STEAUU BUDE TRÉNOVAT HAGI

26.06.2007, 11:59
Aktuality
Velkou osobnost na svou lavičku získala Steaua Bukurešť. Rumunský klub od nové sezony povede tamní legenda a pravděpodobně nejznámější fotbalista země Gheorghe Hagi...

"Podepsal jsem na tři roky a doufám, že jako trenér uspěji se Steauou, kde jsem před sedmnácti lety strávil jedny z nejlepších let své aktivní kariéry," těší se 42letý kouč na novou výzvu.

Steaua sice letos získala více bodů, než v předchozí sezoně, přesto na obhajobu titulu nedosáhla a na mistrovské Dinamo nakonec ztratila šest bodů. "Mým hlavním cílem bude vyhrát rumunský titul," hlásí Hagi.

Hagi v bukurešťském klubu udělal své první velké krůčky a následně si zahrál například i za Galatasaray a Barcelonu. Roční gáže rumunské legendy by se podle informací médií měla pohybovat okolo 400 tisíc eur. Před ním na lavičce působil Cosmin Olaroiu, který ale dal přednost nabídce z katarského Al Hilalu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak to jsem zvědavý jak to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Bych mu přál úspěch, ale v předešlých klubech si moc nevedl. je to můj nejoblíbenější fotbalista.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele