SPARTA POTVRDILA ZÁJEM O ČECHA!

28.01.2004, 18:12
Aktuality
Na oficiálních stránkách Sparta.cz bylo potvrzeno, že se pražský klub zajímá o Slováka Marka Čecha! Podle tiskové mluvčí Lenky Rakové, začne Sparta vyjednávat už v pátek.

Marek Čech je jednadvacetiletý levonohý záložník, o kterém si na Slovensku všichni povídají, že je veliký talent. Nyní působí v Interu Bratislava, ale nejvíce na sebe upozornil na evropském šampionátu do 19 let, kde s rodným Slovenskem skončil na třetím místě a hned se o něj začalo zajímat několik klubů, včetně Sparty, ale zájem je i ve Francii a v Německu.

Sparta přiznala, že má o Čecha zájem, ale nechce zatím říct všechny detaily. "Do pátku se chce vedení Sparty sejít se slovenskou stranou a vyslechnout podmínky," řekla tisková mluvčí Sparty Lenka Raková pro Sparta.cz.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*ditechi

Eh, eh,................vypadlo v osemfinale, ale vsak ja nic....

Tretie bolo leda tak na ME "19"...overovanie informacii sa oplati.....

Reagovat
smazaný uživatel

Velice se omlouvám za hrubou chybu, díky za upozornění.

Reagovat
HOST*Miki

Kdyz jsem cetl nadpis,myslel jsem ,ze Spartani chcou zpátky Petra Cecha :))))

Reagovat
PJ

To by museli prodat celou Prahu, aby ho mohli koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro zadarmo získají Patrika Ježka. To je hodně dobrý levý záložník, sice umí víc dopředu než dozadu, ale díky němu se chodilo o to víc radši na fotbal.. Ty jeho kličky dokážou potěšit. Za podzim toho moc nenahrál a tak balí kufry do Paschingu. Teď chce Sparta koupit další talent Slovenska.. To už tady myslím jednou bylo, viz. Babnič. Hvězda, která si vzala číslo po Rosickým a měla být za něj náhradou. Odehrál tam pár zápasů a je snad ve Zlíně nebo kde.. Aby to neskončilo v tomhle případě podobně..

Reagovat
PJ

Patrik Ježek a Jiří Rosický, na ty dva sem se v létě těšil, že by mohli Spartě hodně pomoct. Jenže se nechytili, těžko říct proč. Je to škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježek alespoň trochu hrál, ale Rosický hrál akorát tak za béčko. Ježka mají v Rakousku hodně rádi (na konferenci na sparťanským serveru mu už v létě po jeho přestupu posílali dotazi jestli se vrátí). Nakonec se fakt vrátil, koho by taky bavilo hrát tak málo minut jako on.. Rosického jsem moc hrát neviděl, ale když odcházel do toho Atletica tak na tom byl hodně dobře. Pak ty zdravotní problémy a je to v .... Ale jsou to oba dba borci!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele