Teplice hlásí tři odchody, severočeský klub opouští Krsmanović, Dramé a Sunzu

17.01., 11:50
Aktuality

Teplice před jarní částí sezony opouštějí tři hráči. Srbský obránce Nemanja Krsmanović přestoupil do Spartaku Subotica, francouzský defenzivní univerzál Soufiane Dramé bude hostovat ve Zlatých Moravcích a zambijský záložník Ngosa Sunzu v druholigovém Táborsku. Severočeský prvoligový celek o tom informoval na svém webu.

Dvacetiletý Krsmanović strávil v Teplicích od loňského léta jen půl roku a v české lize zasáhl pouze do šesti utkání. "Nemanja nás požádal, jestli bychom mu umožnili vyšší zápasovou praxi v jiném klubu. My jsme mu nechtěli bránit v návratu domů," uvedl ředitel teplického klubu Rudolf Řepka.

Sedmadvacetiletý Dramé v úvodu podzimní části ligové sezony patřil do základní sestavy, ale poté z ní vypadl a už jen několikrát střídal. "Soufi neměl na podzim takové zápasové vytížení, jaké bychom si všichni představovali, navíc ho trápila také zranění. Před uzavřením je příchod Ondřeje Kričfalušiho, který nastupuje na stejném postu, proto jsme se shodli na uvolnění Soufiho na hostování," uvedl sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
monty25

Tak teď už si Gning vůbec nebude mít s kým povídat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Vyškova se všema černýma

Reagovat
monty25

Narážím na to, že Gning mluví jenom francouzsky, což v Teplicích uměl z hráčů právě jenom Dramé (to je polyglot, co mluví dokonce sedmi jazyky) a ještě sportovní ředitel Štěpán Vachoušek, protože ve Francii hrál.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jakými všemi jazyky umí Dramé? Celkem zabiják, z hvězd vím že Lakaka umi taky hromadu jazyku a uměl už v 17, kdy jsem o něm četl článek.

Reagovat
Seydou Doumbia

frayer

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Kucka

Reagovat
monty25
Reagovat
Mass

Kričfaluši, Křišťan, Labík?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele