SPARTAK MUSEL NA ZÁPAS METREM

01.11.2006, 13:19, aktualizováno 01.11.2006, 13:19
Aktuality
Kuriózní situace předcházela včerejšímu utkání Ligy mistrů mezi Spartakem Moskva a Interem Milán. Autobus s hráči domácího týmu uvázl v zácpě a aby mohl zápas vůbec začít, musela se celá výprava vydat na metro...

"Přijeli jsme pozdě, nestačili jsme se ani pořádně rozcvičit," postěžoval si po zápase kouč Vladimir Fedotov. "To se podepsalo na našem špatném začátku, bohužel jsme brzy platili za chyby," poukázal na jediný gól zápasu, který vstřelil už v první minutě Julio Cruz. Práci mu velmi usnadnil hrubou chybou obránce Martin Stranzl.

"Byl jsem v šoku, jak přeplněné metro bylo," divil se rakouský internacionál. A není zdaleka sám, kdo metrem příliš často nejezdí. I kapitán Jegor Titov přiznal, že metrem jel naposledy někdy začátkem 90. let. "Nevzpomínám si, že bychom někdy zažili takovou situaci. Neměli jsme ale jinou možnost, náš autobus za 45 minut ujel snad jen 50 metrů," uvedl Titov.

Spartakovci byli jistě v metru velkou atrakcí, dokonce je provázela policie a dovolila jim jet zadarmo. "Musel jsem předzápasový proslov vést ve voze metra," řekl kouč Fedotov. Ale největší obavy neměl z toho, že by na zápas přijeli pozdě. "Bál jsem se, že tam někoho ztratíme, protože většina z hráčů zřejmě metrem nikdy nejela. Musel jsem je všechny hlídat a ujistit se, že tam nikdo nezůstal," dodal Fedotov k pobavení novinářů.

Jinak ale na tiskové konferenci po zápase mnoho důvodů k radosti nebylo. Spartak po prohře zůstává s jedním bodem poslední a přišel už i o teoretické naděje na postup.

Autor: Petr Starý

Komentáře (929)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele