýho vápna (Za to může vítr!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi mnějte se mamka mne taha. Mam pry sjiždět K2 bez jištěni a možna skončim i v prd..i. Sevas

Reagovat
smazaný uživatel

Ackoliv nemame idealni formu a pohodu,tak mame plnej pocet bodu,3 vstreleny goly na zapas...

Nabizi se otazka...kdo z vas to ma? ACS

Jinak preview tohodle kola je opravdu vtipna show jednoho radoby fanouska,cloveka uz to ani nemuze prekvapit nebo vytocit..jsi komik Dolare..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Buďte trochu soudní a přiznejte, že dneska zkrátka rozhodčí tu Spartu tlačil. Jeden gól z ofsajdu nevyvrátí dalších 10 špatných rozhodnutí ve prospěch Sparty včetně neodpískané redky s penaltou.

A teď mi někdo vysvětlete tu žlutou pro Zbrojováka za to, že se nechal před vápnem Sralty nakopnout do koulí.

Reagovat
C-M@ster

Mimochodem v pohárech se píská rovina, v lize ne. Z tohoto úhlu pohledu pak výsledky Sparty dávají smysl.

Reagovat
C-M@ster

Ale tak na oslavu včerejší výhry Spartičky to chce pražskou hymnu... slova všichni znáte, tak se přidejte i u monitorů doma.

http://www.youtube.com/watch?v=PEqIpl_fYwo

Reagovat
twerp

Ty seš teda hodně zakomplexovaný člověk.

Reagovat
C-M@ster

Pokud to, že chci čistou ligu = jsem zakomplexovaný člověk, pak souhlasím.

Nikdy nepochopím, jak se někdo může radovat z tendenčně řízeného utkání. Mně vždycky vadilo, když jsme někoho porazili třeba vymyšlenou penaltou.

Tuto vaši mentalitu nechápu.

Reagovat
twerp

Ne, máš komplexy ze Sparty, vidíš bludy a pak se tu prezentuješ jako bojovník za čistou ligu. A zajímavé, že když Plzeň porazila Spartu po vymyšlené penaltě, tak jsi se nezmínil, že to bylo nefér ale začal si kopat do Sparty, že takhle vyhrávala tituly řadu let. Fakt si jenom zakomplexovaný Brňáček.

Reagovat
C-M@ster

Tak oukej, ještě zareaguju, ale dneska naposled.

Jak bylo napsáno výše, zápas byl řízen naprosto tendenčně. Viděl to i slepý, ale samozřejmě, že teď to zanikne pro jeden gól z ofsajdu.

Ve fotbale jsem takovýchto zápasů pro Spartu viděl celkem dost, proto jsem se jim rád vysmál proti Plzni, kdy boží mlýny trochu zamlely.

V hokeji zase Spartě připískáváno není, ale tlačená je tam Slávie a občas Plzeň.

Klidně ať si ta Sparta vyhrává, když bude lepší a zaslouží si to. To budu jen smutnej. Ale když vyhraje po tom, co píská někdo, kdo dostal noty, tak su akorát nasranej.

Fandím MU, ale když nás porazilo Man City velkým výpraskem a pak v závěru vyhráli ligu gólama v nastavení - jo, byl sem smutnej, ale bylo to spravedlivé. Když rozhodčí nezvládl zápas s Realem, jo, to sem byl nasranej.

Prostě férovou prohru beru, ale to, co bylo dneska, tak to vůbec a klidně si projeď chat v "gambrinus liga preview" a uvidíš, co si o tom zápase všichni mysleli.

Reagovat
GjøvikFF

A to má být jako kdo, ti všichni? Zamindrákovaní antisparťani? Vždyť se podívej na sebe, jak můžeš říct o zápase, kde ten údajně protěžovanej tým dostane gól z kilometrovýho ofsajdu, že byl tendenční, to si tak trochu odporuje, ne? Nikdy jsem nedokázal pochopit tu zaslepenou nenávist ve fotbale, jste jak malí Jarini, jako byste prostě nemohli fandit jen těm svým bez všech těch zapšklých, ublížených nesmyslů. Sparťan nejsem ani náhodou, ale když vidím, jak tady ty diskuse vypadají, tak je mi Vás fakt líto. "Fandi, ale zůstaň člověkem", možná bys o tomhle citátu mohl popřemýšlet...a nejen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Reagovat
goodbay

Píšeš, že jsi fanda MU, tak to tě musí být špatně z rozhodčích po každém 2.-3. zápase ne?

Reagovat
C-M@ster

Abych tu furt nepsal, zakončím to tímto obrázkem, včerejšek snad vystihuje dokonale.

http://cdn.memegenerator.co/instances/600x/40311649.jpg

GN

Reagovat
smazaný uživatel

todle zase dokonale vystihuje tebe

http://tinyurl.com/nj2d32a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To je nehorazne vysmech - znamka Bilka ve Sportu - prumerna 6.

Reagovat
smazaný uživatel

ty už se fakt di léčit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi záhadou jak takové pěkné město s vysokým počtem kvalitních vysokých škol můžeme produkovat tolik pitomců a mimochodem věděli jste, že Křetínský je brňák jak poleno

Reagovat
C-M@ster

...napsal někdo, kdo hrdě nosí nick Pelta na fotbalovým fóru.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Čtvrtníčkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Puskas

Sparta vyhrává zápasy v době, kdy je v krizi, kdy se jim nedaří... To je fest posílí, až se dostanou do formy, podzimního mistra urvou.

Reagovat
r.mrazik

takove zapasy vyhravaji titul

Reagovat
Puskas

ono totiž myslím, že na jaře takových prohráli víc než Plzeň, ne že Plzeň byla o tolik lepší

Reagovat
r.mrazik

to mas pravdu...treba presne takovy zapas zrovna v brne,ktery jsme neurvali jako tento...

je nutne ziskavat body i kdyz hra nestoji za nic moc...a letos se to povedlo uz dvakrat...jablonec byl silny souper a brno houzevnaty...zlatych sest bodu

Reagovat
goodbay

Když jsme u toho, loni měla Sparta s těmito soupeři (Jihlavou, Jabloncem a Brnem) pouze 2 body, letos už 9.

Reagovat
r.mrazik

hezky....

jde proste videt,ze herne to je bida...ale bodove je to jine...dokazeme vyhravat i zapasy,kde se nam nedari...

nic jineho nez doufani ve zlepseni hry stejne delat nemuzeme,tak aspon ty zlaty body

Reagovat
db18

Pokud ovšem v nadcházející době nezačne prohrávat

Reagovat
Puskas

jistě, ale oni hrají hrozně a ke konci to urvou, to dřív moc nebylo, zato v 90. letech pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to hořká vítězství, ale pořád to jsou vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nebudou vyhravat furt. Ted budou mit doma Bohemku,proti kterej budou muset tvorit. A to pro ne bude problem.

Reagovat
Puskas

těm dají trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna,ale ja tomu moc neverim. Hlavne si myslim,ze se Bohemka po vitezstvi nad Pribrami zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

klasická brněnská fanouškovská nátura, přijde skoro deset tisíc lidí a namísto něčeho smysluplného na podporu svého klubu se zmůžou hlavně na pražské kurvy... odi et ammo

c-master... ještě jsem nebyl na fotbale v brně, aby se neřvalo, jak vám rozhodčí furt ubližuje, přestože se vyhrálo. ten mančaft by byl v podstatě už v lm nebýt těch neustálých zářezů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

jenže včera dost ty drobné fauly pískal opačně

Reagovat
smazaný uživatel

tomu jsem se taky někdy divil, ale úmysl v tom vidí jen paranoici

Reagovat
smazaný uživatel

Brno sice dalo gol z ofsajdu, to byla minela pomezniho, ale jinak hlavni jel podle jinych noticek. Tam ty brnaky rezal, az to kolikrat nevydrzeli a dostavali zlute za reci. Hlavni fauly spartanu otacel jako jako fauly hracu Brna, a to se pak tezko hraje.

Nakonec si ale rozhodci vydela plnou sumu, Sparta to v zaveru zlomila a dala 2 stastny goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak skoro všechny žlutý byly za řeči, ani se jim nedivím, já už bych taky "vybouchl", bylo to vyhecovaný hlavně díky rozhodčímu, kterej prostě otáčel fauly na stranu Sparty jak jen se dalo .Jinak hoši nic neděje zasloužili jste si výhru a když to tak budete hrát dál, tak máte jistý poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka byla lepší no minimálně měla dostat ten 1 bod

Reagovat
centos

Jeden zápas Sparty a tady je příspěvků, jako bychom vyhráli mistrovství světa s Pekhartem v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkařská mafie z Belizé v čele s Křetínským, Paclíkem a Bédou Trávničkem zosnovala ďábelský plán na ovládnutí světa pomocí infikovaných kukuřičných lupínků a jediné řešení je v každém zápase zaříznout Brno.. Tak se s tím smiřte..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta chtěla vyhrát a vyhrála. Bohužel, k vítězství došla po dost trnité cestě, stejně jako proti Jablonci. První poločas ještě nebyl tak špatný, ale po odchodu Matějovskýho se to výrazně zhoršilo. Potěší aspoň fakt, že to sparťani v těžkých chvílích nevzdali a po dvou hezkých akcích vstřelili rozhodující góly. Káca s Hušbym si drží střeleckou formu, což jim může jedině prospět. K rozhodčímu...měl pískat penaltu pro Zbrojovku a neuznat Markovičovi gól. Krom toho rozehrál slušný mariáš, ale zbrojováci se nemůžou divit, když tu a tam padali jak hrušky a ještě na sudího štěkali jak vzteklí psi.

Reagovat
Puskas

ten Vacek byl srandovní

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál strašně. Ale ke konci tam měl pěkný momenty, například u gólů Hušbauera a Bednáře. Váca potřebuje získat sebedůvěru a klid na míči. Věřím, že se bude zlepšovat, ale Lavička by ho neměl tlačit do Matějovskýho role.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé že se řeší sporné momenty jen když jsou v utkání se Spartou. Jakoby nebyli u někoho jiného jen u Sparty. Někteří lidé mají komplexů přespříliš. Lidé by se více měli starat o svůj klub....Ale to je nemožné....

Reagovat
Puskas

řeší se u Plzně, Baníku, Jablonce...

Reagovat
smazaný uživatel

Přidal bych ještě Mladou Boleslav. Ti měli v minulosti ve svých zápasech také nemálo sporných momentů.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nejde, aby se na internetovém fóru lidi starali jen o svůj klub.

Reagovat
j_mrazik

Tak přímo to ovlivňuje bodový rozdíl mezi těma klubama, takže se dá chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

No já chtěl mimo jiné upozornit na to, že někteří ani svůj klub nemají, tak se o něj ani nemůžou starat .

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takzvaní trollové...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle výraz se mi pro moc nepozdává. Spíš jsou to idioti .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

300 pro zlaté české výrazy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp nadávali Rychlí šípy a Hogo Fogo .

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlý šípy

Reagovat
centos

Rychlé, plantážníku.

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musel jsem tu chybu napravit, a tím éčkem bych to jenom zahrál do autu.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Řeší se proto, že jsou v utkání se Spartou tyhle "přestřelky" sudího skoro pravidlem. Stát se to s Baníkem, řeším to taky. Takže si propláchni pusu vodou, protože si vyplodil fakt trapnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou, ale lidé rádi rypou.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca bol najhorsi clanok vcerajsieho zapasu!!!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí stálo taky za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne mi prislo, ze vtedy bol zapas o trochu lepsi, nez v prvej polke.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to mě ne. Ve druhém poločase jsme hráli strašnou bramboračku.

Reagovat
smazaný uživatel

no zato v prvej puli to bol extra vykon, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ale pořád to bylo lepší s Matějovským než bez něj. Hráči pořádně zabejčili až v závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zaver smolny. my sme hrali a oni z nicoho dali goly. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Z ničeho ? Byly to pěkný akce a povedené střely. Ukázala se individuální kvalita našich hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dve akcie, dve strely - dva goly. my hrame a oni maju dve akcie na konci a premenia obe

Reagovat
r.mrazik

melo brno nejakou sanci,krome te penalty/nepenalty a gola z ofsidu?

Reagovat
Puskas

mělo, jak tam Vaclík propustil ten centr a Markovič? dal do boční sítě

Reagovat
r.mrazik

ajo.na tohlu chybu vaclika jsem zapomnel..ale na dalsi sanci si nevzpominam

Reagovat
r.mrazik

*tuhle

Reagovat
didosh

ten třetí byl pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim, ze ne, ale do spatnej brany :)

Reagovat
didosh

to pro mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dve akcie, dve strely - dva goly. my hrame a oni maju dve akcie na konci a premenia obe

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste možná hráli, ale kromě těch Vaclíkových klouzaček jste tam moc šancí neměli. Výhra je zasloužená, byli jsme produktivnější a chtěli jsme více vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sance boli, len uspesnost ich premienani hold nebola na nasej strane

Reagovat
mayday

Byls včera v Brně?

A ještě jedna otázka, můžeš mi říct, proč neustále obhajuješ Matějovskýho? Aspoň mám ten pocit, pokud to tak není, tak sorry. já jako jihomoravák jsem viděl Matějovskýho asi 5x plus jednou v derby(plus x-krát v TV samozřejmě) a přišlo mi, že to byl vždy nejhorší hráč na hřišti. Když to vidí člověk na vlastní oči, tak se to ještě znásobí, ptž TV šíleně zkresluje. Na první pohled sice dobrý, vezme balón, chvilku ho vede, otičí se, odevzdá ho zpátky, ale vzhledem k jeho pověsti a jakési auře vyjimečnějšího hráče než ostatní hraje podle mě neskutečný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, v Brně jsem nebyl. Tak Matějovský je momentálně jediným hráčem ve Spartě, který dokáže tvořit hru. Když nehraje, tak je to strašně znát. Ty jeho přihrávky chybí. Blbý je, že je dost labilní a nedokáže si udržet stálou výkonnost po celou sezónu. Navíc ho brzdí ta zranění.

Reagovat
mayday

Ano, to mám přesně na mysli, že je neustále považován za někoho, kdo nad ostatníma ční jak technicky, tak prostě fotbalově celkově a přitom jak řikám, viděl jsem ho 6x na vlastní oči a vždy to byla hrůza. Ale to je úhel pohledu, nepochybuju, že umí zahrát i dobře. Každopádně co je nepopiratelný, že za poslední roky šel dolů a to dost. Proto nechápu, proč Sparta přivádí Pauscheky a Skaláky zpátky z hostování atd, a proč v létě prostě nezískala pořádnou posilu na jeho post, když se ho chtěli v létě zbavit. Protože s Matějákem to na titul podle mě nebude.

Já jsem se ptal jen tak z prdele, jestli jsi to nebyl ty, kdo tam zapálil ten oheň, kterej pak vich vzal zpátky na Sparťany

Reagovat
mayday

Sparta podle mě v první půlce šílenej výkon herně, ale i tak měla 2-3 solidní šance. Druhá půlka už byla trošku znehodnocená tím, co se dělo ve vzduchu a na tribunách, takže bylo těžší se plně soustředit na fotbal, ale celkově si myslím, že rozhodčí to zamrdal na obě strany.

Někde jsem četl, že Husár hrál balón, stál jsem od té situace asi 10 metrů a i kdyby hrál stokrát balón, tak do něj vlítl jak totální hovado zezadu a to se musí prostě pískat. Jiná věc je, že 3 sekundy předtím sundal zas Vacek nebo kdo to byl jeho na slušným místě pro standartku, takže rozhodčí nemá příliš smysl hodnotit...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta podpatila hlavnoho rozhodciho, neodpiskal 2 penalty, cimz hrube ovlivnil utkani. I spoustu dalsich faulu neodpiskal nebo je dokonce otocil a odpiskal faul Brna a nekdy i dal nesmyslne zlutou...

Rozhodci se asi boji, ze by je donutil Kretinsky jit k notari a priznat se k trestnemu cinu, kdyz v minulosti pomahali Sparte, tak jako Adamake a Byma

Reagovat
PBLead
Reagovat
discarda

pochop ze fakta ho vubec nezajimaj

Reagovat
Didier Drogba

teď ještě aby Sparta uhrála i něco v té EL....http://www.youtube.com/watch?v=H22t-tiWiLw

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele