Sudí Klíma se při vykázání Pelty zachoval správně, uvedla komise rozhodčích

09.08.2021, 23:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Peltaven!

Reagovat
Liquid

"Troufám si tvrdit, že ten, kdo zápas viděl, nám dá za pravdu, že jsme ho rozhodovali objektivně a nikoho nepoškodili," no a o té penaltě, které evidentně předcházel útočný faul Pilaře jehož ruce na krku Dostála jsou evidentní a postrčil ho směrem do gólmana a toto jak si sudí vidět nechtěli, jak ten VArák, tak hlavní

Reagovat
ttopi

Popravdě řečeno jestli byl Pelta v kabině sudích, tak věř tomu, že tam lidi od VAR fakt nepotkal, takže je ovlivnit nemohl. Čili spojovat tuto událost s nějakou penaltpu, která šla přes VAR, to je celkem mimo, promiň

Reagovat
Bohemak12

On jí pískl nějaký rozhodčí od varu ?

Reagovat
ttopi

Nepískl, ale přes VAR šla (teda poklud tam VAR byl - vycházím z toho co píše Liquid), takže ti rozhodčí u VAR by to určitě viděli a rozhodčímu poslali vzkaz.

Reagovat
Bohemak12

Komise vám omezila delegaci na jeden zápas za jednu chybu v utkání, nesprávně nařízenou penaltu ve prospěch Jablonce. Původně jste správně nepískal, co jste si pak řekl u obrazovky po pokynu k přezkoumání od videorozhodčího Berky?

VAR mě upozornil, že podle něj k přestupku došlo, že brankář udeřil útočícího hráče, abych se šel podívat. U obrazovky jsem mu dal za pravdu. Zaměřil jsem se totiž na zákrok gólmana, bohužel jsem tolik nevěnoval pozornost tomu, co tomu předcházelo. Nepřišlo mi to jako útočný faul. Teď vidím, že to chyba je.

Reagovat
ttopi

Vidíš. Tím spíš ale potvrzuješ, že hlavní sudí těžko mohl být ovlivněn Peltou, když sám penaltu nepískal

Reagovat
Bohemak12

Kde jsem to psal ? Reaguju na tebe , že z Liquida děláš blbce . Přitom sám asi neumíš číst .

Reagovat
ttopi

Tak teď už tě vůbec nechápu. Já jsem psal, že Pelta v šatně nemohl ovlivnit lidi u VAR, ale maximálně hlavního sudího.

Na hřišti pak hlavní sudí penaltu vůbec nepískl - přijde Ti teda že byl Peltou ovlivněn? Mně ne.

Reagovat
Bohemak12

Já nechápu tebe proboha . Tu citaci co sem dal Liquid pronesl rozhodčí Klíma , ne Pelta . Liquid tudíž reagoval na Klímu (to je rozhodčí - pán s píštalkou) ) , který po rozhodnutí komise , že tu penaltu pískl špatně pronesl citaci , kterou jsem sem vložil já . Takže nikdo z nás o Peltovi nenapsal ani čárku . Pak jsi přišel ty jako mistr psaného slova a začal si rozumovat co je mimo a co ne . Snad už to chápeš .

Reagovat
ttopi

Reagovat
Bohemak12

Věděl jsem , že to dobře dopadne a tvé hlouposti se oba nakonec zasmějeme

Reagovat
Liquid

Bohemak má pravdu, řešil jsem tu tu citaci sudího, že neudělal jedinou chybu a tu prostě u obrazovky udělal, že jsem si v minulých dnech dělal prdel, že byl Pelta sám u VARu s tímto nesouvisí

Reagovat
Axelrose

Jsem to neviděl.

Ale psali, že to pískl, až po upozornění VARu, ne?

Nebo to pískl rovnou?

A ta na druhé straně? To bylo v pohodě, nebo to spíše vidíš jako nějakou kompenzaci?

PS: neprovokuji, fakt jsem to neviděl.

Reagovat
Liquid

ano udělal chybu VARák, když mu podsunul záběr, že udělal zjevný pochybení což neudělal prvně, následně, ale špatně posoudil situaci u obrazovky, což je prostě chyba hlavního rozhodčího, že nevidí, nebo nechce vidět faul, který tam byl patrný, u druhé penalty tvrdí Rada, že byl předtím otočený aut, což nevím, ale jinak hráč Bohemky nadzvedl míč a napřáhnutý Hübschman ho prostě nakopl, čili toto jasná penalta, byť ze záběrů z tv jsem to live hned neviděl

Reagovat
Axelrose

OK, díky.

Reagovat
anarchochuligan

Čáp si bude vždycky dělat co bude chtít a tepláky mu v tom nezabrání.

Reagovat
Kepy_FCB

Jak ho ale mohou těšit ovlivněné výsledky Je to ubohej zmrd

Reagovat
Puskas

Stejně jako někoho těší užívat si ukradené věci.

Reagovat
Axelrose

Normálně bych jim dal na celý pobyt v kabině (nevím, jak dlouho tam musí být před a po zápase) snímací zařízení (video + zvuk) a nazdar hodiny.

Nemusíš řešit, co a jak si řekli oni (třeba: to jsme hoši posrali, takže zapíráme), případně co jim řekli ostatní.

Před sezonou jim to oznámit, udělat školení jak a kde se mají převlíkat, aby jim nebyla vidět čůra, a je po podezřeních a spekulacích.

Reagovat
ttopi

Není to špatný nápad. Své zaměstnance na pracovišti monitorovat můžeš. Teď jen jak je to s tím poměrem. Nejsou rozhodčí nějací IČaři, nebo tak něco? Tam bys je pak monitorovat asi nemohl. A taky asi nemají napsáno ve smlouvě, že jejich pracoviště je stadion všech týmů 1. a 2. ligy. Co myslíš?

Reagovat
kilobyte

To není tak úplně pravda, že můžeš monitorovat zaměstnance na pracovišti. Spíše můžeš monitorovat zařízení, stroje atd. A ještě k tomu musíš mít důvod. Kamera v šatně by u soudu určitě neprošla. Jedině možná v konkrétních případech, kde by bylo podezření na korupci.

Reagovat
ttopi

Tak já nemyslel šatnu, kde se převlékají, to je jasný. Já nevím, jak vypadá šatna sudích, narozdíl od Pelty jsem tam nikdy nebyl. Byla to jen taková myšlenka. Ale tak asi nic no

Reagovat
kilobyte

Myslíš, že mají na stadionech šatnu, kde se sudí převlékají a pak šatnu, kde přijímají hosty.

Reagovat
ttopi

To ne. Ale často bývá místnost kde je stůl a židle, aby se dalo něco řešit třeba. Nechápu to jen jako šatnu na převlečení

Reagovat
dave30

Zaměstnanci LFA ani FAČRu určitě nejsou. To máš jako s našimi OSVČ fotbalisty. Věc, která je už asi jenom ve 4 zemích na Balkáně...

Reagovat
Axelrose

Já si myslím, že pokud by se jim to nastavilo ve smlouvě (a nějaký důvod by se určitě našel), tak by s tím problém nebyl.

Muselo by se to správně, právně ošetřit.

A věř mi, že oni by to podepsali, protože prachy za to mají více než slušné.

Tak byl to jednom nápad, i když si myslím, že to napadlo i lidi na svazu.

Jinak k soudu by se to ani tahat nemuselo, jde o to, jestli by se to mohlo řešit interně, tzn na úrovni svaz/rozhodčí/funkcionář

Reagovat
anarchochuligan

Jo a pak děti uvidí švába v přímém přenosu

Reagovat
ttopi

Reagovat
Kepy_FCB

trauma na zbytek života

Reagovat
kilobyte

"Spíš chtěl pravý opak, abychom se uklidnili a pískali dál, jak jsme zvyklí," řekl Klíma.

Návrat starých not.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele