Sportovní ředitel Interu: Vyjednávání s Bayernem bylo to nejtěžší, Lukaku už je minulostí

01.11.2023, 11:57
Aktuality
Piero Ausilio (© AFP)

Sportovní stránku Interu má na starosti už od roku 2014. Letos dokonce obdržel cenu Spiga d'Oro, kterou uděluje město Cinisello Balsamo za přínos společnosti. Řeč je o jednom z klíčových mužů italských šampionů ze sezony 2020/21 Pieru Ausiliovi, který se ve středečním rozhovoru pro rádio Serie A otevřeně rozpovídal o starých i nedávných přestupových ságách.

Když se Romelu Lukaku v 10. kole italské nejvyšší soutěže vrátil s AS Řím na stadion Interu, nedočkal se vřelého přijetí. Ba naopak, čekalo ho až 40 tisíc fanoušků s píšťalkami v ústech. Chtěli tak vyjádřit své rozčarování z toho, že si belgický reprezentant místo jejich týmu vybral ten z hlavního města Itálie. Mezi léty 2019 až 2021 totiž fyzicky silný kanonýr patřil právě celku ze Stadio Giuseppe Meazza a v minulé sezoně v Miláně hostoval z londýnské Chelsea. V 25 ligových zápasech stihl dát 10 gólů a na šest přihrát. Není tedy divu, že se ho sportovní vedení v čele s Ausiliem pokusilo znovu získat natrvalo.

Leč neúspěšně. 30letý Lukaku se rozhodl pro spolupráci s Josém Mourinhem a Interu dal košem. "Vyhráli jsme s ním Scudetto, přinesl nám finanční zisky, ale také jsme s ním prohráli dvě finále," připomněl Ausilio trpkou příchuť závěru minulého ročníku, kdy Inter prohrál mimo jiné finále Ligy mistrů s Manchesterem City 0:1. "Říkám jen, že je třeba výchovy a respektu. Věci se hýbaly kupředu, to je zřejmé, ale v určitém okamžiku se zastavily. Jsou zkrátka situace, které nedopadnou podle představ," nechtěl odhalit příliš mnoho detailů z jednání 51letý sportovní ředitel.

Nakonec si ale jednu štiplavou poznámku neodpustil: "Když se schováváte, nereagujete nebo posíláte odpovědi přes jiné lidi, je to nepřijatelné. Pro mě je to od 8. července uzavřená kapitola, ničeho nelituji." Vrátil se však i k telefonnímu hovoru, který v létě s Lukakuem vedl. "Nebylo to nic zvláštního. Řekl jsem Romeluovi, co si myslím, poté, co jsem ho nějakou dobu neslyšel," vysvětlil.

Poté se Ausilio dotkl i několika dalších přestupů. Za nejobtížnější vyjednávání života označil nakonec uskutečněný transfer francouzského obránce Benjamina Pavarda z Bayernu Mnichov. "Měli silnou vyjednávací pozici. Nechtěli prodávat a nemuseli. Bylo to opravdu obtížné," dodal.

Shonem si prošel i kvůli Lautaru Martínezovi. "Jeho příběh je šílený. Měl velmi blízko k tomu, aby posílil Atlético Madrid, intenzivním vyjednáváním jsme strávili čtyři dny," připomněl události z července roku 2018. Argentinský útočník ale nakonec dorazil právě do Interu a od té doby v jeho dresu sází jednu branku za druhou.

Živější záležitostí je pak shánění náhrady za Andrého Onanu, jehož si v letním přestupovém okně do Manchesteru United vybral manažer Erik ten Hag. "Potřebovali jsme jistotu, bylo to v době, kdy skončil i Samir Handanovič. Sommer byl ten pravý. Je to neuvěřitelný profesionál, už když dorazil, uměl základní italská slovíčka," rozplýval se nad Yannem Sommerem Ausilio. Přemítal také nad tím, že Inter mohl vsadit na mladé talentované brankáře, ale to, jak se 34letý Švýcar adaptoval, ho jen utvrdilo v tom, že se rozhodl správně.

Letitý neúspěch, který ho však dodnes mrzí, je ještě z dob, kdy vedl akademii milánského celku. Jde o nevydařený přestup "mladičkého Španěla" Cesca Fàbregase. "Když mu bylo šestnáct, dělali jsme všechno proto, abychom ho získali, ale byli jsme bez šance," zavzpomínal Ausilio na rok 2003, kdy se pozdější spoluhráč Tomáše Rosického v Arsenalu vydal z Barcelony na Ostrovy.

Autor: Vladislav Frk / football-italia.net

Komentáře (67)

Přidat komentář
Deki

Hlavní problém u Lakaka není to, že šel do AS, ale to, že ještě v min. sezoně vyjednával potajmu s Juventusem, protože neměl zaručené setrvání v Interu a zjevně chtěl zůstat v Itálii. Když tohle v červenci vyšlo na povrch, Ausilio a spol okamžitě přerušili jednání s Chelsea a proti jeho návratu byla i kabina. To, že na konci mercata ještě rád vzal zavděk nabídku AS, opravdu není hlavní důvod, proč ho Interisti teď nesnáší.

Reagovat
Talker

Co si budeme povídat, prosakovaly zprávy od zimy, že Inter hostování neprodlouží, že ho nekoupí, že se vrátí do Chelsea,... Chtěli si vytvořit vyjednávací pozici a podle možností to zkusit, aniž by se k něčemu zavázali. V létě pak poslali nízkou nabídku a pak se na to vysrali.

Nedivím se Lukakovi, že prostě jednal s jinými kluby, protože Inter očividně nebyl až tak jistý a pokud chtěl do Itálie, tak hledal zadní vrátka.

Reagovat
Talker

Kdyby Inter řekl "chceme Lukaka udržet, je to pro nás důležitý hráč a uděláme pro to všechno", tak by možná Lukaku neřešil jiné možnosti.

Reagovat
Deki

A divíš se? Za loňský podzim odehrál za Inter 4 zápasy, hrát pořádně začal až po MS od ledna, ale často z lavičky a góly nedával. Trošku více gólově se mu začalo dařit až na konci sezony. Na další hostování nechtěla spíš přistoupit Chelsea a vyloupnout na dřevo 30 mega za něj bylo v tu chvíli mimo. Navíc když klub šetřil. Tam opravdu celou sezonu nebylo moc momentů, kdy si Inter měl říct to, co píšeš.

Reagovat
bobis21

No a taky to neřekl. A když to neřekl, je jasné že si hráč bude hledat jiné angažmá ne? Nebo do kdy měl podle tebe čekat?

Reagovat
Deki

Do konce sezony, tedy např. po finále LM by to stačilo. To se ale nestalo

Reagovat
bobis21

Je naprosto běžné to řešit půl roku dopředu. Jen v případě Interu to hráči mají řešit 3 týdny před koncem

Reagovat
Lubinterista

Myslíš, ze až přijede psg, tak se takto půjde proti skriniarovi, který to tam měl podepsaný půl roku? Ty 3 týdne před koncem…

Alespoň t.r ochu se posnazit pochopit souvislosti proc se na nej pískalo, i kdyz je většině vlastně už jedno a už vůbec nikoho natankuje, ze je v as.

Reagovat
bobis21

Právě že nedává to pískání smysl. Je to hráč, který byl naprosto nezastavitelný při vašem jediném titulu za dlouhou dobu. V minulé sezoně u vás byl na hostování a velkou část sezony jste mu dávali najevo, že pokračovat u vás není reálné. V takové situaci si tedy na další sezónu hledal nový klub. Naprosto normální jednání, nevidím že by se proti Interu zachoval nějak špatně.

Reagovat
snuff24

Ty vole prostě s přímým a největším rivalem se nejedná pokud mi na tom klubu záleží měl se hecnout za makat a ne si dělat nějaký vyjednávací pozice smutný že to nechápeš

Reagovat
Recoba Inter

a ON NEMAKAL? JAK VÍŠ, ŽE NEMAKAL?

Reagovat
Nuno čomes

Tomu nicku děláš jen ostudu..

Reagovat
Recoba Inter

kňuu kňuu

Reagovat
Talker

Tak nemají důvod být nasrani. Jak sám píšeš, tak klub šetřil, neměl o něj nějak extra zájem a bylo to opakovano v médiích.

Proč by měl hráč čekat a ani se nekoukat kolem, co je na trhu? Inter se rozhýbat někdy v červenci.

Reagovat
Salfovic

Že ty si děláš úrodnou půdu pro jeho letní návrat.

Reagovat
Nuno čomes

Mělo jít o to, že s nimi jednal ještě před koncem sezóny v době, kdy jeho výkony stály za hovno a pak např. ve finále LM nedal tutovku No a v létě dělal blbého a nikomu nezvedal telefon. Vždyť to se všechno ví, tak čemu se pořád divíte?

Stačilo jen podávat výkony hodné jeho ceně/platu a nikdo by nic neřekl, protože Inter na něj prostě neměl. Že se pak v létě chová jako děcko je jeho věc

Reagovat
Deki

Reagovat
Recoba Inter

Nebejt Lukaka, ty šance by ani nebyly. Džeko byl jalovej a Onter s ním v útoku proti City neškodnej. Když přišel Lukaku, začalo se něco dít. Nehledě na Lautara, kterej rovněz zklamal, ale ten je v pohodě, protože má za sebou “argentína” Zanettiho.

Reagovat
sinter

Reagovat
Recoba Inter

Dobrá reakce, která hodně napoví

Reagovat
sinter

máš krámy?

Reagovat
Recoba Inter

urazit mě může inteligentní člověk, kterým očividně nejsi

Reagovat
sinter

ty si to bral ako urazku? ,,, hovor potom nieco o inteligencii..

yeb uz na to...proste nesuhlasim s tym co sa tu pise, tak ako cela tato diskusia je jedna bublina o nicom tak aj to piskanie a vsetko okolo toho bola len bublina. v podstate je to cele o hovne, ktore ty az prehnane branis

Reagovat
Recoba Inter

ok... mě je to u zadku, některým fanouškům Interu zjevně ne, když tady vehementně obhajují kecy kravaťáčka, kterej chrlí lež za lží a hovno za hovnem, jen aby firma vypadala dobře a neotřesitelně a vydělávala penízky

Reagovat
Recoba Inter

a to mě obtěžuje daleko víc, než tvý rádoby urážky... jestli mě to mělo urazit... nevím, to jak jsem reagoval bylo slovíčkaření

Reagovat
Nuno čomes

Třeba jako tahle že:

Recoba Inter

04.11.2023

11:12

kňuu kňuu

Inteligente.

Reagovat
Recoba Inter

kňuu kňuu

Reagovat
SaianSupaCrew

Jako všechno beru. Taky mi není vůbec sympatický a s vědomím, že se u nás stejně dlouho neohřeje, je mi úplně volný.

Ale to, jak mu vyčítáte tu neproměněnou šanci ve finále, to je absolutní cringe tvl..

Reagovat
Interista_4ever

Není to cringe, prostě nám to finále z velké časti posral právě on.. Zablokoval hlavičku Dimarca, a pak z metru a půl nedá gól do prázdné brány..

Jako sorry, ale trojského koně v Interu fakt nechcem. A to nemluvě o tom, že nám 3 roky zpátky, taky posral finále EL proti Seville, pak přišel jeho nesmyslný odchod do Chelsea, kde šel svými výkony hodně dolů a přes všechny tyhle svinstva, ho vedení přivedlo zpátky.. Všichni za ním stáli, i fanoušci mu jeho činy opustily a projevili mu důvěru. A pak se během léta dozvíme, že on v průběhu jara na tajňačku jednal s Juventusem .. ano s tím Juventusem, kde ho fanoušci během Coppy rasisticky uráželi. Nepochopitelné.

Jenom nám potvrdil, že je to hold labilní koště a ten odchod do AS nic neřešil, to byl jen poslední hřebíček do rakve.

Reagovat
SaianSupaCrew

Jo tak on tu hlavičku zablokoval Určitě schválně tvl.. Však tam měl moře času na reakci, že jo

Tohle už není cringe, to je vyloženě roztomilé..

Neproměnil, chápu, bolí to. Ale že by zahrál PODSTATNĚ hůř, než Edin (který měl jiné instrukce, ok), Lautaro (který mohl taky rozhodnout) nebo třeba Hakan, se říct nedá. Sorry.

Zbytek sis mohl odpustit, už jsem psal, že s tím naprosto souhlasím.

Je to chcanka.

Reagovat
Recoba Inter

Reaguju na tu hlavičku, protože ani nemusím číst ty hovna dál... chtěl bych vidět tebe, kdybys věřil cca 2 metry, vážil 110 kg, jak bys byl pohyblivej a pohotovej co se týče motoriky, mysliteli.

Reagovat
Nuno čomes

Já bych to vyčítal i komukoliv jinému. Stejně jako třeba obránci, kdyby udělal chybu. Ono jde celkově o to, že tu sezonu hrál hovno, čemuž odpovídá i to, že před ním byl v základu Džeko.

Reagovat
Alberto Aquilani

A nie je to úplne bežné, že hráči začínajú jednať ešte pred koncom sezóny? V F1 podpíšu zmluvu niekoľko mesiacov dopredu na ďalšiu sezónu s iným tímom

Ale aby som uviedol napríklad 2 konkrétne príklady. Szczesny sa priznal, že za 2 roky sa v Ríme neučil po taliansky preto, lebo vedel, že v Ríme určite "nechce" nezostane. Taktiež potvrdil, že to že pôjde do Juventusu vedel už niekoľko kôl pred koncom svojej poslednej sezóny v Ríme :-)

Mkhitaryan hral finále konferenčnej ligy, druhý deň slávil v Ríme pohár a na další deň - čiže dva dni po finále mal už podpísanú zmluvu v Interi. Čo myslíš, dohodli sa až po finále či ešte pred ním?

To isté u nás tento rok Ndicka či Aouar, tam tie pre-kontrakty boli podpísané snáď už v januári. Áno, obaja voľní hráči, ale Lukaku Vám tiež nepatril a bol len na hosťovaní z tímu, v ktorom vedel, že určite nezostane.

Čiže nie je na tom nič nezvyčajné, len vy a aj vaši talianski kamoši sa správate jak úplní kreténi, a pripravujete sa na jeho príchod ako na 3. svetovú. P.S. o Romelovi nemám vysokú mienku a v Ríme mu dlhšiu životnosť ako do júna nedávam, ale v tomto prípade pre vás platí staré známe - interista humorista.

Reagovat
Nuno čomes

Ano je to úplně běžné.. To samozřejmě nepopírám a mně nevadí, že to dopadlo, jak dopadlo. Ale jde o Inter a Juventus, což asi nemusím vysvětlovat, jaká rivalita to v Itálii je. Což teda jako fanoušek AS nemůžeš znát, takže to tě možná trošku omlouvá Kdyby to od začátku bylo AS místo Juve, tak věř, že by to bylo každému volné Navíc zmiňuješ hráče, kterým končila tu sezónu smlouva, kdežto Lukaku v té době měl smlouvu s Chelsea, pokud se nepletu, až do roku 2026, tak mohl být úplně v klidu a soustředit se na konec sezóny Prachy by mu přišly a stejně nic nevyřešil, až nakonec musel vzít i to AS.

A k poslednímu odstavci, když se na to podíváš z druhé strany, vy a média z toho děláte bůhví co. Prostě bylo jasné, že bude vypískán a dostane kouř po celý zápas a děláte z toho haló, jakoby mu někdo ubližoval tvl Za kreténství považuju házet po někom banány, pivo nebo zapalovače. Ne že bude někdo, kdo se zachoval jako morální chcanka, vypískán. Ale každý to máme jinak

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty zas "trošku" zjemňuješ fakt 30 000 nakúpených píšťaliek, výziev celozápasového pískania a nadávania a ďalších vecí. Nie, nebolo to úplne bežné privítanie Judáša.

Reagovat
Nuno čomes

Ten svět je čím dál víc a víc měkčí, hrůza. Snad z toho nebude mít deprese.

Reagovat
stuff

ty si fakt hlupak

Reagovat
Recoba Inter

to je slabý slovo tyvole... ten musel regulérně spadnout sestrám z porodního stolu na lebeň, protože není jiak možné, aby psal výplody jaký ze sebe sype... nehledě, že jeho rodiče musej bejt sourozenci, protože to je fakt hrůza ty jeho názory a postoje... ještě, že už je ani nečtu

Reagovat
Salfovic

A co je na těch píšťalkách jako špatného ?

Reagovat
sinter

Reagovat
Raffaello

amen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Jestli nejsi kreten sám. Zdejší interisti neobhajuji to pískání, ti Lukaka dávno přešli. Většina zdejších interistu se jen snaží vysvětlit, a maji pro to pochopení, jak a proč to cítí ti v ita, ne vsichi (jiná mentalita atd,).

Připravovali se na to a vypiskal se hráč, bóóóže, děje se to, tak se z toho nezblaznete buzny

Reagovat
Alberto Aquilani

https://football-italia.net/wp-content/uploads/2023/10/Inter-drag-queens-drag-race-italia.jpg

ešte raz mi povedz že som buzna, tak ťa dobijem kabelkou!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Recoba Inter

asi tak, prostě nadoktrýnovaní kašpárci propagandou klubu co nehleděj dopředu ani za sebe

Reagovat
Recoba Inter

nadoktrinovani*

Reagovat
Talker

Samozřejmě, že jednal. Vždyť jste mu dávali najevo, že nezůstane. To je naprosto normální, že hráč, který nemá jistotu, kde bude příští sezonu, to bude řešit - zvlášť když se ozvou jiné kluby.

To, že nedá tutovku. To se nikomu nikdy nestalo a jaký to má na tohle vliv? Jako že ji nedal cíleně? Ve finále LM, kde mohl být za hrdinu?

On po přestupu za obrovské prachy do Chelsea mluví o tom, jak chce do Interu, prakticky si vytrucuje hostovačku a Inter následně říká, že se vrátí do Chelsea a že s ním na další sezonu nepočítají.

Já Lukaka neobhajuju, je to mrdka a doufám, že půjde do Arábie, každopádně Inter si nemá vůbec na co stěžovat, klidně jste ho mohli mít letos znova, kdybyste se snažili. Nesnažili jste se, naopak jste dávali najevo, že ho ani vlastně nechcete, tak hledal jiné řešení v týmu, který ho ocení.

Reagovat
Nuno čomes

Tak ne že bychom do toho viděli, většinou to jednání probíhá u hráčů, kterým končí smlouvy, viz Škriniar (ten ale snad měl přislíbit podpis nebo něco takového), ale jestli i u hráče, který má super smlouvu na další roky.. Nějak se mi nezdá, že by hned v květnu po příchodu Pocheho věděl, že jej chtít nebudou, aniž by se s ním setkal, ale může tak být samozřejmě.

Jako je to zbytečné dohadování, vy to vidíte ze svého pohledu, kdy jste se ho chtěli za každou cenu zbavit (nejen kvůli smlouvy), takže je vám jedno kde skončí a nemůžete nikdy pochopit to, co zase vidí fans Interu, především mezi Inter X Juventus. No a ještě po těch kecech co zmiňuješ, jak chce být v Interu.

Tady se prostě nepotkáme, což je v pořádku

Reagovat
Talker

Hele podle mého on nechtěl být v Anglii a chtěl do Itálie, kde mu ten životní styl a fotbal sedí více. Takže ano, možná si řekl, že si promluví s novým koučem, ale reálně prostě hledal další štaci v Itálii - a Inter dával jasně najevo, že nemá tak velký zájem o jeho udržení, aby skrz média nevyjednával už od zimy ve stylu "vezměte si ho zpátky, my ho nechceme".

Reagovat
Salfovic

Jenže vy jste až do konce přestupáku tvrdili, že další hostování nepřipadá v úvahu, jenom prodej. Na který Inter neměl.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Recoba Inter

Dejane a copak on mohl za to, že byl zraněnej? Vždyť Interu přinesl 110 mega do klubový kasy, pak ještě vydrbali s Interem společně s Chelsea aby se mohl vrátit zadarmo a Inter mu pak není ani schopnej zajistit hrací čas a tutový slovo, že bude hrát u nich, že ho koupěj zpět. Tak kde jsme????

Reagovat
Recoba Inter

Vůbec je neřeš. Inter jedná podle toho, jak se mu to hodí. Lukaku se snažil zajistit angažmá na budoucí sezónu a jednal s jiným klubem (Juventus) což je v dnešním světě úplně normální. Inter nejen, že ho úmyslně nestavěl aby srazil jeho cenu na minimum a mohl ho z Chelsea vykoupit co nejlevněji (byť původní plány byly, že ho budou mít zase zadarmo, na což už nechtěla přistoupit Chelsea), Lukaku leštil lavičku a úplně zbytečně. Kdo píše, že hrál hovno, nemá pravdu. Ať se laskavě podívá na minuty co odehrál a na statistiky co má. Ty co ho haněj, jen ukazují, že jsou fanatičtí fanoušci, co neřešej levou/pravou. Prostě fanděj a jsou drsný. Lukaku byl vždycky super a to, že hrál Džeko je jak by řekl Drogba "fuckin' disgrace". Že Lukaku zadrbal pár šancí to jen smutně podkresluje, že neměl na růžích ustláno. Psychicky nebyl v pohodě a muselo to pro něj být hodně těžký, když dřel jak bejk a stejně seděl kvuli přestupní politice. Ale to se fanouškům nikdy neřekne. Naopak se ještě k tomu hráči podněcuje ve veřejným prostoru nenávist, protože z nich udělal de-facto kretény. Inter se tady ohání dvojitou zradou, ale to, že se ten hráč taky potřebuje cítit chtěnej a že má nějaký city, je zřejmě úplně jedno. Jednali s ním jak s pytlem cementu.

Reagovat
Alberto Aquilani

wou

Reagovat
Nuno čomes

Klid, on nefandí Interu

Reagovat
Nuno čomes

- úmyslně nestavěl, aby srazil jeho cenu - tohle máš ověřené od vedení?

- leštil lavičku úplně zbytečně - doporučuji opakovaně zhlédnout jeho výkony nebo navštívit očního

- dřel jak bejk - byl jsi účastněn všech tréninků nebo jsi viděl celé tréninky na videu? Pokud by dřel, nebyl by v tak špatném fyzickém stavu

- pokud logicky nemám na něj pro vykoupení finance, nemůžu mu dávat minuty, jen pro to, aby se cítil chtěný a nebyl v depresi. Naštěstí vedení ví, jaký je charakterově (což ostatně vylezlo na povrch v létě), tak mu na to díky bohu neskočilo

Zeptej se fandů Chelsea nebo United, jak moc ho berou pozitivně a neblij tady na fans Interu. Nejspíš žiješ mimo realitu, vzhledem k výše uvedeným pouhým domněnkám.

Když tohle čtu, je mi stydno, že vůbec někdo takový může Interu "fandit"

Reagovat
Recoba Inter

Podívej se na statistiky, kolik vytvořil gólovek, kolik branek vstřelil a přestaň z nej dělat tragéda a lopatu… díky

To že držel hubu a krok, makal jak chtěl trenér, nevztekal se a přistupoval ke své práci jako profík zůstalo bohužel jen u ústních ocenění, který vyznívaj dobře jen do éteru(Marotta). Ale slova jsou slova a činy jsou činy a s těma Inter zbytečně otálel.

Z formy byl zkraje roku, když byl po 4 měsíčním zranění. Měl nadváhu, což je vlivem jeho genetiky pochopitelné.

Do formy se dostával, když dostával prostor, který měl hodně osekaný na úkor Džeka, kterej má na základ fakt už jen v klubu jako Fenerbahce(proto tam taky teď hraje, že jo).

Inter prostě opět předved špínu, podobně jako dřív se Sneijderem, s Vierim… možná by se dalo pokračovat.

Nehledě na to, že v podstatě to stejný Interu udělal Icardi, ale u něj se kupodivu žádná vlna hejtu nerozjela. Maximálně na Wandu. Zajímavé.

Reagovat
Recoba Inter

Na oční si zajdi ty pokud nevidíš kolik dal za 2 roky gólů v Interu Džeko a kolik dal Lukaku, nedokážeš si to porovnat a určit, kdo je platnější, tak už je to jedno protože jsi zkrátka magor. Dyť Lukaku patří historicky mezi nejlepší střelce klubu

Reagovat
fabec1222

Problem je,ze je mu 45

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě baví, jak si kluby, potažmo GM a DS hrají na největší gentlemany a absolutní a nezpochybnitelné charaktery ve světě fotbalu, kde právě oni hrají stejně špinavou hru jako agenti a jejich otroci.

Je to korporátní svět řízený penězi a reklamou, hráči jsou jen zboží. Celá ta sága vystavuje Lukaka jako největšího zm*da a většina lidí to tak asi uvidí, ale za mě je to šul nul.

Ani Inter, ani Juventus a vlastně už ani AS a další kluby si nemohou hrát na nějaké hodnoty, to vše už je minulost.

Je to špinavá hra, někdo se zamaže víc, někdo méně, někdo vlastním přičiněním, někoho to smýkne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně osobně fascinuje, jak to někteří prožívají.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Csaplárova past

Dobrý článek, vše napsáno nakonec v nadpise

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si počkám kým netflix o tom natočí dokument ako o Figovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele